Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bomc
aktív tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy a T5800 (Level 2 gyorsítótár 2 MB) 2.00Ghz és a P8400 (Level 2 gyorsítótár 3 MB) 2.26Ghz proci között játékok alatt érezhető a különbség? Mert igazából 2 fajta laptopba vannak ezek a procik, notik között nincs nagy különbség (egyikbe 4 GB, másikba 3 GB RAM van), viszont az áruk között 70 ezer Ft van, ami azért nem kevés.
-
SG3rg0
őstag
Duree, megkérdezted nekem a kijelzőt?
-
veterán
-
Hunter2
addikt
Az IBM/Lenovo gépek is csak a brandelt wlan kártyákat fogadják?Vagy lehet bele rakni bármilyet?
-
maxrad1580
aktív tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni hogy egy Asus A4000 amiben most Intel Celeron 2.8-as proci van bele lehet e tenni egy 3.0 Intel pentium 1mb/533 procit
Előre is köszi a segítségethttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
moldek
csendes tag
Szia! Érdekelne Eee PC 4G hez magyar billentyűzet! Kérlek írj egy privit! Köszönöm
Amúgy UPQ6600, Kingston HyperX 4096Mb DDR2 1066MHz CL5 HS KIT 5-5-5-15 2.2V, HD103UJ Spinpoint F1, M3 Station 243T, ASUS: TA-55, P-55GA, OC Gear, Silent Square EVO, Rampage Formula, DRW-20B1ST, EAH4890/HTDI/1GD5
-
tenege
csendes tag
Hali!
Proci csere előtt álok melyiket érdemes T7100 vagy T7300
most T5250-es van benne. -
Tim82
félisten
Azt ugye tudod, hogy ha nem szervízzel csináltatod, akkor ugrik a garancia a T61p-dre?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Geniusg
csendes tag
Összesen 1GB vagy 256MB + 1GB a kapacitás? Mért ne menne azzal a RAM-mal?
-
Geniusg
csendes tag
Ok, és még azt mondd már meg légyszíves, hogy összesen 1 GB-ot, vagy a most meglévő 256 MB-os mellé még be lehet tenni egy 1 GB-osat? Egyébként én erre gondoltam [link], ez működne vele?
-
Régi Thinkpadben érdemes alaplapot cserélni?
https://www.coreinfinity.tech
-
Geniusg
csendes tag
Nemigazán látom még mindig, de azért beírok pár dolgot, remélem benne van amire gondolsz:
(Lapkészlet/Északi híd: )Intel Montara-GML i852GM(V)
(CPU/CPU típusa: )Mobile Intel Celeron M 350J, 1300 MHz (13 x 100)
(CPU/CPU alias: )Dothan-1024
(CPU/CPU stepping: )C0[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nos lehet de csak elméletileg Mivel a következö felbontás 1920x1200.Mivel ehhez a felbontáshoz a átvezető kábeled nem jó ,így azt is cserélni kellene.
Egyébként ebben a méretben 15,4" elég ritka és nagyon drága a full HD kijelző.
Ha ragaszkodsz hozzá utánanézek a kábelnek. és a kijelzönek,de ilyet csak vadiujban lehet szerezni,persze ez nagyon drágaduree54
-
Geniusg
csendes tag
Köszi a gyors választ, biztos én vagyok a hülye, de nem tudnád megmondani, hogy minek a chipjét nézzem meg, vagy hogy azt az everest hol írja ki pontosan? (Félreértések elkerülése végett, valaki azt mondta nekem, hogy 1 vagy 2 gigára csak a gyártó bővítheti, külön nem lehet bele venni és rakni RAM-ot, hogy működjön, igaz ez?)
-
veterán
válasz bvvitya #2369 üzenetére
Ez egy elég régi cucc,lehet,hogy nem éri meg javítani
Nos ha behozod hozznk,lehetséges a Vga chip cseréje ha az a rossz,azért lehetséges mert
lehet nem bírja ki BGA gépet.
Ha megoldható a chipcsere az ha nincs más baja 25-30 ezer forint+áfa.
Alaplapot találni hozzá amelyik jó szerintem reménytelen
ide kellenee behoznodduree54
-
bvvitya
aktív tag
Hello!
Egy ilyen notinak [link] a vga-át mennyibe kerülne megjavittani?
vagy van valakinek egy eladó alaplapja?
Nagyon sűrgős lenne!!!!
Előre is köszönöm a segítséget*** Redőny motorok listaártól ólcsóbban! ***
-
Geniusg
csendes tag
Üdv!
A laptopomba szeretnék RAM-ot venni, de nagyon kezdő vagyok ebben a kérdésben, ezért a segítségeteket szeretném kérni.
Van egy NEC Versa M500E típusú notim, de ugye minden típusnál meg van szabva, hogy mennyivel lehet bővíteni (legalábbis én így tudom). Kis keresés után találtam egy oldalt, ahol ennek a típusnak az adatai le vannak írva:: [link]. Itt azt írják, hogy "Max Supported RAM 1 GB", azaz ha jól gondolom 1 GB RAM-mal lehet bővíteni. Viszont felraktam az EVEREST-et és ott az Alaplap/Lapkészlet/-nél az áll a Maximális memória mennyiség mellett, hogy 2 GB. Lehet, hogy valamit nagyon elnéztem, mert laptopot még nem bővítettem, de ha így van, akkor légyszives magyarázza el valaki, hogy mi a helyzet.
-
swamiji
csendes tag
Szia!
HP nc6400-as notihoz keresek LCD panelt!
14,1" - 1440x900 - matt!
Megfelel a használt is, de kifogástalan állapotban!Köszi!
-
veterán
válasz Lujza1978 #2353 üzenetére
Mi a szervízbe nagyon sok winyót cserélünk,és ha barebone notik jönnek abba pedig mi rakunk winyót.
Tehát a WD valóban jobb mint a Seagate de ettöl még nyugodtan vehetsz Seagate winyót,nem fogsz rosszúl járni vele.
A 7200 HDD többet fogyaszt hangosabb és jobban melegszik mint az 5400-es viszon valamivel gyorsabb,ezt is nyugodtan megveheted.
Elméletileg 3 év garanciával áruljákduree54
-
Atish23
csendes tag
(
-
Atish23
csendes tag
Toshiba L300-129-be szeretnék T9300-as procit, a T2390-es helyett, tudnom kellene, hogy kompatibilis-e vele! Azt tudom, hogy Socket P 478-as mindkettő, csak nem merem megrendelni, amíg biztosat nem tudok, mert 74000FT!
-
Lujza1978
tag
Hali Srácok,
ASUS G1S-es notiba szertnék vinyót cserélni alapból egy 8M 5400-es Hitachi vinyó van benne és szertném az alábbi vinyóra kicserélni
320GB Seagate 2.5" 7200rpm 16MB SATA notebook winchester (ST9320421AS)
Gondolom nem lehet vele probléma de azért örülnék ha valaki megnyugtatna mielőtt megrendelem.
Ekőre is köszi.
Üdv
ROG ALLY X - THE BEAST :)
-
kano
nagyúr
válasz xcbiker #2346 üzenetére
Szia!
Lefényképeztem, de csak a laptopot tudtam mert a bill. otthon van (én meg melózom most ). [link]
A kép jobb oldalán akasztom be a gombot és a bal oldalon pattanna rá az a 2-2 kis pöcök, amiből az egyik letört. Így bepattan, de ha nem középen nyomom meg akkor ki is billen rögtön.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Atish23
csendes tag
Kinéztem neten egy core2 do x7900-as procit, mert helyi boltokban nem találtam laptop procit, de vajon ki rakja bele?
-
kano
nagyúr
válasz xcbiker #2343 üzenetére
Szia!
Azért köszi! Mármint az X51R billentyűzetét vagy a letört gombot?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tim82
félisten
válasz Zoli bácsi #2342 üzenetére
A harmadik fedél alatt valóban a wlan van és igen, cserélhető a későbbiekben (persze, nagy valószínűséggel a laptop gyártója által meghatározott típusú kártyákra).
A második fedél alatt RAM-modul van.
A géped elvileg bővíthető kétmagos processzorral, a GL40 chipsetnek tudnia kell fogadni pl. a T3200 dual-core processzort és a Core 2 Duo T5800 procit. (Viszont erre semmilyen, az Acertől származó hivatalos megerősítést nem találtam. )
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Pár napja megvettem az első Notim, egy Acer Emachine e520-ast. Tudom nem nagy szám, de most csak erre volt keret. Nemsok útmutatót adtak hozzá, persze nem is bonyolult szerkezet az egész.... Az alján az aksin kívül 3 levehető fedél látszott, gondoltam leszedem, feltételeztem hogy egyik a ram, másik a winyó bővítésére szolgál. A winyó fedelét nem tudtam levenni, nem akartam erőltetni, de ott biztos a winyó van kis ábra is jelzi. A másik két fedél könnyen lejött. [link] Meglepve néztem a harmadik fedél alatt mi van [link], ha jól látom ez a wlanja. Bocs ha láma dolgot kérdezek, laptophoz nagyon hülye vagyok, tehát jól gondolom, hogy a wlan később esetleg cserélhető lesz..? Végül is semmi gondom ezzel, csak jön az új, gyorsabb szabvány, ha jól tudom. Ha már itt vagyok, annyit kérdeznék még, hogy ez a gép kétmagos processzorral bővíthető ugye..? Everest szerint:
Északi híd tulajdonságai:
Északi híd Intel Cantiga GL40
Támogatott FSB sebességek FSB533, FSB667
Maximális memória mennyiség 4 GB
Revízió / Stepping 07 / B3
Tokozás típusa 1329 Pin FC-BGA
Tokozás mérete 3.4 cm x 3.4 cm
Magfeszültség 1.05 V
In-Order Queue Depth 12Alaplap tulajdonságai:
Alaplap azonosítója <DMI>
Alaplap neve eMachines E520Front Side Bus tulajdonságai:
Busz típusa Intel AGTL+
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 167 MHz (QDR)
Effektív órajel 667 MHz
Sávszélesség 5333 MB/mpMemóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa DDR2 SDRAM
Busz szélessége 64 bit
DRAM : FSB arány 10:5
Valódi órajel 333 MHz (DDR)
Effektív órajel 667 MHz
Sávszélesség 5333 MB/mpLapkakészlet busz tulajdonságai:
Busz típusa Intel Direct Media Interface[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül ASUS X51R-hez billentyűi? 1db bal kurzormozgató billentyű kellene.
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tim82
félisten
válasz arpadpapa #2339 üzenetére
Innen szedd le a manualját. (Egyébként "Acer Aspire 9920 Manual" kulcsszóra Google első találata... )
Ami Neked kell, a "Your Acer notebook tour" -> "Base View" fejezet, ott van feltüntetve, melyik, a notid alján lévő lecsavarozható fedlap rejti a HDD-t. Többet én sem találtam róla, de nem nagy etvasz egy HDD-csere notiban. (Ajánlom, ha tanácstalan vagy, fényképezd le előtte az eredeti HDD-t, mielőtt kiveszed, hogy legyen vizuális puskád. )
Jut eszembe, én előbb egy 2.5" külső rack-be raknám a berakandó új HDD-t, USB-vel rákötném a gépre és átghostolnám az oprendszert, adatokat stb.
[ Szerkesztve ]
-
arpadpapa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, ha valaki tud...
Van egy Acer Aspire 9920-as laptopom, s hdd-t szeretnék beletenni, levadásztam a manuálját, de csak a ramcsere van meg, tudna valaki segíteni, a Google-ban nincs róla semmi, vagy csak én vagyok ilyen béna? Valaki egy linket, vagy esetleg közvetlen tapasztalat?
Thanks előre is! -
Atish23
csendes tag
Ez a pc wizard 2008 program hülye, azt írja, hogy core 2 duo van benne, azt közbe, csak sima dual core
-
Atish23
csendes tag
Gondoltam, hátha segít, hogy a játékok jobban fussanak, ramot már bővítettem 3g-ra, az is jól esett neki! Videokártyát meg ugye nem lehet cserélni! Vagy tök fölösleg lenne, a proci csere, nem segítene rajta? Nem vagyok nagyon otthon az ilyenben!
-
Atish23
csendes tag
Köszi, ja, csak hát nem olcsó mulatság egy komolyabb proci a laptopba!
-
-
Atish23
csendes tag
General Information :
Type : Intel Core 2 Duo Mobile
Internal Specification : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2390 @ 1.86GHz
Codename : Merom
Revision : M0
Technology : 0.065µ
CPU ID : 6.F.D
CPU IDEx : 6.F.D
Microcode : MU06FDA3
Mobile : YesInstructions :
IA-64 Technology : No
Intel64 (EM64T) : Yes
AVX : No
FPU128 : No
SSE5 : No
SSE4a : No
SSE4.2 : No
SSE4.1 : No
S-SSE3 : Yes
SSE3 : Yes
SSE2 : Yes
SSE : Yes
Extended 3DNow! Technology : No
3DNow! Technology : No
3DNOW Prefetch : No
3DNow! Pro Technology : Yes
AMD MMX Technology : No
MMX Technology : Yes
Cyrix MMX Technology : No
FMA : No
AES : No
OSXSAVE : No
MOVBE : No
PCLMULQDQ : No
CLF - Cache Line Flush : Yes
CX8 - CMPXCHG8B : Yes
CX16 - CMPXCHG16B : Yes
CMOV - Conditionnal Move Inst. : Yes
MON - Monitor/Mwait : Yes
POPCNT : No
RDTSCP : No
SEP - Fast System Call : YesMiscellaneous :
XD - No-execute Page : Yes
VT - Vanderpool Technology : No
TXT - Trusted Execution Techno... No
SVM - Secure Virtual Machine : No
FPU - Co-processor Built-in : Yes
FXSR - Fast Float Save & Restore : Yes
xTPR - Send Task Priority : Yes
DAZ - Denormals Are Zero : Yes
FFXSR : No
LAHFSAHF : Yes
CMPLEGACY : No
ALTMOVCR8 : No
ExtApicSpace : No
3DNow! Technology : No
PBE - Pend. Brk. EN. : No
LAHF - LAHF/SAHF Inst. : No
ABM : No
MASSE - Misaligned SSE : No
OSVW - OS Visible Workaround : No
IBS : No
P1GB - 1GB Page Size : No
SKINIT, STGI, DEV : No
WDT - Watchdog Timer : NoFeatures :
x2APIC : No
APIC - Local APIC Built-in : Yes
VME - Virtual Mode Ext. : Yes
DE - Debugging Extension : Yes
PSE - Page Size Extension : Yes
TSC - Time Stamp Counter : Yes
MSR - Model Specific Registers : Yes
PAE - Physical Address Extension : Yes
MCE - Machine Check Exception : Yes
MTRR - Memory Type Range Reg. : Yes
PGE - Page Global Enable : Yes
MCA - Machine Check Architecture : Yes
PAT - Page Attribute Table : Yes
PSE36 - 36-bit Page Size Extension : Yes
PSN - Unique Serial Number : No
DS - Debug Trace & EMON Store : Yes
SS - Self Snoop : Yes
ACPI - Software Clock Control : Yes
TM - Thermal Monitor : Yes
TM2 - Thermal Monitor 2 : Yes
EST - Enhanced SpeedStep Tec... Yes
HTT - Hyper-Threading : Yes
SBF - Signal Break on FERR : Yes
DSCPL - CPL qualified Debug Store : Yes
CID - Context ID : No
LT - LaGrande Technology : No
PDCM : Yes
DCA - Direct Cache Access : No
EPS - Enhanced PowerSaver : NoFeatures Multi-Core :
Physical Processor #0 (Core #0) : Apic ID 0
Physical Processor #0 (Core #0) : Apic ID 1Power Status :
Digital Thermometer : Yes
Operating Point Protection : No
Dynamic FSB : Yes
Dynamic Acceleration : NoAddressing Information :
Physical Addressing max. : 36-bit
Linear Addressing max. : 48-bitAdvanced Settings :
In Order Queue Depth : 8
Low Power Mode : NoMainboard Upgradeability :
Socket/Slot : CPU
Upgrade interface : Socket 478
Supported Speed : 4096 MHz (or more)
Supported Voltage : 1.6V -
Atish23
csendes tag
Intel GM965
SouthBridge : 82801HEM (ICH8M-E) LPC Interface ControllerNorthBridge Information :
Architecture : Direct Media Interface (DMI)
Manufacturer : Intel (Toshiba America Information Systems)
Codename : Crestline
Revision : C0
Bus Speed : 133 MHz
FSB Frequency : 532.1 MHz (QDR)Memory Information :
Type : DDR2-SDRAM PC2-4300
Frequency : 266 MHz
DRAM/FSB Ratio : 2/1
Supported Channels : Dual (128-bit)
Activated Channels : Dual
ECC Diagnostic : Nem
CAS Latency (tCL) : 4 clocks
RAS to CAS (tRCD) : 4 clocks
RAS Precharge (tRP) : 4 clocks
Cycle Time (tRAS) : 12 clocks
Shared Memory (video) : YesPCI-Express Information :
Number of ports : 2 - (x1, x1)Video Information :
Integrated Controller : Yes
Enabled : YesFunctionality :
SATA AHCI Enabled : Yes
RAID 0/1/10 Enabled : No
RAID 5 Enabled : No
PCI Express x1 Enabled : Yes
Intel AMT : Yes
Intel QST : Yes
SPI Interface : YesDevice Capabilities (PCI) :
I/O Access : No
Memory Access : Yes
Bus Master Capable : Yes
Special Cycle Recognition : No
Memory Write & Invalidate : No
VGA Palette Snoop : No
Parity Error Response : No
Cycle Wait : No
System Error Line : No
Fast Back-to-Back : No
Detects Parity Errors : No
User Defined Format : No
PCI 66Mhz Bus Support : No
New Capability List : Yes
PCI Support : Vendor-Dependant -
Atish23
csendes tag
Intel GM965
-
Atish23
csendes tag
Azt írtam már, hogy 965 Expressz Chipset Family
-
Atish23
csendes tag
És innen milyen adat lenne szükséges még? Futtattam a progit!
-
Atish23
csendes tag
Ezt, hogy érted?
-
Atish23
csendes tag
Kár, hogy video karit nem lehet cserélni sehogy!
-
Atish23
csendes tag
Próbáltam a Toshiba oldalát, de azon lófa.. sincs!
-
Atish23
csendes tag
Az üzletben ezt a T2700-ast mondták, 2,33-as, de azt nem tudták megmondani, hogy az alaplapomnak tetszene-e!
-
Atish23
csendes tag
965 Expressz Chipset Family
-
Atish23
csendes tag
E-mail-ben még jobban örülnék a válasznak, ha lehet!
-
Atish23
csendes tag
Hali! Nekem egy Toshiba L300-129-es gépem van 1,86-os T2390-es procival, milyen procit lehet belerakni, ami erősebb, de kómálja az alaplapot!? T2700-as mondjuk belemegy?
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Egy Albacomp Business V3-ben szeretnék processzort cserélni, de nem ismerem a lehetőségeim. Szóval erről némi infot tudna adni valaki? Most egy sima 1.66Ghz-es Core Duo(Yonah) van benne. Core 2 Duo-ra cserélném, lehetőleg olyanra ami fogyasztásban ezen a szinten mozog teljesítményben pedig föntebb kicsit. Mindenképp szükség van BIOS frissítésre? Egyáltalán honnan tudok újabbat letölteni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék memóriát bővíteni a laptopomban.(HP Pavilion 1020eh)
Most két 1GB-os 800Mhz van benne, ezt szeretném két 2GB-osra kicserélni.
A gép csak 667Mz-en tudja hajtani a Memóriákat(ha jól tudom), így arra gondoltam, hogy a mostani 800-asok helyett most csak 667-eseket vennék, ha már úgy is csak ennyin tud menni.
Van esetleg ennek valami akadálya?Három márkát néztem ki:
-Kingston
-Kingmax
-GeilMelyik márkát érdemesebb megvenni?
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
xedos
addikt
válasz maxinteger #2310 üzenetére
Rákeresel a típus számára és tessék:
[link]Itt Enhanced-IDE (ATAPI) model szerepel...
-
SG3rg0
őstag
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
van egy IBM thinkpad lenovo t60-as gépem, 14"-os kijelzővel, és ehez lenne egy kérdésem! csak 512MB DDr memória van benne, szeretnék betenni mellé minimum még 1GB-ot, de nem tudom hány ram slotja van! ennek az alján nem a szokásos kis egy csavarral kinyitható takarófedél van hanem jobban szét kell kapni hogy odaférjek, ezért inkább megkérdezem... még1 dolog lenne: hogyan tudom megnézni (szoftverrel) hogy hány MHZ-es a memória ami benne van? ha mondjuk 667-es van benne és én 800asat teszek be mellé akkor menni fognak együtt?
üdv -
maxinteger
csendes tag
válasz xcbiker #2308 üzenetére
Nagyon köszönöm az eddigi segítséget
De újabb kérdések merültek fel
Tegnap egy kicsit utána jártam, hogy milyen optikai meghajtókat lehet kapni, és rá kellett jönnöm, hogy a laptopoknál is több fajta csatlakozás van
Találtam SATA csatlakozósat, meg IDE (EIDE/ATAPI gondolom ez ugyan az mint az IDE)
Az asztali gépben még megmondom, hogy melyik melyik, de ezeknél...Szóval a kérdés, hogy nekem melyik van (neten semmi használhatót nem találtam :S)
Így feltöltöttem még pár képet, hátha ez alapján megtudjátok mondani
[link]
[link]Illetve érdekelne, hogy mi a véleményetek a Pioneer meghajtókról
(konkrétan most ezt nézegetem: [link]) -
xcbiker
addikt
válasz maxinteger #2307 üzenetére
akkor ennél nem lesz gond.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
xcbiker
addikt
válasz maxinteger #2304 üzenetére
ki lehet cserélni, de az előlap miatt eléggé korlátokba ütközöl.
Látni kellene milyen a régi, ennek megfelelően lehetne bele másikat.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
SG3rg0
őstag
Kingmax ram került a T61pbe megy királyul!
-
maxinteger
csendes tag
Helló srácok
Van egy Asus A9RP laptopom egy csodálatos TSSTcorp TS-L632D optikai meghajtóval.
Már gyárilag is voltak gondok az optikai meghajtóval, de firmware frissítés után már csak CD olvasásra lehetett használni, mára már azt se nagyon szereti...A lényeg, hogy szeretném kicserélni.
A kérdéseim:
1) Ki lehet-e cserélni
2) Mire érdemes kicserélni, mit ajánlanátok.Előre is köszönöm
-
kem
addikt
Sziasztok!
Itt van nálam bátyám ASUS A2500D notija.
Északi híd: SiS M746FX
Mobil Barton procival, FSB: 133MHz,
Ramok 166MHz amit mondjuk nem értek, de nem baj
2*256Mb 333MHz-es Nanya van benne.Van itthon egy 400-as 512-es Kingmaxom, amit betennék az egyik 256-os helyére, hogy legyen benne több ram.
Viszont ilyenkor csak az 512-es modul megy.
Hogyan oldjam meg,h beinduljon a 256-os? BIOS-t csak akkor frissítek ha szükséges...
szerk:
megcseréltem a 2 modult, és megy.
1slot: Nanya 256
2slot: Kingmax 512Most már csak a memtest van hátra.
[ Szerkesztve ]
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T440 minden alkatrésze eladó!
- B140RTN03.0 HW1A 14.0" HD+ (1600x900) 30pin matt laptop LCD kijelző, LED panel ÚJ BONTATLAN
- Használt Lenovo ThinkPad T470 T480 gyári magyar billentyűzet.
- Lenovo ThinkPad L14 Gen1 L14 Gen2 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen1 Gen2 ventilátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest