Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz parandroid #598 üzenetére
Eddig nem engedtem el magam ennyire, de mióta többektől is ezt látom, és volt köztük egy moderátor is, elkanászodtam.
A szókincsemmel semmi gond, kocsmában pedig kb 19 éves korom óta nem voltam...
Mindemellett bocsánat, valóban meg kellett volna válogatni a szavaimat.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rossi
addikt
Na haver gépébe beletettük az én ex RAM-omat (512 MB DDR2 533 MHz) egy ugyanilyen Nanya márkájú mellé. Megy mint a pics@. Engem meg itt fosattak, hogy csak pont ugyanolyan modult lehet berakni.
-
polip
addikt
persze nyilván, ez extrém eset volt...arra hoztam példát, hogy teljesen túlmisztifikáljuk a notebook ramokat, mintha nem is tudom milyen szenzitív kis ketyerék lennének, ahol ha nem ugyanaznap délután gyártották mindkét ramot, akkor bizony meg sem nyikkan a gép...
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
marsu
veterán
Teljesen igaz. Két teljesen különböző memória is vigan elszalad egymás mellett, amit én vettem notit, abba sem két egyforma 256MB/333-os volt. Azegyik egy Kingston, a másik egy Hyundai ...
Persze cseréltem én is 2x512MB/400-ra, ami már 2 egyforma A-Data modul, de ha nem lett volna két egyforma modul, akkor sem lett volna gond.Press any key to continue ...
-
polip
addikt
nek kell túlmisztifikálni ezeket a notiram dolgokat...
tettem már be nem egy notiba 2 különféle ramot és vígan mentek dualban...pl apacer mellé samsungot, kingstont, stb
simán menni fog, nem kell aggódniThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Rossi
addikt
Memóriabővítésnél indokolt Win reinstall?
-
Rossi
addikt
válasz parandroid #587 üzenetére
Ha minden igaz pénteken kiderül. Az eredetire meg már vevő is van. Ha gond lesz gariidőn belül, ismerős, vissza tudom kérni tőle, és azzal viszem szervízbe.
-
parandroid
félisten
Elvileg mennie kell. Annyira nagyon azért nem kritikus a helyzet, főleg nem a Kingmax ramokkal. Biztosnak persze semmi nem biztos a mai világban, de én meg merném rendelni.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Rossi
addikt
Clevo M40AE i915PM chipkészlettel. Na, jól beleástam magam a témába, és ezt találtam. Amit megrendelnék, az egy 1024 MB-os Kingmax DDR2 533 MHz-es RAM. Sorozatszáma: KSBD48F-A8KB4 Ugyanott, a Kingmax honlapján a kompatibilitási listában az M40AE-hez ezeket ajánlja: KSBD48F-A8ME4-MGE és KSBD48F-A8SG4-SGA
Már írtam egy e-mailt annak a webshopnak, ahol venni szeretném, hogy most mi a helyzet. De remélem ti is tudtok segíteni."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rossi
addikt
Manual szerint: ''Two SO-DIMM Sockets, Supporting DDR
speed up to 333 MHz, Single Channel''
Hát ez igen érdekes, mert everest szerint DDR2 533MHz van benne... Meg ez single channel... Most mi van?"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
xcbiker
addikt
pl. én is foglalkozom notikkal.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
gardener
senior tag
válasz duracell89 #577 üzenetére
Én itt ph-n keresgélek szintén asus-ba.
Menj föl kingstone oldalára és nézd meg milyen ram kell bele pontosan, valamint mekkorákat lehet beletenni!
[Szerkesztve] -
Rossi
addikt
1. Notebook.hu, ha pesti vagy, de google-be beírod, hogy notebook ram bővítés, és lám...
2. Szintén google..."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
mva
csendes tag
van sok ilyen.
[Szerkesztve] -
polip
addikt
bárkinek bármi kell:
www.laptopszalon.huThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
duracell89
senior tag
Hali!
1. Tudnátok nekem egy üzletet/szervizt mondani, ahol a régi asus notimat tudnám bővíttetni (pl. 512mb ram)?
2. Honnan tudnék 512 noti sdramot szerezni? -
marsu
veterán
Nekem is 2db 256-os modul volt benne, 333MHz-es...
Cseréltem 2x512-re 400-as A-Data-ra.
Ennek a gépszerkezetnek pont most járt le a garija, de nem is volt lematricázva.Press any key to continue ...
-
Rossi
addikt
Na, már pár helyen megkérdeztem, csak pont itt nem...
RAM-ot készülök bővíteni, 512MB DDR2 533MHz-em van, Kingmax. Egy ugyanilyet szeretnék mellétenni. Lehet bármi gond?"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Van egy HP nx6110 notim, amiben gyárilag nem volt W-Lan kártya. Az antenna megvan, a kábelek le vannak vezetve a mini PCI slot-ig. Vettem egy W-Lan kártyát, csak nem jó a csatija...
A képen a bal oldali kellene nekem, olyan a foglalat, de a jobb oldali van nekem, amit ebben nem tudok használni ... Ha minden igaz az egy HP nx 6310-ből van.
Van valaki esetleg, aki 1:1 tudja cserélni?
Köszönöm szépen!Press any key to continue ...
-
gardener
senior tag
Kérdésem lenne,hogy a 100 ill.1330mhz notebook ramok közt van-e lényeges különmbség.
Barátnőm gépében (Asus 6300) szeretném a kicserélni a 2db 64megás modult.
Lefele ill. fölfele kompatibilis-e a 2féle ram ill milyen módon?
Lehet-e keverni két különböző sebességű ramot a 2 slotban? -
Obi-1
őstag
CMOS elemet kellett cseréltetnem egy majd' 10 éves SONY laptopban. 6 darab összeforrasztott gombelemből áll, az Ebayen 50 dollárért árulták, de itthon egy bolt megcsinálta 2100 Ft-ért. Budapest, Tátra utca 12/a, akkumulátor szaküzlet.
Only a Sith deals in absolutes.
-
M.Eriksen
tag
Nem tudjátok véletlenül,hogy mikor fognak kijönni a dx10es vgaval szerelt notebookok?
-
misi2096
csendes tag
Hát sajnos nem sikerült flash-elni a QSI DVD-ROM-ot a Compaq Evo N150-es gépen. Igaz, a BIOS felismert mint CD-ROM-ot, de a windows csak USB-s eszközként volt hajlandó hozzányúlni. Az adatok olvasása ment hiba nélkül, de a qsi flash programja nem találta az eszközt az IDE csatornán, így kudarcot vallott a projektem
Akinek van valami ötlete, az írjon egy privit! Köszi!''I want it all, and I want it now!'' - Queen
-
Rover623
félisten
válasz dr. rozmark #562 üzenetére
Vagy korszerű, gyorsabb HDD nem feltétlen nagyobb áramfelvételű?
Nem feltétlenül.
Gyártója és modellje válogatja...
Pl. a Toshiba 4200-as 60GB-os vinyója (MK6025GAS) az alábbi fogyi adatokkal ''büszkélkedhet'':
Start: 4.7W
Seek: 2.6W
Read/Write: 2.3W
Idle: 0.9W
Standby: 0.25W
Sleep: 0.1W
Az első 5400-as vinyójuk (MK6026GAX) ennél vmivel többet kajált:
Start: 5W (+0.3W...+6%)
Seek: 2.9W (+0.3W...+12%)
Read/Write: 2.5W (+0.2W...+9%)
Idle: 1.05W (+0.15W...+15%)
Standby: 0.25W
Az új fejlesztésű (MK6034GAX) viszont már takarékosabb is:
Start: 4.5W (-0.2W...-4%)
Seek: 2.2W (-0.4W...-15%)
Read/Write: 1.9W (-0.4W...-17%)
Idle: 0.75W (-0.15W...-15%)
Standby: 0.18W (-0.07W...-28%)
Szóval utána kell nézni, hátha két legyet üthetsz egy csapásra: gyorsabb lesz a rendszered és esetleg még az akksi is tovább bírhatja...primus inter pares
-
xcbiker
addikt
válasz dr. rozmark #560 üzenetére
Mindkettő előnyére válhat. A hdd sebessége eléggé idejétmúlt. PS-nél viszont szerintem a több ram a kedvezőbb.
[Szerkesztve]Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
dr. rozmark
tag
Felületesen átfutottam a topicot, lehet, hogy kicsit off leszek, de nem nyítnék újat.
A notim a következő (PC Wizard report):
[link]
Főleg képek feldolgozására használom, s néha kicsit belassul Photoshoppal, vagy egyéb célszoftverekkel. RAM vagy vinyó bővítésre gondoltam , de nem tudom, melyikből profitálnék többet. Jelenleg: 512MB RAM, 40GB Fujitsu HDD 4200RPM 2MB cache.
Remélem a linkelt rendszerjellemzők másnak többet mondanak, s hasznos javaslatokkal tudtok segíteni. Előre is köszi!http://www.szentagothailab.sote.hu
-
misi2096
csendes tag
válasz Rover623 #557 üzenetére
Köszi, már olvastam a linkelt témát
A helyzet az hogy van nalam egy QSI SDR-081-es DVD-Rom drive aminek mindossze az a baja hogy alapbol masterra van allitva, de megprobalom slave-re tenni es majd beszamolok hogy hogy ment. Az elolapbol kicsit le kell reszelnem, de az mar csak diszites lesz.''I want it all, and I want it now!'' - Queen
-
Rover623
félisten
válasz misi2096 #556 üzenetére
1. lámpással kell keresned az ilyen cégeket...de a PC bontókban elképzelhető hogy segítenek...
A géped korából és értékéből kiindulva nem célszerű vacsiúj eszközökben gondolkodnod...
2. szimpla hülyeség...fox tudni DVD-t írni...
Amit az optikai egység cseréjéről tudni kell és lehet:[link]
A csatlakozó kiosztását mutató linken megnézheted azt is hogy sajnos a Master-Slave állítgatás nem szívbajosoknak való...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
misi2096
csendes tag
Helló!
Van egy Fujitsu Siemens Amilo M-6500 típusú laptop-om és DVD írót akarok venni bele.
A kérdéseim:
1. Hol lehet kipróbálni a dvd írókat live hogy működnek-e a laptoppal? Mert próbáltam egy dvd olvasót (sajnos muszály volt fedél nélkül), de a BIOS kiakadt, azaz nem ismerte fel, de még a HDD-ről, sem volt hajlandó boot-olni. Lehet hogy master/slave probléma (de nem láttam hol lehetne ezt beállítani)?
2. A CPU egy pentium 3-as 800MHz. Pár helyen már mondták hogy semmi esetre sem tudja majd írni a dvd-ket mert ahhoz legalább 1GHz kell...ha csak 1x sebességgel írnám, akkor menne?
Köszi szépen!''I want it all, and I want it now!'' - Queen
-
L_ajos
őstag
Hali. Nekem is hason szőrű a problémám. Van 2 512/533 DDR2-es Infineonom amit beszeretnék cserélni 1X 1Gigásra majd mellé venni egy 512/eset. Ha valaki tud erre megoldást bátran szóljon
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
xcbiker
addikt
nekem van 2db 512mb DDR2/ 667MHz-es ramom amitől megvállnék. 8hó garival.
-
legiaap
félisten
Ez pontosan így van.
Én a Telómhoz vettem dolgokat neten meg a notimat is Pestről rendeltem és nyertem rajta bőven még úgy is,hogy házhoz szállították.
Szóveal vissaztérve a dologra linkeljetek már be nekem pár online boltot,ahol érdemes raomt venni.
512 vagy 1 gigás DDR1-be gondolkodom.
És nem tom,de tényleg nem nagy kunszt házilag beszerelni???How are U today? Just kidding...I don't care!
-
cafat
aktív tag
Pedig sajnos így van. Mostanába vásároltam én is notebook-ba ddr2 512MB 533mhs-es ramot. Nézegettem árlistákat és meglepően láttam hogy ugyanazon üzlet pesti boltjában ~13000 míg a vidékiekbe, semmi házhozszállítás csak egyszerűen vidéki üzletben való átvétellel már ~16000Ft volt. Ezt több üzletnél is tapasztaltam. Persze további utánajárás után házhozszállítással együtt lett ~12000Ft. Szóval a legtöbb esetben megéri online boltból vásárolni főként vidékieknek.
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Szeretnék venni a notimba 512 Ramot.
Tudtok nekem mondani netes oldalt ahol lehetne rendelni?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
xcbiker
addikt
válasz Macilaci457 #539 üzenetére
elegendő.
-
Macilaci457
őstag
Kérdés, hátha v.ki tudja:
Egy HP nc6220 -as jelenleg M750 vagyis 1,86Ghz processzorral,
a hűtés elegendő-e egy M780 vagyis 2,26Ghz cserére??? -
_seth_
veterán
válasz Rover623 #537 üzenetére
Gericomomnak is az Uniwill gyártja a notikat, esetleg Acompa be lehet nézni, hátha....
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
Csepy
őstag
válasz Rover623 #534 üzenetére
Tehát a kérdezőnek teljesen egyértelműen van egy 2003/2004 környéki 845-ös lapkával szerelt AGP csatolójú ATI VGA-s notebookja, erre megpróbálod belemagyarázni a hasába hogy a gépében egy később bejelentett PCI Express-es csatolójú VGA van...ráadásul NVIDIA..
1: Az, hogy a Radeon AGP-s, az MXM meg PCI-E nekem is megvolt, csakhogy a google nem egy találatot dobott erre a kombóra (jó, tudom, semmit sem jelent)
2: Nem akarok védekezni, na. Ezt besz*ptam, ennyi
3: ráadásul nVIDIA. Érdekes, mert ez alapján nem tanultad az iskolában az értelmező olvasást. Egy szóval sem mondtam sehol sem, hogy a karija nVIDIA. Azt állítottam, hogy az MXM (I/II) szabványt az nVIDIA fejesztette ki, ami igaz is. Ennek ellenére nagyon sok ATi (vagy AMD, vagy most már nem is tudom, hogy kell hívni őket) MXM modul van.
Regards: CsepyRegards: Csepy
-
Rover623
félisten
Hát azé' mee'...
Mert egyértelműen leírta:
Van egy FuSi Amilo D 7830-as notebookom. Szétszedtem, a pll chipet kerestem egy kis downclock miatt, és közben észrevettem, hogy a videokártya (mobil radeon 9000) nincs ráintegrálva az alaplapra, hanem egy csatlakozóval illeszkedik rá. Mivel a gép kvázi egy asztali gép, ez valami spéci agp csatlakozó lehet. (nem pci, a driver szerint 4x agp módban megy a kártya)
Tehát a kérdezőnek teljesen egyértelműen van egy 2003/2004 környéki 845-ös lapkával szerelt AGP csatolójú ATI VGA-s notebookja, erre megpróbálod belemagyarázni a hasába hogy a gépében egy később bejelentett PCI Express-es csatolójú VGA van...ráadásul NVIDIA..
És ha most azzal szeretnél védekezni, hogy nem ismerhetsz minden notebook-ot töviről hegyire, hogy nem tudhatod melyik cuccot/szabványt mikor kezdték árulni, mikor vezették be, akkor erre én csak azt tudom mondani: ha vmihez hülye vagyok, akkor inkább nem szólok bele, nem próbálok észt osztani...
P.S.:
Ez kábé olyan, mintha vki egy autós fórumon megkérdezné hogy az ő öthengeres diesel Audijához mennyibe fáj egy készlet izzítógyertya, mire te nagy mellénnyel közölnéd vele hogy neki 6db négypólusú gyújtógyertyára van szüksége...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
sharkyba
csendes tag
Én úgy tudom, hogy az MXM 2004-es Nvidia fejlesztés, és a PCI-E csatolóhoz van köze. (konkrétan annak a mobil változata) Az ATI valami AXIOM nevűvel nyomul, de az is PCI-E-s.
A gépem 2003-as, ATI graf.kártyás, és AGP csatolós, szóval szerintem valami másfajta lesz.
A gép egy desktop replacement kategóriájú masina, ennek megfelelően minden asztali rajta, a chipsettől (i845ge) kezdve a cpu-n (nw 2400/533) keresztül a memóriáig, egyedül a grafikus kártya mondja magát mobilnak. -
Carline
őstag
nx6310 esete egy Core Duo T2050 procival
Lehetőségem lett kipróbálni a notimban egy ilyen procit.
A gépben i940GML chipset van. BIOS a legutolsó F.09
Azt kell erről a prociról tudni, hogy az FSB-je 533MHz (11x533=1600MHz). Ekkora FSB-t támogat hivatalosan a i940GML.
Beszerelés után akku vissza, gép bekapcs.
A BIOS képernyőn szépen megjeleníti a Core Duo emblémát.
F10 goto setup.
A beállításoknál megjelent a két mag engedélyezése. Alapból Enable volt.
Csináltam egy Default settings-t, biztos ami biztos.
Újraindítás után a POST képernyőt csak a nagy feketeség követte.
Vinyó nem nyekken, boot cd-vel gép nem csinál semmit. (fel sem pörgeti) Gép lefagy.
BIOS-ban kikapcsoltam a második magot és ezután XP bebootol.
Everest Core Solo procinak detektálta.
Sajnos akié volt a proci ment dolgozni, így csak ennyit tudtam megnézni.
Szivesen kipróbáltam volna, hogy az NHC tudta volna-e állítani a szorzóját, feszültséget lehetett volna-e szabályozni.
Következtetés: Sajnos az i940GML lapok nem támogatják a Core Duo procit.
Azok jártak jól, akik nx7400 gépet vettek, mert az i945-tel van szerelve és viszi a C2D procikat is.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Csepy
őstag
válasz sharkyba #527 üzenetére
Szia!
Ez a speckó csatlakozó nem is annyira speckó. Úgy hívják MXM és az nVIDIA fejlesztette ki a noti grafkártyák cserélhetősége, vagyis nagyobb átjárhatósága miatt.
Hogy külön karit lehet-e kapni így, azt nem tudom, viszont semmiképpen sem ajánlom. A rengeteg chipset-inkompatibilitási probléma mellett a jelenlegi hűtőrendszert is ehhez a karihoz igazították. Egy erősebbel lehet nem bírkózna meg.
Regards: CsepyRegards: Csepy
-
sTERNI
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek hol tudnék előlapot találni ehhez a noti DVD-hez?
Toshiba DVD-RW SD-R6112
Előre is köszi!"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
sharkyba
csendes tag
Sziasztok!
Van egy FuSi Amilo D 7830-as notebookom. Szétszedtem, a pll chipet kerestem egy kis downclock miatt, és közben észrevettem, hogy a videokártya (mobil radeon 9000) nincs ráintegrálva az alaplapra, hanem egy csatlakozóval illeszkedik rá. Mivel a gép kvázi egy asztali gép, ez valami spéci agp csatlakozó lehet. (nem pci, a driver szerint 4x agp módban megy a kártya)
Ha esetleg valaki tud róla többet, hogy esetleg létezik-e ilyen foglalatú graf. kártya kiskereskedelemben is, akkor minden infót szivesen fogadnék!
Köszi
Sharkybacsi -
makro
senior tag
szasztok!
Gericom laptopba kellene nekem pár alkatrész.
le lett fújva, és pár nyomógomb az oldaláról összement
meg eldoformálódott
nagyon sürgős lenne
és ha van zárószerkezet, mert azt is elvesztettük
vagy hol találnék ilyeneket?
ha esetleg lenne vkinek, nagyon meghálálnám
BIG UP! -
RadJoe
csendes tag
Sziasztok!
Egy Toshiba 2,5” 20Gb-os MK2023 GAS HDD2187 merevlemezt keresek egy másik javításához. Üzemképes állapotút, mindegy hogy új vagy használt.
Ha van ilyen elérhető kérnék egy e-mail-t
Köszönöm.RJ
-
xcbiker
addikt
válasz MekkMaster #520 üzenetére
Nekem van egy t2300-am, most cseréltem t7200-ra. Így kp kell.
-
törölt tag
Hp Nx6310 gépben Samsung M4 70T6554CZ3-CE6 tipusú DDR2 667Mhz memória van.
Időzitése: 333 MHz 5-5-5-13 (CL-RCD-RP-RAS) / 18-35-4-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)
Mennyire minőségi ez a memória? Bőviteni szeretném és ha rossz, akkor nem vennék bele ilyent.
Köszönöm! -
MekkMaster
tag
Nem akarja valaki a T2300-asat egy T2400-asra cserelni (+kp termeszetesen)? Privatban keressen meg akit erdekel ilyesmi. Eleg surgos lenne.
Mekk
-
Rover623
félisten
A 915GM speckó szerint tud dual channel-t, tehát párosával hasznos belenyomni a memót...
Azt sajnos nem tudom garantálni hogy pontosan abban a notiban is műxik-e a dolog, de nincs igazán értelme feltételezni hogy a FuSi meggátolta volna dolgot...
Tehát inkább 2x512MB legyen!primus inter pares
-
xcbiker
addikt
Akinek HP nx6110-ese vagy celeronos nx6310-ese van és bőviene az keressen priviben!
-
MaTT
aktív tag
üdv!
morfondőrtől kaptam a tippet h itt választ találok a kérdésemre )
ami az lenne hogy: gyorsabb lenne e a gépem 533mhz-es ddr2es ramokkal, mint 400as ddr2essel ha a proci (pentium m 1,6) fsbje 200mhzen megy vagy inkább belassitaná mert nem szinkron(?) menne?
köszi!
MattKeep the rubber side down!!
-
xcbiker
addikt
Ez alapján úgy néz ki már a vga bővítés is megoldható lesz egyes notiknál: [link]
Igaz, hogy csak külső monitorral, de működni fog. Kíváncsi leszek az árára...
Pl. a HP nx6320 fel van készítve erre.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
guest666
aktív tag
Sziasztok ! úgy gondolom ide írom kérdésemet:
ilyen ''mod''-ot csinált már valaki ?
[link]
gondoltam hogy ki kéne próbálni R51e notimban Cel M370 1,5 gigás priciból lenne 2 Ghz??
Úgy is teker a ventije ha kell ha nem, 40 fokos a CPU aztán a venti meg visít mint az állat, gondoltam hogy akkor már legalább a proci is zúzzon
Szóval véleményeket várok ! köszi -
xcbiker
addikt
válasz Rover623 #502 üzenetére
Nem kételkedem a hozzáértésedben, de ebben az esetben ez full egyértelmű.
Aksi semmiképp sem megy ilyen helyre, mert azt többnyire műanyag zárja el az alaplaptól. Illetve sima fedlap sem takar aksit többségében.
Ha semmi nem menne ide akkor, nem értem mire való a felnyitható fedlap?
De mindegy én erre az ügyre nem pazarlok több hozzászólást.
Nesa: van valami célod, hogy ezt a kérdést feltetted?
[Szerkesztve]Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest