- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
-
varsam
őstag
ezt hol olvastad?
Most itt arról volt szó a végén, hogy ilyen kimondott sátras műsorok beszélgetésekkel meg tesztekkel már nem lesznek, csak special részek.
Vagy ezt értik 4. évad alatt akkor...Amúgy nagyon jó évad volt, az utolsó rész is szuperül sikerült, Mondeo tulajként pláne megfogott
A trió, pláne JC érzelmei pedig a végén, hát én is így voltam kb... szinte az összes részt láttam az elmúlt 16-17 évből, hiányozni fognak. De legalább special lesz, amik mindig nagyon jók.[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
-
varsam
őstag
válasz Petyyyyy #1221 üzenetére
Egyetértek veled. JC nekem is feltűnt többször is ahogy állt, hogy hát van has rendesen
A vége érdekes volt ezzel a rally-s résszel, nekem nagyon tetszett, ezt újra meg fogom nézni. Kicsit csapathattak volna mondjuk a quattroval is azért, azt nem bántam volna. Érdekes idők voltak azok, igazi brutál gépekkel.
-
varsam
őstag
válasz Petyyyyy #1200 üzenetére
Már az is elég lenne, ha a celebes rész nem lenne. Azt már én is átpörgetem, van vagy 10 perc ha nem több, amit lehetne jobb tartalommal is feltölteni. Pláne hogy sokkal kevésbé ismert embereket hívnak meg. TG jobb volt ilyen szempontból, ott azért voltak sztárok bőven, akik szórakoztatóak voltak.
Szerintem is azok a legjobb részek, amikor a teljes rész egy történetről szól, valami challange-ről a világ egy szép pontján. Engem a képi látvány is sokszor magával ragad olyan helyeken vannak, az autók illetve a hülyeség pedig a hab a tortán.
-
varsam
őstag
A Sky-nál Stuart Murphy (Director of Entertainment) tweetelt egy választ, miszerint nem akarja JC-t a csapatában...
(#652) batai15
Mit szeretnél pontosan? Minden rész fent van bizonyos oldalakon, feliratot meg tudsz hozzájuk keresni, max az újabb részekhez nem találsz még.[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
4 millió nézőt vesztett a BBC vasárnap este [link]
-
varsam
őstag
Megütötte a producert? [link]
-
varsam
őstag
4. részben egyértelműen Will Smith vitte a prímet, nagyon bírom azt a csávót. Amber pedig istennő
5. rész
AZTA LaFerrari Nagyon vártam már azt az autót és nem csalódtam benne. Abban viszont igen, hogy a gyártók mindenféle hülye indokokkal és feltételekkel nem engedik összeengedni a három nagyvadat. Kíváncsi lennék ráAz pedig, hogy Olly Murs "tök véletlenül" a Don't Cry for Me Argentina számot énekli a kocsiban, mutatja hogy milyen bitszinten meg van tervezve a műsor. Nem tudják elengedni a sztorit
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
Nem volt rossz rész ez sem, felvezetőnek megfelelt.
SPOILER!!
Viszont megint nem hazudtolták meg magukat. Amikor Jeremy bocsánatot kért a Patagonia special rész miatt, fúú az nem volt semmi. A szöveg:
Jeremy:
"Now, that's nearly the end of the
news, but before we conclude,I need to say something, actually.
I'm sure a lot of you sawthe Patagonia Special and I
want to admit, here and now,in front of everybody, I made
a terrible, terrible mistake.Nobody knows I'm going to do this
- not the producers, nobody -but I want to get it off my chest.
Right in the middle of the programmeI said that the condor is the largest
flying bird in the world.It isn't. It's the
wandering albatrossand I'm deeply, deeply sorry.
Richard:
Well done for getting that
off your chest. Feel better?Jeremy:
No, if you make a mistake,
own up to it and move on!Richard:
Fair enough. Right... -
varsam
őstag
Már tölthető az új évad első része, ne felejtsétek el
-
varsam
őstag
FYI, kint van már The Perfect Road Trip 2
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
-
varsam
őstag
vége az évadnak mikor jön a következő???
Csalódást megint nem sikerült kelteniük, 1 óra tömör gyönyör, állatok A xmas special pedig hab volt a tortán, nagyon jó
-
-
varsam
őstag
ma jön az új éved első része
tudja valaki hány rész lesz?[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
talán annyira nem is
nyáron jöhetnek vissza
még egy link -
varsam
őstag
ez valami hatalmas rész volt, én végigröhögtem az egészet, ezek mekkora állatok várom a folytatást.
egyedül Hammondnak volt valami esze azzal a bubuval, elég szépen kikapja a dagonyából a másik két vasat , én tuti nem azokat vinném egy ilyen túrára, pláne a szarrá ültetett Volvot XD. Nyugatra nem jutott el a Niva, az lenne ide a best buy, nem és értem hh nem egy terepjárót vittek. Mondjuk akkor nem lenne ekkora poén meg az már egyszer volt amikor az Amazonasnál voltak
-
varsam
őstag
válasz callmeakos #215 üzenetére
naja
kicsit komolyabb budget van mint totalcarba, bár ezt a részt erősen befinanszírozta a Kia -
varsam
őstag
válasz callmeakos #198 üzenetére
Hozzák a srácok a szokások szintet szerencsére
Amikor megláttam azt a nagy falloszt amit csináltak, hát lefordultam az ágyról[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
És megvan az új rész
-
varsam
őstag
Kint van a 17x07 rész India Special néven. Érjek már haza...
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest