Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz mephi666 #24743 üzenetére

Sajnos nem vagyok gyakorlott benne, hogyan megy az, hogy még a perköltség is valaki más nyakába kerüljön. Biztos mindig rá lehet azt terhelni valakire?

Egy polgári peres eljárás évekig tart el a mai világban. Ha évekig igényli a figyelmemet, lehet, ezt inkább eleresztem, mert annyi méreg a hétköznapjaimba, hogy annyit nem ér meg ennyi pénz.

És a per megnyerésével kapcsolatban is van egy olyan félelmem, hogy nem kell neki megnyerni, elég, ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy nem használhatok fel ilyen kicsi csalás esetén indokolatlanul készített felvételt, vagy valami olyasmire hivatkozva félre tolnak valamit.

Az egyetlen pont, ahol az illetőt elmarasztalhatják, hogy neki jövedelme keletkezett, amit szerintem nem fog bevallani, és egy kicsi értékű adócsaláson elkaphatják. Elvileg nincsen jogalapja annak, miért került az én számlámról pénz az övére. Viszont nem biztos, hogy kell olyannak léteznie.

Ezt a szénaboglyát én mind kibogozni rendesen kevés vagyok, azért is gondoltam itt megkérdezni, hátha van valami bölcsesség a helyzet egészére.

[ Szerkesztve ]

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák