Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Bitcoin topic
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz ForRedGlory #97894 üzenetére
Nekem márciusban elvitték a készülékváltásra jelentett TV-t, igaz csak a 65S90C kiszállítása után másnap, mert nem volt kiírva a szállítólevélen. Nekem megérte a 65 eFt-os kedvezményt, mert egy 43"-es 6 éves működésképtelen belépő Samsung LCD-t adtam oda, a táv.jat pedig megtartottam szerviz táv.nak.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
szkutyi
addikt
válasz ForRedGlory #90777 üzenetére
Akkor bizony panel csere
-
lala666
őstag
válasz ForRedGlory #90777 üzenetére
Azt nem fogja megoldani, panelcsere kell. Múltkor is volt itt ilyen panel valakinél.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Calogero
addikt
válasz ForRedGlory #90766 üzenetére
Kb mennyi üzemidő van a panelben? Ha kézi frissités után is ilyen, akkor sajnos csere, és hátha jobb lesz az új panel.
-
szkutyi
addikt
Várj vele 4orat, majd kapcsold ki, várd meg hogy elmenjen az első automatikus pixel refresh..ha nem javul, akkor kézzel indits eggyet..ha akkor sem akkor kuka.
Én latok a tiédben szabalyosságot a bandingen kívül, kíváncsi vagyok az kijön-e belőle... -
Pro Koryak
addikt
Azért, mert az LG megszopatott, nem mi vagyunk a hibásak bazz!
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #90755 üzenetére
Ezt megcsinálom, hátha. Ahogy látom, be kell járatni. A kommentek alapján egyértelműen javul tőle. + akkor egy manuális pixel frissítő.
#90759Yodamest: Igen, ha kell a méret, akkor szopacs. Engem nem érdekel az MLA, bőven-bőven elég fényes a G széria így is.
[ Szerkesztve ]
-
Quadgame94
őstag
Amúgy pont ez a méret nem MLA paneles. Én akkor már inkább G2 vettem volna.
-
Vhiktor
Topikgazda
pixelfrissítés megvolt?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Ronam
addikt
válasz ForRedGlory #89299 üzenetére
Köszi, szuper videó, beállítottam mindent. Dolby Visiont érdemes használni Xboxon? Az új Assasins Creed-ben pl van, és ha jól látom a Cyber Punkban is.
-
szkutyi
addikt
válasz ForRedGlory #89184 üzenetére
Az tisztelet..irigyellek most kicsit.xd.
Második képen milyen app választó menü ez.? -
Vhiktor
Topikgazda
válasz ForRedGlory #89184 üzenetére
impozáns
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #76377 üzenetére
Menet közben lekerült a 77-es...
... és felkerült a 83-as G3. Kissé át kellett alakítani a szekrénysort, mert nem fért volna be. Az a rohadt polc nem az én kívánságom volt, hanem a páromé. Ha rajtam múlik, fel sem kerül és a TV megy fentebb.
-
OPiiPO
veterán
válasz ForRedGlory #88893 üzenetére
Pro tipp: váltás Philips idei szériára
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Swami
senior tag
Nekem sima led szalag van a tv mögött. Igaz, hogy nem tudja követni a képernyőképet, de nagyon kellemes. A Happy Lighting appban nagyon sok beállítási lehetőség van.
Szóval jobb mint a semmi.[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Gaben360
senior tag
Nekem Govee van, a C1-el együtt vettem egy hete.
Teljesen jól működik, és nem is olcsó egyébként, nekem a dual kamerás van.
Létezik 75-85-ös tv-re is. Appon keresztül vezérelhető, és elég sokat is tud, sőt tovább is bővíthető a világítás, ha akarod.
Vannak más gyártók is, de azok általában csak hdmi-n működnek.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Lackó1984
tag
Nekem Govee T1 van 55 colos G2-n.
Gondolom nem a saját konzoljával teszed a falra, mert akkor ugye semmi értelme a lednek.
Az enyém olyan 5 centire van a faltól.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #85136 üzenetére
Ez gyakorlatilag a THX által ajánlott 36 fokos látószöget jelenti.
-
Pro Koryak
addikt
válasz ForRedGlory #85144 üzenetére
Ennek az eredménye ez:
-
Pro Koryak
addikt
válasz ForRedGlory #85142 üzenetére
Pedig ez megy nálad, nem veszed észre, mert megszoktad.
-
Pro Koryak
addikt
válasz ForRedGlory #85138 üzenetére
Akkor oldalról nézed a teniszmeccset =
-
Danex
addikt
Ilyen youtube felé tartalmaknál nem zavaró amúgy? Mikor közelről vesznek embereket, esetleg rosszabb a minőség.
-
Pro Koryak
addikt
Moziban a 20soros teremben a 8.-9. sorban ülsz?
Tuti a legutolsók valamelyikében... -
Zsömica
aktív tag
válasz ForRedGlory #85118 üzenetére
Én a feléért is felrakok neked egy G2-t..!
És így van, kicsit fel - majd előre és kint is van..![ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz ForRedGlory #85015 üzenetére
baromságokat beszélsz, de mindegy. Árgrafikon alapján látszik mi a minimum, akkor lehet megvenni jó áron. Aki ezt nem várja ki, az 1. v. 2. nagy letöréskor is megveheti kicsit drágábban. "Ingyen"-re meg nem fog lemenni, hanem eltűnik a kínálatból, így a végtelenségig sem kell várni.
-
-
ricsip
addikt
válasz ForRedGlory #85012 üzenetére
mikor 3 hónap múlva meg leesik a mostani bevezető ár mondjuk 300 ezerrel, persze hangcucc nélkül (amit hülye lenne bárki 300-ért megvenni hardveraprón egy ismeretlentől, ha boltban is ugyanennyi ráadásul az ajándék cuccra 0 nap garancia van szemben a bolti 2-3 évvel), akkor meg ugyanott van az ember, mint ezzel a kihagyhatatlan akcióval
-
-
dgyuri0123
nagyúr
-
veterán
válasz ForRedGlory #85004 üzenetére
Van érdemi előrelépés a CX/C1/C2-höz képest?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
torma1981
veterán
válasz ForRedGlory #85004 üzenetére
Én majd kíváncsi vagyok több tesztekre is. Nem mintha nem lenne jó nekem az 55CX.
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #85003 üzenetére
Ez elég jó ajánlatnak tűnik egyébként 759.990 Ft-ért:
LG OLED evo C3, 55'' 2023-as smart TV + ráadás LG SC9SNem tudom, hogy ez az SC9S mennyire jó/nem jó, de 300.000 Ft körül kapható, ami akár el is adható, ha nem kell.
Mivel nem vagyok jártas a témában, van esetleg valakinek tapasztalata, hogy az LG ad-e bármilyen garanciát ajándékra? Azt tudom, hogy a Samsung egy nagy semmit.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ForRedGlory #84969 üzenetére
Én is várom a dátumokat és az árakat. A tesztek alapján ha nem 1+ millió lesz a G3 65" akkor ráhajtok egyre ősszel.
Nagyon jó cucc lett.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #84877 üzenetére
Ennél kiderült, hogy az Apple TV 4K 2022 okozta a problémát (QMS), szóval nem a TV volt a gond.
-
Pro Koryak
addikt
Most:
[link]Lassan nekem is be kellene újítanom egy 65-77"-osra.
[ Szerkesztve ]
-
Zsömica
aktív tag
válasz ForRedGlory #84977 üzenetére
Ok, de tvről volt szó.., vagy nem..?!
-
Grawens
senior tag
-
Zsömica
aktív tag
-
lala666
őstag
válasz ForRedGlory #84881 üzenetére
Hát pedig ne lepődj meg rajta! Mert azért játéknál előfordulhat.
[ Szerkesztve ]
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz ForRedGlory #84879 üzenetére
"Szerintem sosem állítottam át arról, mint amit a TV alapból beállít a különböző sémáknál."
Ez elég baj (szerintem). Gyári ISF dark is kb. 60-as oled fényerőt használ SDR esetén, ami (szintén szerintem) nagyon sok. És ettől bizony be is éghet egy statikus tartalom.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
blakey
titán
válasz ForRedGlory #84877 üzenetére
Amikor átvettem, akkor pont egy olyan jelenet volt, aminek jobboldalán egy reluxás ablak volt. - úgy érted, hogy amikor átkapcsoltál a másik bemenetre? Milyen képbeállításokkal használod? Ez elég durva lenne, ha ennyire erős lenne a képvisszamaradás-
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Celtis
veterán
válasz ForRedGlory #76497 üzenetére
Schrödinger oled tv-je.
-
blakey
titán
válasz ForRedGlory #76380 üzenetére
Még átmenetileg sem raknám oda, ülőkét nem említem, mert már nagyon más téma és az valóban lehet egy pillanatnyi "megingás", hogy oda lett tolva.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz ForRedGlory #76380 üzenetére
Figyi már, én tényleg nem akarok beleszólni, de az az ülőke nagyon neki van tolva a radiátornak
Amúgy nálunk is full rá van tolva egy nagy (ennek kb. a duplája hosszban) radiátorra egy L alakú kanapé rövidebb része. Viszont mivel távfűtés van és a barmai nyomják állandóan, mint bolond gyerek a csengőt, a lakásban lévő 7 radiátorból 4-5 mindig 0-án van
Így szerencsére "csak" 26 fok van a lakásban több 0-24-ben nyitott bukóablak esetén, ha kint tombolnak a mínuszok...
-
blakey
titán
válasz ForRedGlory #76377 üzenetére
Radiátor mellett a PS5 és a szub? Ajajj…
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #76324 üzenetére
Na végre kész.
Meglepett, hogy a kábelrendező nem középen van, hanem a balszélén. Youtubeon középen láttam, de ezek szerint ahány régió, annyi féle.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz ForRedGlory #76320 üzenetére
En ezt vettem Xiaomi-tol (Yeelight csinalja)
14K HUF volt.Egyelore meg nem raktam fel, szoba vilagitasra hasznaltam. Szerintem korrekten be lehet allitani a WB-t. Hidegfehertol a melegig. Lehet boviteni is a ledsort ha kell tobb, illetve szetvagni is.
Egy negativumot tudok, ciripel a tapja kulonfele frekvenciakon... amire erzekeny a fulem. Bar konnyen megoldhato, be kell rakni egy dobozba a tapot es mar nem is hallom.
[link]
Ahogy latom a Philips LED Hue kb duplaja, nem tudom mivel tud tobbet.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ForRedGlory #76322 üzenetére
-
Scale
őstag
Akkor már a tv alatti szekrényt ki is dobhatod, úgy se lesz rajta semmi
-
nagyúr
Mivel a fal világos/fehér, szerintem egyáltalán nem ütne el annyira a PS5.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Gaben360
senior tag
Ameddig nincs róla kép, úgysehisszükel...
Viccet félretéve, grat a TV-hez, tuti frankó lehet!Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
krx21
nagyúr
77G2 Gratulálok.
Élménybeszámolót, benyomásokat írhatsz majd...Én használok RGB LED-et, egy színnel néha kiegészítő fénynek.
Tipp: Ne a legolcsóbb kínait vegyed...[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz ForRedGlory #76283 üzenetére
Ja, sajnos látom...
Vajon a C2-es talpa jó a G2-hez? -
TamasM05
csendes tag
válasz ForRedGlory #76180 üzenetére
Én erősen gondolkodom rajta, mivel pont TV vásárlás előtt állok, viszont C2-ben gondolkodom és ott is a 65" vs 55" dilemmával küzdök.
Apropó! Abban tud valaki segíteni, hogy a C22LB és a C21LA között mi a különbség?(sorry, közben megtaláltam a korábbi hozzászólások között)Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Toth_Jani
őstag
válasz ForRedGlory #76178 üzenetére
Ezt nevezik néhol csoportos vásárlásnak, de igy nehéz megszervezni.
-
anrab
addikt
válasz ForRedGlory #75396 üzenetére
A 170w a max energia felvétel.
A 313w éves fogyasztás pedig átlagos felhasználás mellett van ami napi 5 óra ha jól emlékszem. -
krx21
nagyúr
válasz ForRedGlory #74596 üzenetére
A kérdés bennem is felmerült. Nincs itt senkinek mêg Samsung S95B TV je ???
-
alaves
addikt
válasz ForRedGlory #74620 üzenetére
Felhasználástól és egyéni érzékenységtől függ. Nálam sokat megy monitorként és közelről bizony folyamatosan láttam a pixelhibát.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
veterán
válasz ForRedGlory #74620 üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy egy ilyen bolha pöcs miatt biztos,hogy nem cseréltetnék panelt, mert az is benne van a pakliban, hogy az még szarabb lesz
-
ribarszki
őstag
válasz ForRedGlory #74596 üzenetére
Én is agyaltam rajta a "nagy kuponozaskor". Én a DV hiánya, és a nagyon új gyártási technológia miatt nem mertem. Samu első szériás oled terméke. Lehetnek gyerekbetegségek..
De ez nagyon szubjektív vélemény.[ Szerkesztve ]
-
Abel-0101
aktív tag
válasz ForRedGlory #60478 üzenetére
Haha, ez ugyan így volt Sony Bravia 75" után egy 43"as Samsungról nézni egy filmet...
Olyan siralmasan picinek tűnt... Ez valami tudat alatti dolog lehet, otpikai csalódás...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #60486 üzenetére
Szerintem se, ez az evo panel egy sima usernek csak parasztvakítás... aki meg videofil, az fizzesse csak meg.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Peace
nagyúr
Azaz! Nekünk is a régi kicsi 42-es LG van a hálóban, ami elalváshoz megy. Utána mindig öröm a nappaliban a 65-ös. De már előre félek, hogy egy esetleges költözésnél egy nagyobb nappaliba mekkora fog majd kelleni......te jó ég az az árcímke! Lesz ott sírás, de remélhetőleg csak örömkönnyek.
-
nagyúr
Hálóba, konyhába, fürdőbe/budiba, teraszra még vehetsz egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Na, nekem ezért van 2 TV-m. A mindennapi TV kicsi, de ha oda ülök filmet nézni akkor a nagyobb megy…
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #60476 üzenetére
Kicsit csalódott vagyok, mert az ember olyan gyorsan megszokja a nagy TV-t. Első film nézéskor "wow mekkora ez, de király, mozi, popcorn, nachos", ma meg már fel sem tűnik, hogy milyen nagy. Jó lenne, ha ezt nem szokná meg az ember szeme és mindig nagynak tűnne. Lehet kell venni mellé, valami 40"-os TV-t és cserélgetni hetente.
[ Szerkesztve ]
-
Abel-0101
aktív tag
válasz ForRedGlory #60476 üzenetére
Amég nem Samsung márka szerepel a Tvn ne aggódj.
Reméljük nem lesz panel csere, és semmilyen pixelhiba.
LG-t még mindig hamarabb vennék mint Samsungot, (így utólag).
De inkább Sony Bravia. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #60440 üzenetére
Remélem, csak örömöd lesz benne, nekem LG akkor sem kellene, főleg a 77-es CX panelcsere után, ha ingyen adnák.
-
adm
őstag
válasz ForRedGlory #60463 üzenetére
hiába állítottam be, hiába jelenik meg a távirányító jel a forrásnál semmire sem reagál.
5 éves lesz a box ősszel, lehet nem is tudja?[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #60466 üzenetére
Jah én csak azért kérdeztem mert ci kártyával minden is bejön mondjuk nem telekom. Felvenni is tud a tv tehát azért csodálkoztam a boxon
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #60463 üzenetére
Minek a box?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
az igen, gratulálok hozzá, szép méret
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
krx21
nagyúr
Klassz. Gratulálok. Legyen benne sok örömöd…
-
Abel-0101
aktív tag
Olyan érzés mint amikor a Sony Bravia 65öset tettük fel-kárhogy nem az enyém
Használd egészséggel, a Samsungnak már a doboza is szerény a többi konkurenshez képest -
Peace
nagyúr
Nájsz!
-
sakal83
addikt
válasz ForRedGlory #60349 üzenetére
Igen ez full beton. En is neztem itt keglit.
-
sakal83
addikt
válasz ForRedGlory #60342 üzenetére
Bakker hol laksz? Az egri varban?
-
adm
őstag
válasz ForRedGlory #60340 üzenetére
nincsenek 30kg-osak ezek a tvk, és 5e felett jellemzően ~50kg teherbírású konzolt lehet kapni. inkább a fal teherbírására figyelj, hogy jóval nagyobb felületen oszoljon el a teher mint a tv 400×200mm-es rögzítési pontjai igényelnének.
a vogelsnek vannak (pl W50080) ügyes billentő mechanizmusos galéria konzoljai, de azok is 15e körül vannak, ezeket jobb (vasbeton vagy szerkezeti kerámia) esetén simán bevállalnám.
ha kerámia válaszfal, vagy 2rtg. gipszkarton, akkor mindenképpen valami nagy alaplemezest választék - pl stell-ek ilyenek. 1rtg gipszkartonnál átgondolnám hogy falon van-e.[ Szerkesztve ]
16core - 32thread - 64gb
-
wallace 234
őstag
válasz ForRedGlory #47508 üzenetére
Nekem a B9 nél annyira nem érzékeny, meg kell rázni, hogy elő jöjjön a pointer.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #47498 üzenetére
Jah, ez ilyen érzékeny, sokszor emiatt én is falhoz b...nám legszívesebben. Fordulok egyet az ágyon és már ott virít...Kikapcsolni sajnos nem lehet.
-
wallace 234
őstag
válasz ForRedGlory #47492 üzenetére
Nézd meg a beállítások, kis lehe.. Kurzor beállítások, sebesség követést tedd kisebbre hátha akkor nem lesz olyan érzékeny.
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
válasz ForRedGlory #47498 üzenetére
Szerintem ne személyeskedjél. Mivel nem lehet állítani az érzékenységen, nem egyszerűbb ha olyan helyre rakod ahol nem mozdul meg??? Nem értem mi ebben a nem értés. Ez egy válasz volt a kérdésedre.
-
torma1981
veterán
válasz ForRedGlory #47494 üzenetére
Miért nincs igazam? Ha megmozdul bekapcsol. Volt C8-ad nekem B7 van. Ha hozzá érek bekapcsol. Ezért nem teszem a kanapéra, hanem az asztalra. Vagy mire vagy kíváncsi?
-
Clay
senior tag
Nekem, igaz C8 van, de eléggé meg kell rázni a távot, hogy aktiválódjon a pointer. Tehát ha véletlenül csak megmozdul a kanapén, akkor nem történik semmi.
A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!
-
torma1981
veterán
Tedd máshova, ahol nem mozdul meg. Ennyi.
-
Elims
veterán
válasz ForRedGlory #47445 üzenetére
Nna ez az.. :-) 2.1-es kábel.
De melyiket?Piszok szórt ára van.
A hdmi topik meg halott. :-(
Nem sajnálnám rá a pénzt,persze jó lenne minél olcsóbban,de ez egy kábel ami megmarad x évre. -
Elims
veterán
válasz ForRedGlory #47422 üzenetére
Köszi a véleményt! :-)
Lehet,hogy még jobb áron tudnám megvenni ezt a tv-t mint eddig.A garanciáztatásban lehet,hogy tudna segíteni egy barátom..
Szóval valószínű,hogy megveszem.Visszaolvastam pár oldalt "önmagát javító" okos tv. :-))
Jó volt elolvasni,mert tanultam belőle és nem rögtön hülyeséget lépnék ha meglesz...Viszont felmerült bennem egy nagy kérdés,amire már rá is kerestem,de nem,hogy okosabb lettem..hanem összezavarodtam.
Hdmi kábel.Milyet kellene vennem a tv és a ps4 pro közé?
Láttam 6e-ért,de láttam 24e-ért is.
Tudja vki ebben a topikban,hogy melyik ehhez a cx oled tv-hez a legjobb kábel?
Ps4 pro és a tv közé. (+később a ps5-höz) -
sakal83
addikt
válasz ForRedGlory #47439 üzenetére
Szerintem jo vétel aki konszolidalt arert oledezne. Sok gari jo tv.
-
válasz ForRedGlory #47422 üzenetére
A kalibralast vagy muszerrel vagy sehogy. Mivel ahogy latom nem vagy profi kalibralo eselyed sem lesz helyesen beloni a kepet, inkabb fogsz rontani mint javitani a kepminosegen. En bekalibraltattam a b9-emet de azert oriasi valtozast nem hozott, de teny hogy a valosaghoz kozelebb kerul a kep ami persze nem feltetlenul tetszik mindenkinek. (Bar mar elotte is eleg jol be volt love a gyari szinprofilokkal)
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Bazsi81
tag
válasz ForRedGlory #47381 üzenetére
Köszönöm.Igen ismeri.
-
Segal
veterán
válasz ForRedGlory #47369 üzenetére
Akkor gondolj bele amikor én 55-ről 78-ra váltottam (nem oled) micsoda méretkülönbség volt
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
daneel_hu
addikt
"Amúgy minden rendben van vele. Az 55-ös után a 65-ös nagysága eléggé meghökkentő, pedig alig 25 cm a különbség. "
A készüléknek van magassága és szélessége - már amit általában szemből látsz -, tehát területileg kell vizsgálni az arányt és nem kápátlóban. Úgy pedig 40% a különbség az 55 és a 65 között. Ezért tűnik meghökkentőnek. A 77-es is 40%-kal nagyobb mint a 65-ös.
-
veterán
Nálunk 42 után lett 55 s elég lesz a szobába...
Viszont érdekes, hdr filmnél nincs hiba, csak hdr nélkül... Lehet lefotozom és írok holnap az Lgnek
-
Segal
veterán
Ne a hibát keresd, hanem élvezd
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #47335 üzenetére
Na sikerült feltenni a helyére, miután az oldalbordám hazaért. Hát én még ennyire nem fostam, hogy kettétörik a TV, miközben bűvészkedtünk vele. Mennyit bírnak ezek, ha az ember mondjuk rossz helyen fogja?
Amúgy minden rendben van vele. Az 55-ös után a 65-ös nagysága eléggé meghökkentő, pedig alig 25 cm a különbség.
Alaposabban még nem néztem meg, de elsőre tökéletesnek tűnik a panel.
-
Calogero
addikt
válasz ForRedGlory #47335 üzenetére
Gratula a TV-hez, kíváncsi vagyok a véleményedre hogy a 8-as széria után milyen a X-es.
Nekem segítettek kibontani a futárok, mert a dobozon volt lyuk, és néztük hogy a készülék nem-e sérült. És ha már kibontottuk segítettek feltenni az asztalra. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ForRedGlory #47288 üzenetére
Amikor a talpát megemeled, készülj fel rá, hogy több izomerőre lesz szükség.
Nem tudom, hogy a 65 és a 77 között van-e különbség talpsúlyban, de a 77-esé, kb mintha betonból lenne. -
őstag
válasz ForRedGlory #47288 üzenetére
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Segal
veterán
válasz ForRedGlory #47279 üzenetére
Gratula innen is
Kár hogy mindenki a C7/8-tól szabadulna. Tessék a C9-et is hirdetni lassan
-
GalaHU
őstag
Gratula, nagy királyság lesz!
Ha lesz alkalmad menj ki és nézd meg hogyan volt rakodva! Az én 65C9-emet lefektették, szívbajt is kaptam rendesen! Csináltam egy halom fotót, hátha kell majd a pereskedéshez, de szerencsére nem lett baja...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
daneel_hu
addikt
Gratula! Majd referálj!
A többiekre is igaz, akik mostanság vettek oledet. -
janos666
nagyúr
válasz ForRedGlory #32403 üzenetére
Game módban nincs interpoláció (TruMotion Dejudder/Deblur), csak BFI (Motion Pro), mert az jelentősen növeli a késést (gombnyomás/egérrántás és képernyőn megjelenő mozgás közt).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest