Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Aki jártas Róma és környékén:
Róma-Fiumicino nemzetközi repülőtérről a Fiumicino strandra google nem hoz tömegközlekedést. Valóban megoldhatatlan vagy van valami lehetőség csak nincs feltüntetve? Mert térkép szerint egy "hangyaf@sznyi" a távolság. De gyalog meg 1 óra 18 percet jelez.
-
atee_13
őstag
válasz sherlock82 #8118 üzenetére
Ezeket amiket említesz egytől egyik megemlítik az általad linkelt hírben! De ezek szerint a címnél tovább nem nagyon jutottál.
Valamint a skandinávoknak és a magyaroknak is ugyan az volt a kritérium a felmérésben, hiába keresed a mindenféle kiskapukat.
Az hogy te elmentél nyaralni többször is semmilyen relevanciával nem bír ara, hogy hányan nem mentek el.
-
atee_13
őstag
válasz sherlock82 #8116 üzenetére
Azt számoltad e mennyien nem voltak?
-
atee_13
őstag
Keresés: kézipoggyász - Nyaralás topik - Mobilarena Hozzászólások
Ami az én gyömöszölős kérdésemre releváns lehet az 2022. Gondolom azóta már sok víz lefolyt a Dunán és van friss infó.
-
atee_13
őstag
Wizzaren kézipoggyász mérete 20X30X40 ha egy túratáskát csak annyira pakolok meg, hogy erre a méretre lehessen összegyömöszölni akkor felvihető a repcsire?
-
atee_13
őstag
válasz mirci18 #8017 üzenetére
Bemész a gyógyfürdős részen 3100/fő, ha nem akarsz semmilyen kezelést. Idén nem tudom megvan e még, de eddig úgy volt, hogy 4 napi gyógyfürdő után járt 1 ajándék nap.
Csúszda természetesen nincs benne, de van egy rakat medence egy tó és rengeteg hely és kajálda.
Strandban nem tudom mi van ami ilyen áron van ennyi lehetőséggel. Nyilván ha a strand feeling nem szempont akkor csak víz szempontból jobb egy wellnes szállás.
Múlthéten Demjénben a Cascade barlangban voltunk 9000/fő. És még a szemem is begyulladt utána .
-
atee_13
őstag
válasz sherlock82 #7996 üzenetére
"voltunk a starndolni a Balatonnál és mennyibe kerül egy nap."
&
"Amíg el nem mondták mennyibe kerül debreceni strand v a hajduszoboszlói."
Azt hittem egyértelmű, hogy a balatoni strandolás.
-
atee_13
őstag
válasz sherlock82 #7991 üzenetére
Mennyi a balatoni?
Szoboszló
És ha valaki több napra megy érdemes igénybe venni a TB támogatásos belépést a gyógyfürdőnél amiben benne van a strandbelépő. -
atee_13
őstag
válasz mirci18 #7975 üzenetére
Még annyival kiegészíteném, hogy aki odamegy az asszisztál a természetvédelmi nádasok kiirtásához -az én nézőpontom szerint-
Nyilván túrázni, körbebicózni kistelepüléseken megszállni megint tök oké, de NER-es lezárt vízpartos kiirtott nádasos szállás szerintem már nem kóser.
-
atee_13
őstag
Időben mimkor voltatok. Van rá esély szerinted, hogy augusztus utolsó hetében nem lesz heringezés Rómában? Nyilván nem arra számítok, hogy csak mi leszünk , de a mostanában látott videókon annyian vannak mint az oroszok.
-
atee_13
őstag
Hosszas huzavona után Róma lett az úti cél.
Repülő + Szálloda reggelivel kombi. Nem a belváros, de a szállás metró közelben van és átszállás nélkül eljutunk a központba.
Minden infót trükköt szívesen fogadok amit érdemes figyelem bevenni, megfontolni ugyan is még nem jártunk olaszban.
-
atee_13
őstag
válasz Flashback #7622 üzenetére
Megnézegettem az utazási irodásokat. Valóban sok minden benne van a csomagokban.
Azt tudod esetleg, hogy ha egyénileg kimazsolázom akkor is hasonló az ár vagy esetleg olcsóbb? Első körben azért kérdezem, mert ami irodás az többnyire ilyen tengerpartos üdülős az asszony meg inkább valami városnézős verziót akar de az meg nincs sok ami valami történelmi városba vinne. Olaszoknál van pár, de arányaiban kb drágább a sima reggelis mint Mallorka allincluzívban.
-
atee_13
őstag
Üdv!
Asszony meg van "veszve" hogy külföldre menjünk nyaralni. Gondoltam legyen valami a környéken kocsival, de aztán jött a következő nyavaja, hogy legyen repülő
Aki már kitaposta ezt az utat. Merre érdemes nézelődni akár célpont ügyileg akár akciós repjegy szállás kombóval kapcsolatban?
-
atee_13
őstag
Most találtam meg ezt a topikot.
Szépkárgyára igénybe vehető lehetőségeket BB áron itt kell keresni vagy másik topikban ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nyaralás topik
- Spórolós topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...