-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
-
lafaty80
addikt
Sziasztok, másnál is van gon d androidos app-pal? Elindul, de semmit nem tölt be, "Nem lehet csatlakozni a Netflixhez"... Böngészőben megy a telón.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
tDr1v3r
veterán
válasz modflow #9487 üzenetére
Hát nem tudom... néztem még pár percet belőle, de nem látok hibát, nem akad meg
, csak a szokásos stutteres-színváltós izé volt az elején mert a csodálatos hájtek macOS-en vagy öt éve van egy ilyen bug Safariban aminél Netflix és Apple is egymásra mutogat (gyorsan megoldható, kurzorméretet kell váltani, utána jó lesz). Nálam most 1080p-s stream jöhet (nem tud 4K-t a gépem), de tényleg nulla probléma... majd reggel megnézem tévén ha nem felejtem el, az 4K-s.disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz modflow #9484 üzenetére
Böngészőben belenéztem pár percet (Safari 14), itt okés. Tévén megpróbálom majd reggel...
Miről nézed, TV-s app? Próbáltad már újraindítani? Nálam LG-n már megviccelt párszor, lecapelte a bitrátát (atomstabil 15mbps meg szokott lenni, de volt hogy kb. 6-7-ig engedett csak), de a tévé újraindítása után okés lett.
Esetleg még a DNS szervert megpróbálhatod TV-n átírni a Google-ére, hétvégén a Telekom elég viccesen működött, tévén csak a Netflix indult el, HBO Go és YouTube, Prime Video nuku...disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
modflow
veterán
Valaki nézi a Ne higgy a szemének! -et?
Mi van ezzel a filmmel? Kb. 2 percenként megakad, ugrik a kép.... Pár filmet már megnéztem Netflix-en de ilyet még nem tapasztaltam. Mintha totál nem kadenciahelyes lenne a kép, és megpróbálná behozni magát ....
A bitrate atomstabil 15.25.
Nem értem mi ez...
Nálatok is ilyen? -
RAiN91
őstag
válasz Harbinger85 #9482 üzenetére
Köszönöm, így meg is lett. 408 darab filmet és sorozatot dobott ki, "csak" ennyi van magyar szinkronnal fent?
szerk: ezt még le tudom szűrni valahogy, sorozatokra és filmekre?
Google-ből találtam csak meg a módját, mert Netflixen belül nem láttam hangra szűrést.
https://www.netflix.com/browse/audio
szerk2: esetleg az összes találatot nem lehet bedobni a listámra? Hogy ne egyenként kelljen.
[ Szerkesztve ]
-
Harbinger85
aktív tag
Csak böngészőben. Rákeresel hogy csak a magyar hanggal rendelkező filmeket, sorozatokat adja ki. Majd szépen beteszed őket a listádra. Jobb módot én se találtam. Kicsit béna, hogy 2-3 platformon keresztül kell "játszani" hogy beállítást és elérj mindent kényelmesen.
Tény: mikor látható utoljára egy film csak okosTV-n és böngészőben látható, Windows vagy Android appokba nem!
Tény #2: felirat stílusát, méretét csak böngészőben állíthatod be, néha a többi app későn kapcsolNem tudom kik készítik az UI-t, de lehetne egy kis közreműködés a különböző platformok között és elérhető lehetne minden funkció, infó és beállítás mindenhol.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
be lehet állítani, hogy csak a magyar szinkronos filmeket kínálja fel a netflix? Főként azokat nézem, és a filmek nagy része, ami szimpatikus lenne, nem szinkronos, csomó idő elmegy a keresgéléssel. Sokszor még a film borítója is magyar, aztán kiderül, hogy amúgy feliratos. -
RBJ
addikt
Kerestem az asszonynak joga, torna dolgot de nem találtam semmit. Nincs semmi torna , sport téma?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Harbinger85
aktív tag
válasz Zwodkassy #9463 üzenetére
Az HBO esetén szinte 100%-os a szinkronos filmek listája. Pár van, ami LOL "feliratos változat", ami hülyeség mert a streamingnek hála minden lehet több hanggal és felirattal a videótárba. Egyedül az új sorozat epizódok még feliratosak és most kicsit lassabb ezeknek a szinkronizálása. Netflixen tény rengeteg tartalom van, de csak bizonyos része bír legalább felirattal, és ezeknek bizonyos része bír magyar szinkronnal.
HBO GO -> kevesebb tartalom, de 100%-os magyar szinkron/felirat
Netflix -> több tartalom, (nem akarok saccolni %), de lényegesen kevesebb magyar elérhetőséggelÉn személy szerint egyiket se mondanám jobbnak. Attól függ ki mit szeret és épp melyiken elérhető. És tény a Netflix hírhedt hogy a sorozatokat elkaszálja. Remélem a GITS SAC 2045-tel nem tette meg. Azt meg a Transformers 3 évadot várom. A HBO-n meg a Westworld-öt és a Rosewell-t. Ellenben a pár már vagy két tucat sorit kivesézett.
-
-
Drenadar
veterán
meglepő hogy van imdb szerint 8as sorozat is amit kaszál a netflix :|
ők tényleg csak a toplistát nézik és ami hosszan ott van abból lesz csak folyt?
a teenager bounty huntert néztem meglepően jó volt (nah jó a vége volt gagyi), imdbn ha jól láttam elég jó pontot ért el és mikor rákerestem hogy 2. évad lesz e akkor ott van hogy kasza... de jó... -
Jabby
őstag
válasz Zwodkassy #9460 üzenetére
Próbáld meg ezt a linket!
-
senior tag
Pár hete váltottunk HBO GO-ról Netflix-re, mert hogy itt nagyobb a műsor kínálat. Viszont számomra meglepő, hogy alig találunk magyar szinkronos filmet.
Valamit elbénázunk?[ Szerkesztve ]
-
Nirvatti
tag
válasz Janos46 #9457 üzenetére
Felirat beállítások, viszont én úgy tudom, csak böngészőből működik.
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Érdeklődök, hogy a NETFLIX feliratainak betűméretét lehet-e növelni?
Előre is köszi a választ.Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
zeon.hu
nagyúr
Mobil alkalmazásban hova tűnt a kereső?
#?*@&!
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Van egy marginálisan bajom/hibám a Netflix-szel. Egyes filmeknél, főkép ha jelzi hogy hamarosan lekerül a Netflixről Smart TV-n egyszerűen levágja a stáblistát. PC-n Netflix Appnél nincs ilyen, csak ajánló, bökök egyet máshova és eltűnik. Böngészőben nézve dettó, de ott legalább csak egy ajánlott film képét teszi ki és kis képernyőn tovább megy a film és ha rákattintok vissza is teszi full screenbe.
Mintha a Smart TV-s appján is meg lehetne lépni ezt, de állati gyorsnak kell lenni. Bár még a Smart TV-t magát nem szoktam meg. Állandóan az egér után kutatok. -
azbest
félisten
válasz modflow #9445 üzenetére
Anno volt tweet róla, hogy tán lesz folytatás, meg egy éve már tán dolgozott valaki a zenéjén. De túl sok friss infót nem látni, szóval talán
Mostanában egyébként kellemes meglepetés volt azoknak a minősége, amiket néztem rajta:
Better than us (orosz scifi )
Pacific rim aminációs sorozat is igényesen kidolgozottnak tűntmodflow
jaja... de az előzőn is 2-3 évet dolgoztak. szóval akár még lehet is belőle valami[ Szerkesztve ]
-
newmoonlight
senior tag
Csodapirula. Nagggyon jó.
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
-
modflow
veterán
Love, Death & Robots Season 2 lesz még valaha?
Azt gondolok covid alatt is jobban lehetne forgatni, mint bármi mást... -
-
Nirvatti
tag
válasz sztanozs #9442 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Akkor lecserélem a Revolutos virtuálisra, havi 500Ft-os költési limittel (azt másra/máshol nem használom) a bankomhoz tartozó virtuális helyett. Csak lehet új kártyát felvinni/törölni ha egyszer lejár például.
És akkor nem is kell ügyelnem arra, hogy mikor jár le pontosan a keret. -
sztanozs
veterán
válasz Nirvatti #9441 üzenetére
1) havonta lehet változtatni a csomagokon, ha feljebb léptél, akkor a hónap végén a drágábbat fogja kiszámlázni és utána él a magasabb egy hónapig. Ha időközben visszaváltasz, akkor a hónap végéig él a magasabb.
2) passz
3) Nem rémlik, hogy volna lehetőség törölni a kártyát - érdemes eldobhatóval regisztrálni, de elképzelhető hogy a cég időnként ellenőrzi a kártyát (0 Ft-os terheléssel).JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Nirvatti
tag
Sziasztok!
Éppen a próbahónap vége felé járok, viszont úgy gondolom, hogy a feltöltőkártyás megoldás nekem szimpatikusabb a jövőben. Így ~37-47 (prémium/standard) napig tartana az 5000 Ft-os kártya.
Azért is hajlok a feltöltőkártya felé, mert akkor egy-periódus után tartanánk pár hét/hónap szünetet, nem vagyunk akkor sorozat és filmfalók itthon.
Felmerült bennem pár kérdés:
1. Van-e arra mód, hogy feltöltőkártya esetén váltogassak a csomagok között? Pl. egy hét alatt ledarálunk egy 4K-s HDR-es sorozatot, majd megelégedve a FHD-val abban folytatjuk (olcsóbban) a fennmaradó napokat?
2. Végre van a Konzolvilágnál 5000-es digitális kód. Ha most megveszem, meddig "kell" felhasználnom? (Nem évekig várnék vele, de pár hónapot akár igen.)
3. A regisztrációnál megadott bankkártyát törölhetem, ha átálltam "feltöltősre"?
Vagy trükközzek, hogy egy eldobható Revolutot tegyek be a virtuális (de fix) kártyám helyett? -
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Buta Tv + Amazon Fire TV Stick Lite használom a próbaidőszak alatt a Netflixet.
Tegnap este óta már csak homokórázik, az előzetes sem indul el, 25%-nál nem megy feljebb, csak hang van.
Másnak is van ilyen problémája?
Feltettem egy speed testet, 65 Mbps/ 79 Mbps a sebességem. (Digi net, a wifi, és a vezetékes net is jó laptop, pc telefonok.)
Próbáltam a Routert, és a sticket is újraindítani, illetve kihúztam a tv-ből.Ilyenkor mi a búbánatos péklapát van?
Köszönöm!
-
LouiS22
veterán
válasz woodworm #9436 üzenetére
Leírtad a kulcsot: profil. Ott ugyanúgy érvényes az, amit írtam. Ha egy profil újra és újra megnéz valamit, amit már korábban látott, az azért gyanúra adhat okot egy béna algoritmusnak is (még ha ez a tartalom a Jóbarátok is).
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
sztanozs
veterán
Nem tudom hogy működik a technológia, 2019-ben volt a CES-en egy megoldás, lehet azt vezetik be:
https://forbes.hu/uzlet/egy-brit-ceg-megalkotta-a-netflix-potyazok-remalmat-ami-leszamol-a-baratokkal-megosztott-felhasznaloi-fiokokkal/[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
woodworm
veterán
válasz LouiS22 #9435 üzenetére
Nem tartozok a visongók közzé. Csak én is unom a hülyébbnél hülyébb találgatásokat. Az ötletekre reagáltam, hogyha ilyen szinten oldják meg a szűrést, akkor nekem lemondós lesz a szolgáltatás.
Amit korábban írtál, hogy a fogyasztott tartalmak alapján szűrnének, az is csak a négynél több megosztást tudja kiszűrni. Addig teljesen természetes a családi csomag esetén, pont ezért találták ki a profilokat. -
LouiS22
veterán
válasz woodworm #9433 üzenetére
Jól ki fogsz velük b*szni.
Olyasmin visongtok hetek óta, ami egyelőre még nincs, nem ismertek a részleteik sem.
Abban viszont biztos lehetsz, hogy a Netflix pontosan tudja, hogy kik azok, akik - hogy is fogalmazzak finoman - potyautasok a jelenlegi rendszerben. Nem véletlenül dobták ám be ők sem azt a cirka 40 millió user csak az USÁ-ban számot.
Az algoritmusok van olyan fejlett, hogy azonnal meg fogja mondani, hogy te te vagy és jogszerűen használod egy másik országban az előfizetésed, ahogy azt is ,hogy a szomszéd városban a sógorod jogszerűtlenül nézi a cuccost a hozzásféréseddel.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Ra3
őstag
válasz woodworm #9433 üzenetére
Mi mondjuk 4 különböző helyen használjuk, de kábé egy 1km-es körön belül van mindegyik, néha még így is kihasználatlannak érzem, mert van hogy napokig vagy akár egy hétig be sincs kapcsolva, de így elosztva havi ezer nem vág földhöz.
Ha elkezdenek szívózni akkor részemről megy a levesbe az előfizu, és szinte biztos hogy a többiek se állnak neki előfizetni a minimumra sem, szóval velem pl tuti nem nyer ezzel semmit, csak veszít egy prémiumot.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
woodworm
veterán
válasz sztanozs #9432 üzenetére
Mobilon pl. milyen földrajzi korlátozásokról beszélünk? Ne vicceljünk már! Vezetékesen pedig a szolgáltató nem fog minden füttyre user adatokat kiadni, a külső adatbázisok megbízhatatlanok.
Teljesen jóhiszeműen használjuk a családi csomagot, nincs körbe osztogatva. Amint ingerküszöböt meghaladóan vegzálni kezd, lemondom a teljes szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Erre írtam, hogy ha a négyes 4K előfizetésből lesz csupán két SD lesz, már akkor is jól jár a cég...
Ahogy elkezdik majd cseszegetni az előfizetőket - pl. nem indul el a film valami rejtélyes hibaüzenet miatt, ha valaki másik országból/szolgáltatótól/régióból/akármi már futtat egy filmet -, úgy fognak a felhasználók szépen vagy elpárologni vagy (valószínűbben) újabb szerződéseket kötni.[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
-
tDr1v3r
veterán
Teljesen mindegy hány fizet elő rá egy esetlegesen ilyen után, hosszútávon csak növelni fogják ezzel a fizető felhasználóbázist. Nyugaton meg Amerikában rengetegen megosztott fiókot használnak, ha esetleg a szigorítás után az érintettek harmada előfizet már pluszban van a cég vele, idővel meg a nagyrészük amúgy is fizető fogyasztó lesz ha már megszokták az ottani tartalmat - igaz hogy kint nagyon telítődik a streamingpiac, de a Netflix valószínűleg kompetitív marad a saját tartalmaival a többiek ellen, eddig egész jól szállították a közízlésnek megfelelő kontentet. Az más kérdés hogy nincs annyi komoly sorozatuk már sajnos, de az HBO Max-re is leginkább majd szemét fog készülni majd úgy néz ki, kevés lesz mindenhol az igazi prémium tartalom.
Ebből lehet akár jó is, simán el tudom képzelni hogy a felhasználóbázis növelése miatt csökkentsenek árat is akár (elvégre marha drága cordcutternek lenni US-ben pl.), megfelelő előfizetésszám mellett meg tudnák ezt engedni - meg idővel rá is fognak szorulni szvsz, annyira nyomni fogja őket a Disney és az HBO Max, sokkal tőkeerősebb cégekkel a hátuk mögött.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
zseko
veterán
válasz gyeniko #9427 üzenetére
Ezt nem is vitattam egyszer sem. Csak az 'egy prémiumból négy alap előfizető lesz' részét.
#9425 sztanozs Mármint úgy érted, hogy a négy emberből marad kettő? Mert akkor még mindig csak +1 fizet elő. Hiszen eleve volt egy előfizetés. Ez még mindig szép, persze, egyébként szolgáltatónként én se gondolkoznék másként.
HR24.hu
-
gyeniko
őstag
Ühüm, de a Netflix nem telhetetlen, ha csak 10%-kal nő az előfizetők száma, már akkor is előrébb van, ugye? Ez olyan +10% többlet árbevétel, mellyel szemben már nem nagyon állaek költségek, így különösen értékes.
A torrent a fejlett országokban már nem "trendi", olyan nagy a büntetés mértéke, hogy a legtöbben már nem merik megkockáztatni. Persze, mindig lesznek hazárdőrök, de itt is a nagy többség a lényeg.[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
zseko
veterán
válasz sztanozs #9419 üzenetére
Aham, és ki szerint lesz 10e abból a 4e-ből? A matek szerint? Mert a matek ugyan kiadja, de az nem fog előfizetni Úgy gondolod, hogy mind a négy ember önként és örömmel elő fog fizetni minimum +150% felárral (a prémium pedig már ugye 400% felár), miután megborítják a 'bejáratott (ócsó') szórakozásukat'? Minimum egy ember azt fogja mondani, hogy köszi, akkor inkább leszedem torrentről, egy esetleg marad a prémium csomagon, de lehet levált a középsőre, a maradék kettőből pedig egy valószínűleg valamivel később adja fel, mert a 720p moslék, az alapdíjtól többet pedig nem akar fizetni, és ő is visszamegy torrentre. A bevételnövekedés realitása szerintem valahol 30 és 65% között lenne, de hogy nem duplázódna meg (az általad írt 150% pedig egyenesen felejtős lenne), az tuti.
HR24.hu
-
sztanozs
veterán
válasz Pro Koryak #9421 üzenetére
Azért csinálja mert:
1) ez van a felhasználói szerződésben
2) technikailag is megtehetiJOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Pro Koryak
addikt
válasz sztanozs #9416 üzenetére
Ki mondta, hogy 10-en egyszerre a 4 fiókot?
A pl. 4 haver sem biztos, hogy egy időben használná!!!Amúgy ez a felállás:
4 haver fizet 1 prémiumot => max. 4 fiók => de csak 4-en is használják.
Ez dettó ugyan az az árbevétel a Netflixnek, mintha az egy háztartásban élő 4 tagú család használná vagyis 4 fiók/4 felhasználó! -
sztanozs
veterán
Hidd el, jobban meg fogja érni a Netflixnek a szétrobbantott előfizetés (4e helyett 10e). Ráadásul előbb-utóbb a résztvevők egy része rá fog jönni, hogy neki kevés az SD és előfizet a középsőre (további 700 forint előfizetőnként).
-
gyeniko
őstag
Én a "szolgáltató" kezdeményezéséből nem érzem, azt, hogy felháborítaná, ha egy 100 tagú család egyszerre nézi a műsort. Persze azt el tudom képzelni, létezhet olyan fokú "eltévelyedés", hogy valaki erre asszociál a Netflix kezdeményezéséből, sokfélék vagyunk. Szerintem csak arról van szó, hogy szeretnék saját előfizetésre ösztönözni azokat a "szegény" (vagy talán tényleg szegény?) potyázókat, akikkel valakik (a szerződésükkel ellentétesen) megosztják az előfizetésüket.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
zseko
veterán
válasz sztanozs #9416 üzenetére
Gondolom úgy értette, hogy munkaidő alatt úgy nagy eséllyel nem ezt fogod nézni... addig tudja nézni más. Sőt, felháborító módon (mármint gondolom szolgáltató szerint felháborító), többen is le tudnak ülni egyszerre a tévé elé, és együtt nézik! Ahelyett, hogy mindenki külön előfizetne! Hát milyen felháborító már, nem, hogy egy hat tagú család csak egy előfizetést fizet!
HR24.hu
-
sztanozs
veterán
válasz Pro Koryak #9414 üzenetére
10-en sose tudják egyszerre használni a fiókot, max 5-en (4 sima + 1 Kids acc).
-
zseko
veterán
Ha nem is simán, de könnyen ki lehet játszani ezt szerintem, különösebb extra nélkül.
Az elég jelentős kiesés szerintem álom, ha sikeresen szétrobbantják a közösen fizetett nagy csomagot, az fix, hogy nem fog belőle négy prémium fizetés lenni, az pedig gyakorlatilag nem lesz, hogy minden egyes hasonló esetben az legyen. Én például azért, hogy néha megnézzek valamit (egyre kevesebbet filmezek), fix, hogy nem fizetnék egymagában prémium csomagot, az alapcsomagos hoki minőségért pedig egyenesen kizárt.
Nyilván realizálna azért egy szép összeget, de nem annyit amennyit papíron kitaláltak, mert leírni bármit is lehet.HR24.hu
-
válasz Pro Koryak #9411 üzenetére
Földrajzi hely alapján is simán tudják szűrni.
És pont ezek miatt keletkezik elég jelentős kiesés a Netflixnél. 4 haver összeáll, közösen fizetik a nagy csomagot. Az nem ugyanaz, mintha mindegyiküknek lenne saját előfizetése.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Drenadar
veterán
válasz Pro Koryak #9411 üzenetére
Tudtommal egy háztartás egy előfizetés. Vagy nem? Ezt beszéld meg velük, hogy ők hogy értik az egy háztartást. Nem tudom, engem igazából nem érint, nem foglalkoztat...
-
BLeP_i
tag
Tudjátok, hogy ezt a szigorítást hogyan kell elképzelni?
https://index.hu/kultur/2021/03/12/szigoritas-netflix-tevemusor-elofizetes/http://vister.hu
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne, hátha tudjátok a választ:
- Egy Netflix saját gyártásos sorozat lekerülhet egy idő után a műsorról? Vagy azok fixen maradnak?
- Külföldön vagyok előfizető, itt elő lehet-e varázsolni a magyar feliratot / szinkront?
Csak az adott régióra jellemző nyelveket kínálja fel mint lehetőség. -
AtaWrc
aktív tag
Valaiknek tetszik az idei F1-es sorozat ?
Szerintem qrva gyenge lett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest