Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Sziasztok!
Itt egy samsung NP-R540-JS01HU notebook:
[link]Az van, hogy a DVD író már a BIOS-ban sem látszik, SATA Port 2 - Not Installed. Viszont szépen felpörög ha rakok bele DVD-t így tápellátás van, mechanikai baja sincs. Hogy lehet, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen szinten elszáll? Kikapcsoltam, kivettem, kifújtam a csatikat, hátha valami por, de nem segített semmit.
Lehet hogy csak úgy egyik pillanatról a másikra ennyire elhalálozzon egy DVD író? Ősrégi időkre visszanyúló emlékeim szerint a BIOS-ban még akkor is láttam a drive-okat ha már éppen lángolt közben . Valami ötlet?Sajnos nem az enyém a gép, így a meghibásodás előtt-után-közbeni körülményeket nem ismerem. Külsérelmi nyom, elsumákolt leejtés ilyesmi nem felfedezhető, szépen táskában kaptam, kicsit poros, de semmi egyéb.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- B140RTN03.0 HW1A 14.0" HD+ (1600x900) 30pin matt laptop LCD kijelző, LED panel ÚJ BONTATLAN
- Dell Dock WD19S 130W töltővel. Gyári garanciával!
- Henge Dock
- Lenovo L490 L590 L14 L15 gyári akkumulátor ÚJ BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest