Új hozzászólás Aktív témák

  • M@no

    tag

    Sziasztok!
    WDS-MDT körben lenne kérdésem. Ma szerettem volna a 1803-as image-t először használni, de mintha hiba került volna a gépezetbe, ugyanis az automata újraindítást követően a Capture rész fogadott. Nem volt időm kipróbálni 1709-el újra ma már. Nem tudom már, hogy 1709-es ADK-t tettem-e fel, de ha igen, akkor elég frissíteni és helyre állhat a probléma? Tudom, hogy a 1803-nak változott a telepítést követő beállítási metódusa, az okozhatta ezt!? Task sequencer be van állítva, de csak pár apróságot módosít és amúgy előtelepített wim fájlt használok.
    Vagy esetleg mást is kellene használni?

    Ja, mai csoda... WSUS-ból sehogy se akart kijönni a 1709 és a 1803-as upgrade, már többször próbáltuk különböző gépeken. Tavasszal tették újra a WSUS szervert, átkerült fizikai vasról Hyper-V-be. Ma egy jól irányzott kereséssel kiderült, hogy IIS-nél a MIME Type-ba fel kell venni a .esd-t ... kipróbáltam... és utána 15 perc múlva a teszt gépen ott vigyorgott az órák óta lejönni nem hajlandó telepítő... :DDD
    Ahogy olvastam 1511 óta van ez, de én féléve sem foglalkozom "komolyabban" ezzel a résszel. Szóval erősen meglepett, hogy egy ilyen apróság mennyit lendít előre a dolgokon.

Új hozzászólás Aktív témák