Új hozzászólás Aktív témák

  • NightGT

    senior tag

    Nem arról szól a dolog, hogy valaki Intel, vagy Nvidia fanatikus, vagy hogy azért vesznek intelt/ngreediát mert az AMD valamiféle összeesküvés, vagy gonosz erők áldozata.

    A dolog pofon egyszerű, a consumer hülye mint az a bizonyos. Nem az ami elöl van, mert az okosabb, hanem ami hátul. Ti a szakértők, és a nagyfelbontású gondolkodás szemszögéből akartok analizálni egy olyan fogyasztói viselkedést, ami arra alapszik, hogy a zátlag júzer 2 bites, és a haver aztmondta, h az amd fos - vagy mert azt látja hogy mindenki zöldet vesz. És hát 500 millió légy nem tévedhet...

    Ennyi a titok. Hiába jönne ki az AMD holnap egy olyan kártyával, amibe beépített nanobotok lennének és maguktól sokszorosítanák/fejlesztenék a tranyókat, meg hiába lenne az 3x erősebb...a zátlag júzernek addig az sem lenne pálya, amíg az nem lesz menő. Mert csak annyit ért belőle, hogy ott valami izé van ami mittudoménmit csinál, de hé,a plakáton meg ott a GTX neon színben, akarom.

    Nem bonyolult lény az ember, rettentően nem. És kismillió cég ment már csődbe a hulladékvassal szemben, akkor is, ha ő aranyat csinált...ELADNI kell tudni.

    És e téren az AMD (most, és VGA-ban - de ami azt illeti, a Ryzen-ek is nudli tolást kapnak ahhoz képest) nagyon gyenge. Egy időben bizony nagyon meglovagolta az underdog, az ellenállás, a mi vagyunk a kommersz ellen, meg a mindenféle punkság fílingjét. És akkor mindjárt nem baj volt az, hogy a Phenom poweron-ra megsütött egy ipari hulladék tápot - hanem az állad leesett tőle, mert ennyire bika cucc ez. Amikor meg a folyékony nitrogénnel hűtött tuner FX-ekről hallottál, mert annak az kellett, akkor nos...mi a jó szó? Raging boner. És nem csak az elborultaknak tetszett ez, hanem rohadt sok 2 bit konzum majmot is megfogott, hogy most ezzel ő statement-et tesz, és ő lesz a menőbb. Minden második koliszobában Radeonos plakát volt, vaze...Geforce? Just pop, boring.

    Csak aztán ezt seM lehetett örökké tolni, pláne nem totál versenyképtelen cuccal. Pedig az sem kéne, hogy minden cuccuk partiban legyen...elég lenne egy flagship, ami tud valamit amit a másik nem. És akkor el lehet adni, vagy legalábbis kínálni a többit is. Meg egy kis szorító érzést kelteni az ellen bizonyos testnyílásaiban. És az az üzletben van, amikor már elég ahhoz, hogy a másik kicsit visszafogja magát, és ne fullba tolja a kretént - mint a greedia most.

    Speed is the only truly modern sensation

Új hozzászólás Aktív témák