- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Netflix
- ASUS routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz
David888 #2354 üzenetére
Ezen röhögök én is. Januárban itt Szabi úgy nekem esett a 4K vagy 60 FPS témában (#907, #910), hogy moderátornak kellett rendet raknia (bár azóta láttam más témában, másokkal is megy ez neki).
A tegnapi videó alapján nem lesz akkora katasztrófa a teljesítmény, mint a Switch 1 volt anno. Persze nem a Cyberpunk meg az Elden Ring lesz az, ahol a 60 FPS erődemonstráció lesz, de úgy tűnik a 2 nagy Zelda simán menni fog 60 FPS-el (és ez nekem bőven elég ok, hogy megvegyem).
Metroid Prime 4, Tony Hawk esetében úgy tűnik elérhető lesz a 4K. Kíváncsi leszek milyen render felbontásról megy majd a felskálázás és milyen lesz a végső minőség előttem a TV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- Trollok komolyan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest