Hirdetés
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco70
senior tag
Kérlek segítsetek! Hááát ilyen nincs, volna egy két éves gépem minőségi alkatrészekből. Fél éve kezdte, hogy nem indult el felpörögtek a ventik aztán leált. Elvittem az itteni pc s hez, ő azt mondta biztos a lap halt meg mondtam neki egyből cserélje ki és lám minden jó lett. A lapot elküldtem az lpon- ba ,hogy gariba csinálják meg. Az ipon visszaküldte a lapot , hogy semmi baja / amugy biosz frissítettek\ vissza raktam ezt a lapot a gépbe és minden oké. Hát mondom ilyen nincs, na de most megint elkezdte, hogy nem mindig indul elsőre. A ventik felpörögnek egy pill. és ennyi, amikor meg elindul akkor nyúzhatom egész nap semmi baja. A ház bekapcs gombja biztos jó mert rövidre zártam és akkor pont nem akart elindulni. Had kérjek tanácsot hátha tudtok valami okosságot mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + RTX 4060 Ti!!! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Lenovo M73 mini PC nagy tételben, 50db esetén 14k/db Core i3 4130T 8GB ram 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest