-
IT café
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
Puma K #12804 üzenetére
Köszi az infót. Nem vagyok abszolút otthon a vga optimalizálásban, de szerinted egy felskálázás jobb mint egy élsimítás? Tudom, ki kell próbálni, de így is kevés időm van, jobban járok, ha kérdezek. Meg is mondom miért.
Jelenleg a FH5-tel játszunk a lurkóval felváltva nagy ritkán.
Az extreme preset 1440-be 2x msaa szerintem rackás, fűrészfogas. Így átraktam 4x msaa-ra, persze kevesebb fps, de nem érdekel, ez nem egy Battlefield, nem számít mennyi. ~ 100, min fps is ~ 85-re esik így, nekem tökéletes. Ha a felskálázással simítanék, ugyan ezt érném el? Teljesítményben jobban jár az ember?
Bocs, nem igazán jutottam el még idáig, rengeteg időm elment más komponensekkel az időm, az nvcp úgy van, ahogy feltelepült, sosem piszkálom.
KöszönömÍgy néz ki kimaxolva, így már nem fűrészfogas: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest