Új hozzászólás Aktív témák
-
bon
őstag
Ma találkoztam egy furcsa problémával. Dolgozó jelzi, hogy nem éri el a hálózati meghajtókat és nem tud kapcsolódni a egyik kulcs-soft program se az adatbázishoz. Mindkét dolog külön-külön szerveren van. Mindenki másnál működnek. A dolgozó gépén ping-re válaszolnak az eszközök sőt eltudom érni \\gépnél paranccsal a megosztásokat.(de pl az elöző nap működő távoli asztal már nem bír kapcsolódni) Mivel megoldást nem találtam így gondoltam újra dobom a gépet, úgyse sok idő, már majdnem végeztem amikor újra felütötte a jelenség a fejét pont az orrom előtt. Éppen hálózati nyomtatót telepítettem amit a telepítő megkereset magától majd kiválasztottam és közbe mentek el vadászni fentebb leírtak. Most ott tartok, hogy rendszer újradob és egyenkét elkezdem felrakni a progikat és nézegetem, hogy jó e még a gép.
Valaki futott már bele ilyenbe? Dell Optiplex gépek, wifi és lan kapcsolattal is megvan a hiba, tartományól kiléptetve majd vissza a gépet is van hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Formula-1
- Projektor topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest