-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz modflow #6111 üzenetére
Azt jelenti hogy a neten ahol regisztráltál már valahol.ezzel az emailcimmel az egyik oldalt feltörték és az ott használt emailcím+jelszó páros kikerült a netre.
Ezért érdemes ilyenkor megváltoztatni a jelszavad másra , ha ugyanazt az email+jelszót máshol is szoktad használni. -
törölt tag
Akkor fordul elő, ha ugyanazt a jelszót használja valaki mindenhol így az egyik oldalt, ha feltörik a megszerzett jelszóval betudnak lépni és megváltoztatják az adatait pl a jelszót, emailcímet.
Már az új chrome is figyelmeztet, ha olyan jelszót használsz ami már kikerült a netre, de itt is ellenőrizhető, hogy az adott emailhez tartozó jelszó kikerült vmelyik oldalról.
[link]Érdemes vmolyen jelszókezelőt vagy jelszó generátort használni és ez nem csak a netflixre érvényes.
És ami a legfontosabb nem ugyanazt a kőnnyű jelszót használni minden oldalon.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Komolyan nem értem minek két lépcsős azonosítás, amikor egy kellően erős és egyedi jelszóval elég biztonságos a használata.
Sokkal egyszerűbb mást hibáztatni, mint megváltoztatni a a jelszót vmi olyanra, amit máshol nem használunk. -
törölt tag
Ja értem tehát azért nem jó külön erős jelszót használni mindenhol mert ki ud megejegyezni annyit, zseniális
-
törölt tag
Én mondjuk elszoktam ismerni ha hibázok és máshol is használt jelszót adtam meg, szerintem jó dolog, ha az ember elismeri a hibáit és tanul belőle nem pedig másokat hibáztat a saját hanyagsága miatt.
Régen nekem is volt ilyen problémám, nagyon régen reggeltem a netflixre amikor még magyar feliratot még csak hírből sem ismertek, aztán valaki indiában? belépett a fiókomba olyan jelszóval, amit máshol is használtam.
Aztán megváltoztattam a jelszavam erősre és egyedire és mit ad isten azóta nek volt ilyen problémám.
-
törölt tag
válasz norbertoth #5551 üzenetére
Akkor le is irtad a megoldást.
-
törölt tag
Én ezt szoktam használni, de van már telefonra is app.
[link] -
törölt tag
Jó lenne nem ugyanazt a jelszót használni minden oldalon az sokat segitene.
-
törölt tag
Arra gondol, hogy a kodis kiegészítő bármikor pofára eshet, ha a kliens oldalon változtatás történik a netflix részéről. Ráadásul olyan módosítás is befuthat, amit nem lehet leprogramozni a kodis kiegészítőben.
-
törölt tag
válasz headhunter #5257 üzenetére
Ez kb mint a dumaszínház itthon, nagyon erőltetett poénokkal.
-
törölt tag
Érdemes erős jelszót használni.
[link] -
törölt tag
Ahhoz képest, hogy fél éve még sokan azt mondták, nem lesznek nagyon szinkronos tartalmak, feliratnak is örülni kell, bezzeg a románoknál azért van annyi lefordítva mert nagyobb piac.
Pont rájuk cáfolt a netflix. -
törölt tag
A dracula egész jó.
A Lost in Space 2 évada is tetszett.
De kinek mi, van akinek a Csernobil tetszik -
törölt tag
A Vaják jó volt tudom ajánlani, a zenéje is bejött.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #4705 üzenetére
H.264 valamilyen fornaját ha jól emlekszem de majd valaki megirja a tutit.
-
törölt tag
Valaki írta itt fentebb hogy atmos hanggal jött vmelyik film vagy sorozat, tehát biztos fejlődnek azért.
-
törölt tag
válasz kmarci25 #4612 üzenetére
A netflix szinte minden héten ad ki vmi fejlesztést amivel kisérletezik, próbálja a felhasználói élményt növelni stb. Nem jótékonysági szervezet hanem itt komoly összegekről van szó.
Ha úgy itéli meg hogy nem jó irány a kodiban hagyni a filmeket nézni egy másodpercig nem fogja tovább ezt hagyni -
törölt tag
Azt azért remélem senki nem gondolta komolyan, hogy egy olyan szürkezónás addont amit a netflix nem hagyott jóvá, nem nézte meg nem lehet-e lementeni a streamet stb. Illetve nem olyan egységes a kinézete mint a többi platformon és az ajánló rendszerük sem működik, hogy ezt hagyni fogja hosszú távon a netflix.
Én jeleztem hogy ha már ezt ajánlják akkor annak használatából adódó dolgokra is hívják fel a figyelmet. -
törölt tag
válasz kmarci25 #4599 üzenetére
Szerintem nem jó írány egy nem hivatalos addon felé terelni a netflix nézőket, aminek nem támogatott a használata, ráadásul nem is lehet 4k Hdr-ben nézni kodiban a streameket.
Egy új felhasználó aki ezt fogja használni (szomszéd kovács beállítja neki) rossz tapasztalattal fogja érni, ha vmi nem úgy működik ahogy kéne ( főleg ha éppen működik).
Ez egy nagyon nem jó irány.Még annyit hozzáfűznék azért, higy ha egyszer a netflix bekeményít és letiltja a kodin keresztül trükközve néző felhasználókat, akkor remélem majd az aki ajánlotta a szürkezónás adonokat ezért vállalja a felelőséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen teljesen egyetértek, a corelec kodi beállításokat is jó lenne ha nem itt beszélnék meg.
-
törölt tag
A Hihetelen jó sorozat ajánlani tudom.
A másik jó a Tettes nagyon jo -
törölt tag
válasz norbertoth #4321 üzenetére
Nem biztos hogy egy fizetős szolgáltatás neked való, ha 1eujró miatt aggódsz.
Mi lesz ha fizetned kell érte? -
törölt tag
válasz norbertoth #4318 üzenetére
A Netflix azért kéri el a fizetési módot, hogy az ingyenes próbaidőszak vége után zavartalanul biztosíthassa a szolgáltatás folytonosságát. Ezt úgy hajtjuk végre, hogy engedélyezési kérelmet küldünk a pénzintézetednek, hogy ellenőrizzük, valóban működik-e a fizetési mód. Ezekért a kérelmekért nem számítunk fel díjat, de bizonyos esetekben ideiglenesen befolyásolhatják a rendelkezésre álló számlaegyenlegedet.
[link] -
törölt tag
válasz hadam98 #4176 üzenetére
A Roku nem támogatott az HBo Go által, az appel Tv pedig háromszor annyiba kerül mint egy miboxS (a 69000.-Ft ba egy 2$-os Hdmi kábel már nem fért bele, aki ezt veszi ne felejtsen el 4000-ért venni egy hdmi kábelt pluszban a mediában, különben otthon kínos meglepetés fogja érni). Nem ajánlottak.
-
törölt tag
Azért az hogy nincs Appel Tv+ a miboxon nem egy olyan nagy tragédia, elnézve a kínálatukat, enyhén vicces az a 12 db azaz tizenkettő darab sorozat ami a teljes kínálatuk (ebből egy rajzfilm, egy gyerekműsor, egy természetfilm) [link]
Elvileg végtelen mennyiségű készpénzen ülnek, ehhez képest ez egy vicc amit produkálnak. -
törölt tag
válasz Williamgrant #4089 üzenetére
Másnak is volt problémája a revolut, paypal kombóval, aminek az lett a vége, hogy felhívták az üsz-t, ahol azt tanácsolták várjanak x órát és próbálkozzanak újra más fizető eszközzel.
-
törölt tag
válasz Williamgrant #4087 üzenetére
Ilyenkor várni kell egy kicsit sajnos többen jártak már így, addig olvass egy kis hvg-t.
-
törölt tag
Szerintem ez nem csak nalunk ilyen sajnos. Lásd németországi jogvédők álmokfutását a youtube feltöltésekkel.
-
-
törölt tag
Android Tv-n összehasonlíthatatlanúl jobb élmény a netflix saját appjában nézni a filmeket, de az HBO go is szép FHD, a youtube pedig szintén sokkal jobb mint kodiban. Onnan folytatom amit néztem ahol abba hagytam, akár telefonról is.
Nincs vele szenvedés, mit hogy kell telepíteni, jön egy frissités, minden elromlik a kodi alatt.
Szenvedjen vele aki ezt élvezi más magyarázat nincs rá minek szivatják magukat az emberek azzal.
Bekapcsolom működik és kész. -
törölt tag
A standard csomagot választotta...nincs FHD...
-
törölt tag
Eli egész türhető.
-
törölt tag
Csináltam egy fiókot angolra. Így tudom nézni azt is ha kell.
-
törölt tag
Akinek tetszett a Love, death, robots annak ajánlom figyelmébe a sound&fury-t.
Beteg de jó -
törölt tag
Ezt nem lehetne mellőzni? Ez nem a politika topik.
-
törölt tag
Final space-hez végre van magyar felirat.
Plusz a Nextgen szinkronosan felkerült. -
törölt tag
The Sinner nagyon jó, ha valaki még nem látta.
-
törölt tag
Az elozetes tetszik, mikor várható hogy felteszik.
-
törölt tag
Android tv os re írt programoknál pl HBO GO android tv nincs szükség külön távírányítóra.
Azoknal a boxoknál amelyekre tákolt nem hivatalos android tv tettek fel oda kellhet a légegér, mert azokra fel se megy a hivatalos HBO GO android tv program csak a tabletes változat.
Androidos tv box + magic remote már többe kerül, mint egy hivatalos Android tv os el a mibox, amin megy a cromecast is.
-
törölt tag
válasz castiels #2681 üzenetére
Get Started!
Follow these easy steps to start watching Netflix today:
-Choose the membership plan that’s right for you.
-Create an account by entering your email address and creating a password.
-Enter a payment method so you don’t miss a single episode when your free trial ends.
That's it. Stream on!
You can cancel your free trial at any time during your first 30 days and never be charged.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest