Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ebben a hónapban 1 redvás percet nem néztem a netflix-et és megint sikerült nem lemondani az előfizetést (UHD). Teljesen elfelejtettem. Mármint úgy kell érteni, hogy beléptem, de egyszerűen semmi olyan minőségi tartalmuk nincs, amivel megfognának.
Ami érdekelt már láttam. Most beállítottam (mindig 14-én vonnak tőlem) az értesítést a mobilra dec 10-re, ha addig nem kerül fel valami frankóság, akkor egyelőre szüneteltem, mert nagyon rámentek a sok ZS kategóriás idiótaságra, vagyis a minőség helyett a mennyiség lett a szempont.
4K atmos dolby vision-ban készülnek a szarabbbnál szarabb sorozatok. hozzáteszem: számomra. Régebben elég sok minőségi anyag került fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- FOTÓS beárazás
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- OpenMediaVault
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16 Új állapotú csúcskategóriás gamer laptop 1.5év garanciával!
- Gainward Ghost Geforce RTX 4070 Super GPU eladó
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S7+ 128 GB WiFi, gyári Samsung tok és billentyűzetes tok
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest