Új hozzászólás Aktív témák
-
-
attika89
senior tag
válasz Petyyyyy #329 üzenetére
Hát azt kell mondjam jól elkezdték az évadot megint! Betegek még mindig!
Tudom, hogy mostanra már késő, de aki megelégszik HD-nél alacsonyabb minőséggel, az legközelebb nézheti stream-en:
http://www.stream2video.tv/countries/united-kingdom/bbc2fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
O N E
tag
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #415 üzenetére
Én arra is gondoltam, hogy ők nem is végig a választott autójukat vezetik. Ott a sok Land Rover, abba bepattannak hátra és pihennek.
"Teljesen úgy festett, mintha direkt hajtanának úttalan utakon, direkt keresnék a fennakadást okozó pontokat"
Ez szinte biztos, bár utána lehet nézni ha valaki leköveti az utat egy térképen.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bambano
titán
válasz Petyyyyy #421 üzenetére
a régebbi évadokban is volt ilyen, hogy:
- nézői levél hogy teszteljenek rendesen, erre vesznek egy fordot, és áruházban kergetőznek egy corvette-tel, meg partraszállnak az angol királyi haderővel
- megtiltják a producerek, hogy drága autóval furikázzon, erre "összehasonlító" tesztet csinál egy ócska kocsi meg egy szupersport autó között...teljesen bolondok. mondjuk ha normálisak lennének, nem is nézném őket
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #453 üzenetére
Én is annyira nevettem, hogy meg kellett állítanom, és visszatekerni párszor. Nagyon jó volt!!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #466 üzenetére
A McLaren azon kijelentése gáz, hogy ne azon a pályán menjenek. Viszont az, hogy már eladott autókkal csinálják, az szerintem teljesen jogos!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #468 üzenetére
Szerintem még túl finoman fogalmazott. Ez nem az a Jeremy akit megismertünk Én a helyében sokkal durvább lettem volna. Bár akkor lehet soha többet nem lenne Ferrari a TG-ben.
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #470 üzenetére
Sosem volt Schumacher a Stig. Soha!
Az csak egy poén volt. Jelenleg nem tudom, hogy pontosan ki a Stig de korábban ők voltak:Perry McCarthy (2002–2003)
Ben Collins (2003–2010)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Petyyyyy #496 üzenetére
Nem, Jeremy egy hülye. Egy arrogáns barom aki kiskirálynak képzeli magát. Én pont ezért bírom, én is ilyen vagyok. De túl sokat forrt körülötte már a levegő. Én nagyobb esélyt látok rá, hogy kivágják mint arra, hogy megint megússza. Olyan fizetése van, hogy egy kisebb ország eléldegélne belőle vígan. És nem képes moderálni magát. Privát életben is vannak gondjai.
Magyarország egy ilyen közszereplő simán elfér a médiában (sőt még előnyös is sajnos az ilyen viselkedés). De Angliában azért más a helyzet. És a BBC-ről beszélünk, ez nekik rengeteg negatív hatással jár. Hiába a Top Gear az egyik legsikeresebb műsor, ez akkor is gáz. Szerintem nélküle folytatják, és keresnek valami híres embert a helyére. Valaki olyat aki nagy szenzációnak számít. De a műsor akkor elég nagy átalakulás előtt áll.Meglátjuk mi lesz, én örülnék ha maradna, de nem leszek meglepődve ha kirúgják.
-
bambano
titán
válasz Petyyyyy #509 üzenetére
nem csak arról van szó, hogy clakrson fan, hanem arról is, hogy tv-s műsorvezető. ugyanaz a munkaköri leírása.
nekem az a problémám jc-vel, hogy nem csak akkor szókimondó, hogyha valami társadalmilag fontosat kellene mondani, hanem szemtől-szembe a kisemberekkel is. ezt pedig normális helyen nem tűrik.
Omm tévedése meg az, hogy azt gondolja, a bbc meg fog hajolni clarkson és az általa termelt 150 millió font előtt. eleve nem tudom, honnan jön 150 millió font egy reklámmentes műsorból, de mindegy. a bbc pedig pont attól bbc, hogyha ütközik az elveivel, akkor clarksont is elpicsázza egy szempillantás alatt.
főleg úgy, hogy már kapott egy utolsó figyelmeztetést, és megint rátett egy lapáttal.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
mlinus
őstag
válasz Petyyyyy #525 üzenetére
Nem hajt semmit, mivel nem mondott ilyet. Pletykák szerint elhagyja a BBC-t akkor is ha tisztázzák. És írt egy cikket, amiben hasonlatot húz maga és a dinoszauruszok között, azt sugallva, hogy egyszer úgy is vége lesz. Ezzel max azt mondja, hogy kész elfogadni a BBC döntését, de sehol se írja, hogy ő maga abba szeretné hagyni.
A tények amiket tudunk:
- Jeremy összerúgta a port az egyik producerrel
- Felfüggesztették
- a BBC mérlegel és ítéletet hozMinden más amit lehet olvasni csak sima spekuláció, pletyka.
-
.LnB
titán
-
syberia
veterán
válasz Petyyyyy #531 üzenetére
Lassan egymilliós lesz a petíció, the show must go on
(#526) mlinus: ma olvastam hogy JC bocsánatot kért a történtek miatt, amúgy az ominózus este ő maga szólt az igazgatónak a történtekről, de úgy tűnik hogy a vezetés ezt az esetet ürügyként használja hogy megszabaduljanak tőle, mivel eddig sem tudták "liberalizálni" a szájuk íze szerint. CSak azt nem fogják fel hogy ha ő megy akkor a másik kettő is lelép és oda a fejőstehén TG és pár kéretlen levél is várható számukra (amiket
féltégláhozcsatolva fognak megkapni az irodájuk ablakán keresztül[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Havi limitet kap a GeForce Now
- DUNE médialejátszók topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest