-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
Az én fiókomat feltörték. ennyit a biztonságukról.
Gondolom az ügyfélszölgálat csak megoldja.[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!" Ex-Digi
-
sfdrakex
nagyúr
Indulás óta vagyok tag bHn, Endlessen, Skylineon (ebből a kettőből lett az nCore), bent voltam egy időben minden magyar oldalon. DCztem, Napstereztem, emule, fene tudja még mik voltak. Hozzáférek mindenhez, mégis fizetem a Netflixet, HBO Got, szóval nem azért használja valaki mert nem fér máshoz. Legális, egyszerű, és így van miből tartalmakat gyártani. Játékokat is megveszem konzolra, pcre, nem csak a multisokat.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
törölt tag
Igen, csak látod fentebb, nem tudsz szűrni nyelv alapján, nem lehet rendesen tekerni, több apró zavaró dolog van, amit egy rendes lejátszó szoftver tud. Nem mondom hogy rossz a cucc, csak kicsit kéne még bővíteni a kényelmi szolgáltatásait. Felirat méretét lehet pl. állítani? Weben azt hiszem van ilyesmi lehetőség, aztán vagy megjelenik a tévés appban, vagy nem.
-
veterán
válasz #42308056 #5391 üzenetére
Miért a legális út a nehezebb?
Ha illegálisan akarsz letölteni és mondjuk nem vagy abban a szerencsés helyzetben, hogy tagja legyél a virágboltnak, akkor szerintem sokkal nehezebb, vagy inkább lehetetlen lenne a filmeket megszerezni, megnézni. Aki nem virágboltos, annak nagyon egyszerű és nagyszerű a Netflix app, ha filmeket akar nézni. Sőt mivel a tv-n is rajta van a Netflix app, egy kattintással hozzáférhet egy rakat filmhez, sorozathoz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mr Bond 007 #5389 üzenetére
Szomorú, pedig ennek alapnak kéne lennie.
-
törölt tag
Az android appban nem lehet szűrni szinkronos/feliratos filmekre. Az ios-en is ez a helyzet? A webes asztali nézetben lehet.
-
atala
addikt
válasz Mr Bond 007 #5386 üzenetére
Némelyiknél valóban nem az első évadtól kezdi, de ha már elkezded nézni az elejéről, és vége van az adott résznek, akkor már magától átugrik a soron következőre.
Legalábbis az én TV appomon így van.
Amikor már megy a tsáb lista, akkor leállítom, és magától átugrik a következő részre, csak ok-t kell nyomnom. -
kmarci25
Topikgazda
válasz Sanyi.mTs #5383 üzenetére
Konkrétan nem tudok nyilatkozni, mert én mindig kiválasztom az epizódot, amit nézni akarok. A Black mirror-nál mondjuk mindegy a sorrend, mert minden rész független egymástól, de gondolom ezt már észrevetted.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Sanyi.mTs
addikt
még "netflix kezdő" vagyok. most vagyunk a próba hónap kb 3/4-edénél. Fekete tükröt kezdtük el nézni. kiválasztottam a sorozatot a listából, majd a médiabox (amazon fire tv 4k stick) távirányítóján nyomtam egy play-t. már megnéztünk vagy 10-12 részt és ma csak úgy ránéztem az epizódokra.
normális, hogy az ötödik évadtól kezdte el lejátszani vissza felé? (persze itt nem gond, mert minden rész külön történet, ezért fel se tűnt idáig) -
robi212
tag
Értem, köszi szépen 🙂
Ha a Vasembert felcseréled Bádogemberre, már nem ugyanazt a filmet nézed.
-
-
robi212
tag
Sziasztok,
2 különböző földrajzi helyről, de országon belül szeretnénk használni a Netflixet, Prémium előfizuval, a 4K tartalmak miatt. Úgy láttam ez lehetséges, amíg nem merítjük ki a 4 eszközt. Azt is olvastam, hogy több fiókot is készíthetünk magunknak.
Én lennék az előfizető, mert nekem már van Basic csomagom, az lenne upgradelve. Viszont a másik illető is csinált közben egy fiókot, ahol még az 1 hónapos próbaidőszakot használja ki.
Ezt a próbaidőszakos fiókot bele tudom-e valahogy integrálni majd a Prémiumba, vagyis beilleszthető, felvehető-e a fent említett több fiók közé? Vagy ha megvan a Prémium akkor ott kell új fiókokat hozzáadni?
Azért kérdés ez, mert a próbaidőszakos emberke szépen kedvencezi a filmeket és nem szeretné, ha ezek elvesznének.
Köszi előre is.Ha a Vasembert felcseréled Bádogemberre, már nem ugyanazt a filmet nézed.
-
-
-
totopad
senior tag
Másnál sem dobja ki a legfrissebb tartalmakat a "recently added" keresésre?
-
sztanozs
veterán
válasz Sickboy25 #5361 üzenetére
Lehet magyarul más neve van (vagy nem listázott). Nekem angol nyelvi beállítások mellett ilyen néven játszik, próbáld meg angol nyelvre állított profillal.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
rdt89
addikt
Észrevettétek, hogy a Netflix sorozatok /Szexoktatás, You.../ és filmek /pl. titkos megszállottság/ autóparkja, hiába 2020-ban játszódnak, az 1980-as évekből van szinte mind? Nagyon érdekes és már többször is szemet szúrt.
-
Gijon
senior tag
válasz l.skywalker #5353 üzenetére
Nem támogatja a monitorod a HDCP 2.2-t, [link] és ezért nem tudsz rajt 4K-ban Netflix-et nézni.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz l.skywalker #5355 üzenetére
Legbiztosabb, ha megnézed az egyik teszt videót, ott ki is írja az aktuális felbontást és bitrátát. TEST PATTERNS névre hallgat.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
l.skywalker
Topikgazda
Innen néztem többel is: https://www.whats-on-netflix.com/library/4k-titles-on-netflix/
A monitoron pedig semmilyen beállítás nincs külön, de az Xbox-on belül is. Ez az egyetlen felület ahol hibát látok az Xbox beállításaiban:
De mivel a 4K UHD (60Hz) pipa, így nem hiszem, hogy a többi hiánya okozná.
Esetleg még megpróbálom a Netflix ügyfélszolgálatát.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
azbest
félisten
válasz l.skywalker #5353 üzenetére
ha csak egy videóval vagy sorozattal nézted, próbáld másikal is, mert nem biztos, hogy mindenből van uhd változat. Ha meg hdr-t ír, akkor az egyben uhd is.
Esetleg még azt ellenőrizd, nem kell-e a monitoron valamit engedélyezni, hogy hdmi 2.0 módra váltson. Az lg monitorokon és tévéken külön engedélyezni kell. És ugye ez is pipa: [link]
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
A játékok, az in-game screen capture mind 4K-ban fut. Ha elindítom a Netflix-et, ott minden HD.
Amiket kmarci25 írt, azok is mind pipa, de sehogy sem akar összejönni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sztanozs
veterán
Miért lenne felejtős... Ha jó HDMI Portba meg az xbox akkor is jó, illetve ha Win 10 van a laptopon, akkor Edge-el is jónak kell legyen.Jaaa, hogy a monitor nem 4K, akkor tényleg felejtős.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz l.skywalker #5348 üzenetére
A monitoron lehet nem minden hdmi bemenet támogat 4k 60Hz-es hdmi 2.0-át. Ellenőrizd, hogy nem a hdmi 1.4-es portba dugtad -e.
Ha az előfizetésed és a profil minőségbeálltása is uhd-s. Akkor elvileg xbox one x-szel kellene működjön.
Laptopnál csak a win10-es netflix appal (esetleg edge böngészővel) lehet 4k-val próbálkozni, de az sem mindegy, hogy milyen gpu van a gépben. [link]
60Hz-es képfrissítés is követelmény, ami például sok új intel gpu-val sem megy hdmi porton át. Azoknál normál displayport kábellel vagy thunderbolt3 -> displayport vagy displayport / thunderbolt3 -> hdmi2.0 aktív átalakítóval lehetséges 4k60Hz.
Radeon és nvidia esetén is lehet kikötés, hogy mivel megy.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
Topikgazda
Összefoglaló legvége, ha pc-ről használjátok:
Felbontás böngészőkbenGoogle Chrome
Windows, Mac és Linux: legfeljebb 720 pixel
Chrome OS: legfeljebb 1080 pixel
Internet Explorer: legfeljebb 1080 pixel
Microsoft Edge: legfeljebb 4K*
Mozilla Firefox: legfeljebb 720p
Opera: legfeljebb 720p
Safari: legfeljebb 1080p a Mac OS X 10.10.3 vagy későbbi verziók esetén*A 4K-ban történő streamelés esetén HDCP 2.2-kompatibilis kapcsolat szükséges a 4K megjelenítéséhez, a hetedik generációs Intel Core processzorhoz és a Windows legújabb frissítéseihez. A műszaki adatok ellenőrzéséhez vedd fel a kapcsolatot a rendszer gyártójával.
Xbox-hoz:
A Netflix Xbox One S és Xbox One X eszközökön Ultra HD minőségben is elérhető. Az Ultra HD minőségű streameléshez az alábbiakra van szükség:2014-ben később gyártott, Netflix alkalmazással és Ultra HD-támogatással rendelkező TV, amely képes az Ultra HD-tartalom streamelésére 60 Hz-en.
Ultra HD-tartalom streamelését támogató csomag. A jelenleg használt csomagodat itt tekintheted meg: Netflix.com/ChangePlan.
Stabil internetkapcsolat, amelynek a sebessége legalább 25 megabit/másodperc.
Auto vagy Magas értékre állított streamingminőség. A videominőséggel kapcsolatos beállításokra vonatkozó bővebb információ a lejátszási beállításokról szóló cikkben olvasható.
MEGJEGYZÉS: Ahhoz, hogy az Xbox-od Ultra HD-ben streamelhessen, bizonyosodj meg róla, hogy az eszközöd felbontási beállításai lehetővé teszik a 4K kimenetet.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sziasztok. Lehet láma kérdés, de 1440p-s monitorom van, a 4k tartalmak így kizárólag 1080p-ben jelennek meg, vagy van valami beállítást/akármi, amivel 1440p-s felbontást kapnék?
Live-Die-Respawn
-
azbest
félisten
örülök, hogy meglett és mostmár velünk
függhetsz... őőőlóghatsz#5345) doggie
a felület alapján arra tippeltem volna, hogy profilra vonatkozik... viszont a nemrég létrehozott magyar nyelvű profilomban is így volt már... sőt, csináltam egy teszt profilt és az is az alsó opción volt.Szóval lehet az egész accountra vonatkozik.
De inkább gyorsan kipróbáltam: nálam legalábbis mindnél ugyanazt adta alapból, mint a képemen. Az új teszt profilomban áttettem auto-ra, de attól megmaradt a másikban high. Szóval úgy tűnik profilonként szabályozható tényleg.[ Szerkesztve ]
-
doggie
aktív tag
Nagyon köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, azbest ötlete valóban jó lett és kmarci25-nek köszönhetően már látom is biztosan! :-)
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
-
doggie
aktív tag
válasz #88470784 #5333 üzenetére
csiribá:
Ezt csak du/este tudom csak megnézni, esetleg további lépések ha van ilyen kulcs, illetve ha nincs?kmarci:
TCL u55c7006, elvileg a netflix részéről is találtam weben infót, hogy támogatja a netflix UHD tartalmakat is.TCr:
Ilyen távírányítója van, du/este megkeresem melyik lehet az info gomb rajta és visszajelzek."Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
kmarci25
Topikgazda
Mi a tv-d pontos típusa?
"Mely tévék és eszközök támogatják az Ultra HD minőségben történő streamelést a Netflixről?
A Netflix-tartalmak Ultra HD minőségben történő streamelésével kapcsolatos további információkért tekintsd meg a saját eszközödre vonatkozó súgócikkünket. Ha támogatja az eszközöd az Ultra HD-t, az Ultra HD szakaszban megnézheted, hogy az általad használt modellen elérhető-e a szolgáltatás. Az eszköz gyártójától is kérhetsz további tájékoztatást.MEGJEGYZÉS: Az Ultra HD lejátszás megfelelő működése érdekében a készülékeknek a legújabb firmware-t kell futtatniuk."
-
doggie
aktív tag
Szia djnice, kmarci25, csiribá!
A TV-be integrált Netflix lejátszóval használnám, nincs mediabox csatlakoztatva, alapból androidos a készülék.
Ugyanezen a TV-n mértem és néztem a YT-os különbséget is sávszélességben.[ Szerkesztve ]
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
doggie
aktív tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót is és próbáltam keresni is az eddig elhangzottak között, de nem találtam megoldást a problémámra, így feltenném a kérdést, hátha más már végigküzdötte ezt és esetleg nagyon egyszerű megoldása van rá.
Elsősorban a Netflix 4k előfizetőktől kérdezném, hogy van-e valami spec. beállítás amivel a képminőséget 4K-s filmek esetében javítani lehet? Sávszélesség megvan, NAS-ról is és akár YT forrásról is gyönyörűen mennek a UHD HDR filmek, de a Netflix filmek még lőtávolságban sincsenek hozzá képest.
Lehet, csak valami sima, egyszerű beállítás a felületen, ami elkerülte a figyelmemet, vagy nem tudom mi lehet a megoldás, de ennél többre számítottam minőség terén.
Így néz ki a sávszélesség különbség a 2 streamelés közben és ilyen a képminőség különbség ugyanannál a filmnél NAS-on keresztül és Netflixen keresztül. Csak mobillal tudtam fotózni illusztrációként, ed szemre még ennél is nagyobb a különbség.
Van esetleg valakinek vmi tippje erre?
Előre is köszönöm, ha megpróbáltok segíteni."Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
Vinczuska
csendes tag
Sziasztok!
Megoldódott az 5.1 hang problémája.
Akinek LG tv-je van és optikai kábellel van összekötve az erősítővel annak hasznos lehet.
Eddig a szimultán kimenet volt kiválasztva ( tv hangszóró + audio kimenet(optikai kimenet) és ez nem jó.
Ahhoz, hogy 5.1 hang legyen az audio kimenetnél az optikai/HDMI/ARC kell választani.[ Szerkesztve ]
-
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Az alkalmazásban található hivatkozással történő megosztáskor mi történik? Kap egy linket az ismerős és külön alkalmazásként csak a saját fiókját látja, vagy beléphet a fiókba, és a meglévő mellé saját fiókot hozhat létre?
-
törölt tag
USA (valódi, kint regisztrált és általam használt) fiókkal kapcsolatban írtátok, hogy itthon Magyarországon magyar lesz a tartalom. Nálam sajnos nem! Pedig magyar a net. Az egész iPad minden beállítása, fiókja amerikai. Ez lehet a gond? A “Nyitva” c. filmet szerettük volna megnézni, de nem adja ki. Lehet, hogy várni kell pár napot amíg átáll a régiós tartalom?
-
-
Sanyi.mTs
addikt
gyerek egyik meséjénél láttam, hogy új évad jön február 7-én.
netflix-nek van valamilyen oldala, ahol meg van adva, hogy milyen új évad, sorozat vagy film jön hónapokra lebontva?[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz energy4ever #5310 üzenetére
magyarországon lehet nem elérhető
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
energy4ever
addikt
Lattam egy cikket, hogy valami motoros dokumentumfilm elerheto a netflixen, de rakeresve nem hozza ki a netflix. Speed is my Need a cime. Valaki tud errol valamit?
-
devil-k
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #5302 üzenetére
Emlékeim szerint Magyarország... vagyis ha jól értem, akkor érdemes egy új fiókot csinálnom a számlázási ciklus után?
- mozi bolondéria -
-
atala
addikt
Csak engem zavar, hogy állandóan változnak a borítóképek? Miért nem lehet egy filmenk egy borítóképe.
-
Sickboy25
addikt
Nem lesz Mindhunter 3. évad
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Terapeuta
őstag
Narcos Mexico 2. évad csak nekem hiányzik?
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Mr Bond 007
őstag
válasz devil-k #5301 üzenetére
Melyik országban regeltél?
Ha nem Mo-on regelsz akkor átállíthatatlanul az adott országhoz láncol (hiába rakod át a nyelvet akárhol, és még az ügyfélszolgálat se tud mit tenni) Iszonyatosan el van b-va. Én majd emiatt kell hogy újra regeljek, ha lejárt a hónap. (kálváriámat lásd pár héttel visszább)[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Valami nem kerek a Netflix előfizetésemben, amihez segítséget kérnék.
1. Szeretném átállítani, hogy Ft-ban fizessek, ne euróban...
2. Miért nem látom a magyar gyártású filmeket? Hiába is magyarra van a nyelv átállítva...
Pl.:
[link][ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Alkoholista nevelde
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest