-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
Real_Necro #23057 üzenetére
hát nem így közelítem meg a dolgot
ami hiányzik most: "3D lemászik a képről az alany" -FF szenzor és egy gyors üveg, -aztán nagylátóval készült képek nem kukákilletve a dinamikája is más azért...
nem mondtam még itt senkinek, de akkor felfedem...úgy néz ki májusban jön a kistesó ergo másik hobbym bukom fullra, viszont végig gyerkőcökkel leszek, akiket imádok fotozni, és most annyira nem kerül sokba az ff re váltás, így némi előnyöm is származik majd belőle. 7100est egyre kevesebbért tudom majd eladni stb
amúgy meg imádom a 7100est...pont ezért félek kicsit a váltástól...amióta megvan azóta nem kellett fokuszábráznom-mondjuk a szenzort nem imádom, komolyan vmiért nekem a d7k szenzor jobban bejött
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest