- Milyen NAS-t vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Synology NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefe9
tag
Sziasztok.
Pár napja megvan a leendő új konfigom első fecskéje, egy Gigabyte M55S-S3. A belevaló proci kérdése nem annyira foglakoztat, sztem egy AM2 3500+ lesz a kiválasztott. A memória már bizonytalanabb, a kiszemeltem egy Geil kit 2x512 800mhz, de vacillálok egy Kingston 2x512 667mhz-es csomagon is, ez utóbbi árban picit kedvezőbb.
A kérdéseim a következők: kinek milyen tapasztalata van a lappal, kényes-e a memóriára, tuningpotenciál nem érdekel, valszeg alapon fog minden menni, ill. van-e érdemi különbség sebességben a 667 és a 800-as memó között? A PH! tesztben megemlítik a chipset elégtelen hűtését, ezzel kapcsolatban van-e vkinek tapasztalata?
Minden észrevétel érdekel, nem találtam külön totyikot a lapról, ezért ide írtam...thx
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest