- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Windows 11
- Proxmox VE
- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
Cassio1987 #4336 üzenetére
2020.09.28-án rendelt MSI Ventus elvileg hnap, azaz 2020.09.30-án érkezik...
Nem mintha ilyet akartam volna de ha nincs ló jó a szamár is...
Tesztelni legalább jó lesz.
Arra leszek még kíváncsi hogy ez a 6:0-ás vagy már legalább az 5:1-es változat[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Mit gondoltok lesz rev2 FE kiadas,vagy ujra elerheto az FE? Vagy ennyi volt? Jutott akinek jutott?
-
Zsombors97
tag
@sylex1 Azért majd tudasd velünk, ha valami madár elviszi 470k-ért
Szerintem holnapra elviszik
-
kevike576
senior tag
i don't want to live on this planet anymore
-
Teljes mértékben egyet értek, viszont az MSRP árakból sosem jó kiindulni itthon, mert az sosem volt még közelében sem annak amennyiért itt meg lehet venni.
Nyilván nem érnek 400+ a 3080-ak amikor készlet lesz már 300-350 körül lehet venni a jobbakat, de addig sajna ez van.
Az a baj, hogy nem kicsit kell rá dobni az majd 500 körül, mert az itthoni bolti induló árak is 650+ legalább a leggyengébb verzió esetén ami botrány... -
keIdor
titán
Azt se értem...
Akkor már inkább ez: [link]
Ha már mindenáron 1200€-t nem sajnál valaki kártyára, ott 1600€ is akad. És akkor már inkább az nV és a Micron hízzon, ne valami skalpoló.
Ennek az az előnye, hogy ez biztos top kártya marad a memória és a GA102-300 miatt. Mert ott már szinte az egész GPU feloldott.
Ez a Hopperig csúcs kártya marad, míg a 3080-ról ez nem mondható el, lehet januárban lesz jobb ajánlat vagy hamarabb...
Szóval ezért mondom, ha már valaki majdnem 500k-t kiad egy herélt kártyára, akkor kicsit dobjon még rá és kap 24GB-osat... -
Rison77
senior tag
-
Laraxior
titán
Kicsit vicces, hogy indítom a tesztet, órajel 2055MHz.. és még 43°C körül van a GPU, de már szedi vissza az órajeleket. Kíváncsi leszek, hogy a nagykutyákat milyen TDP limittel látják el.
Mondjuk egy HOF verziót. Vagy a Kingpint.
Strix OC mennyi? 400W+? -
warcat
veterán
Egyetértek, de nem mintha 3090 kapható lenne
Amazonról valahogy nem akarják elvinni a Zotac Trinity 3080-at 1548.51€ + postáért, 6-10 nap szállítási idővel, "ComputerPirates DE" eladótól
Ezek az emberek már komolyan....leggyengébb 3080, dupla áron, nem azonnal, suttyó sefter névvel....
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Na én készítem a kukoricát, mert feldobtam az MSI-t.
[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
válasz
Laraxior #4355 üzenetére
Azért durva lenne, ha nem vonják le. Számlát /garijegyet kaptál már hozzá?
Én egyszer anno diablo 3-al jártam így, kifizettem bankkártyával a blizznél, letétbe helyezte csak a pénzt, játszottam 1 hetet, aztán visszautasították a kártyám,account lockolva... 2 napig beszéltem blizz supporttal skype-on, hogyan tudnánk ezt megoldani, végül az lett, hogy bnet balance-ra töltsek fel 60 EUR-t, és majd ők onnan levonják. Accot feloldották, pénz maradt, 1 évig nem mertem hozzányúlni, utána egyik fele ment gametime-ra, másik fele meg diablo kiegre.
-
Tuskone
lelkes újonc
válasz
gainwardgs #4364 üzenetére
Ja hát nem árt az MSAAt nem 8xn vagy mennyi a maxon hagyni
4kba már nem igazán kell.
Normális beállításokkal már nem olyan vészes
https://youtu.be/L6wNOGBi3LU -
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #4364 üzenetére
Optimalizálatlan szarok...
A Crysis Remastered is... csak az meg még rosszabb lett, mint az első volt. -
Laraxior
titán
válasz
Cthulhu Dawn #4362 üzenetére
Nem nem, akkor eladom ebayen, csak akkor veszek magamnak egy 3090-et
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #4360 üzenetére
Gondolom GTA5-ben is a füves részeken beesik az FPS. Még 1080p-ben is, nemhogy 4K-ban
-
Laraxior
titán
válasz
Cassio1987 #4356 üzenetére
Holnap már nem lesz honnan levonni, rábasznak. Ráadásul az UPS-nél sem kellett semmit sem aláírni, csak a kezembe nyomta a dobozt. Szóval át se vettem
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #4353 üzenetére
Dehogy, sima 1080p.
4K-ban nem fog tudni 2000 feletti órajelet.Durva, nézem a bankszámlám... még mindig nem vonták le a 700eurót.
Ez egy ingyen VGA -
Danex
addikt
válasz
Találtgyerek #4345 üzenetére
MSI-hez ma kerültek fel custom biosok a gyári oldalra. Ott van teljesitmény és csendesség centrikus bios is.
-
válasz
Cassio1987 #4351 üzenetére
Elengedem a várakozási időt egy újra!
-
Laraxior
titán
válasz
-=RelakS=- #4348 üzenetére
Mindegy mennyiért adod most. Elviszik...
Mondjuk így hogy már van... nem is csodálom. Ez egy nagyon jó VGA[ Szerkesztve ]
-
válasz
Találtgyerek #4345 üzenetére
Nagyon szép és nagyon is jól hűt, de szerintem én megválok tőle az Aura hiánya miatt..
Mennyiért kellene feltenni, ha a TUF 450-ért megy? -
-=RelakS=-
veterán
Az azért érdekelne, hogy a Zotacnál milyen gombát szedtek, hogy azt hiszik, több, mint kétszeres áron is fogyni fog a kártyájuk.
Vagy lesz elég hülye, akinek így is kell? -
elite.cs11
senior tag
2-4 hét nekem belefér.
Én szívből kívánom, hogy menjen le az ára. Én ilyeneken nem zavartatom magam. Amikor megrendeltem akkor megbékéltem a gondolattal, hogy kidobok egy valag pénzt
Az sokkal jobban zavarna, ha utlóag változna az ára számomra (nyilván ez esetben csak az zavarna, ha nőne) -
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #4342 üzenetére
Hát azt nem tudom, de a 144-et azt tartja nagyjából. Most DX12-ben próbáltam, DX11 valahogy simábban fut.
-
válasz
elite.cs11 #4133 üzenetére
Írtam már korábban, hogy 2-4 hét rendelési idővel lehet elvileg rendelni, de rákérdeztem és a kutya se tudja garantálni, hogy megjön e. Plusz ha idő közben lentebb menne az ára, akkor beszoptad, mert a foglalási áron kell vinni.
-
válasz
Cthulhu Dawn #4332 üzenetére
Nekem 15:48 volt az Aqua Strix OC rendelés leadva... Szóval inkább nekem nem fog...
-
válasz
Találtgyerek #4333 üzenetére
Egyáltalán nem!
Ilyen halk kártyám már régen volt!
És így a hőmérséklet se megy 60° felé!
Ha menne az Aura akkor nem gondolkoznék egy másodpercig sem, hogy megtartsam-e.. -
Laraxior
titán
1080p-ben Battlefield 5 alatt szépen tartja a kártya a 2040MHz-et
-
Cassio1987
tag
Azért vicces, hogy 22.-én rendeltem elő a leetről egy msi ventus 3xet aminek még se híre se hamva, de a pénteken rendelt asus a foramaxtól már az átvevő ponton van
Leet az keresett már meg bárkit az előrendelésekkel kapcsolatban? -
Rison77
senior tag
Azért még mindig érdekes ez a strix... 1-2 ilyen pár százezres youtube videós kitehette a videót róla laikus szemmel, konkrétan az első valami kőkazdag arab sejk, aki biztos megfizette
, a másik a cseh fiatal srác, és most ez. Viszont 0 részletes írásos teszt..vagy direkt nem engedte az asus addig tesztelni míg nem jött ki a tegnapi friss driver?
Uhh azért az Aorus se lett rossz, ráadás 4 év garit adnak hozzá. Megjelenés 10/02.
[ Szerkesztve ]
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #4332 üzenetére
Ajánlom keldor-t, neki kettő lesz, ha jól hallottam
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nekem is strix 15:45, ha pont nekem nem jut az elso szallitmanybol valakit megkeresek
.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
elite.cs11 #4326 üzenetére
En is strix oc 15:30
-
Már van rendes teszt róla, szóval lehet bizakodni..
Nagyon bejön ez az MSI kártya és szerencsére nem Crashes fajta viszont borzasztóan idegesít, hogy nem egyszerre műküdik a fény szóval lehet nekem is Strix lesz a vége csak az meg kitudja mikor lenne.
Lehet kis dolog, de nagyon bántja a szemem... -
keIdor
titán
válasz
elite.cs11 #4323 üzenetére
Egy Aqua és egy Geizhals, kint élek, csak láttam magyarba 09.17-én egyből 15:30-kor rendeltem is egyet.
Mindkettőt átveszem majd, az egyiket eladom később. Csak a számlán lévő összeget kérem érte...
De fene tudja mikor jönnek meg, nekem az osztrák azt mondta, hogy október második hete... -
keIdor
titán
válasz
GhostRider23 #4306 üzenetére
De várom már a Strixem, itt folyik a nyálam rá.
Vajon legyártották már egyáltalán? -
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #4317 üzenetére
Hogy mit?
Ja, Tomb Raider... azom nincsen már
Hjaa, tudom már, elakadtam vele valahol, azért lett uninstall a vége(#4315) AsakuraDave: Nem a legújabb... még tesztelni akarom 1080-ban magas órajelen, hogy mi a helyzet a kondenzárotokkal
[ Szerkesztve ]
-
FearFmRadio
tag
-van itt esetleg olyan RTX 3080 tulaj aki I5 el használja a kártyát ? netán olyan aki Ryzen procival ? ( bár sok helyen azt mondják játék szempontból még mindig intel a best )
-normál ( gyári értékek alapján tuning mentesen ) használat mellet mekkora Tápot igényel ? 600-700 ?
-Még mindig sehol nem lehet venni ? vagy netán valamelyik külföldi oldalról lehet rendelni Magyarországra ? -
válasz
AsakuraDave #4313 üzenetére
Hmmm értem, akkor jól van az így!
El döcög szépen minden rajta!
Csak ez az átkozott Aura menne...[ Szerkesztve ]
-
Csokilama
tag
válasz
Meggyőzött, inkább vissza is viszem a TUFot
Szerintem aki előrendelte AQUAbol 360k(?)-ért az jól fog vele járni,jövőkarácsonyra.
Tetszik a hűtő kialakítása. Látszik, hogy 3090-re méretezték. -
Rison77
senior tag
válasz
Azért simán ráment egy 750-es táppal i9 10900K-val, úgy hogy még húzta is a kártyát.
-
hadogabi1
senior tag
válasz
Várós :) elorendelve aquabol febr 5 szulinapom addigra csak megjon. Lassan karacsonyban sem bizok :)
-
GhostRider23
tag
Asus ROG Strix 3080 OC review youtubeon! Nézzétek!
2100mhz-ig tolták az OC-t neki!
[link] -
elite.cs11
senior tag
Vertikális rögzitéshez
Szerintetek [ezzel] a mount-al túl közel lesz az alaplaphoz? Phanteks-et sehol nem találtam készleten...
Szerk.: Tárgytalan, néztem róla videót. Kb ugyan olyan távolságra teszi ez is, csak ebben van egy törés, ezért a képen úgy tűnik, mintha túl közel lenne az alaplaphoz..[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
GamerNexus a felmerült problémákról. Azért ez így egy kicsit durvább...
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: DSLR-t csinált telefonból a Realme
- Te mennyit költesz havonta kajára?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Új belépő a Honornál
- További aktív témák...