-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
egy kis helyzet jelentés, hogy mi történt nálunk a jelszómegosztás szigorításának hatására. Még másik 3 családtaggal volt megosztva a csomag + 1 gyerek fiók itthon.
Ebből lett: 2 családtag újat regisztrált vendég fiókos megoldással, a harmadik családtag FHD csomagra fizet elő külön, én meg mint a szervező beadtam a kulcsot, lemondtam. Majd nézelődünk disney-n és hbo-n. -
Sanyi.mTs
addikt
Vendég fiókból hogyan lehet külön (fő)fiókot csinálni, hogy megmaradjanak a lejátszási listák?
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Harbinger85 #10908 üzenetére
ami még szerintem jó (ami hirtelen eszembe jut): Fekete tükör, Vikingek, Blacklist, Lucifer
-
Sanyi.mTs
addikt
Meg tudnátok nézni, hogy TV-n (sztereó eszközön) a "Xico utazása" című mese 5.1-es magyar hanggal jól szól-e? Nálam csak a beszédek hallhatók, a háttérzaj és zene nem. Ha nem beszél senki, akkor néma csend van. Sima magyar hangot választva minden rendben hallatszik. Idáig nem volt ilyen tapasztalatom 5.1-es magyar hanggal.
-
Sanyi.mTs
addikt
Az ügyfélszolgálatnak van emailes elérhetősége?
-
Sanyi.mTs
addikt
Tabletre app-ból milyen korlát van a letöltésre? X db rész vagy Y MB adat?
Gyereknek akartam meséket letölteni, de a 3. mesénél már jelzett, hogy töröljek helyette valamit.
-
Sanyi.mTs
addikt
Mitől függ, hogy ha ledaráltam egy sorozatot, majd később jön új évad, akkor az új rész megjelenik-e "Nézd tovább" részbe? Pl. Blacklist-et néztük, vége volt a 7. évadnak, aztán az új, 8. évad kezdésnél nem jelent meg a "Nézd tovább" résznél. Ha nem figyeltem volna, hogy van új rész, akkor semmi se hívta volna fel rá a figyelmemet. Most, hogy nézzük a 8. évadot az új részek már megjelennek a listába.
-
Sanyi.mTs
addikt
Régebben elkezdtem 2 sorozatot, majd ezek nézésének folytatása abbamaradt. Majd egyszerűen eltűntek a Nézd tovább szekcióból. Akár hónapok is eltelhettek.
Van erre valami szabály, hogy ha x ideig nem nézed tovább a filmet, sorozatot, akkor kikerül a Nézd tovább részből?
-
Sanyi.mTs
addikt
Tv stick netflix app-ban magyar fiókra miért mutat olyat, amihez se szinkron, se felirat? Gyerek fiók, a sorozat pedig a My little pony
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz janez40 #7475 üzenetére
Valaki írta, hogy melyik menübe kell állítani/törölni valamit (böngészőben), de én ha valamelyik film nem tetszik, akkor gyors lejátszással végigpörgetem.
Megnézettnek szerintem azt veszi, amit értékelsz (is). Nekem volt olyan film, ami megjelent a "Nézd meg újra" ajánlásban, máshol láttam és itt csak pozitívra értékeltem, nem néztem még meg netflixen.
Ha értékelsz egy filmet/sorozatot, akkor ha legközelebb belemész, akkor látod, hogy már értékelted-e vagy sem. -
Sanyi.mTs
addikt
Csak teljes sorozatot lehet értékelni vagy lehet évadokat is? A Sötétség sorozat első 2 évada tetszett, de a harmadik nem.
-
Sanyi.mTs
addikt
Mi lehet a gond, ha az egyik sorozatból az első részt normálisan lejátsza, a másodikat meg csak 25%-ig tölti, de nem indul el a lejátszás? Más sorozat egyből elindul.
-
Sanyi.mTs
addikt
Tabletra letöltöttem a netflix appot. Felbontásilag mit jelent a standard és a magas videó minőség?
-
Sanyi.mTs
addikt
"Folytasd tovább" részbe mikor kerül oda olyan sorozat, amihez van új rész?
Pl: pár napja megjelent itt újra a Blacklist, itt mondjuk nem új évad, hanem csak új rész jelent meg. Akkor is megjelenik itt a sorozat, ha már végig néztünk minden részt és van új évad? -
Sanyi.mTs
addikt
A "Nézd tovább" részben max mennyi film/sorozat jelenik meg? Ha nem jön be a film/sorozat, akkor hogyan lehet ebből a listából eltüntetni?
-
Sanyi.mTs
addikt
Mi történik akkor, ha a legnagyobb csomagra fizetek elő és már 4-en néznek valamit és bejönne egy ötödik képernyő is? Az ötödik kap hibaüzenetet vagy kidob valakit, aki műsort néz? Ötödik próbálkozóról kapnak a többiek értesítést?
Azért érdekelne, mert ugye 5 profil van (4 normál + 1 kid) és ha már zsibbadok a meséktől, lehet tableten néznék valamit. -
Sanyi.mTs
addikt
Szülői felügyelet:
Ha beállítom, hogy "Nagyobb gyerekeknek 7+", akkor ennek egyből frissülnie kell KID felhasználó alatt?
A 7+-os besorolásúak látszódnak a listában?[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
"és mi van akkor, ha a család különböző országokban él azaz a 4 fiókból kettő Svédországban, egy Magyarországon és egy Romániában van használva?"
Ha profilra gondoltál, akkor az szabálytalan felhasználás: [link]
4.2. A Netflix szolgáltatás ... nem osztható meg a felhasználóval nem azonos háztartásban élő személyekkel.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
Megnéznétek, hogy a Vikings s6e4-nél nálatok is csúszik a magyar (és angol) felirat?
Szerk.: Most látom másnál is.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
ha egy sorozatra az írják, hogy "új éved premier: péntek", pontosobban ma, akkor mikor kezdjük el keresni az új részeket? mert most 7:40-kor még nincsenek fent. gyerek beteg, otthon fekszik és be lett neki ígérve az új sorozat, de még nem tudja nézni. (Sárkányok: mentőosztag)
-
Sanyi.mTs
addikt
Mi van akkor, ha hó forduló után váltok (felfelé) csomagot? Különbözetet kiszámlázzák időarányosan?
-
Sanyi.mTs
addikt
Sorozat epizód végén, automatikusan indulna a következő rész, de közben a bal felső sarokban van, hogy "értékeld". Ezzel a teljes sorozatot értékelem vagy csak az adott részt?
-
Sanyi.mTs
addikt
még "netflix kezdő" vagyok. most vagyunk a próba hónap kb 3/4-edénél. Fekete tükröt kezdtük el nézni. kiválasztottam a sorozatot a listából, majd a médiabox (amazon fire tv 4k stick) távirányítóján nyomtam egy play-t. már megnéztünk vagy 10-12 részt és ma csak úgy ránéztem az epizódokra.
normális, hogy az ötödik évadtól kezdte el lejátszani vissza felé? (persze itt nem gond, mert minden rész külön történet, ezért fel se tűnt idáig) -
Sanyi.mTs
addikt
gyerek egyik meséjénél láttam, hogy új évad jön február 7-én.
netflix-nek van valamilyen oldala, ahol meg van adva, hogy milyen új évad, sorozat vagy film jön hónapokra lebontva?[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
neten korhatáros anyagra rá tudok keresni? érdekelnének, hogy mik a 7+ -osak. Hogy az 5 éves gyerekemnek ezt vagy csak korhatár nélkülieket állítsam be.
-
Sanyi.mTs
addikt
Fire TV 4K-n nézzük a netflix-et (fullHD-ban). Gyerek (5 éves) nézi a sorozatokat és kb 4 epizód után felugró ablakban rákérdez, hogy nézzük-e tovább? És addig nem megy a lejátszás. Ezt a kérdezősdit ki lehet kapcsolni?
Ez amúgy netflix vagy fire tv sajátosság lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Logitech Z906
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest