-
IT café
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
breezer88
tag
válasz
gulyasa #7391 üzenetére
sajnos rögzítést nem tud a tvm, bár az sem feltétlen lenne megoldás, mert szerintem a sport cuccok amikre nekem első sorban kéne azok kódoltak, ennek már korábban utánajártam, mert akartam külön rögzítésre alkalmas eszközt csatlakoztatni a tvhez, de emiatt nem láttam értelmét
-
breezer88
tag
Köszönöm a válaszokat!
Az nem teljesen világos, hogy magát az appot miért nem lehetséges a tvre is telepíteni? Ennek mégis milyen technikai akadálya lehet, ha csak nem direkt kib*szás?
A másik meg, hogy a chrome cast meglepően drága, azt hittem kb. fele ennyi lehet, végülis beleférhet, de akkor ezzel az erővel a már nem használt laptopommal is fixen összeköthetném a tvmet és ott meg böngészőből simán visszanézhetném a tv-t mint megjelenítőt használva, nem?
Már csak azt kéne megoldani, hogy legyen valami távirányító féleség, mert mindig fel kell állni a laptopon áttekerni a reklámokat vagy bármit állítani. -
breezer88
tag
Sziasztok!
A One alkalmazással, vagy a one-tv.hu-n lehetőség van visszanézni akár PC-n akár telefonon/tableten a korábban tvben leadott tartalmakat, többnyire megállítással, ide-oda tekeréssel, napokkal később is, persze vannak tartalmak amiknél vannak korlátozások, meg van néhány amit egyáltalán nem lehet.
Abban tudnátok segíteni, hogy TV-re van lehetőség ugyanezeket a funkciókat megvalósítani valamilyen formában?
Kicsit unom már, hogy a batár tvm helyett a gép előtt ülve nézem vissza az engem érdeklő sport eseményeket...
Nagyon köszönöm! -
breezer88
tag
"Frissíteni kell a MyVodafone appot (már One alkalmazás a neve) és akkor újra lesz rá lehetőség. Ugyanott lehet készüléket törölni mint a régebbi appban lehetett ..."
Valaki nem tudna segíteni abban hogy one appban hol van ez a készülék törlés menüpont?
Deviceok alatt csak a wifi router mutatja, meg a media boxot. -
breezer88
tag
Azt nem tudjátok esetleg, hogy azzal a one-tv.hu-s hibajelenséggel mit lehet kezdeni, hogy túl sok eszközről vagyok bejelentkezve? PC böngészőből használnám és ezt írja ki.. pedig elvileg 3 eszközről lehetne használni, bár én csak erről az egyről akarom
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Steam Deck
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest