Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Pillanatnyi, vagy tartós? Ha pillanatnyi, elmegy, ha tartós akkor kicsit sok. Mi fut még, mert egy torrentkliens ilyen CPU használatot szerintem nem tud generálni?
A fizikai NAS-omban (mellette gyilkolni, tesztelni, tanulni van 2 virtuális is) dual Atom 330 van de csak akkor ment 75% fölé - 150-80% között ugrált - a CPU használat, amikor USB-s HDD-ről másolt egy másik USB-s HDD-re, közben 5-6 állományt töltött a TM és seedelt vagy 30-at, haverom a gépemen nézegette a NAS tartalmát, néha másolt valamit a pendrive-jára róla én meg filmet néztem a TV-n (RPi2+KODI)
Üdv. V. Körte
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest