Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajbii
tag
válasz Samott #98999 üzenetére
Épp ezért ha érdemben nem lesz vissza állítás akármilyen módon 4k-ra DV,-ra HDR-re DOLBY Atmos-ra az eredeti díjért eredeti eddigi minőségre ahogy az az alapszerződében foglalt akkor fogyasztó védelem!
A szerződében nem szerepel olyan kitétel hogy az appot átnevezik és azután csak 1080p.be nézhetem!
a szerződésben meghatározott díjért. Vagy fizessek 100% felárat mostantól ha az eredeti szerződében foglalt valós 4k minőségben kívánom továbbra is nézni!!!lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
Most hívtam a yettelt. Mivel nem tájékoztattak a minőségbeni változásról! Bizony nem küldtek emailt hogy majd mostantól csak 1080p-be nézhetem!!!
De ők sem tudták érdemben megmagyarázni hogy ami a HBO Max-on simán 4k , DV, HDR, DolbyAtmos -al ment és a Yettel HBO Max csomagban alapként járt !!!!! mire fel váltott 1080P-re DV,HDR, Dolby Atmos nélkülire!!!! A Max-ra való áttérés óta!!! Az ügyintéző sem tudott róla.!!!
Panasszal éltem mert ez így nagyon nincs rendben!! Ez az appváltás gyakorlatilag csak aról szól hogyha a minőséget továbbra is 4k-ba HDR-Be DV-ba szeretnéd akkor fizesd az eddigi dupláját!!![ Szerkesztve ]
lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
Hát igen sajnos. Yettel féle előfizetés.
Persze a régi HBO Max nem műkodik már. Mert azon kifogástalanul jelent meg a 4k, DV , HDR , és volt Dolby Atmos. is!
Arról elfelejtetettek szólni hogy ezeket bukom az átállással!!!!
ja ez áremelés-ről szól inkább ha kell a valós 4k, DV , HDRlajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
-
lajbii
tag
válasz NoOne1976 #92716 üzenetére
A G2 nem tudja a a DTS -hangsávokat. Azaz némán nézheted csak ha a film DTS hangot tartalmaz.
Ez verte ki nálam a biztosítékot!!! El is álltam a vásárlásától! Mivel netes rendelés volt vissza kaptam a pénzem!Ezután karácsony előtt 1 héttel megvettem a C3-ast és hát szuper.
Mindent is lejátszik ráadásul a DTS hangokat is tudja!!!Hab a tortán hogy még a DTSX , DTS-HD MA, Dolby Atmos hangformátumot is tökéletesen kezeli és ki is küldi HDMi Arcon!!
Denon erősítővel használom ahol ki is írja a valós DTSX és DolbyAtmos jelenlétét!
Ez eddig a drágább média playerek kiváltsága voltKépileg stb ugyanaz kb mint a G2 Ugyanaz az EVO panel van benne!
[ Szerkesztve ]
lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
Igy van,
Én is azon akadtam ki hogy a 4 évvel ezelőtti LG "B9" -es ami 360.e.ft-volt "még csak" meg az előtte levő "B7-B8" -as kezdő LG -ken tök alap volt mindem kép, videó és hangformátum támogatása természetesen DTS-is!!!
Erre 4-év "fejlődés" után a 2022-es modellekből mint például 600.Ft-os LG 65C21 -ből szoftveresen kivették a DTS támogatást.
Majd most a 2023-as modelleknél Újításként beteszik mint valami csoda!?Ez ugyanúgy otvar dolog az LG részéről mint a Samsung Oled tv-je nem tudja a Dolby Visiont !!!
Majd jövőre mint valami isteni csoda meg újdonság a Samsung is beteszi a Dolby Vision támogatását!!!???[ Szerkesztve ]
-
lajbii
tag
válasz blakey #90157 üzenetére
Mint írtam is "Az elődje B9 volt az mindent lejátszott!!! DTS hangot is!
És nekem pont úgy volt jó ahogy volt!!!
Egyáltalán nem éreztem hiányát még1 külön bekapcsolni való media playernek + 1 távirányítóval!!!Nem gondoltam és nem is reklámozták hogy a "4 év fejlődés" egyben a DTS támogatás megszűnését jelenti!
És ehez tapsolni meg örülni kéne!!!Ez kb olyan otvar hozzálás az LG részéről mint ahogy a Samsung kihagyja a Dolby Vision támogatását!
-
lajbii
tag
válasz hunspikey #90152 üzenetére
Na igen de ha nem támogatja a DTS-hangot a néma az erősítő is!!!
Én is ettöl dobok hátast LG oled65C21La szépen kiírja nem támogatott hang a DTS-re ozt némafilm vagy néma koncert
Az elődje B9 volt az mindent lejátszott!!! DTS hangot is!
LG oled65C21La 600-e.ft-os tv tényleg gyönyörűkép meg minden de DTS hiányába rengeteg néma film néma koncert!!!
köszönöm LG
igen tudom ez az üzlet politika emiatt vegyél C3-at vagy + 150 ért media playert még[ Szerkesztve ]
-
lajbii
tag
Üdv mindenkinek. .
Van itt LG OLED65C31LA. vagy LG OLED55C31LA. Tulajdonos?
Ha igen azt kérdezném hogy a DTS hang valóban van újra saját mediaplayerén lejátszott filmeknél??És DTSX hang kódolatlanul erősitőre küldve Hdmi-vel DTS- ként vagy valóban DTSX-ként jelenik meg az erősítőn.
Azaz valós DTSX hangal szólal meg erősítőn?
Vagy még mindig csak az asztali mediaplayer kiváltsága a DTS és valódi DTSX?lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
Üdv. C3. Tulajoktól kérdezném hogy a DTSX hang kódolatlanul erősitőre küldve Hdmi-vel DTS- ként vagy valóban DTSX-ként jelenik meg az erősítőn. Azaz valós DTSX hangal szólal meg erősítőn? Vagy még mindig csak az asztali mediaplayer kiváltsága a valódi DTSX?
[ Szerkesztve ]
-
lajbii
tag
válasz junkpod #87655 üzenetére
Pedig de! a B7-C7 / B8-C8 és a B9-C9 szériákon simán szólnak a DTS hangok is mind a saját hangszóróján és erősítőre küldve optikán vagy HDMi-arc -on! Ezek utáni szériákon szüntették meg a DTS támogatást!
Most meg elméletileg a 2023-as modelleknél újra van.[ Szerkesztve ]
-
lajbii
tag
válasz blakey #84860 üzenetére
Hát a DTS pedig rengeteg filmben és zenei koncerteken stb alap.
Én pedig sok DTS hangot tartalmazó műsort nézek / hallgatok.
Minden gond nélkül a "B9" -esemen !
Hálistennek nem ismerem ezáltal azt a fogalmat hogy nem játszik le valamit
Férjen már bele ez a tudás fél millós vagy akár 1 milliós OLED TV -be!Nemhogy majdnem félmilliós vagy 1 milliós TV tv mellé minimum 50-150.eft. körül vegyek még 1 plusz media lejátszót hogy mindent lejátszon akár DTS vagy DTSx hanggal
Na ezt tartom gáznak az új szériáknál
[ Szerkesztve ]
-
lajbii
tag
válasz kolosszus87 #84856 üzenetére
Azért gáznak tartom hogy a "B9 és C9 " széria után levőket media lejátszás terén butítják és a DTS hangot 1 tollvonással kivették stb....
Én igaz nem játszok meghát megelégszek a "régi" B9 képével és nem vágyok jobbra
Cserébe szó szerint mindent tökéletesen lejátszik ( usb-re ) csatlakoztatott 8.TB-os Vinyóimról.
Nincs semmi problémám még a DTS / DTSx hangokkal sem mert ezt még nem butították le.[ Szerkesztve ]
-
lajbii
tag
válasz ReFleXx #64173 üzenetére
Igen de jobbra húzásnál csak az input / Hdmi bementi gombok jelennek meg és a 3D gombsorral.
Az alatta levő rész nincs egyáltalán hiába húzom jobbra balra le fel stb.
De tényleg bele fáradtam.
Köszi azért .
Nincs energiám erre kísérletezni.lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
válasz mrThomi #64163 üzenetére
Sajnos nem sikerült. Belefáradtam feladom.
Amit a linken letöltöttem anymote remote távirányítót azon nincs az instart gomb.
Így nem tudom mi lehet az oka de feladtam. Csak azért érdekelt volna hogy megnézzem
hány óra van a nyáron vásárolt 55b9 -esembe mivel használtan vettem. De semmi baja amúgy
csak kíváncsi lettem volna. Én belefáradtam ebbe a szevizmenüsdibe.lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
válasz GuruZone #53968 üzenetére
Üdv. Sajnos a anymote remote letöltése link nem működik:
[link]
Valaki tud esetleg működő linket vagy esetleg feltöltené ha megvan valakinek? Samsung S4 minire szeretném rátenni hogy a service menübe megtudjam nézni az eddigi üzemórát.
Előre is köszönöm ha valaki tudna megoldást.[ Szerkesztve ]
-
lajbii
tag
válasz Abel-0101 #60360 üzenetére
A samsung hozzá állása gusztustalan ahogy írod .... hát inkább hagyjuk
Az LG nálam nagyon korrekt volt.
Az én B9 -esem Vertical banding hibás volt azaz a sötét részeknél volt "sejtelmesen" de egyben zavaróan látható.
Bejelentettem az LG -nek.
Másnap hívott a szerelő hogy megrendelte az új OLED panelt
Ki sem jött megnézni a hibát!
kb 7nap múlva hívott hogy mikor jöhet megkapta a csere panelt.
Le egyeztettük az időpontot.
Pontosan Kijött , megnézte, lefotózta a hibát.
Semmi mellébeszélés nem volt a szerelő részéről!!!
Kb fél óra alatt kicserélte az otthonomba a magával hozott új gyári fóliás OLED panelt
Bejegyezte a jótállási jegyre a panel cserét, ami tökéletes azóta is
Ez a korrekt hozzá állás az LG részéről valós dolog !!![ Szerkesztve ]
-
lajbii
tag
válasz norbertoth #60351 üzenetére
Ezt látni kéne, hogy mi is az a csík ami megjelent.
Azaz ha látható akkor az bizony hiba.
De mielőbb hívd fel az LG szervizt a hibát jelezd feléjük.
Szerintem ahogy írtam már ez valószínű OLED panel hiba amit a vásárlástól számított 3 éven belül díjmentesen cserélnek. A lényeg hogy a számla és a garancia levél meglegyen!lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
válasz salapp #60347 üzenetére
A 3 év garancia 250.e.ft felett 2021.01.01 utáni vásárlásokra van törvényileg szabályozva!
Azaz 2020.12.31 -ig vásárlásokra a tavalyi garanciális feltételek érvényesek!
Ami 2 évet biztosított a 2021 előtti vásárlásokra.
Pont emiatt hívtam az LG ügyfél szolgálatát.
Ha a OLED KIJELZŐ beégne a 2.év garancia letelte után akkor a vásárlás napjától számított 3 éven belül a kijelzőt díjmentesen javítják azaz cserélik.lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
válasz ROLI22 #60331 üzenetére
Heló. Én pont 3 napja beszéltem az LG - vel ahol elmondták hogy az OLED TV-kre 2 év teljeskörű garancia jár. De ha a 2 év garancia eltelt az OLED PANELT azaz a kijelzőt a 3. évben még kicserélik garanciában beégés vagy akár pixelcsík estén is!!!!
Szerintem a te esetedben az OLED PANEL azaz a kijelző hibája a pixel csík és nem az áramköré.
Ajánlom hívd fel az LG szervizt valószínű kicserélik garanciában!lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
-
lajbii
tag
válasz Noninnyó #40237 üzenetére
Üdv. Nekem B7 .es volt most B9-esem van.
A jó hír hogy a 6.TB-os vinyóm mindkettőn kifogástalanul felismerte és 4K filmeket tökéletesen játsza róla
A tiéd is kezeli szerintem[ Szerkesztve ]
-
lajbii
tag
válasz lcee79 #38672 üzenetére
Üdv.
Nekem 3.hetes LG 55B9-esem van.
A 4.TB-os vinyóimat tökéletesen kezeli.
1080.p és 4.K filmekkel vannak megtöltve, és szószerint mindent lejátszik gond nélkül róluk.
A c9-es szerintem szintén rendesen kezelheti a 4.TB-os vinyót.lajbii felhasználónak 52 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + A Mostani.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...