-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PuMbA
titán
válasz
vicces #36828 üzenetére
Tényleg, az is kiváló obi
Bár szerintem nem sok választás van a kitobi mellé második obinak, mint az 50mm f/1.8 vagy az 55-250mm STM. Portré és sport / rendezvény obi. A kitobi pedig ott van általánosnak. Ezzel a 3 obival lefedsz szinte mindent, kivéve a 10-18-as wide-ot, de az már speciálisabb fotózás.
-
Warton
őstag
válasz
vicces #36806 üzenetére
Méltatlanul keveset használtam én is, de a 24 STM-et annyira megszerettem, hogy egyszerűen mindig inkább hátraléptem kettőt mintsem elkezdjek obit csereberélni. Így el is adtam a 10-18-at, a pénzből vettem egy halszemet, a maradék lóvét meg elittam.
A halszemet is viszonylag keveset használom, de van egy sajátos fílingje, ami miatt inkább megtartom.
-
g_g_g
őstag
válasz
vicces #36708 üzenetére
Nagyon OFF.
A Fuji topikban sokan rendeltünk innen, nem volt különösebb probléma. Volt, hogy a csomag elveszett a DPD-nél, de a PayPal segítségével sikerült rendezni a dolgot.
(Kizárólag PayPal-lal javasolt fizetni)
Garancia ügyében szerintem megérne egy e-mail-t küldeni a hivatalos szerviznek, hogy mi az állásfoglalásuk az ilyen gépek garanciájával kapcsolatban.Olyat én nem olvastam, hogy valaki használt terméket kapott volna.
-
törölt tag
válasz
vicces #36041 üzenetére
off: en ezt azert nem mondanam, nem szabad letojni, tanulni kell belole, vannak olyan szarvashibak amikre jobb ha felhivjak a figyelmed mintsem hogy rosszul hasznald. nekem is volt amit sokaig rosszul irtam, nem igazan neztem utana aztan jol leegettek valami fontos helyen, akkor megtanultam, hogy jobb ezeket az alap dolgokat ismerni, nagysagrendet javul a megitelesunk (mondok par peldat: kulonb/kulomb, heiseg/helyseg, egyenlore/egyelore).
-
PuMbA
titán
válasz
vicces #35793 üzenetére
Erre voltam kíváncsi, kösz
Olvastam olyat is, hogy a tripodon tárolják a gépet, az sem rossz ötlet.
(#35792) optikus: Igen, nem igazán foglalkoznak ezzel, mert a neten sincs róla szinte semmi, szóval valószínű hogy nagyon ritkán előforduló dolog lehet a tárolásból adó hiba.
-
duni84
aktív tag
válasz
vicces #35076 üzenetére
én pl egy régi EOS-1V vázzal kb 2 hónap várólista után kerültem sorra
1 hét nem a világ. továbbá magamból kiindulva: van, hogy 1 nap 200 levél is érkezik és sajnos elenyésző köztük a spam, mert azokat már megszűrtem. van, hogy valaki csak 4-5-10 nap múlva kap választ. mivel a kínálat elég kicsi (értsd: ő), a kereslet viszont nagy (mi), ezért ez nem hozzáállás kérdése, csupán a valóság, miszerint egy napban 24 óra van és az emberek esznek, alszanak, nyaralnak (nyáron), stb.
(látom, hogy közben mások is ugyanezt írták le, csak egy nyamvadt 4 soros kommentet is fél órába telik leírni, ha közben munka is van)
-
*Ropi*
félisten
válasz
vicces #35076 üzenetére
Az is lehet, hogy már több mint 3 hónapos a várakozási listája és nem tud mit mondani kábéra sem - de az is lehet, hogy más oka van: nem tudom. Egyébként érdemes tudni, hogy van rendes napi 8 órás munkája és ezt amellett csinálja a szabadidejében (nem védeni akarom, csak elmondtam amit tudok).
-
*Ropi*
félisten
válasz
vicces #35007 üzenetére
Az nem probléma ha 16 GB-os, ha viszont Kingston - na az probléma (a 16GB-os szériákkal kezdődött a Kingston kártyagyártásának minőségi mélyrepülése).
-
*Ropi*
félisten
válasz
vicces #35005 üzenetére
Inkább Rúzsa Jánoshoz add be ha ráér, mert a C. Kft. nem fog csavarokat ragasztgatni (ez kell ahhoz, hogy később se szabaduljon el). A memóriakártyás dolog lehet szoftveres probléma is, vagy maga a kártya, esetleg az olvasó egy lába nem érintkezik rendesen. Ugye nem adapterezett kártyát használsz?
-
válasz
vicces #34676 üzenetére
Nos igen, az Av módban a blendét korlátoztad be (mert gondolom, hogy nyíltabb blendét állítottál be, hogy kicsi legyen a DOF), a vaku kinyitásával meg a záridőt
Nem szívesen mondom ezt, de Portré módban is szépen mossa a gép a hátteret. Egyszer-egyszer ki lehet próbálni ezeket az ördögtől való automatikus beállítási módokat is
-
-
Laox
aktív tag
válasz
vicces #34375 üzenetére
Nincs vesztenivalód. Én rendeltem egy Canon M10-et onnan, ami egy eléggé gyenge kamera, 1 hét után visszaküldtem GLS-sel, visszaadták a kamera árát, elküldtem a GLS számlát és azt az összeget is visszautalták euróban. Nagyon korrekt cég, úgyhogy ha legfeljebb nem tetszik, visszaküldöd és egy tapasztalattal gazdagabb leszel.
-
*Ropi*
félisten
-
-
*Ropi*
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest