- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Nem csinál globális szuperhatalmat Indiából az akadozó űripara
- Egy dolgot már elért az AI: még többet vásárolunk
- Ultragyors EV-töltőkért szövetkezik az Xpeng és a Volkswagen
-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz Puma K #15867 üzenetére
Ezen túlvagyok ,nem játszom komoly játékkal hiába korlátozom ,ahogy idősödik a kártya annál hangosabb ,meg ugye van egy nem komoly monitor 27" Odyssey CRG5 Samsung gyakorlatilag 60 Mhz játszom mert ha felveszem úgy sistereg a kártya hogy borzasztó .
Mindegy remélem a 3070 jó lesz . -
zolisx4
őstag
válasz Puma K #15865 üzenetére
Én mindig Gigabyte párti voltam ,de a mostani 2070 en az egy katasztrófa , jól működik meg minden de az hang ami kijön belőle játék alatt szét vág az ideg tőle annak ellenére hogy van egy Phanteks Eclipse P600s házam ami szigetelt is katasztrófa .
Remélem a Gainward jó lesz . -
CJ4567
nagyúr
válasz Puma K #15800 üzenetére
Az oké, hogy 93 fokig melegedhet az NV szerint, viszont 93 foknál már ~104-106 fok körül lesz a hotspot, az pedig sehogy se egészséges. Már 83 foknál is 90 felett van a hotspot, személy szerint engem ez zavarna igazán.
Az UV-nak +1, rengeteget tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
virkir
veterán
-
-
Kis Samurai
tag
válasz Puma K #15759 üzenetére
Egy NZXT s340 házban (4db 12cm házhűtő ventivel támogatva) van most.
Hirtelen felindulásból rendeltem pasztát meg padokat, hétvégén kicsit megpróbálom rendberakni a lelkivilágát. GPU-Z szerint van thermal throttling (PerfCap Reason = thermal) 83C-nál elveszi az órajelet. Viszont a ventik csak 60%-ig pörögnek fel, ez így normális?
Okoz-e bármilyen problémát ha nem a cpu-hoz legközelebbi pci-e slotba rakom a kártyát? Több levegőhöz jutna a másik slotban...
[ Szerkesztve ]
Nincs nálam toll, sorry...
-
arcitec
addikt
válasz Puma K #15679 üzenetére
Mondom én, íme példa, a belemagyarázásra ...
De úgy egyébként, ha gépet kell szerelni nyilván fektetve. Na de egy VGA okán nem fogom a helyéről kibányászni a házat... OK?
Na meg ha már VGA, aki kitámasztás nélkül rakja be a kártyát nem mindegy?[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
arcitec
addikt
válasz Puma K #15677 üzenetére
Na igen, végül is a kártyát elvileg úgy lehet "belőni", bár a videón is jól látszik, hogy rendesen
belemozgat, szóval mindenbe bele lehet magyarázni bármit. Egyébként ha már annyira szőrszál, akkor meg bizony állítva és vízmértékkel, mert bizony nem fektetve van az üzemi működési állapot. Erről ennyit...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
veterán
válasz Puma K #15575 üzenetére
Igen, abból a szempontból, hogy egy pontból kiindulva sugár irányban voltak az égen különösségek, de nem fekete.
Illetve a karakter pólóján voltak fekete téglalapok kb az 5%-át lefedve a felületnek, de ha megfordultam nem volt.Nem rég frissítettem április óta először drivert, de azért 1-2-3 hét már eltelt.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Puma K
nagyúr
válasz Puma K #15325 üzenetére
Az utód, a GeForce 8 szériától kezdve a kártya oldalán van a táp csatlakozó.Abból a szériából a csúcsot jelentő 8800 GTX és Ultra kártyákon volt csak az oldalán a tápcsatlakozó. Abban a szériában a kisebb kártyákon még mindig hátulra tették a csatlakozást.
Valójában a GTX 200-as szériától kezdve volt minden kártyának az oldalán a táp csatlakozó...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Biga123
addikt
válasz Puma K #15289 üzenetére
Értem de nem is az a lényeg kié a kép (csak te raktad be ) hanem h nem ugyanaz a szög.
Ezért csalóka lehet.
Ha megnézed amikor fektetve fotózta a srác akkor csak a nyák széle látszik.A backplate egyáltalán nem.
Mikor talpon volt a ház akkor meg kicsit felülről van lőve a kép ezért nem lehet megmondani mennyire is lóg a kártya.
Ergo így almát a körtéhez.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
-
-
Grave_444
nagyúr
-
Vigneau
félisten
válasz Puma K #14907 üzenetére
Ez van, ha valamit megszoksz. Nehéz átállni. Személy szerint vagy a GPU Tweak vagy a Precision X mellett teszem le majd a voksom, ha eljön az ideje. Bár utóbbi nem valószínű, hogy fog többet frissülni, ezért is ez a sorrendem.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Grave_444
nagyúr
válasz Puma K #14851 üzenetére
Értem. Lesz lehetőségem próbálgatni holnaptól.
Megint kérdés, hogy ha együtt kezeli mindezt a gyári szabályzáson vagy kell külön profil neki.Belépek a klubba egy MSI 3060 Gaming X kártyával. Szerintem ezzel nem lesz gondom.
Igaz ez a Ti verzió topikja, viszont a másik kevésbé aktív.Kíváncsi leszek, mert ami saját legerősebb kártyám volt az egy 1070 / 1660S.
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
válasz Puma K #14543 üzenetére
Gaming Z, majd javítom az adatlapot is (úgy látszik azt elfelejtettem )
"Akkor nálam a 3070 Ti, 3090, arcitec-nél az ő 3070 Ti-je és s.bala31-nél a 3080 miért ugrik fel akkor egyszeri értékként annyira amennyire?" - bocs, de ezt nem is értem, hogy mire írtad.
"A 3080 mi az hogy "nagyot ugrik felfelé"? Mihez képest?" - mivel ez a 3060/3070 topik, így mondjuk a 3070-hez képest. +100watt a sima 3080 (max fogyasztásban és nem tüskében). Ez szerintem mind százalékosan, mind konkrét értékben is sok. Vagyis nagy az ugrás a kettő között.
"max. 350W a fogyasztás." - szeintem a max fogyasztás az nem egyenlő az alkalmankénti alig pár miliszekes tüskékkel (mert a kártya nem ennyit fogyaszt). Manapság már a tápokat is úgy tervezik, hogy az ilyen tüskéket tudják kezelni és kiszolgálni, így ez ugyan egy fontos érték a táp választásnál, de semmiképpen nem mérvadó az átlagolt fogyasztást tekintve (ha csak pillanatnyi fogyasztást nézünk, akkor lehet jogos, de annak a fentiek miatt csak korlátozottan van értelme).
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
válasz Puma K #14540 üzenetére
Nem tudom, de irreálisan soknak tűnik.
Nálam a 3070 legnagyobb fogyasztása annyi, amit a GPU-Z listáz (szerintem ez nem megszaladás, hanem "valós" fogyasztás, adott mérési időtartamra vetítve).
Amúgy meg a pillanatnyi tüskékre nem hivatkozunk, mint fogyasztás, mert a kártya nem annyit fogyaszt, csupán néha megszalad.u.i: most megnéztem, és techpowerup-on alulfesz nélkül 350w tüskét írnak a TI-re, míg játék alatti fogyasztásnak 298W-ot, csúcsfogasztásnak pedig 321W-ot. Tehát igazam volt. Egy alulfeszezett kártyának sok a 350W valós csúcsfogyasztás. Érzésre még tüskének is az.
s.bala31: de ez egy 3070 Ti, nem 3080, aminél a fogysztás nagyot ugrik felfelé.
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
válasz Puma K #14124 üzenetére
Hát igen, a dollárban mért árak is növekedtek, meg a forint is romlott, nem is kicsit. A lányomnak 200k-ból egy tök jó budget gépet állítottam össze 2 éve (épp a VGA árrobbanás előtt). Mindent újonnan vettem. Most ugyanazok az alkarészek 300k felett vannak.
A pontos típusszámokat nem tudom fejből (ram, alaplap)
Ryzen 3 3100 (gyári hűtővel)
2x8GB 3600 MHz DDR4 RAM
Asus Prime AM4 alaplap
GTX 1650 Super
600W Bronze táp
500GB WD Blue SATA SSD
Olcsó ház, amiben gyárilag volt 3, állítható sebességű venti.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vlevi
nagyúr
válasz Puma K #14124 üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni.
A másik oldalról viszont ott van az, hogy egyáltalán szükségem van-e arra, hogy a gépem folyamatosan up-to-date legyen?
Nem nagyon. A korábbi gépem (i5-3470, 8GB RAM, hozzá egy ATI 7850, később Nvidia 1060) hasonló volt, mint amit te is emlitettel.
Nem olyan túl rég cseréltem, akkor lett az említett B450M lap, Ryzen5-3600, ezt most egy ideig nem tervezem megbolygatni. -
kecsu10
aktív tag
válasz Puma K #13819 üzenetére
Igazság szerint most is laptopom van, néha jól jön, hogy tudok vele utazni. De a 1660ti ereje lassan kezd elfogyni ezek alól a játékok alól, azért váltanék lassan, bár van ps5 is. 3070 alá nem adom, szeretném ha pár évig gondtalanul vinnne mindent. Szóval a laptop se rossz opció, túl hosszú ideig egy menetben úgysem tudok játszani. Ez a mobil 3080 tud annyit mint a asztali 3070?
-
CptAdamica
veterán
válasz Puma K #13777 üzenetére
Nekem a 3080 szenvés közben még a tápra is gyanakodtunk anno, akkor 750-es Seasonic Focus GX-em volt. Írtam a Seasonic-nek is, és amúgy messze ők voltak a legkorrektebbek válaszokban, nekem akkor ezt tanácsolták, hogy kizárjuk az, hogy a táp bírná/nem bírná a spike-okat:
Please kindly try to do the following to see if we can "force" the issue:
1, Download PRIME95 and Furmark
2, Run Prime95 and Furmark at the same time.
3, PRIME settings: Small FFT's on all cores
4, Furmark settings: 1080p w/2x MSAA.
5, With Furmark in the foreground, press the space bar every 2 or 3 seconds to make the donut disappear and reappear.Biztos segíteni fognak.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
sixpak
nagyúr
válasz Puma K #13782 üzenetére
3440x1440, minden jobbra húzva csutkára, amit be lehet kapcsolni, azt be is szoktam.
Szerk.: BF-be a RT OFF, CP-ba ON.
Szerk 2.: ultrán van minden a Cyberpunkba, DLSS balanced.
Szerk 3.: 100fps-re szoktam lockolni mindent, de nagyjából lényegtelen, mert nem sok olyan játék van, ahol több lenne.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
gyolas1990
csendes tag
válasz Puma K #13777 üzenetére
Egy VGA teszt nyílván nem terheli meg az egész rendszert, csak a VGA-t... Ha ráengedsz egy játékot, ott pörög MOBO a CPU a RAM a VGA minden egyszerre, főleg ha nincs FPS korlát, jóval magasabb a konfig fogyasztása. UV az mindennek jót tesz, főleg ha ki van kísérletezve a kb. maximum, alacsony volt-ok mellett...
AeroCool Atomic v2 | Gigabyte B650M Gaming X AX | AMD Ryzen 5 7600 | Patriot Viper Venom 2x16GB | AMD RX 7800 XT 16GB | SK Hynix PC801 512 GB M.2 NVME | 1TB Samsung 860 EVO SSD | Samsung Odyssey G7 C32G75T
-
sixpak
nagyúr
válasz Puma K #13778 üzenetére
Ennél a játéknál ez mindegy, mert örülök, ha csak néha esik be 30-40 fps környékére.
Emiatt lehet nem is mutat reális képet....BF2042-vel is mértem egyet, ott azért van 80-100 fps.
Mindjárt berakom a képet, csak a gyerekek stoppolják a pc-t.BF2042:
Szerk.: mondogatom már egy ideje itt, hogy tényleg scifi a hűtése ennek az EVGA-nak...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
s.bala31
őstag
válasz Puma K #13380 üzenetére
Ha nekem sem lenne a ház elejében az Arctic radiátor elférne a Suprim, csak az a baj, hogy máshová nem lehet beszerelni mert felül nem fér el. Viszont egy komolyabb gép felújításnál már le cserélem valami nagyobb házra hogy ne legyen a vga és a hűtők méreteivel gondom.
-
-
laychi
veterán
válasz Puma K #13307 üzenetére
Ezek a benchek sem érnek sokat egyébként.
Lefuttatod az SP 4k-t, x fesz y órajel, futtatod a timespy-t, crash, visszaveszel 30mhz-et azonos órajelen, lefut, elindítod a Metro exodus EE-t, crash, visszaveszel 50-60MHz-et, lefut, megeszi az összes tdp-t 0.9V- on és forr a kártya. legyen pl 0,9V 1950MHz a stabil metro beállítás, ahol 400W-ot bekajál.
Kilépsz metroból, elindítod az FH5-t feltolod 1,025V-ra a kártyát 2100MHz-re, vígan szalad a game és csak 300W-ot eszik nagyobb feszen.
Vagy akár egy Assassins creed.kb mint a forza.Szóval a játékmotorok közt is brutális különbségek vannak, másképp terhelik a cpu-t, ramot , gpu-t és a vramot is.
Ezek a benchek arra jók, hogy összehasonlítani azonos kártyákat, hogy meg van e a megfelelő gyárilag előírt teljesítmény.Illetve, hogy más kártyához képest kb mennyi %-os plusz teljesítményt ad, vagy mennyivel gyengébb.
Az hogy ebből verseny lett, ki tud többet kihozni OC-val, az más kérdés.Ha valós teljesítményt akar az ember látni akkor a játékokon belüli benchmark mutatja meg a konfig valós teljesítményét.
zebra_hun kedvence a Sottr különböző beállításokkal nagyon jó példa erre. De ha velaki nem játszik ezzel pl más játék másképp terhel, akkor azzal a játékkal kell tesztelnie és monitoroznia, hogy elég e alá a konfig, igényeknek megfelelő fps-t kap e.(amrnnyiben nincs benne benchmark.)
De ugye játékon belül is változik az fps, nem standard. Függ a megjelenített képkocka részletességétől. Szóval, van ahol több, van ahol kevesebb lesz.
(kivéve, ha az ember bekapcsolja a v-sync-et ugye és folyamatosan 60 fps-en játszik pl.[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
RM007
addikt
válasz Puma K #13307 üzenetére
Nem értettem félre.
Ez a teszt mint tudjuk azért a legjobb, mert nem kavar bele a cpu. A topik témája is csak VGA.
Nálam nagyon gyenge a proci, azért tudtam jó eredményt produkálni, mert a proci itt nem számít. Amúgy egy kártya sem malmozik (nálam 100% dolgozik) senkinél attól hogy régi rendesen lemegy szerintem így reális pontokat adva.
A VRAM teóriáról van valami írás? Hogyan lehet esetleg nem megfelelő ennél a lejárt szavatosságú tesztnél? Ilyet még senkitől sem hallottam.[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
RM007
addikt
válasz Puma K #13302 üzenetére
Mert 4K-ban több pontot kapsz? Az emberek többsége még mindig FullHD-ban játszik, vagy tévedek? Most akkor kötelezően szerezzek be 4K monitort játékra? Mindegy mikor jelent meg ez a teszt csak tiszta VGA és itt pont az kell. Szerintem ha majd olyan 50 000-es pontszámok jönnek elég lesz csak akkor váltani másra.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
ericdrawen74
senior tag
válasz Puma K #13261 üzenetére
Köszi, kipróbàltam a gameloop-ban, amiről írtàl. Nagyobbra vettem a felbontàst és az élsimítàst kikapcsoltam és valóban, tisztàbb lett a kép.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
BerserkGuts
őstag
válasz Puma K #13254 üzenetére
ó és nem tudtam mi baja mert pc állapot ellenőr szerint okés de update-et nem akarja
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Biga123
addikt
válasz Puma K #13108 üzenetére
Érdekes ,hogy pl a 3070 TUF nak is kb akkora a hűtője mint az FTW3 Ultra 3070Ti nak.
Méretek 299.9 x 140 x 53.4 mm, slot 2.7[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
laychi
veterán
válasz Puma K #13094 üzenetére
Sokat számít ám a hűtés, ha elmelegszik a kártya, szépen meg tud nőni a fogyasztás,ami throttlingoz vezethet,amennyiben határon van járatva, illetve a hőmérséklet miatt egyébként is dob el órajelet. [~300--> ~350W]
Azzal a kártyával pár game-ben 2200-2250MHz közt is megvolt az órajel, ahol nem volt agyonterhelve, hogy megegye a tdp-t.
240W limit és a hőmérséklet megette sajnos.
Egy strix-suprim hűtés alá kellett volna ez a chip
Lehet ráírok a srácra, aki megvette és visszaszerzem, aztán kezdek vele valamit#13096Puma K FTW3 volt ajánlva neki, de arról sajnos nem lehetett meggyőzni, hogy stornózza és kicsivel többért casekingtől a 3080-as változatot rendelje.
[ Szerkesztve ]
Eladó 4k 144Hz HDR600 nanoIPS Gaming monitor https://hardverapro.hu/apro/philips_279m1rv_00_nanoips_4k_hdr600_144hz_gaming/hsz_1-200.html
-
-
sixpak
nagyúr
válasz Puma K #13089 üzenetére
Már töröltem....
Felmentem, nem találtam ilyet....
Köszi, tolok egyet én is nemsokára.
25€ sok, annyiért vettem az előbb a Stray-t...na, jó, 27...de valami akcióban behúzom majd.
Elég jónak tűnik ez a hűtés amúgy, meggyőző hőfokokat látok.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Puma K #12969 üzenetére
Kollégámnál is 3070TI Trio üzemelt nemrég még, a gyári profillal teljesen rendben volt, 75⁰C plafon mellett nem hallatszott ki a csicsaTG házból. Pár napja az intelmeim ellenére 3080 Suprimre cserélte, ezzel együtt a házat is lehetett kukázni, az újonc kitolt TDPje hirtelen elégtelenné minősítette az airflowt..bitang a felépítése, de nem ok nélkül..finomhangolva biztosan sokat lehet rajta javítani.
Nálam egy 3070 Ventus2X van, ennél 1950MHz/950mV/7800MHz a sweet spot, TDPn belül marad és még kulturált hangerővel teszi, nekem ennyi bőven elég (3440x1440/100Hz mellé).
-
tibcsi0407
félisten
válasz Puma K #12918 üzenetére
Mailboxde.com nem működik ezeknél a shopoknál?
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
addikt
válasz Puma K #12899 üzenetére
Ok, az elvekkel én is tisztában vagyok, de attól még érdekelne, hogy pl. akinek 3060Ti-s kártyája van, az egyes feszültségértékekhez, milyen MHz-es értéket állított be.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
zebra_hun
veterán
válasz Puma K #12806 üzenetére
Köszönöm, erre voltam kíváncsi
El kellene kezdenem a videókártyákkal is foglalkozni, eddig ez a része háttérbe szorult.
FH5-ben nincs DLSS, MSAA és FXAA van. Viszont azt hiszem, az NVCP-ben van kiválasztható felskálázás. Múltkor Scom tett be egy .reg-et, ami újra aktíválja, mert kivették, de mintha újra ott lenne. Erre nem esküszöm, melóhelyről írok, nincs előttem.
Feltétlen ki fogom próbálni.
Nagyon szépen dánke sün! -
zebra_hun
veterán
válasz Puma K #12804 üzenetére
Köszi az infót. Nem vagyok abszolút otthon a vga optimalizálásban, de szerinted egy felskálázás jobb mint egy élsimítás? Tudom, ki kell próbálni, de így is kevés időm van, jobban járok, ha kérdezek. Meg is mondom miért.
Jelenleg a FH5-tel játszunk a lurkóval felváltva nagy ritkán.
Az extreme preset 1440-be 2x msaa szerintem rackás, fűrészfogas. Így átraktam 4x msaa-ra, persze kevesebb fps, de nem érdekel, ez nem egy Battlefield, nem számít mennyi. ~ 100, min fps is ~ 85-re esik így, nekem tökéletes. Ha a felskálázással simítanék, ugyan ezt érném el? Teljesítményben jobban jár az ember?
Bocs, nem igazán jutottam el még idáig, rengeteg időm elment más komponensekkel az időm, az nvcp úgy van, ahogy feltelepült, sosem piszkálom.
KöszönömÍgy néz ki kimaxolva, így már nem fűrészfogas: [link]
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz Puma K #12773 üzenetére
Valószínűleg nem ment át az információ, hogy (nálam) szinte használhatatlanná vált a 3070. Nem csak neked szól, hanem a másik 4 "szakértőnek" is, akik előtted reagáltak.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest