Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NitemaN
tag
Phüüü...megoldottam....
''Auribus frequentius, quam lingua utere.'' Duplán igaz.
-
NitemaN
tag
Olyan kétezik, hogy - ha - rossz a táp de mégis bekapcsol és amiatt még a bios sem jelentkezik be?
-
NitemaN
tag
Ha az USB billentyű/egér kombinációt használom, akkor bekapcsolás után folyamatosan világít mindkettő (ledesek), de semmire nem reagálnak...
-
NitemaN
tag
UP!
-
NitemaN
tag
A problémám a következő:
- gépet bekapcsolom, proci venti megy, vga venti megy, billentyűn nem villan föl a numlock, mintha áramot sem kapna.
- semmi bios bejelentkező képernyő nincs, a winchesterek és az optikai egységek ritmikusan fölvillannak.
- ha a dvd tálcáját ki akarom nyittatni, nagyon sokára sikerül, akadozva csukja be....
Mi lehet a gond?????
HELP!!!!!''Auribus frequentius, quam lingua utere.'' Duplán igaz.
-
nfsu17
veterán
Ha esetleg valakinek olyan gondja van/lesz, hogy a gép kékhalállal újraindul, majd néha több óráig is bírja, de valamikor még az XP-t sem lehet rá feltenni, akkor gondoljon arra (is), hogy:
A vinyóhoz vezető kábel nincs-e meggyűrődve!!!
Saját tapasztalat, és azóta már működik rendesen.
Ha nem volt új észrevétel, felejtsük el. -
Csaba....
senior tag
válasz .:Kristian:. #786 üzenetére
Az új lap is olyan, mint a régi volt?
A cpu felismerés peig szerintem csak bios gond. Az új lapon régebbi bios van.
Az előző hsz-ban azért ilyen alap dolgokat feltételeztem, hogy a cpu hűtő jól van rajta. -
.:Kristian:.
addikt
válasz Csaba.... #784 üzenetére
Nem ez volt a gond..! Rosszul lett rászerelve a procinak a hütője (nem én szereltem) és ezért mindig lekapcsolta magát..
De viszon az az érdekes dolog ált elő, hogy benne van az új lap és a 2100+ -os procit csak 1500+ - nak látja..ez mi miatt lehet? A procival lett valami vagy csak az alaplapnak van kínja?
Ja és a Winfos se jön be!!!
[Szerkesztve] -
Csaba....
senior tag
válasz .:Kristian:. #783 üzenetére
Az könnyen meglehet. Mivel a lap valamilyen hibát észlel, és ezért leáll.
Nézz meg minden kábelt még 1-szer. (főleg a táp-kábelekre figyelj oda) -
.:Kristian:.
addikt
Na nekem lenne egy olyan problémám, hogy mikor bekapcsolom a gépet akkor mindig magától kikapcsol...előzmény:
Alaplap csere..Gigabyte-ról - Gigabyte-ra és lehet, hogy valamit nem jól csináltam?
Segítség pls!!!! thanx -
Kubbi
tag
Ezzel nem mondasz újat... Főleg a memókról hallottam, hogy szeretnek kisülni..
Amit írtam, azért írtam, mert ha spontán lekapcsolod a gépet, és állni hagyod, akkor ugye a táp készenléti áramkörén továbbra is van áram. És valszeg azért nem indul újra normálisan akkor, ha csak lekapcsolja a gépet, mert nem zár rendesen a táp. (szerintem) Vagyis én már találkozam ilyen táppal...
És ha ténylegesen kihúzza a konyektorból, és áll vele egy picit, akkor azért indul újra rendesen. (Itt most nem volt szó szerelésről.) -
Kaoru
senior tag
Bár a probléma valószínű forrását nem értem, de a következő történt:
Leszed minden, restart (nem müxik ugye 1értelmű) visszadug mindent, és tádám már elindul (de ha előtte nem szedtme le mindent, akkor nem). Elkezdem böngészni az oldalt, amit reggel, egyből lefagy, restart megint nem lát semmit. Restart megint smemi. Jó megint lecsupaszít midnent, restart (nem müxik 1értelmű), berakok mindent -> megy. Firefox új verzióját leszed, honlap újra megnyit működik.
Én ilyet még nem pipáltam, nem egy hacker odlalt nézegettem, hanem 1 rendes portált, eddig soha nem cisnálta, illetve hogy midnent leblokkoljon... (nem csak vinyót értettem a meghajtók alatt, hanem pl a dvd írót is). Szóval most minden faintos... csak furcsálom nagyon.
Azért köszönöm szépen a segítőszándékotokatWake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Kubbi
tag
-
Kaoru
senior tag
hehe 1 hete sikerült új videókártyát kapnom 1 hónap gépnélküliség után erre ma reggel böngészés közben 1x csak lefagy...
restart, bios bejön, proci pipa, memória pipa, meghajtókat pedig nem látja. 3x restart semmi nem változott. Gyorsan kihúzkodtam midnennt a fő vinya kivételével, eredmény változatlan. mivel reggel volt ezért ennyire futotta az időmből.
Azon kívül, h kiveszem a deszkából az elemet 15 eprcre, és kihúzom az ide kábelt, majd újra berakom mit, kidobom a gépet az ablakon és elviszem gariztatni az alaplapot mit lehetne még otthoni körülmények között kipróbálni?
Előre is köszönöm!Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
LaCeeN
tag
Helló!
Tegnap előtt megérkezett az új gépem tegnap összeraktam és nem akar elindulni.
A konfig:
MSI 945P Neo-F
Intel P4 2,8GHz 533FSB 1MB Cache + gyári hűtő
1GB DDR2 Samsung 533
Abit RX300-SE GURU 128MB
Maxtor 6Y200L0 7200RPM 8Mb Cache
LG GSA-4163B (Legújabb firmware-el)
Thermaltake Purepower 410W
A probléma az hogy egyáltalán nem ad jelet a monitorra.Pedig elvileg minden jól van összerakva.Hátul a D-Bracket memória hibát jelez vagy floppyt (de a floppy kizárva mert már próbáltam más floppyval és avval se volt jó) A proci is jó mert akkor szerintem nem memória hibáját mutatná hanem a prociét (benne van a kézikönyvbe hogy ha minden led pirosan világít akkor a procinak van kapufa) nekem így világít: piros-sárga és alatta piros piros.A proci melegedését szerintem nem érezném mivel a ház hátuljában van 1 12cm-es venti és a táp 12cm-es ventie is felette helyezkedik el szóval húzzák neki a levegőt rendesen.Én már mindent próbáltam (elem csere,floppy csere,a ram volt már mind a 4 slotba) Esetleg valaki tudd még tippet adni hogy mi lehet a baja?Válaszokat előre is köszönöm.További szép napot mindenkinek! -
Kubbi
tag
''(vagy a fókusszal )''
-
csis_x
csendes tag
Sziasztok köszi a segítséget az alaplappal meg a villódzással kapcsoltban. Közben kiderült, hogy tényleg az inegrált vga eszi a memóriát. Kipróbáltam más monitorral ott is vibrál. Alapla cser lesz ismét . ez van. Addig viszem míg nem adnak egy normálisat , memórát meg majd veszek!!!!
Köszi mindent sziasztok! -
Reinhardt
őstag
Érdeklődtem én, jan 19. volt az átvételi elismervényen a várható befejezés. Aznap felhívtam őket, és azt mondta a szevizes:
- Milyen alaplap?.... ja emlékszem, tegnap küldtem tovább javításra.
Hívtam őket azóta is, de mindíg kitérő választ adtak.
azóta vettem új alaplapot, szóval nem létszükséglet, de mégis jó lenne már ha visszakapnám... -
Reinhardt
őstag
Hali!
Nekem már jó ideje nem idul a gépem, úgy néz ki az alaplap behalt. Jan. 04.-én beadtam garanciális szervízre, azóta nem hívtak, hogy kész lenne.
A kérdésem az lenne, hogy nincs valami olyan törvényi előírás, vagy micsoda, hogyha bizonyos időn nem javítják meg a cuccot, akkor köteles újat adni? -
morp
aktív tag
-
Kubbi
tag
Megnéztem pár alaplapi leírást
Tényleg nem írja sehol senki, hogy a garancia elveszik, és hogy a gyártó nem vállal semmilyen felelősséget a bios frissítésel kapcsolatban.
A biosban, ugyanúgy látnia kellene a 256Mb-ot... az integrált vga esetében is. Csak win alatt kellene leesnie az értéknek, a megosztott memória mértékével. -
morp
aktív tag
-
Kubbi
tag
Megkérdezhetem, miért frissítettél bios-t? Volt rá valami különösebb okod?
Szerintem feleslegesen frissítetted, sőt, szerintem nagy hibát követtél el...
Ha lehet szerintem pakold vissza az eredeti biost, remélem azt lementetted.
Vagy a lap, gyári hibás, vagy rossz az illesztőprogram. (gondolom emiatt frissítetted)
Prógáld meg a gyártó honlapjáról letölteni, ha van újabb drivert.
Ha lap hibás, az gáz, mert 1x már cseréltetted, és ha látják, hogy a biost buzeráltad, lehet hogy nem lesznek olyan készségesek.
De ha szerencséd van, lehet hogy a memó a rosz. Az hogy 191mb-ot lát, az lehet hogy a memóba, pár modul elszállt, vagy a bios frissítésesd következménye.
Próbáld ki másik gépben a memóriát, hátha ott megy rendesen.
Milyen volt a másik táp amivel próbáltad?
(Én soha nem vennék integrált vga-s lapot, játékra...) -
csis_x
csendes tag
Ja még valmi biost frissítettem!
-
csis_x
csendes tag
Sziasztok lenne egy (sok) problémám.
Nagyon örülnék ha valki tudna nekem segíteni!
A gépembe most újjítottam egy asrock k8nf4g sata II alaplapot amin van egy gf 6100 vga(integrált) meg hozzá egy sempron 2600+ os procit./ mercury 400 w os táp a procin gyári hűtés let húzva egy kicsit de előtte is ezeket csinálta)
A problémám először is az, hogy a monitor csak a második ki be kapcsolás után hajlandó bekapcsolni. Másodszor vibrál a kép nem állandóan csak mikor rájön a hoppáré de elég zavaró, meg néha elmegy a kép aztán visszajön, és csak akkor ha felrakom, hozzá az ilesztőprogramot, ha nem akkor meg se nyikkan se vibrálás se semmi csak ugye így kifolyik a szemem meg egy játék se fut. Még valmi van hozzá egy 256 mb os samsung 400mhz es ddr ram. Na ebből a gép csak annyit ír ki hogy 191 mb teszteltem memóritezstelővel, ahol hibát nem talált viszont itt is csak 191 mb ot mutat. A játékok rohadt lassan és szaggatva futnak. (Most wanted) tudom, hogy a memória az vajmi kevés hozzá de azért ez túlzás amit csinál. A kép szép meg minden csak szaggat mint a barom.
JA próbálta mmás táppal is ugyan ez a helyzet. Az alaplap már egyszer cserés volt mert el se indult.
Segítségeteket előrre is köszönöm!!! -
Kubbi
tag
Elvileg mennie kellene a codegen féle táppal is. De ha az a táp, már öregebb, akkor valszeg az lehet a ludas.(Ha eddig ment minden rendesen)
Lehet hogy a proci ht-je szenved éppen. Próbáld meg letiltani a biosban, lehet hogy akkor nem indul újra...
Ha továbbra is lefagy, pl rondom szerűen, az gyakran szokott mem hiba lenni...
Nekem pl régen volt, pont egy elixir ramom, ami egy asus (p4s333) lapban annyira nem ment, hogy wint se lehetett vele telepíteni, egy abit(kd7-e) lapban, pedig azóta is megyeget, hiba nélkül. -
Shanroo
csendes tag
Problémám a következő:
Megy a gép, netezik a bátyám, egyszer csak megfagy, reset, de se kép se hang, hdd led folyamatosan világít, power led villog, majd abbahagyja, majd csak akkor villan egyet, ha resetet nyomok, síplni nem sípol. Kiszedtem belőle mindent, kivéve VGA, CPU, RAM, de semmi, ugyan azt csinálja.
Config:
P4/800FSB/2,8GHz/512kB/HT proci
Gigabyte GA-8S655FX lap, egy SIS 655FX és egy SIS 964 chip van rajta, integrált LAN, hang, PhoenixBios D686 típusú bios chip
Elixir 512 MB DDR400-as RAM
AUSU ATI Radeon 9600XT/TD VGA
Codgen 300W-os táp
Nemrég volt kipucolva, úgyhogy nem hiszem, hogy a porral lenne a gond - bár mint kiderült, általában nem is azzal szokott.
Most átmegyek egy haveromhoz alaplapostól, procistól, mindenestől, és megpróbálok egy másik tápot, mert ahogy olvasgattam a topicot, ez is sűrű hiba szokott lenni.
Ha valaki tud valami biztosat, írjon, a cserélgetős dolgokat meg próbálom megszervezni, hogy rájöjjek mi lehet a baja. -
kraftxld
félisten
Ibm eserver xseries 206 alaplap + 3.4 prescott + 2gb ram. Asztalon összerakva megy, ha belerakom a házba nem indul
Már mindent leszigeteltem amire gyanakodtam.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
boygo
aktív tag
Srácok egy gyors segítséget kérek !
Bekapcsolás után 4hosszabb síp hang majd lekapcsol a gép.
Akkor is ezt csinálja ha minden kivan húzva.
[Szerkesztve]Nem szégyen elismerni ha másnak van jobb ötlete.
-
Ivan15
senior tag
A leírtak alapján a procid szerintem jó.
Nekem már szállt el processzorom a tünetek a következők voltak:
-azután, hogy elszállt soha többé nem jött vissza (ha egy proci elszáll akkor tuti kuka)
-a gép bekapcsolása után csak a táp ventit lehetett hallani és a wincseszter pörgését -mert a tápból azért kapott áramot
-semmilyen beolvasás sem a biosból, sem a vinyóból nem történt -ennek megfelelően a házon a töltést jelző villogó led is sötét maradt -nem világított folyamatosan mint neked.
-hiába kapott a vga áramot a tápból a monitor abszolút sötét maradt, hiszen a vga-nak is kell(ene) a alaplapi proci, hogy működni (tölteni -memóriából kiolvasni stb) tudjon.
Szóval a leírt tünetek alapján NEM a cpu-ddal van a gond. Én a leírtak alpján az alaplapra gondolnék.
''...viszont monitor nem kap jelet, és az optikai egér se kel életre.. HDD led egyfolytában világít.. ''
Ha a vga-d lenne szar az optikai egér életre kelne, az oprendszered is betöltődne rendesen -szóval hallanád hogy a wincseszter hangokat ad magából (szóval azt, h. tölt).
''...én kb 2 hét múlva jöttem haza, kiszedtem memóriákat, visszaraktam, hátul leszedtem csatlakozókat visszaraktam, és egyből indult.. gondoltam vmi kontakthiba lehetett..''
Igen, az alplapod valszeg kontakthibás, nem kezeli a ramokat. A procid tehát próbálja beolvasni az adatokat a wincseszterből (ezért folyamatosan világít a HDD led), de a folyamat itt véget is ér, az alaplapi ramokba már nem tudja azokat beírni, mert az alaplap talán nem is továbbítja őket.
2db 256mb-os ramod van, próbáld ki őket egyesével -ha úgy jó, az egyik ramod szar. (annak nagyon kevés az esélye, hogy mindkettő szar).
''....majd szintén 1-2 mp múlva újra bekapcsol anélkül hogy hozzáérnék a géphez.. .''
Szóval én az alaplapra gondolok. Én a helyedben szereznék egy másik alaplapot és belepakolnék mindent, ha úgy jó, az alaplapod tuti h. szar. -
Tipi
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget már megoldottam a problémát! Egyik hardware nek sem volt működési baja csak lehet h ebbe az abit ic7max3 ak ba van 1 olyan védelem h ha valami nem érintkezik akkor nem indul (semmi életjel)! Jah processort raktam be rosszul nem érintkezett valamié!
Jealousy - Lucy
-
SworD!
tag
az en gondomra nem tud senki sem megoldast?
"Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." (George Eliot)
-
Tipi
tag
Semmi életjel!!!
Full fos!Jealousy - Lucy
-
Tipi
tag
Hello!
Nagyon be vagyok szarva mert nem tom, h mi lett az alaplapommal, ami mellesleg egy Abit IC7-max3! Szóval szeretném a segítségetek kérni, h mi lehet a probléma! A szitu az h 2005 12 28 éjszaka nyomattam nagyba a hülye játékaimat és ezután úgy gondoltam csinálok 1 friss rendszert mer má szarakodott 1 két dolog és csináltam is, ezzel még semmi gond hanem, jah hozzá teszem folytattam a játszást, a friss OP után! Nah és már olyan hajnal 5 óra (2005 12 29) lehetett amikor kikapcsoltam a gépet! Még mindig semmi gond hanem amikor délután be akartam kapcsolni a ''páááwer'' gombbal semmi reakció, jóvan mondom biztos lehúztam az érintkezőjét véletlen a lapról! Hát azzal semmi gond, oké BIOS reset de hát ez sem segített! ÓÓÓÓÓÓÓÓ tényleg most jut eszembe csináltam még az új rendszer elött 1 bios frissítést amit az abit honlapjáról töltöttem (http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_bios.php?pMAIN_TYPE=Motherboard&pSUB_TYPE=Socket%20478) ez mind1 csak ide írtam! De jónak kell lennie a biosnak mármint a számának! Szóval nem kapcsol be a lap és nem tok rá jönni mié mert már másik táppal is próbáltam! Leírom a konfigom hátha segít: Abit IC7-max3, 2,4GHz Celeron, 2*256MB (Dual ch.) GEIL (USA), HIS Excalibur 9600XT Turbo chip VIVO 256MB, ENERMAX Noisetaker 370W!!! Semmit nem állítottam (nemhúztam semmit)!!!
SEGÍTSÉGETEK előre is köszönöm!!!Jealousy - Lucy
-
Lacixx
tag
Sziasztok!
Hát sajnos végleg kiütődöt a lapom... Nem indul el semmilyen variációval sajnos. Uj mem, uj proci, uj vga, uj táp és semmi.
Na ez van, megy vissza garba!''Ember küzdj és bízva bízzál, de ha nem megy legalább engem hagyjál!''
-
SworD!
tag
sziasztok,
van egy elegge nagy gondom, adott egy lap asus k8u-x, 2800 sempron proci s754, kingston 256 ddram fx 5500 videokartya 128mb.
a hiba a kovetkezo:
szoval a gep megy windows alatt kikapcsolod, vagy ujrainditod es mar nem akar feleledni a gep alapjaraton megy, a kepernyo villog, es nem ad semilyen jelzest. aztan tapkabel kihuzva, mivel a kapcsolora sem reagal ekkor!visszadugom par perc mulva es akkor beindul, de ism. ujrainditas utan megint nem akar indulni, es igy megy tovabb!
a gepre semilyen optikai meghajto, semmi nincs rakotve, csak lap proci mem, meg a videokari!
segitsetek, udv!"Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." (George Eliot)
-
kondor
tag
Szia!
Hasonlóan jártam... Gép összerakva, bekapcs - nincs kép. Monitor biztosan jó, akkor ez a vga lesz. Kerítettem másik kártyát, azzal sem ment. Akkor most mi van?! Látszólag minden működik, és nincs kép. És nekem se sípolt, hogy mi baja!!! Sokszori próbálkozás után sem változott a helyzet, utolsó kétségbeesésként, egy memóriamodullal, egy dvd-vel, vinyóval próbáltuk ki a gépet úgy, hogy NEM szereltük be a házba, csak saját dobozára fektettük rá! És így működött! Ezután vissza - most ott is működött, és azóta is megy!!! Azóta sem tudom, mi volt ez az egész - érthetetlen. Találgatni nem akarok, mert lehet hülyeséget írnák.
Próbáld ki te is minimális konfiggal, asztalon, háthahttp://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872
-
Lacixx
tag
Sziasztk! Teljesen készen vagyok...
Adott a gépem(leirásomban találjátok). Vittem haverhoz, kicseréltük ben a procit. Betettük az ő 2200+ osát az én gépembe, NEM INDUL. Szokásos nincs jel, vinyó pörög stb. Én proim nála ment! Majd vissza az én procimat az én gépembe, az se megy!!... És ezek után sehogy nem tudtuk életre lehelni a gépemet. Ötletek? Táppal nincs gond kiprbálva másik gépben. Bios reset, elem kivétel megvolt. Proci többször ujra rátéve. Vga kiszedve visszatéve, memoria hasonlóan. További gond, az alaplap NEM SIPOL! Akár a vga-t, akár a memet kiveszem egy hang nem jön ki belőle.
Szétment az alaplap? Lehet h hidegbe volt és tul hamar kapcsoltam be? Kondik ránézésre jók. Ötletek?!''Ember küzdj és bízva bízzál, de ha nem megy legalább engem hagyjál!''
-
Ivan.v
csendes tag
Hi
van - MSI K8N Diamond lapom
- His Radeon x800GTO PCi-e
és az a problémám hogy ezeket átpakoltam 1 másik házba és nem jó...
Beindul a gép meg minden csak képet nem ad
Kihúztam bedugtam mindent csináltam a kártyával utánna
Egy másik tápot is kipróbáltam és úgy se.
De közben észrevettem hogy az alaplapon világít egy kék LED ami nem szokott.
szal várom a jó tanácsokat metr tehetetlen vagyok..... -
Bubu79
addikt
válasz pg012345 #714 üzenetére
Nemcsak a DFI gyárt NForce-os lapot
A VIA KT600 nem támogatja a Dual Channel memoria kezelést - bár közel sem számít annyit a K7 nél, mint reklámozzák, de azért fürgébb, mint egycsatornásnál."In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
pg012345
senior tag
akkor most milyet vegyek a dfi-t
Lada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
Bubu79
addikt
válasz pg012345 #712 üzenetére
Hi!
A VIA-s sem rossz, de ha teljesítményt is szeretnél, akkor egy NForce-ossal jobban jársz"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
pg012345
senior tag
még az abit kv7 alaplapot is ajánlották az is jónak tűnik és olcsóbbbbbbbbbbbbb!
nem tok választaniLada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
pg012345
senior tag
miért neked is behalt??????????????????,,,
-
pg012345
senior tag
úgy ajánlották hogy jó a tuninghoz meg minden utánanéztem nem is rosz
-
pg012345
senior tag
szerintem azzal nincs semmi baj van neon a gépbe megnéztem bekapcsoltam és világított!!!!!! lehet hogy veszek egy dfi nf2 nevű alaplapot
-
pg012345
senior tag
megpróbáltam amit mondtatok kösz de sajna nem segített még az elemet is kiszedtem és vissza de úgysem nem tom mi lelte
-
KKrisz!
tag
válasz pg012345 #702 üzenetére
Csá!
Az alaplapon lévő jumper állítsd át Clear CMOS állásba, majd vissz. Ilyenkor a deszka visszatér a default beállításokra. Próbáld ki, hátha utánna elindul.
Nekem is segített, mikor a memória időzítések hatására (húzás) nem indult a gép!Celeron 1,8Ghz, 768MB RAM, ATi Radeon 9600pro
-
Bubu79
addikt
válasz pg012345 #702 üzenetére
Clear CMOS-t próbáltad ( CLRTC néven fut a jumper a lapodon, a gombelem alatt jobbra )? Alapba rántatod vele a BIOS beállításokat - ezzel együtt a tuning FSB-t is.
Ne temesd még el az alaplapodat
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
pg012345
senior tag
ja és valami jó tuningbarát alaplapot is ajánlhatnátok 16500ft körül lehet új és hasznáűlt is!
-
pg012345
senior tag
hali nem indul a gépem fel volt húzva és este kikapcsoltam másnap reggel nem indult el a táp meg a vinyó felpörög de kép nincs kiszedtem a videókártyát kipróbáltam a másik gépünkben és működött a ramok is jók a procit is kipróbáltam az is jó minden szerintem az alaplap behalt
mi a vélemény????????????Lada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest