Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDuglas
aktív tag
válasz feco88 #11165 üzenetére
Friss installal én is belefutottam egy hasonlóba.
Ott az volt a gond, hogy a transmission usere nem rendelkezett megfelelő jogosultságokkal.
A megoldást itt találtam meg: [link]
Én ezt futtattam meg rootként, az első javaslat alapján:usermod -G users debian-transmission
Szerk. tényleg csak hasonló, látom a sambával is van gáz, nekem csak a transmissionnel volt.[ Szerkesztve ]
-
feco88
tag
válasz feco88 #11165 üzenetére
Annyi történt időközben, hogy rá mertem dugni usb-n az egyik winyómat (ezt régen is használtam így a másik szerverrel) egyből látta, hogy új meghajtó ntfs fájl rendszerrel.
Tárolás/fájlrendszereknél felcsatoltam -> hozzáférési jogok/megosztott mappáknál létrehoztam egyet (ebben van minden más mappám az adatokkal) -> ezután a samba megosztásnál ezt a mappát beraktam, a módosításokat frissítettem és már a windows és az androidos mediabox is látja a benne lévő fájlokat.Írni, olvasni, módosítani is tudom.
Viszont a szerverben lévő 500-as winyóval semmit se tudok kezdeni. A külső winyó ntfs a szerverben lévő pedig ext4 fájlrendszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Heroes of Might and Magic V (Gold Edition) - PC-s játék
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest