-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #15490560 #5098 üzenetére
Nem kell vpn, bárhol használhatod az accod, de mindenhol az adott országban elérhető tartalomhoz férsz hozzá. Nyelvet passzolom, lépj be, próbáld ki. Egyébként lehet csinálni több profilt, csinálj egyet MOra, egyet USAra.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
törölt tag
Ha az USA (valódi!) accountommal belépek itthon akkor magyarra vált minden, majd ha visszamegyek az USA-ba akkor IP cím alapján visszavált? Hogy van ez? Vagy tiltanak ha nem használok VPN-t? Néznénk magyar nyelven is filmeket, de ahhoz be kéne lépni és magyarra állítani a nyelvet a beállításban. USA-ban nem adja ki a magyar nyelvet a filmek közben, csak ha nyelvet váltasz!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #5095 üzenetére
Pontosan, 20 éve drága volt a cd/dvd, bezzeg ha ezerért lenne, most 1-4 ezerért hozzá lehet férni bármihez legálisan, ez is drága. Vannak emberek, akiknek az se lenne elég ha lenne előfizetésük mindenhez ingyen, kapnának havi nettó 2 millát, és ezért csak otthon kellene ülniük. Az meg hogy 300-500 ezres telóban fillért *****-nak feltöltőkártyás csomagokkal, de 2 kártyával egyikről telefonál másikról netezik, így 5000ből megtudja oldani az éves költségeit, DE nem érti hogy mivel már 20 éve azonos szolgáltatónál van (ezzel az évi "hatalmas" költéssel), miért nem kap ingyen új iPhone-t.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz Jegesmaci81 #5095 üzenetére
Van benne valami, de szerintem a tv, a telefon, az autó státusz szimbólum. A netflix és a Spotify előfizetéseddel nem tudsz villogni a villamoson és hétvégén a diszkóban. Ezért veszik meg a 200+ ezres tv-t, telefont, meg a lefingott 15 éves dízel Audit, és tankolják alkalmanként 3000 forintért.
Bocs, én is offolok, de ez most kikívánkozott."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Jegesmaci81
aktív tag
Engem azért bosszant mert amikor 3000 volt egy CD és 6000egy DVD akkor azt hallgattam hogy ha 1000 forint lenne nem lopnának az emberek. Most havi 1600Ftért tiéd a világ populáris zenéjének a 80%a és 3500-ért olyan film mennyiség aminek nem tudsz a végére érni ha nem a tv előtt éled az életed. Most is a sírás megy. Nem akarok senkit bántani de az a jellemző hogy elmegy megveszi 200ezerért a Tv-t és azt gondolja ezzel joga van a tartalomhoz. Mintha autó vásárlással élettartamig szóló üzemanyagkártya járna. A nagy kedvencem amikor kölcsönkéri az 500ezres telefonnal rendelkező ismerős a telefonom hogy lemerült a kártyája!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pigster #5025 üzenetére
Átestél a ló túlsó oldalára, mint írtam én is és a többiek is, jó pár zs kategória is jön szembe a "nézővel. De...
Rengeteg, tehát nem jó pár, meg sok, hanem valóban rengeteg "kiszabott" jó sorozat van fent, nekem azt ne mond, hogy ezeket már mind kivégezted, vagy számodra azok is unalmasak!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez a sok fillérb..szó hozzászólás csak engem idegesít? Mert én már kiradíroztam volna az összeset innét.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Ha standard vagy prémium csomag közös fenntartása valakit komolyan érdekelné privátban írjon.
-
bandor
tag
devil- k. Küldtem egy p.ü-et.
-
Sanyi.mTs
addikt
Fire TV 4K-n nézzük a netflix-et (fullHD-ban). Gyerek (5 éves) nézi a sorozatokat és kb 4 epizód után felugró ablakban rákérdez, hogy nézzük-e tovább? És addig nem megy a lejátszás. Ezt a kérdezősdit ki lehet kapcsolni?
Ez amúgy netflix vagy fire tv sajátosság lehet? -
Alex91
félisten
válasz Iginotus #5080 üzenetére
Nem, mert olcso a Netflix, senkinek se beszi el a szajatol a kenyeret, ugyhogy ilyet itt senki se csinal. A kerdes feltevesert pedig ban jar..
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Iginotus
addikt
Szokott itt olyan társulás lenni, hogy 3-4 ember összeáll egy prénium előfizetéssé és többen használtok egy accot?
Működik ez a dolog gondolom mert több eszközzel is lehet használni egyszerre...Plug and Pray... :)
-
kmarci25
Topikgazda
A digis csomag megemelésével kifizeted a szolgáltatás árát, ne legyenek kétségeid. Ugyanígy van egyébként a telekomnál is. HBO csomag mellé (ami havonta 3000 Ft asszem) automatikusan jár a go hozzáférés is.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
bolic
őstag
Nekünk van HBO GO-nk, nem kell bankkártyával fizetni minden hónapban, ha elő van fizetve a DIGI kábel TV-nek...
Ui.: azonbelül HBO Super MAXPAK új csomagra lett módosítva, akkor van lehetőség szerződés szám, név és email cím alapján beazonosítva regisztrálni örök időre.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
zseko
veterán
Viszont ha így nézzük, akkor már lehet van aki jobban járhat a hbogo-val, ugyanúgy 720p, olcsóbb és gyakorlatilag minden magyar. Mert ugye sokan sírnak a magyar szinkronért. Igaz, kevesebb a tartalom, és még kevesebb amit nézhetőnek tartok - ez a hetente egy rész meg aztán
gyökérségegyáltalán nem szimpatikus -, ráadásul egy idő után azt is elfelejti, hogy hol tartok egy sorozatban , de az eddigi 1490-ért mondhatjuk, hogy ajándék volt, és az 1890 se egy vészes, bár így már elgondolkodtam, hogy megtartsam-e.Én is a 4K-s csomagot használom Netflixen, igaz 4K-s eszközöm még nincs, de látom a különbséget a böngészős hd, és az win10-es app fhd minősége között.
HR24.hu
-
azbest
félisten
Ha jól sejtem, mivel nem magyar szolgáltató cég, így nem a magyar, hanem talán az amerikai korhatár besorolást használják. Gyereknél meg egy év különbség is nagy lehet.
Ha fél valamitől a gyerek, akkor beszélj róla vele.Más, az árak kapcsán:
érdemes átszámolni munkaidőre. A nettó átlagbér ezer forint felett van, de sokan annál többet is keresnek manapság már. A ksh szerint sok megyében, fővárosban lényegesen több. Ha valaki minimálbéren van, annak számoljunk mondjuk 500 forintot, szóval kétszer annyi idő. Ez alapján átlag nettó órabérben:
Netflix 4k előfizetés: 4 óra munka
Prime: 2 óra
Hbo go: 2 óra
PH éves előfizetés egy hóra vetítve: 25 perc
4k tévé 100-200 órától kezdődik. Tűrhető laptop 200 óra körül.Manapság egy albérlet 100 óra. Csak az arányok kedvéért, hogy mi a drága. Mindenki a maga takarójáig nyújtózkodik, de valahogy mindig a filléres dolgokon akarnak legtöbben spórolni. Ha meg valakinek nincs munkája, akkor ne a netflix legyen a legnagyobb problémája.(#5028) pigster
A hivatalos oldal szerint 10 hónapig megmarad az inaktív account, addig a saját listádra vett dolgok is ott maradnak. Alapból, ha lemondtad az előfizetést, a fiók nem törlődik, továbbra is be tudsz lépni 10 hónapig, hogy reaktiváld. [link] -
qqzs
őstag
Neztem nagyot hogy a lost in space 2. evad szinkronosan jott. Latom 7+ os , a hat+ fiam ugy szaladt ki a szobabol mint a pinty par jelenetnel nem is nezte tovabb. Igy par resz utan elgondolkodnek ez a film hogy jott ki 7+ra... mert gyerek a foszereplo vagy en vagyok lemaradva kicsit kortol?
Eladó: GTS450
-
Di Natale
aktív tag
Lehet meglepődtök, de én nem bánom, hogy zömében régebbi filmek és rajzfilmek vannak fent. Legutóbb a Szilajt néztem meg nosztalgiából.
Ugyanakkor amit nem értek, hogy néhány sorozatnál miért nincs fent az összes évad? Tudom, hogy jogok miatt, de valójában, hogyan működik ez a dolog?[ Szerkesztve ]
-
rellif
senior tag
Részemről pedig A magas fűben és a Megrepedve című filmek ajánlottak.
-
válasz #42308056 #5067 üzenetére
Á, hagyjuk is inkább... Nekem az előzetes tetszett, gondoltam végre valami új, de hatalmasat csalódtam. Viszont van egy hasonló rajzfilmes sorozat (?), ami tetszett. Ha jól tudom csak 1 része van még, a címére meg nem emlékszem. Utolsó srácok a földön vagy ilyesmi volt. Azt ajánlom. Jópofa.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz #42308056 #5064 üzenetére
Szerintem a fejeseknek bedobnak pár ötletet, és ha azok rábólintanak, akkor lesz belőle valami. Csak a végén derül ki, hogy megérte e.
Pl. Te is biztos nézel előzeteseket, akár a netflixen. Ott minden tök jól indul, jól néz ki. Utána meg jön a csalódás...
Nekem pl a Napkelte volt ilyen. Trailer alapján egy lightos Zombielandre számítottam, erre kaptunk buz*s zombis Dawson és a haverokat. 4. Epizódig birtam nézni, de minden percet bánok, amit rászántam.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Tuomas
addikt
válasz #42308056 #5064 üzenetére
Az ízlések és pofonok világában mi számít jónak? Lehet, hogy valakinek tetszik, vagy valaki megnézi. Nem csak jó, meg rossz létezhet, hanem olyan is, ami nézhető. A mozik sem csak a "jó" filmeket vetítik, amiből biztos kasszasiker lesz.
Ellenben van kínálat, a választás lehetősége a felhasználóé, hogy eldöntse, mi tetszik neki.[ Szerkesztve ]
We were here
-
törölt tag
válasz kmarci25 #5061 üzenetére
Szerintem az a probléma, és ez egész hollywoodra kihatott már, hogy annyi streamer szolgáltató és filmstúdió van, hogy úgy tudják magukhoz csábítani a kreatívabb alkotókat, hogy nagyobb szabadságot adnak. Na ezzel a szabadsággal estek át a ló túlsó oldalára. Kellene hogy a producer aki keményen megfogja ezeket a filmeket.
És akkor emellé a Netflix azért hogy több tartalma legyen, még minden szart berendel.
Abban igazad van amúgy, hogy 10 random Netflix filmből több lesz rossz mint 10 sorozatból.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
Topikgazda
válasz #42308056 #5059 üzenetére
Érdekes, én pont azt gondolom, hogy azért saját gyártásban elég sok minőségi sorozat van. Inkább a filmek azok, amik között nagyon sok gyenge van. Olyan gyengékbe futottam bele, hogy már tényleg röhögni lehetett inkább rajta. Kicsit olyan, mintha a filmekért felelős részleg nem tartana ott mint a sorozatos.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
törölt tag
Tény hogy sok a szemét én is futottam már bele szarba de bőven vannak jó filmek és sorozatok is azért. Saját gyártás esetén viszont tényleg nézni kell kritikákat meg IMDb-t mert mindent berendelnek.
-
sfdrakex
nagyúr
A Drakulát most daráltam le. Kellemes csalódás volt.
-
Tuomas
addikt
válasz #16695808 #5050 üzenetére
Van benne valami, meg nincs is, amit írsz.
Ezekben az országokban, amiket említettél, nagyobb a felhasználói bázis, így a hazaihoz viszonyítva "kedvezőbb árral" is fedezheti a helyi tartalom költségét.Ha itthon szinkronizált tartalmat akarsz pl egy stranger thingsre, akkor az nekik plusz költség arányosan nézve, mert a magyar ajkúak száma jóval kevesebb, mint a német, vagy francia nyelvet beszélőké, hogy a példánál maradjunk.
Itthon, mivel a felhasználói bázis kisebb, sőt, a potenciális felhasználói bázis is kisebb, mint az általad említett országokban, egy olyan árat kell szabniuk, hogy az a lokalizált tartalmat nagyrészt legalább fedezni tudja, hogy ne bukjanak rajtunk.
Ugye mondanom sem kell, hogy nekik a lokalizált tartalom az (gondolom) egy adott összeg, de azt nem mindegy, hogy 1-2, esetleg 5 milliós fogyasztói bázis használja, vagy egy 10-20 milliós (ami itthon ugye irreális lenne, hogy a lakosság 100%-ban használja egy országban).
[ Szerkesztve ]
We were here
-
törölt tag
válasz Jegesmaci81 #5053 üzenetére
Igazad van... De mi az a "virágbolt"?
-
devil-k
nagyúr
Offolás látom még mindig megy.... azt hittem értelmes 20 hozzászólás keletkezett, nem annyi, hogy mennyi az USA-ban a minimálbér...
Jegesmaci
Nem kell beszarni, 1 év alatt durva dolgok fognak itt történni a Netflix háza tájékán.fjani1981
Marhára unalmas ez már....[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz #16695808 #5050 üzenetére
Több mint 1 éve fizetem. Még feliratos tartalom is alig volt. Előnye volt viszont, hogy a teljes mozitárat megkaptuk. Aki nem volt előfizető a magyar támogatás előtt az nem tudhatja, hogy kb egyik napról a másikra kaptuk meg a jelenlegi felirat mennyiséget és számos szinkront. Hatalmas a fejlődés néhány hónap alatt. Meg lehet nézni hogy ki képes még erre. HBO felejtős mert nagyon silány a szolgáltatás technikai része és a tartalom bár hatalmas viszont premiereket nézve nagyon kevés.
Apple TV+: Nekem a legnagyobb csalódás. Alig vártam és nagyot koppantam.
Amazon Prime: Alig van magyar tartalom/felirat. Support sincs.
Disney: Trükközgetés nélkül még regisztrálni sem lehet.
Szóval szerintem örüljünk hogy van Netflix és ilyen mennyiségű tartalmat zúdít ránk.Amúgy kíváncsi lennék, hogy milyen olcsóbb megoldást tudtok a virágbolton kívül?
Én Apple storeból veszem a koncertfilmeket és a legolcsóbbak is 1500Ft/db.fjani1981: A nutellával szerintem nagyon mellé nyúltál! A nutella imádók pont arra panaszkodnak hogy milyen silány a kelet európai minőség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
1500-1600ft-ot fizetnék is érte az első hozzászólásomban is ezt mondtam... tehát ennyit tartanék reálisnak érte, mert most szerintem nem ér többet. De a példával csak azt akartam érzékeltetni hogy nekünk közép-kelet európaiaknak ez 2x annyiba kerül és közel se kapjuk azt a színvonalat mint nyugaton. (Mert német francia szinkron is sokkal több van és gondolom a választék is nagyobb hogy az usát ne is említsem.)
Nyugodtan vessetek meg ha nem tudok lelkendezni a legalabb 2x-es árazáson.
A jó üzletpolitika az lenne szerintem hogy 1000 ft ért adnák és ha már van több 100000 magyar előfizető akkor a javuló szinkron arány és kínálat bővülés után emelnek árat ... Akkor már a jó és egyre javuló szolgáltatást nem mondanak le a meglévő előfizetők. Pl az hbo go arazás szerintem sokkal közelebb van a realitáshoz. De erre ne azt válaszoljatok légy szíves, hogy akkor húzza a f*szba és nézze hbo-n. Mert egy véleményre egy fórumon nem ez a kulturált válasz.[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
Ne mááár!!! Nekem az uszoda bérlet 10.000 a kondi bérlet 12ezer, korizni meg még el se mentem mégse lógok be egyikre se.
Nyilván fogyasztói társadalomban el kell dönteni, hogy mit akarsz.Netflix óriási előnye a rengeteg tartalom. Igen van silány meg ZS kategóriás de rengeteg a minőségi tartalom is. A premier legtöbbször tényleg premier! Nem 3 hónappal később kapod mint a többiek hanem ugyanakkor mint bárhol máshol.
Aki a TV előtt éli az életét annak nyilván nem ideális. Nekem még nem volt olyan hogy ne találtam volna valamit amit szívesen nézek. Nyilván futottam csalódásokba, de kellemes meglepetések is értek. -
Di Natale
aktív tag
válasz #16695808 #5041 üzenetére
Figyelj... Nekem is fáj a szívem, hogy nem angol, német vagy spanyol az anyanyelvem. Ezt el kell fogadni. Kis országban élő kis nemzet vagyunk. Nem várhatod el a szinkronos tartalmakat.
Egyelőre örülök a Netflixnek, ugyanis nyelvtanulásra használom. Ha annyira kell a magyar szinkron, akkor fizess elő HBO-ra. -
Tuomas
addikt
De ugye tudod, hogy nem az USA-ba vagy, hanem itt?
Tehát ahhoz kell igazodni, ami itt van."Magyarul itthon kb 1600 ft ért kéne adni akkor lenne talán paliban amerikával nem beszelve a szinkron és választék hiánnyal."
Na látod, ezért nem torrentezni kell, meg trükközni a próbaidővel és akkor több lesz a választék, mert látják, hogy van piac, és talán az ár is csökken. Ha meg nem csökken ez van, mindenki tud mérlegelni, mire van keret.
Te magyarán elvárod, hogy minden kolbászból legyen, de inkább trükközni próbálsz, mint hogy tegyél azért, hogy egy szolgáltató piacként tekintsen ránk.
Amúgy még mindig azt mondom, hogy inkább 1 hónap netflix, mint egy mozijegy, oda úgysem járok.
Bocs kmarci25, bár ez talán még elfér itt.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
sfdrakex
nagyúr
1200 dodo a minimálbér, és mennyi egy lakás bérlés? 6-700 dodó? Jól néz ki, hogy mindig a bért mézik sokan, de a kiadásokat nem. Persze így is jobb az arány, de nem annyival mint amivel jobbnak gondolják sokan az 1200 dollárból. Egyébként 300 ezret itthon se lehetetlen megkeresni, akár 8 általánossal is lehet, legálisan. 300 ból kifizetni 4 ezret nem olyan megterhelő.
-
kmarci25
Topikgazda
Megkérek mindenkit, hogy fejezze be a topik szétoffolását! Az "ügyeskedős" hozzászólásokat töröltem, az off-áradatot egyelőre hagytam, de ha ez így megy tovább, akkor azokat is törlöm. Hagyjuk már a kiforgatott példákat. A felhasználási feltételek olyanok, amilyenek. Nem biztos, hogy mindenkinek tetszenek, de nem is ez volt a cél szerintem a megalkotásukkor. Akinek nem tetszik, annak szerencsére megvan a szabadsága, hogy lemondja az előfizetését.
Maradjon mindenki lehetőleg on-topik!"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
törölt tag
A netflix árazás nem drága? Usa minimálbér 1200 dodó kaliforniában és a középső standard csomag 13 dollár. Minimálbér 1%-a. És minden fent van az anyanyelven.
Míg Magyarországon 160.000 Ft a minimálbér és 3200 Ft a standard csomag. Azaz a minimalber 2%-a.
A magyar előfizetésnek a nagy része feliratos és a választék is töredéke az Amerikainak.
Magyarul itthon kb 1600 ft ért kéne adni akkor lenne talán paliban amerikával nem beszelve a szinkron és választék hiánnyal. -
Alex91
félisten
Persze, 4000 Netflix, 2000 hbo go, 2000 Tv+, Spotify nem tudom, 1500?, es meg sorolhatnam, igy mar sok.
Mondjuk lenne egy egyseges felulet, fizetek havi 5000-et mondjuk, es nezem amit szeretnek. Es az 5000 ft-omat osszak szet, hogy kinel mekkora aranyban neztem abban a honapban .Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
pigster
senior tag
-
Alex91
félisten
En anno neztem, hogy tv nelkul net, de szinte olcsobb, ha tv elofizetessel vette az ember. Amugy tenyleg nagy jelentosege nincs, a kozszolgalatiakat a my telenor app-al nezhetem az Apple Tv-vel...
De valoban, az idoszakos elofizetes lesz a megoldas, vagy a torrent... Valahogy mashogy kellene arazni a szolgaltatast, es valami egyseges felulet alatt kellene elerni az osszeset (ala az Apple TV szolgaltatasa, egy app alatt az osszes szolgaltato.)
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
pigster
senior tag
Tv előfizetésem van. Képzeld el, hogy
1. pont azért kaptam a Telekomtól 120000 Ft kedvezményt tv vásárláskor, mert van előfizetésem.
2. pont azon gondolkoztam, hogy amikor lejár az előfizetésre a hűségidő, akkor megszüntetem az előfizetést éppen az általad mondottak miatt, és netflix és társaival váltom ki. Pont ezért próbáltam ki. Netflix egyelőre nem győzött meg, HBO Go-ra megy az előfizetés. Amazon Prime-on tele volt német tartalommal, ami nem feltétlenül lenne gond (az egyetlen tényleg német sorozat, amit megnéztem volna full HD-ban, az pedig pont nem volt: Der letzte Bulle), de sok filmnél egyáltalán nem állítható be az eredeti angol nyelv, kezelőfelülete pedig hihetetlenül fapados. Többit egyelőre nem próbáltam.
3. azért, mert van tv előfizetésem, nem feltétlenül kell minden másra is x ezer Ft-ot elköltenem havonta. -
Tuomas
addikt
válasz pigster #5028 üzenetére
Akkor tv előfizetésed sincs ugye?
Lássuk csak: havi legalább 2-3000 ft a tv előfizetés, cserébe egy másfél órás film tart 2 és fél óráig, mert tele van b*szva reklámmal, új tartalom alig van, folyamatos ismétlések. Az aztán tényleg megéri a havi díjat.[ Szerkesztve ]
We were here
-
törölt tag
válasz pigster #5028 üzenetére
A kommentek alapján csak egy lehetőség maradt... egy háztartásba költözünk és elosztjuk a költségeket. Nem megoldhatatlan ... hány m2-en laksz? mert mi 5-en vagyunk/mennénk a Nagyival együtt aki csak hajnali 5 kor nézhetné majd akkor biztos nem zavar senkit
[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
Ha lenne éves előfizetés, ami havi kb 2000 Ft-ra jönne ki, még azt is bevállalnám, de évente majdnem 50000, az már túlzás.
Egyébként, ha újra akarom használni, akkor be tudok lépni a mostani adatokkal és csak előfizetek újra, vagy új regisztráció kell? Ilyen szempontból nem hülyeség az előbbiekben szapult fórumtárs kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
válasz Di Natale #5003 üzenetére
Walking Dead - zombis és társai dolgok nem érdekelnek. Se filmben, se sorozatban. Max Resident Evil (1. film), RE1, RE2 játékban. A többi fájdalmas agyatlan rókabőr, céltalan hentelés. Prison Break: ősrégi sorozat, második évad után oltári baromság lett, azóta nem követem, lehet, hogy közben már a tizediknél tart. Black Sails: pár éve volt tv-ben, első pár rész után kifulladt nekem, pedig a téma érdekes lett volna (Assassin's Creed Black Flag kifejezetten tetszett játékban). Vikings: alapvetően érdekes, második-harmadik évad körül hagytam ott, nem tudom, hogy akarom-e újrakezdeni. Peaky Blinders: még nem találkoztam vele, ahogy látom imdb-n a főszereplő az egyik egyáltalán nem kedvelt színészem.
-
-
pigster
senior tag
válasz Jegesmaci81 #4997 üzenetére
Valamirevaló 4K tv-m van, de erre a tartalomra nem költök ennyit. Írtam: 2-3 havonta majd visszanézek, hátha ennyi idő alatt lesz újabb minőségibb tartalom.
-
Tuomas
addikt
válasz #16695808 #5018 üzenetére
Nos akkor ez esetben vagy megvárja, míg a gyerek elalszik, vagy a házaspár ungabungázik egyet és akkor kezdi el nézni.
Így neki is lehetősége lesz a 30 napban ingyen kipróbálni. Azt elég életszerűtlennek tartom, hogy 30 napon keresztül folyamatosan 4 eszköz legyen foglalt.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz #16695808 #5015 üzenetére
Fura. Az előbb (#5010-es hsz-ben) még 4 embert sem tudtál elképzelni egy háztartásban Netflixet nézve (idézem tőled: "életszerűtlen"), most pedig már sajnálod a nagyit, aki 5. személyként nem tudja egy időben nézni.
Szerintem tényleg hagyd, ez a szolgáltatás nem neked való. Főleg mert fizetni is kell érte.[ Szerkesztve ]
We were here
-
törölt tag
válasz sfdrakex #5013 üzenetére
Ez világos levezetés. Értem is.. szóval ha én részt veszek az ingyenességben akkor a velem egy háztartásban elő 5. embert (szegény nagyit) megfosztom attól a jogától hogy ő is kipróbálja ingyenesen a netflixet. Értem. Jogilag nem semmi, hiszen a Nagyi rajta kívül álló körülmények miatt elesik a fiók regisztráció utani ingyenességtől. És nem nézheti az én fiókom alól sem mivel már -ahogy nálad is van- már 4-en néznek egy időben filmet. Szegény Nagyi....
-
szildavid90
aktív tag
Miert lehet az, hogy iPaden egyik pillanatrol a masikra a feliratok merete nagy lett? Hiaba allitom at kicsire a Netflix acconton belul a bongeszoben kicsire semmi nem valtozik. Mar letoroltem az alkalmazast es vissza, reseteltem mindent es semmi. Nem ertem! Tudna valaki valami megoldast? Koszi elore is!
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #16695808 #5010 üzenetére
4 eszközön. Nappaliban nézem tvn, egyik gyerek a gyerekszobában másik tvn, másik gyerek a telefonján, és ekkor a feleségem és a harmadik gyerek még nem néz semmit, tehát még van pár telefon és tv a lakásban, amin nézhetné valaki.
-
Tuomas
addikt
válasz #16695808 #5010 üzenetére
"De csak nekem életszerűtlen hogy a legnagyobb csomagban meg egyszerre 4 hely és eszközön nézhetek 4 különböző filmet?"
Hol olvasod, hogy 4 hely? A hely az tök mindegy.
Számomra elég életszerű, hogy néz a nagyi egy tv-n Netflixet, néz a feleség egy másik tv-n, néz a férj a laptopon és néz a gyerek egy tableten. Ez ha jól számolom 4 eszköz, és egy háztartás. A nagyi tetszőlegesen behelyettesíthető akár egy másik gyerekre, mert nem feltétlen él mindenki több generációval.
Nabumm. Szerintem ne égesd magad tovább.[ Szerkesztve ]
We were here
-
törölt tag
Ez nem off csak hogy örüljenek eggyesek 😀
Alabbi részlet a felhasználási feltételekből.
Igy az ügyeskedő nagyik is kizárva, ha egy háztartásban él az unokával. Életszerű feltétel. 😀 De csak nekem életszerűtlen hogy a legnagyobb csomagban meg egyszerre 4 hely és eszközön nézhetek 4 különböző filmet? Nem tudom hogy lennék rá képes 😀
Ingyenes próbaidőszak2.1. A Netflix előfizetés ingyenes próbaidőszakkal kezdődhet. A előfizetés ingyenes próbaidőszakának időtartama a szolgáltatásra történő feliratkozás során kerül meghatározásra, és az a célja, hogy lehetővé tegye az új és egyes korábbi előfizetők számára a szolgáltatás kipróbálását.
2.2. Az ingyenes próbaidőszakra vonatkozó jogosultságot a Netflix saját belátása szerint határozza meg, és korlátozhatjuk a jogosultságot vagy az időtartamot annak érdekében, hogy megakadályozzuk az ingyenes próbaidőszakkal kapcsolatos visszaélést. Fenntartjuk a jogot az ingyenes próbaidőszak visszavonására, és felfüggesztjük a fiókot fel abban az esetben, ha úgy ítéljük meg, hogy a felhasználó nem jogosult rá. A meglévő vagy a közelmúltban Netflix előfizetéssel rendelkezőkkel egy háztartásban élő személyek nem jogosultak az ingyenes próbaidőszak igénybevételére. A jogosultság megállapításához felhasználhatunk olyan adatokat, mint például meglévő, illetve a közelmúltbeli Netflix előfizetéshez használt eszközazonosító, a fizetési mód vagy a fiók e-mail címe. Egyéb ajánlatokkal történő összekapcsolás esetén korlátozások alkalmazhatók.
[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz norbertoth #5005 üzenetére
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pigster #4993 üzenetére
Amiket felsoroltál, azokon tényleg látszik a fullos ZS kategória, kb én is annyit bírtam megnézni belőle/lük. Viszont a YOU-t a párom elkezdte nézni még ősszel, hogy ez valami f..sza romantikus sorozat, persze kénytelen voltam én is nézni, aztán rádöbbentem (meg ő még inkább), hogy hoppá, ezt elég jól összerakták és itt a nyálas romantika az nagyon nincs is jelen, csak a psziho főszereplő érdekes és sokszor gyilkos és erőszakos játéka. A második évad már jóval gyengébb lett sajnos...
-
norbertoth
senior tag
válasz Jegesmaci81 #5001 üzenetére
Apple Music
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
törölt tag
válasz sfdrakex #4980 üzenetére
😀 Nem akarok személyeskedni kérlek te se tedd. Egyébként semmi értelem egymás torkának ugrani ne idegesítse fel magát senki. Ha egy piaci szereplő ad 30 napot ingyen minden új fiókregisztracionak akkor nyilván az a szolgáltató saját piaci alapú döntése... nem másé. Ha megszünteti ezt az ingyenességet az is lehet egy nyilván piaci alapú döntés. Hagyjuk hogy a szolgáltató döntse el saját maga hogy neki mi a kifizetődő... nem mi döntsük el hogy neki mi a jó. Nem gondolom hogy a netfix ne számolna és ne matekozna az ilyen döntések előtt. Igy döntöttek. Ha ad 30 napot ingyen akkor ad, ha nem ad akkor nem. Semmi gond ezzel. Az internet többnyire szabadságot is jelent .... valamit mindenki szabadon eldöntheti mi éri meg neki és mi nem ... szóval te is és nyilván én is.... meg persze a netflix is. 😀
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz norbertoth #4998 üzenetére
az AM az Amazon Prime?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest