-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
válasz powerup2 #4682 üzenetére
Szerintem nem avval van probléma, hogy nem tudnának sávszélességet bővíteni, hanem avval, hogy az előfizetők kevés hányada rendelkezik a megfelelő technikai háttérrel, hogy ezt ki tudja használni. Ha valaki nem tudja kihasználni, akkor nem fog előfizetni a 4K tartalomra. Inkább a tömegek kielégítését célozzák meg kompromisszumokkal, de a + streaming szolgáltatók megjelenésével inkább az árcsökkentés, tartalombővítés lehet a fő priorítás.
-
Kiskutya
veterán
Tiszakanyár. Telekom 10-12m max, lenne még naracom ott talan felmenne 30-ra de minimum 1 év hűség kell és nagyon sok a panasz. A Telekom legalább stabil. 4g gyorsítás nem lehetséges kérdeztem őket. A legszebb az hogy járom az országot és meg Komlóskán a hegyekbe Zemplénben is 100m felett jön a 4g. Otthon az is 10-15m....
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
powerup2
addikt
Én ha van szinkron megnézem úgy is mert nagyon jó szinkron szinészeink vannak persze elsőre mindig eredeti hanggal nézem.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
aprokaroka87
nagyúr
Komolyan, azon mit nem lehet érteni hogy létezik a jó és még jobb minőség esete?
Nyilván technikailag lehetne akár egy az egyben blu-ray minőséget is "kőzvetiteni" stream-en, de szerintem törekedniük kell valamilyen szinten a sávszélesség gondra is.
-
veterán
válasz powerup2 #4685 üzenetére
Vigyázz a szinkronos igényeiddel, mert ezért is le leszel oltva!
Valaki azt írta itt nemrég, hogy a magyar lakosságot ismét fel kellene mérni, mert valószínüleg már 90% angolul néz itt mindent, max angol felirattal.
Kicsit sarkosítottam, de a lényeg ez volt. Van itt olyan, aki azt sem tudja milyen országban él, milyen emberek között. -
powerup2
addikt
válasz Kiskutya #4683 üzenetére
Ohh hát igen akkor nálad ez lesz a probléma de elvileg minden térség zárkozik fel a széles sáv irányába. Nálam gigabites net van meg oled tv meg rendes házi mozi. Ezért is kérdeztem mikor lesz előrelépés. De jól halad a netflix a szinkronokkal is de van fent olyan film amihez van magyar szinkron pl blu rayn vagy dvd-n és a netflixen nincs ilyen pl a Valerian.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
törölt tag
válasz powerup2 #4682 üzenetére
Ez csak gumicsont. Ha ilyen kérdései vannak, kérdezd meg a Netflixet, még fel is hívhatod őket az applikáción keresztül.
Amiket ide irkálsz semmi köze a Netflixhez, aminek meg van köze a Netflixhez azt degradáló stílusban írod.
Mint ahogy a többiek is olyan problémákkal jönnek, aminek semmi köze a Netflixhez (többségében), csak jól esik szidni valamit, úgy tűnik a levegőbe puffogáshoz pont jó ez a topik. Csak unalmas már. -
powerup2
addikt
válasz #54715584 #4678 üzenetére
Ha végig olvasod rendesen a hozzászolásom akkor hol látsz benne ócsárolást ? egy érdeklődés volt hátha tud innen valaki valamit hogy milyen változások lesznek. Amúgy a kép jó nincs vele gond 4k-ba sem oled tv-én de lehetne jobb a minőség ha emelnék a sávszélességet. Ez érdekelt lesz e változás e téren. Illetve hang terén mikor lesznek képesek hd hangokat átküldeni erősítőre. Mivel már a technika adott hozzá és rohamos tempóba fejlődik jövőre a tv-k nagy része 2.1 hdmi-vel jön az az tudni fogja a hd hangok továbbítását.
-
powerup2
addikt
válasz Kiskutya #4674 üzenetére
Igen az hbo go nagyon elmarad a netflixtől ez tény de majd jövőre jön az hbo max vagy mi ami hozza majd a netflix minőségét. Meg nem árt előre gondolkodni tv vásárláskor hogy eArc tudja e mert ha valaki rendelkezik rendes házimozival akkor majd a hd hangok is átmennek az erősítőre. Meg ha a minőség eléri a blu ray-t akkor lesz az igazi, igazából a net sávszélesség már nem lehet gond főleg hogy gigabites net is van.
-
törölt tag
válasz powerup2 #4671 üzenetére
Semmi gond nincs a képminőséggel. Bár nem tudom a 4K milyen lehet, de a FHD tökéletesen éles nálam, és a hanggal sincs gond.
Azt nem tudom a DD+ with Dolby Atmos milyen lehet, de egyelőre kevesen használnak házimozi erősítőt és nekik is elég a DD / DD+.
Amit te szeretnél, azt úgy hívják mozi, de ott meg azért elég kérdéses a képminőség akkora méretben.
Semmi gond a Netflix minőséggel, nem értem miért ócsárolod?
Ha van otthon 4K tévéd és házimozi erősítőd, akkor írd meg a Netflixnek, hogy problémád van a minőséggel és segítsenek.
Mert egyelőre úgy tűnik, hogy vagy a beállításaid rosszak vagy csak simán ócsárolod őket, mert jól esik. -
Drenadar
veterán
nem hiszem hogy a netflix hibája, de bedobom a kérdést... utóbbi napokban bénázik nálam a netflix app a TV-n (samsung). elindítok egy filmet, és megfagyott szétesett álló képet kapok csak. ha váltok másik filmre és nézem kb 5 percig és visszaváltok akkor jó... erre tud valaki megoldást?
-
Kiskutya
veterán
válasz powerup2 #4671 üzenetére
Az HBO-hoz képest így is jó a kép meg a hang is. Azon csak sztereó minden. Egyébként meg szerintem az 5.1-et se használja ki még sok ember főleg nem Magyarországon. Mondjuk amit írtál jó tudni mert jövőre lehet tv-t cserélek akkor erre odafigyelek.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
powerup2
addikt
válasz tobias40 #4672 üzenetére
egyre többen fizetnek elő fejlődni meg kell minőségbe
-
powerup2
addikt
Netflix kép és hangminőségbe mikor lép feljebb gondolok itt arra hogy a jövőben jön a tv-re az eArc és akkor lehetne hd hangokat is az erősitőre küldeni illetve csak 5.1 a hang csak . Sávszélesség emelés várható hogy még jobb legyen a képminőség ?
-
válasz Mr Bond 007 #4668 üzenetére
Nem te raktál be képet német IP-ről? Szerintem a rendszer úgy érzékelte, hogy Németországban vagy. Új regisztráció előtt csekkold le, hogy melyik országban vagy, és úgy indítsd el a regisztrációt is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz Mr Bond 007 #4665 üzenetére
Német ip-vel regisztráltál, szóval ez így marad... Vagy csinálsz új regisztrációt.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Di Natale
aktív tag
válasz Mr Bond 007 #4665 üzenetére
Azért ártani nem árt, ha megváltoztatnád a jelszót. Sose lehet tudni.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz Mr Bond 007 #4663 üzenetére
Közben a modem restart után új ip-vel jól látja a helyzetemet, a tartalom azonban maradt félig német... (re login megvolt tv-n)
erahurka: Regisztrálás után azonnal ilyen volt, szóval nem hinném.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mr Bond 007 #4663 üzenetére
Nem lehet hogy feltörték a profilod?
-
fcc
aktív tag
Helló!
Másnál is sötét a kép(van csak sötét), ha feltolom a fényerőt akkor is elég sötét. Samu q70. -
pethYeti
addikt
válasz Gubek-Einste #4658 üzenetére
Köszi. Végül rájöttem. Megnyugodtam.
-
veterán
válasz Mr Bond 007 #4656 üzenetére
Akkor megmagyarázhatatlan a jelenség. Én is Digi, Oroszlány, de csakis magyar mindig mindenen.
-
titán
-
-
veterán
válasz Mr Bond 007 #4652 üzenetére
Akkor itt vagy Mo-n?
A netednek melyik a szolgáltatója? -
Drenadar
veterán
válasz Mr Bond 007 #4652 üzenetére
nálam meg sok minden magyar, a többi angol
-
veterán
válasz Mr Bond 007 #4650 üzenetére
Helyileg nem a németeknél vagy?
-
Mr Bond 007
őstag
válasz Mr Bond 007 #4638 üzenetére
Hát ebből nem lesz előfizetés. Egy tudathasadásos valami katyvasz az egész.. Fele tartalom német fele meg magyar.
Ios-en is meg tv-n is káosz.[ Szerkesztve ]
-
Adama123
aktív tag
Witcher szinkronja Atmos hanggal került fel a Netflixre.
-
azbest
félisten
szoktak olyat csinálni a cégek, hogy elsőre csak a felhasználók pár százalékánál kapcsolják be az újdonságot, teszt jelleggel.
-
alratar
addikt
válasz chaosmonger #4640 üzenetére
Én tegnap regisztráltam, tehát nem tudok nyilatkozni, hogy mi volt 2-3 hete.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
chaosmonger
tag
válasz alratar #4634 üzenetére
Nekem meg az a furcsa ebben, hogy 2-3 hete átállt a Netflix egy másik nézetre, mintha új verzió jött volna ki, már nem a nagy ajánló volt felül, hanem ha ráálltam egy filmre, akkor oldalra nyílt meg egy fehér ablak és abban volt a leírás. Tegnap meg feltűnt hogy már megint a régi nézet van az ajánlóval. Más is tapasztalt ilyet? Tizen applikáció.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mr Bond 007 #4638 üzenetére
Az fura, nálam a Samu tv-n simán megjegyzi az alap beállítást.
-
törölt tag
válasz Mr Bond 007 #4635 üzenetére
Kodi?
-
Mr Bond 007
őstag
Üdv! Gondoltam megnézem már a netflixet hogy mi a helyzet, viszont hiába van magyarra rakva a profilom minden harmadik filmet/sorozatot németül rak elém és azokban se magyar szinkron, se felirat nincs. Nem úgy van hogy csak azt látom amihez van magyar felirat és vagy szinkron?!
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Mikor belépek automatikusan elkezd lejátszani legfelül egy ajánlót (jelenleg a Vajákból). Ezt letilthatom valahogy?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Viper26
nagyúr
Idegen gépre account-ot jobb nem megadni valakinek, igaz? Mármint tudna jelszót cserélni?
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
alratar
addikt
-
kmarci25
Topikgazda
válasz pigster #4626 üzenetére
Ha kodi alatt használnád netflix addonnal, akkor figyelmeztetlek, hogy ez nem hivatalos, támogatott megoldás a szolgáltatás használatára. Ha emiatt bármi hátrány ér (pl. valaki rálép a villamoson a lábadra, vagy defektet kap az autód), akkor azért csakis ez az addon lesz a felelős. Ennek tudatában próbálkozz!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
pigster
senior tag
válasz alratar #4622 üzenetére
Nincs semmi baj a gépeddel. Nálam is csinálja. Soha semmilyen más szoftver esetében nem történt ilyen. Külföldi fórumokból ki lehet sakkozni, hogy a DRM miatt van és Radeon videokártyák az érintettek. Semmilyen más szoftver, játék (akár pl telekomos TvGo vagy amazon Prime Video) nem produkált még hasonlót sem.
A fenti szabad/nem szabad a Netflixxel kapcsolatban: nem okoz gondot a Netflixnek a leírt hiba megléte, az sem, hogy emiatt az egyik eszközömön nem lehetséges böngészőből a szolgáltatás elérése. A megoldás: cseréljek videokártyát?! Lehet, hogy pl. Kodiban működne? Szerencsére TV-n tudom használni, bár ott is volt már, hogy lefagyott.
Pl.:
https://superuser.com/questions/1480632/why-would-netflix-and-only-netflix-on-every-browser-and-the-windows-app-cras
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1563801[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Elérhető Magyar szinkronnal a Vaják!!!!
-
azbest
félisten
válasz alratar #4622 üzenetére
Valami baj lehet a gépeddel. Nem normális, ha az egész lefagyjon egy weboldaltól.
Ha az oldal lenne rossz, akkor legfeljebb a böngésző akadna el és idővel kiírná, hogy probléma van vele, de attól menne tovább. Ha a böngésző fagyna le, akkor az oprendszernek még nem kéne szintén lefagynia.
Memóriahiba... túlmelegedés... más elektronikai hiba, ami terhelés alatt jön ki.
Ha jól emlékszem a drm miatt talán procierőből megy a videolejátszás, ezért nagyobb terhelést okozhat. Ms böngésző alatt talán gpu hardveresen is engedélyezett és akkor nem terheli úgy a gépet.[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Azt hol tudom beállítani, hogy egy filmet milyen minőségben töltse le ha a letöltésre kattintok?
Pl nem látok semmi ilyet.
(Én 4K HDR-ben szeretném letölteni a filmet, pl. 6-an az alvilágból) -
alratar
addikt
Sziasztok,
Ti tapasztaltatók olyant, hogy a Netflix befagyasztja a gépet?
Természetesen nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ő okozza, de az elég furcsa véletlennek, hogy a firefoxban csak őt nyitom meg és pár perc, majd kiírja, hogy FF nem válaszol, végül az egész gép megfagy.Lehet az a baj, hogy az ingyenes harminc napra a legnagyobb csomag van, UHD-vel?
Az összefoglaló szerint FF max 720p.[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
kmarci25
Topikgazda
Köszönjük , és még egy plusz, ugyaninnen:
"4.8. A Netflix szoftver a Netflixnek vagy által került fejlesztésre, és úgy tervezték, hogy lehetővé tegye a Netflix tartalmak megtekintését a Netflix használatára beállított eszközön keresztül. Ez a szoftver a készüléktől és a médiumtól függően változhat, a működése és a funkciói pedig az egyes eszközökön eltérőek lehetnek. A szolgáltatás használata harmadik féltől származó, a harmadik fél licencének hatálya alá eső szoftvert igényelhet. A felhasználó elfogadja, hogy automatikusan megkaphatja a Netflix és a kapcsolódó harmadik fél szoftvereinek frissített verzióját."Úgy érzem, tényleg zárhatjuk.
-
Tuomas
addikt
Na megkerestem nektek a használati feltételeket (szívesen ) . Itt mindenki elolvashatja.
Konkrét módon kimondottan leírva én ebben nem találtam olyat, hogy tilos nem hivatalos eszközön nézni, de hátha valaki megtalálja elrejtve (tudjátok, jogszabályi nyelven), mert annyira nem értek a technikai hátteréhez, pl ez a rész lehet nekem gyanús:A felhasználó vállalja, hogy nem kerüli meg, távolítja el, változtatja meg, gyengíti le, rontja vagy zavarja meg a Netflix szolgáltatás tartalomvédelmét; nem használ semmilyen webrobotot, pókot (spidert), lekaparót (scraper), webbejárót (crawlert) vagy más automatizált eszközt a Netflix szolgáltatás eléréséhez; nem fejti vagy modellezi vissza, nem szereli szét a Netflix szolgáltatáson keresztül elérhető szoftvereket vagy más termékeket és folyamatokat; nem helyez be semmilyen kódot vagy terméket, illetve semmilyen módon nem manipulálja a Netflix szolgáltatás tartalmát; és nem alkalmaz semmilyen adatbányászati, adatgyűjtési vagy adatkinyerési módszert. Ezen túlmenően vállalja, hogy nem tölt fel, ad fel postán, küld el e-mailben, vagy más módon, illetve nem továbbít a Netflix szolgáltatáshoz kapcsolódó számítógépes szoftverek, hardverek vagy telekommunikációs eszközök megszakítására, megzavarására, megsemmisítésére vagy működésének korlátozására szolgáló semmilyen anyagot, beleértve a szoftveres vírusokat vagy bármely más számítógépes kódot, fájlt vagy programot.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
veterán
válasz kmarci25 #4612 üzenetére
Attól, hogy valamit meg tudsz (fizikailag) tenni, még nem lesz legális. Fizikailag meg tudok előzni egy autót záróvonalnál, mert nem elválasztó korlát van középen, hanem folyamatos vonal (záróvonal). De ettől még ha elkapnak, fizetek. Jó esetben.
Én a magam részéről befejeztem, csak elmondtam a véleményem. Mindenki úgy használja a Netflixet, ahogy jónak látja. Végülis előfizetett rá. Csak néhány tényre akartam rávilágítani. -
kmarci25
Topikgazda
válasz #88470784 #4613 üzenetére
Szerintem nem érted: nem károsítom a netflix-et az addon használatával. Fizetem a havi díjat. Azért ne használjam, mert lehet, hogy majd egyszer úgy dönt a netflix, hogy nem engedélyezi?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kmarci25 #4612 üzenetére
A netflix szinte minden héten ad ki vmi fejlesztést amivel kisérletezik, próbálja a felhasználói élményt növelni stb. Nem jótékonysági szervezet hanem itt komoly összegekről van szó.
Ha úgy itéli meg hogy nem jó irány a kodiban hagyni a filmeket nézni egy másodpercig nem fogja tovább ezt hagyni -
kmarci25
Topikgazda
válasz #88470784 #4609 üzenetére
Ha letiltja a netflix, akkor nyilván nem fogjuk használni. Az HBO Go addon sem hivatalos, mégsem bannolja az HBO. A használata nem illegális, nem tiltja semmi. Komolyan ezen kell rugózni reggel óta?
Ha ez megnyugtat, akkor ezentúl figyelek rá, hogy megemlítsük, ha valaki az addonról ír, hogy nem hivatalos.rothfb: Megint kérdezem, mi tiltja a használatát? (És ne gyertek azzal, hogy keressem meg hogy hol írják, hogy engedélyezett. ) A politikát meg végképp hagyjuk ha kérhetem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Telekomot is lehet nézni böngészőben, benne is van valahol az Ászf-ben.
De félreértés ne essék, a Telenor MyTV-t, vagy a Digi Online-t lehet nézni addon-nal, csak nem szabad. Netflixet is lehet, csak nem szabad.Ismét egy sarkos példa: El lehet lopni és szét lehet osztani az EU nekünk szánt (de meghatározottan elkőltendő) pénzét (mint a mellékelt ábra is mutatja), de nem szabadna. Mert úgy járunk, hogy majd kevesebbet adnak. Elnézést kérek a példáért, de hirtelen ez jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz #88470784 #4609 üzenetére
"Én jeleztem hogy ha már ezt ajánlják akkor annak használatából adódó dolgokra is hívják fel a figyelmet."
Ez így korrekt, de ugye akinek más lehetősége nincs a Netflix használatára, de mindenképp szeretné nézni, az pont lefogja pottyantani ezeket a dolgokat, vagy beszerzi a nézendő műsort a virágboltból.
Aki meg megteheti, az úgyis a hivatalos változatokat fogja használni.[ Szerkesztve ]
We were here
-
törölt tag
Azt azért remélem senki nem gondolta komolyan, hogy egy olyan szürkezónás addont amit a netflix nem hagyott jóvá, nem nézte meg nem lehet-e lementeni a streamet stb. Illetve nem olyan egységes a kinézete mint a többi platformon és az ajánló rendszerük sem működik, hogy ezt hagyni fogja hosszú távon a netflix.
Én jeleztem hogy ha már ezt ajánlják akkor annak használatából adódó dolgokra is hívják fel a figyelmet. -
Tuomas
addikt
Értem a példáidat, jók is, ez mind le van írva, hogy mit nem szabad. Nekem az eredeti kérésem az volt csiribá fórumtárs felé, hogy akkor az érveit támassza alá tényekkel, azaz mutassa be, hol van leírva, hogy tilos?
Mert én elhiszek bárkinek bármit, ha azt tényekkel alátámasztja.
Nálad a Telekom féle blokkolás pl ilyen tényként tekinthető, hogy a Telekom nem engedi, ezt el is hiszem neked.Még egy észrevétel, elvileg Netflixet lehet nézni böngészőben is, vagy tévedek?
Na ha böngészőben pl, chrome-ban nézed, az sem a hivatalos alkalmazás, hanem a chrome. De javítsatok ki, ha rossz a gondolatmenetem.[ Szerkesztve ]
We were here
-
veterán
Gyerekek. A Telenor MyTV-re is van előfizetésem, de ettől még a kodi addon nem hivatalos és ilyenformán illegális. Telekom ugyanilyen szolgáltatására is előfizethetnék, de nem tudnám nézni kodiban, mert Telekom blokkolja, illegális volta miatt. Még feketén sem tudja megoldani senki.
Attól, hogy valamire előfizetsz, még nem tehetsz meg akármit. Ez olyan, hogy ha pl megveszel egy autót, attól még a tilosban nem parkolhatsz vele. Vagy megveszel egy konyhakést, attól még nem nyírhatsz ki vele senkit. Kicsit sarkosak a példák, de ez van. -
Tuomas
addikt
válasz #88470784 #4604 üzenetére
Ha te érvelsz emellett, akkor neked kéne tényekkel alátámasztani azt, ami mellett érvelsz, nem csak a levegőbe dobálózni a szavakkal.
Már bocsánat, de te kötekedsz, úgyhogy neked kellene leírnod azt, pontosan és tárgyilagosan alátámasztva, miért szabályellenes a dolog.
Másként ez nem más, csak flame, és hangulatkeltés.
Továbbá, (#4605) Crisp Rat fórumtárs által leírt a másik, úgyhogy kíváncsi vagyok a véleményedre, miként károsítja meg az a felhasználó a Netflixet, aki a nem hivatalos megoldást használja?
Megjegyzem egyébként, hogy egy csomó alkalmazásra van alternatív, nem hivatalos változat, nyíltan elérhetően. Facebookra, üzenetküldő alkalmazásokra, stb. Vagy ha én a gmailemet nem a gmail appal használom a mobilon, hanem egy random levelező alkalmazással, akkor én is szabályt szegek? Kétlem..
[ Szerkesztve ]
We were here
-
kmarci25
Topikgazda
válasz #88470784 #4600 üzenetére
Nem bírom szó nélkül hagyni...
4K-ban akkor sem tudod nézni, ha nem arra szól az előfizetésed. Minden hsz-nél, ahol erről volt szó, tájékoztatjuk a kérdezőt, hogy nem hivatalos addon, így nem biztosított a folyamatos működés, sem a fejlesztés.
Ha letiltja a netflix, és valakinek javasoltam, akkor miért kéne vállalnom a felelősséget? Ne viccelj már! Az addon segítség azoknak, akiknek nincs chromecast-juk, vagy okostévé appjuk a netflixhez, és valamiért a pc tévére kötése sem opció. Nem tereljük az addon felé a felhasználókat, hanem tájékoztatjuk őket egy lehetőségről, amit használhatnak más, támogatott, hivatalos megoldás híján.
Szürkezónás addon? Miért is? Nincs rá hivatalos támogatás. Aki vállalja az ezzel járó kockázatot, az tudja. Aki itt ezzel kapcsolatban kérdez, annak el is mondjuk, összefoglalóban nincs szó róla.
Miért állítod be úgy, mintha ezzel bármilyen szabályt megszegne az, aki használja?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest