Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok, a segítségeteket kérném.
Kb 2 hete kezdődött (uj vga került a gépbe, ezért újraraktam 2 hete a teljes rendszert, és azóta van ez, random lefagy a gépem, egér nem mozog, nem reagál semmire, csak a házon található fizikai kikapcsoló gomb segít. Ha épp zenét hallgatok, akkro a zene abbamarad és helyette ilyen láncfűrészre emlékeztető hang van.
Win7 ultimate volt fent, ma újraraktam, de ezután is ugyanez, aztán elegem lett, frissítettem win10-re, de sajnos azzal is lefagy a gép kb óránként.
A vga driver telepítése előtt sohasem fagy le, mindig csak utána, de korábban ilyen baj nem volt.
megpróbáltam tavalyi drivert is felrakni, de ott a telepítés közben már lefagyott, szóval a korábbi drivert azonnal elvetettem.Van tippetek mi okozhatja, illetve hogyan tudnám kideríteni?
Tudom, ez így elég tág, de hátha.
Konfig az adatlapomon olvasható.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest