-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tökéletes,nem kell jobb
-
válasz
speedyrg #35028 üzenetére
Én pont ellenkezőleg fogom fel a raw kérdést. Ha 99%pontosan és helyesen exponálsz is ki egy képet, akkor sem lesz olyan mint egy rawból kidolgozott jpeg. Szerintem egy kirándulós albumot is (mint mindent) érdemes rawban meglőni. Ezen képek utómunkája ha rutinos leszel bennük kb 5-10mp/kép. Szerintem ennyi idő a jpeg nézegetéssel is eltölt az ember.
-
válasz
Fotonhámozó #34833 üzenetére
ha lenne like gomb,akkor most nyomnám erre a kommentre...
-
válasz
Donki Hóte #34715 üzenetére
Szerintem más ilyesmi obi pénzkidobás egy 7D géphez.
Ezt kérlek indokold meg,kíváncsivá tettél!
-
Mindent nem kell elhinni,én simán belelőttem 5**** expót ,leginkább munkára használva. Teljesen használható megszokható az af rajta,nyilván nem egy versenyló de hobbi célra nagyon is jó váz!
-
-
válasz
buci30 #34560 üzenetére
Akkor neki vegyél egy használt komolyabb bridge gépet,mert szerintem arra az a legjobb...
ha meg egyszer cserélni szeretnél,akkor tényleg az FF ami komolyabb előrelépés képminőség tekintetében. De ha bejönnek a csilicsáré dolgok,akkor 750D környékén kell nézelődni,de szerintem képminőség terén nem lesz akkora lépés előre. -
válasz
*Ropi* #34447 üzenetére
Nyugtával a napot...
Ha messzebbre szeretnék "látni" 5DIII-al,akkor szerintetek melyik a legjobb ár/érték arányú befektetés? :
1 a meglévő 70-200/2.8 non IS mellé kétszerező de ugye akkor 5.6 meg 400mm stabi nélkül necces lehet...
2: C 300/f4
3: C 100-300,esetleg Tamron 150-600 ?
Bocsánat az OFF-ért -
-
Szép napot! Rég jártam erre (hála istennek munka miatt)
Lenne pár kérdésem:
Tudom a gyári markolatnak nincs párja (korábban én is azt ajánlottam) ,de most mégis az utángyártott felé kell nézelődjek. BG-E11 ből mi az ajánlott kategória? Esetleg LP-E6 akkuból? Illik a markolatba 2 ugyanolyan aksit tenni? Nem meríti az egyik a másikat ha különböző?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv ateszm -
válasz
norbinator #33602 üzenetére
Értem én hogy kell az önbizalom,de ilyen árakon örülj nagyon hogy ezt el tudod adni...
-
Édes istenem ennyit reszelni a fingot... pár napja írtam:
Véleményem az,hogy igenis ki kell járni az "iskolát" mind felszerelés mind látásmód, vagy tapasztalatszerzésről legyen szó.
Lassan olyanok lesztek,mint indexen a PFC csoport...
Akkor kifejtem:
Meg kell venni a belépőszintet, (én mai fejemmel használt belépőszintet vennék)
Később ki fog alakulni, ha van érzéke hozzá,úgy 1,5-2 éven belül tuti,hogy pontosan mire van szüksége, mi az amit legjobban szeret fotózni,és ami a legfontosabb,mennyit szán rá,és szeretne e valamikor is pénzt keresni vele. (ez persze nem kötelező,lehet fullos cucca egy igazi hobbistának is,és kereshet pénzt egy kitobis józsika is,de ez már egy más történet.) -
Véleményem az,hogy igenis ki kell járni az "iskolát" mind felszerelés mind látásmód, vagy tapasztalatszerzésről legyen szó.
-
válasz
Kisherceg85 #33290 üzenetére
Jó az irány! Ha 17-55re adod a fejed,nagyon meg kell nézni,mert keringenek rossz példányok is (fókuszhiba), bár sosem próbáltam de dicsérik a Tamron 17-50nonIS verziót is. Ha nem kell annyira a fényerő, esetleg 24-105/f4 ez később,mint a 70-200f4 FF kompatibilis obi lesz!
-
Nagy dilemmában vagyok... 6D-re vennék nagylátót. Amire leszűkűlt a kör, az a Tamron 15-30/2.8 vs 16-35/f4... Tudom, hogy egyik obival sem nyúlnék mellé,mégsem tudok dönteni... Szerintetek?
-
-
válasz
Fotonhámozó #33068 üzenetére
Objektívek és egyéb kiegészítők tekintetében mi a helyzet Sony fronton? Nem követem,azért kérdezem.
-
válasz
bbkmachine #32987 üzenetére
Nekem DSTE van a gyári mellett,teljesen jól működik ...
-
válasz
Anthony111 #32625 üzenetére
Simán hozass annyiért! De ha lehet nekem is...
-
válasz
bbkmachine #32614 üzenetére
Neked sikerült!
-
válasz
bbkmachine #32608 üzenetére
Miért lenne más? Ő fizet vámot, áfát,+ árrés. Ha te magadnak rendeled,egyiket sem...
-
Szép estét.
Egy kedves ismerősöm tükrös Canon gépet venne,és tőlem kér segítséget. Viszont a belépőszintet nem ismerem. Szeretne vele kicsit fotózni,de inkább videózni. A legnagyobb baj,hogy a pénze nem sok rá (120-130K) Első körben használt 50-60D-t gondoltam neki,de aztán a garancia miatt az új belépőszint is szóba jött. Mivel a keret szűkös,én a 100D-t javasoltam 18-55 IS STM obival ami a videóban jól jöhet.
Szerintetek mi lehet számára ideális választás,az anyagiakat figyelembe véve?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdvözlettel: ateszm -
válasz
Colonel993 #32362 üzenetére
Ezt a stílust itt is fogják szeretni pont annyira, mint a Pentax topikban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest