-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
wjeszy #34532 üzenetére
Ez az összehasonlítás nem jó semmire, mert csak a fizikai jellemzőit veszi az obiknak.
Ha az optikai teljesítőképesség érdekel, akkor inkább ezt tanulmányozd.Mint várható volt, a Nikkor 18-105 élesebb rajzolattal rendelkezik. Ez nem csoda tekintve, hogy fele akkora az átfogása. Cserébe a Tamron kevésbé torzít és CA-zik. Ha kevésnek érzed a 105-ös véget, akkor elgondolkodtató lehet a váltás, viszont ha az élesség számodra fontosabb a kényelemnél, akkor nincs értelme.
Nekem volt fent egy próba erejéig ilyen Tami. Nem éreztem azt az élesség eltérést, mint amit a linkelt teszt alapján kellett volna. Szerintem remek utazum.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- eBay
- iPhone topik
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Dark Souls sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest