- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Microsoft Excel topic
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- OpenWRT topic
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Bittorrent topik
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweet122
tag
válasz
_seth_ #22593 üzenetére
Amig meg nem vettem en a letezeserol sem tudtam.
De bevalt, ugyhogy boldogsag van. Kicsit aggodtam, de jelenleg ez az egy obim van(jo meg egy Helios), de teljesen jol hasznalhato barmikor. Brutalisan szepen mossa a hateret is, ugyhogy tenyleg meg vagyok vele elegedve. 80mm-en kicsit lagy teljesen nyitva, de ha jol tudom a 28-70 es a kesobbbi 24-70 sem jobb, igaz ott 2.8 vegig a fenyero, de ezert nem fogom a ketszereset kiadni ertuk.
Az 50 1.8 STM-re pedig en is ugranek, ha 50k-nal megallna az ara.. Jaj, de szep is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest