- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz Petyyyyy #1398 üzenetére
Első rész, amit láttam az a 2009-es bolíviai kiruccanásuk volt (sokáig ez volt a kedvenc részem), onnantól követem őket, nyilván visszamenőleg is megnéztem az összes részt. Hivatalos DVD box setem is van válogatás specialokból, TV-ből kivágott jelenetekkel (csak már nem tudom mivel lejátszani )
Megmondom őszintén a sima studiós adások annyira nem hiányoztak már, de kár hogy ilyen "nagy" rész nem lesz többet. A challenge-ek, meg a kisebb road trip-ek persze jók voltak.
Azért jó, hogy saját projektjeik még folytatják, nagy kedvenc mostanában a Clarkson's Farm.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #1373 üzenetére
May valóban csattant, látszik a belső kamerás részen, ahogy a B oszlopba beveri a fejét. Hammond meg nem volt benne abba a kunyhóba. Nehogy azt hidd.. Rázták valami rázópadon és annyi.
Amikor kemény csapatás van keresztbe, sose ők vezetnek. Sose látni kívülről a sofőrt. Belső kamerából meg valahogy sose olyan kemény a tempó, meg a szög ha driftelnek.
Ez nem baj, nagyon csípem őket, és el is fogadom ezt így, szóval nem azért írom. Sokkal cikibb ez a Ken Block. Néztem ezt az elektromos új videóját, hát egyszer nézzétek végig úgy, hogy csak az akku töltés jelzőt nézitek a dashboard-on. Már egy egyszerű gyorsítás is darabokra van vágva, úgy veszik fel.9 éves fiam is nagyon szereti a TG/GT-t. Folyamatosan nézegetjük újra őket. Jó pár special részt, már ő is többször látott, nemhogy én...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #1279 üzenetére
Az a szamaras rész..hát most az egyszer elhiszem Jeremy-nek, hogy nem megjátszotta, hanem tényleg kiborult..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
varsam
őstag
válasz Petyyyyy #1221 üzenetére
Egyetértek veled. JC nekem is feltűnt többször is ahogy állt, hogy hát van has rendesen
A vége érdekes volt ezzel a rally-s résszel, nekem nagyon tetszett, ezt újra meg fogom nézni. Kicsit csapathattak volna mondjuk a quattroval is azért, azt nem bántam volna. Érdekes idők voltak azok, igazi brutál gépekkel.
-
syberia
veterán
válasz Petyyyyy #1218 üzenetére
(#1217) joshua7: Nekem továbbra is fura hogy részben murván teszik meg a kört, az "Eboladrome" sem olyan hangulatos számomra, mint a régi TG pálya (kalapács, Gambon, stb...)
(#1214) Greentea: Kevesebb eredeti ötlet jön a stábból,
, az nagyon vicces volt. amikor pedig jöttek lefelé, esküszöm jobban féltem mint ők!bár amikor felvonatoznak a sípályán [ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #1209 üzenetére
Mallorcán figyeld meg, néhol látszik, hogy ott van már előre több féknyom. Látható, hogy többször csapatták keresztben mire sikerül rendesen megcsinálni. Mint egy Ken Block videóban.
Aztán ott van a maszk amit Clarkson mutat ez 5. részben. Nem véletlen az sem.
Tippre a bevágott felvételek több mint 60%-a stunt driverek. Kívülről csak annyiszor veszik Clarksonékat, hogy legyen némi vágókép is róluk.
A 4. részben meg Clarkson bevallja, hogy még a szövegük is előre meg van írva.Persze nem azt mondom, hogy ez baj. Nem, öregszenek, ezzel magyarázható.
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz Petyyyyy #1200 üzenetére
Már az is elég lenne, ha a celebes rész nem lenne. Azt már én is átpörgetem, van vagy 10 perc ha nem több, amit lehetne jobb tartalommal is feltölteni. Pláne hogy sokkal kevésbé ismert embereket hívnak meg. TG jobb volt ilyen szempontból, ott azért voltak sztárok bőven, akik szórakoztatóak voltak.
Szerintem is azok a legjobb részek, amikor a teljes rész egy történetről szól, valami challange-ről a világ egy szép pontján. Engem a képi látvány is sokszor magával ragad olyan helyeken vannak, az autók illetve a hülyeség pedig a hab a tortán.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #1203 üzenetére
Na pont ez az, el ne hidd már, hogy azzal a Kia Stinger-rel May jött le a hegyről Mallorcán.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz Petyyyyy #1136 üzenetére
Ez rész hatalmas volt. Pár gintonic lecsúszhatott előtte.
Körülbelül egy éve kezdtük elnézni az elejétől a top geart újra, hetente pár részt, hol többet hol kevesebbet, de nem vitt rá a lélek hogy a folytatásba bele nézzek, mármint a top gear folytatásba, nekem az a sorozat egyet jelent ezzel a bolond trióval. A GT-t viszont már várom, jöhetne gyorsabban...
-
r4z
nagyúr
válasz Petyyyyy #1120 üzenetére
James reakcioi zsenialisak
Jeremy Clarkson has pneumonia. Symptoms include coughing, sweating, shivering, and feeling generally unwell. So how do we know?
With each day that passes, the chances that Jeremy Clarkson will recover are greatly improved. We must prepare ourselves for the worst.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Petyyyyy #1041 üzenetére
Eredeti nyelven nézzük, csak felirattal
Az én angolom kevés ehhez. Minden új részt angol felirattal nézek először, az sokat segít, de utána a magyarral lesz teljes a kép.#1040) SyMbioTe : Sok a követelőző idióta, nem csodálnám, ha ezek miatt tényleg nem fordítanának többé.
Az a gond, hogy azok írnak nekik kevesebb visszajelzést, akik türelmesen várnak.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #1020 üzenetére
Egyébként engem rohadtul zavar, hogy nem tudom teljesen pontosan mi kamu és mi nem. Ezért feltételezem inkább, hogy minden az. Láttam az összes megjelent részt az elsőtől a specialokon, a saját dvd-ken keresztül mindet. Nagy meglepetés már nincs számomra. Ezért is jegyeztem meg, hogy a Hammondos résznél nyeltem egyet izgalmamban.
Meg aztán vannak illúzióromboló részek is bőven. Pl:Minden dűne aljára oda volt hordva, nekik egy kis "kifutó" hogy a buggy-k a megfelelő szögben érjenek le és ne nyekkenjenek ketté. És gondolom mennyire aludtak a kocsik alatt... „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
r4z
nagyúr
válasz Petyyyyy #993 üzenetére
James édességes vonalát egyáltalán nem értettem. Csak ott volt, de nem tettek pontot rá
Azzal kezdtek a musort, hogy James a sajat okai miatt szeret Hollandiaban lenni - egesz vegig olyan volt a studioban, mintha be lett volna tepve, a "Shall we get on with the show, man?" beszolasa is utalas volt a Cheech and Chong: Up in Smoke cimu szubkulturalis alapmure. Amugy mar a Top Gearben is volt fuves poenja
Rengeteg hasonlo utalas van a sorozatban elrejtve, de figyelni kell (es akar tobbszor vegignezni), hogy eszrevegye oket az ember. Mar ha egyaltalan erti oket.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz Petyyyyy #937 üzenetére
Nem az hogy megnézheted, hanem kötelező!
Végig nézve azért nem volt makulátlan a dolog. A stúdióban levő baromkodás a sztárokkal meg az légierővel kicsit erőltetett és feleslegesen hosszú volt, remélem ez egyszeri eset volt.
A végét amúgy sajnos előre tudtam (mármint az eredményeket) amikor Clarkson fogadott a házára
All→M8
-
r4z
nagyúr
válasz Petyyyyy #870 üzenetére
Nem kis fricska volt Evansnek, ha már ennyire másolja a korábbi formátumot. Nulla új ötlet, komolyan.
Eddie Jordanre és Chris Harrisre még kíváncsi leszek. Eddie állítólag nagydumás, valamint az összehasonlító teszteknek is jót tenne egy kis Sabine vs Chris Harris kergetőzés.
-
törölt tag
válasz Petyyyyy #864 üzenetére
Épp most lestem meg egyébként, szerintem nézhető, bár nyilván soha nem lesz olyan jó, mint a régi.
Evans egy kicsit irritáló, még szokni kell, LeBlanc kifejezetten jó volt, főleg amikor a saját szegmensét csinálta, Sabine Schmitz meg aranyos, de továbbra is azt mondom, hogy nem való műsorvezetőnek.
Összességében amúgy tetszett, és szerintem Harris képes lesz még ezt egy magasabb szintre emelni. De igazából a régi trió műsorát szeretném már látni.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #828 üzenetére
Ja nem úgy értettem, hogy miért linkelted, vagy miért lep meg. Csak nem sok vizet zavar. Sokat hozzá nem tesz szerintem majd a műsorhoz.
-
törölt tag
válasz Petyyyyy #821 üzenetére
Én Evans-t nem ismerem, Sabine-t szeretem, de műsorvezetőként nem tudom elképzelni.
Harris viszont király, szerintem ő csinálja a legjobb autós teszteket a Youtube-on. Nem lepődnék meg, ha végül ő vinné el a hátán az egész műsort. Érti a dolgát, választékosan beszél, jól át tudja adni a véleményét és hogy milyen érzés vezetni az adott autót. A "The Smoking Tire" podcast-et szoktam hallgatni, volt párszor ott is vendég, jó arcnak tűnik, vevő a hülyéskedésre is. Na meg nem utolsó sorban durván jól tud vezetni. Jobb műsorvezetőt nem nagyon találhattak volna szerintem, én egyedül miatta fogom nézni.
Viszont jobban örültem volna, ha marad a netes videóknál, szerintem sokkal nagyobb most ott a színvonal, mint a TV-ben, ahol az utóbbi időben a TG volt az egyetlen nézhető autós műsor. Drive, Motor Trend (főleg a Roadkill széria), The Smoking Tire (All cars go to heaven), Mighty Car Mods köröket ver minden TV-s műsorra. Bevallom, én a TG-től is jobban szeretem őket, mert teljesen mentesek a mű, előre megírt szituációktól és szövegektől.
-
bambano
titán
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #807 üzenetére
Azt a tesztet időközben már mások is mecsinálták, csak éppen eredményt nem tettek közzé. YT-on láttam nem tudom pontosan kinek a csatornáján. :S
-
mlinus
őstag
válasz Petyyyyy #756 üzenetére
Jobb mint a netflix. Az amazonnak a videóstreaming szolgáltatás mellékes, nem onnan jön a főbevétel. Simán megengedhetik maguknak hogy legyen pár presztizssorozatuk. A top gear trió már önmagában hatalmas nyeremény a hírverés miatt. Jóval több pénzt fognak belepumpálni mint a bbc vagy mint a netflix tette volna.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #756 üzenetére
Persze. Tőke van, több is mint a Netflix esetében. És bár még nem meghatározóak a médiában, de igényességet és egyediséget tartják szem előtt. Állítólag elég jó sorozataik vannak.
Ami ebből nekünk fontos, az a pénz. És az van nyugi. Gondolom Jeremy-ék olyan összeget kértek amivel tudják tartani a minőségi szintet, sőt szerintem többet.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Minstrel
senior tag
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
Minstrel
senior tag
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #696 üzenetére
Jó de Ramsay kivel kiabálna? Az autókkal vagy a műsorvezető társaival?
"Ez az autó olyan sz*r mint egy félig átfőtt csibefar!!!"„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bambano
titán
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #693 üzenetére
Gondolj bele mit vállal majd az aki elvállalja a műsorvezetést. Semmi más nem lehet motiváció csak a pénz. Az emberek ízekre fogják azt/azokat szedni akik Jeremy-ék után jönnek.
-
syberia
veterán
válasz Petyyyyy #644 üzenetére
Még jó hogy nem marad, csak égetné magát a megmaradt csapat ha Clarkson nélkül folytatnák, itt már csak 2 lehetőség marat szvsz: másik csatornára mennek mint csapat, vagy a BBC egy kis idő mlva beadja a derekát és új szerződést kötnek (erre nem fogadnék).
https://howbad.info/
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #646 üzenetére
Várok már egy Sky, vagy Netflix bejelentést...
Remélem nem kell az idők végezetéig várni.Szerintem sokáig nem látjuk őket hasonló műsorban képernyőn egyébként..
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #644 üzenetére
Ebből számomra nem sok minden derült ki. Ok nem mondott le, de azt sem írja, hogy maradni fog nem?
-
.LnB
titán
-
MODERÁTOR
válasz Petyyyyy #636 üzenetére
Twitteren már a felfüggesztésekor készült ilyen kép...
Amúgy érdemes pl. James May YT channeljét követni, most készítette el, JM's unemployment tube néven
De a Twitter accountján is elég vicces bejegyzések vannak.. pl. a döntés kihírdetése előtti napon, amikor a riporterek sátrat vertek James háza elé, ezt a tweetet nyomta ki:
"Reporters outside my house: if you're going to hang around on small streets with your car engines idling all day, don't buy a bloody diesel."
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest