Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indy69
aktív tag
Nálam is az volt a leghangosabb ,de megoldottam
Nem szép de müxik
Az viszont dühítő hogy egy 12kg svéd hangszigeteltnek, nem olcsón árult házban nincs annyi eszük a tervezőknek hogy a fém tálcára csavarozott vinyó minden köztes rezgés elnyelő nélkül van bedugva a szintén fém keretbe
Amúgy tökéletes, lenne. -
törölt tag
Nem tudom mennyit kell vágni, még nincs meg a karim. A műanyagot le lehet pattintani és külön méretre vágod. Sima vasfűrésszel, kicsi fogaival egész szépen elvágja. A lamellákat meg lemezvágó ollóval, de amilyen vékonyak egy normálisabb sima olló is elviszi. Majd meglátod mennyire lóg bele. Remélhetőleg a hőcső már nem lesz útban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A lyuktávolság megegyezik, de mivel a GPU odébb van nem lehet tőle rátenni, csak ha leszeded a kari fém cuccát ahol a csatlakozói vannak meg amivel a házba csavarozod. Betenni se lehet a házba pont emiatt, mert a hűtő ott is ki akar menni két kártyaslot között.
[link] S1 rev2. a 7770 és 7750 is ugyanolyan alakú elvileg. Bár nem tudom az említett Giga az ref nyákos-e.
Én se tudom mit fogok csinálni vele, bár mivel amúgy is foson van már én szívbaj nélkül elhajtogatom a hűtő lamelláit az útból.[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
Erre a modellre kis szerencsével felmegy a sima Accelero S1 is amennyiben referencia nyákos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrotik routerek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest