-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
válasz chipi-85 #30906 üzenetére
Ezek közül max a több AF pont, ami csábít, de annyira nem, hogy ennyi pénzt adjak érte
Szerintem az nfc parasztvakítás, a WIFI-t semmire sem használnám, a több megapixel meg nem kell, mert elég a mostani... Az hogy kényelmesebben vághatok a képből kiküszöbölöm úgy, hogy tudatosan szerkeztem a képet[ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Throme
veterán
válasz chipi-85 #30906 üzenetére
A több megapixelből kényelmesebben vághatsz, az AF pontokál pedig nem a mennyiségen van a hangsúly, hanem a pontosságán és a középső már -3Fé-t tud.
Attól hogy nem használsz NFC-t, vagy wifi-t (én se), attól még lehet hasznos funkció másnak.Nyílván a többlet ár kipengetése mindenkit máshogy érint...
(#30910) Cayman: nem tudom milyen komolyan akarsz fotózni, de hobbi-amatőr szinten nem lesz gondod a sávosodással. Ezt ne úgy képzeld el, hogy elmész kirándulni és a képeid mind szarok (sávosak) lesznek.
A jobb AF d7200 javára tény, de a sávosodástól ennyire nem kell tartanod..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest