-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
belovary #24207 üzenetére
Szerintem ennek a multiexpo funkciója olyan, mint filmes gépen az egymásra fényképezés, mikor nem továbbíttatod a filmet, hanem ugyanarra a kockára lősz többször.
Ami furcsa, hogy azt írod, korábban sikerült, na azt nem tudom, hogy akkor honnan tudta, hogy melyik képből melyik területre ("emberke") van szükséged, és ott vágja körbe...
-
.DLL
veterán
válasz
ziggi_zug #24204 üzenetére
A THM (thumbnail) egy Jpeg kép, annak az EXIF-jében benne vannak az adatok. Gyújtótávból és tárgytávból szerintem csak a kezdeti értéket tartalmazza (vagy a zárót, ezt még nem teszteltem) illetve a bármi más változott felvétel közben (pl. rekeszérték) akkor nyilván azokat a változásokat sem tartalmazza, azthiszem.
-
.DLL
veterán
válasz
z123456789 #24194 üzenetére
AF-je csak a 70D-nek értékelhető videó közben, a korábbi modellek, max nyaralásra jók (ebből a szempontból)
De a 10-18-nak hosszú a mélységélességi tartománya, könnyű a témát benne tartani.
-
.DLL
veterán
A valóságban nem mindig végtelenről indulva fóluszálsz... Tapasztaltam olyan, hogy egy befókuszált állapottól egyértelműen arrább mozdultam, újra fókusz, de csak csippant, nem mozdította a fókuszgyűrűt, tehát úgy tévesztett, hogy sehonnan nem fordult semerre, és ez is elég idegesítő. Valamiért az AF érzékelőpárok megelégszenek (pontosabban az algoritmus) egy nem 100%-os egyezéssel is. Ha a mechanika mondjuk túlszalad, akkor a váz nem mondja azt hogy, anyád! Gyere vissza!, hanem úgy hagyja. Emiatt persze gyors, mert nem pepecsel vele sokat, de a mai felbontó és feloldóképességek mellett ez így nem jó.
Jó lenne ha mindenen lehetne firmware-t állítani PC-vel összekötve, és pl. a CoC toleranciát kisebbre venni (ha egyáltalán ez a baja). -
.DLL
veterán
válasz
baligal83 #24041 üzenetére
Hát igen, EF-S obit nem tudsz EF bajonettes gépre (pl. a 6D) rátekerni, így ha ez kilátásban van akkor át kell gondolni.
10-22 már lejárt, ha nem kell fényerő, akkor 10-18-as, ha fényerő is kell akkor Tokina 11-16. Ezek mind APSC-re használhatók csak (kivéve a Tokina, az 15-16mm-en kirajzolja a FullFrame képet is.) -
.DLL
veterán
válasz
Zozzer888 #24014 üzenetére
Én a gyújtótáv állítót valahogy hamar megszoktam, Tokinán is fordítva megy, nade az élességgyűrű is?!! Nekem az nem áll kézre, sokat manuál fókuszozok és ....idegesííítőő. A fókusz még a Tokina 11-16-on is "rendes" irányba működik, mint ahogy minden más obimnál, csak ennél* fordították meg.
*Ja: Tamron 17-50-ről van szó, még nem lett kiírva
-
.DLL
veterán
válasz
krisz12356 #23944 üzenetére
Nem tudom, hogy a zárcsere érinti-e a tükröket, de még az is lehet gázos terület.
-
.DLL
veterán
válasz
z123456789 #23925 üzenetére
De Nikonra nem lesz ilyen cuki kis 10-18mm...
-
.DLL
veterán
válasz
z123456789 #23915 üzenetére
270 EZER FT egy 1200D-ért? és egy közepesen közepes minőségű 18-135-ért?
(még ha STM lenne akkor az jó lenne, mert sokkal jobb a rajza, mint az eredetinek) Ne vicceljünk már, 200e körül kapni ezt a kombót is, valami nagyon rossz helyen néztétek. (vagy elírtad
)
Tehát a 600D és az 1200D nagyjából egy árban van, boltot is úgy kell nézni, hogy ez stimmeljen. Egyébként ahogy előttem írták: a 600D jobb gép, csak régi kifutó modell, így olcsó; az 1200D meg új, még magas az ára, tehát nem éri meg.
Szerk.: jap, a 10-18 szórakoztató, lehet vele turistáskodni is, de azért minimum 18-55 IS kitobit is még betennék a kosárba a helyükben, az nem emel sokat az áron (kitben).
-
.DLL
veterán
válasz
z123456789 #23911 üzenetére
Miért vennél 18-55-öt ÉS 18-135-öt is, ez utóbbiban benne van az előbbi, így az teljesen fölösleges.
-
.DLL
veterán
válasz
copass #23848 üzenetére
Tévedés ennek bedőlni. Diktálják csak nyugodtan, nem az a lényeg, hogy mit látsz a photografik kezében.
Továbbra is az a lényeg, hogy vannak technikai minőség szintek. Ez teljesen független a lélektől, a kompozíciótól és a mondanivalótól, szerintem is minden képnek a mondanivaló, a gondolatébresztés legyen az alapja. De ha ez találkozik egy adott szintű technikai megvalósítással is, akkor az onnantól az adott szintű profizmusnak tekinthető. A minőségi szint lehet szubjektív, és sokszor még azt is külön kell bontani, de ha az egyik jobb, mint a másik az megállapítható. Személy szerint teljesen mindegy hogy mivel, és hogyan éred el azt a képet, ha megvan, megvan. hogy neked ehhez mire van szükséged, azt látod úgy is ha valami korlátoz, és akkor abban kell fejleszteni. -
.DLL
veterán
válasz
copass #23844 üzenetére
Mindenki a mondanivalót, a tartalmat hajtja, aki ezt jó minőségben is képes átadni, az a profi.
Egy amatőrnek ugyan úgy lehetnek jól megkomponált képei, mert pl. veleszületett érzéke van rá, és jó esztétikája, ami teljesen respektálható. A profi ugyan ez, csak technikailag is tökéletes. -
.DLL
veterán
válasz
matyi012345 #23814 üzenetére
De jó, hogy anno Tokinát vettem :Đ
-
.DLL
veterán
Én azért szoktam csak úgy kattintgatni, kirándulás haverokkal erdőben, változékony fényviszonyok között, stb. Csak ide mondtam, amúgy én is M híve vagyok
-
.DLL
veterán
Én személy szerint nem vagyok karc fanatikus, inkább a nyitottabb vége felé használom a rekeszt, de 550D-vel volt olyan, hogy 1/4000s még hosszú volt neki, és nem figyeltem az alsó sávra, aztán újra kellett lőnöm szűkebb rekesszel. De a másik véglet AV-ben amikor 1/30s-t állít be (auto)ISO200-on, akkor inkább megadnám, hogy nem mehet mondjuk 1/100s alá, és tolja csak feljebb az érzékenységet, azt bírja.
-
.DLL
veterán
Amúgy nem lenne rossz egy "AM" mód automata manual
Minden expozícióért felelős értéket meg lehetne adni -tól -ig, és megmaradna az expokorrekció is, és akkor biztosan semmi nem fut ki a használható tartományból, mégis kényelmes lenne, pl. ilyen kirándulásoknál jól jönne. Nevezhetnénk Kirándulás módnak is, de ahhoz túl advanced, a zöld userek lehet nem értenék. Volt már olyan TV-ben, hogy rekeszt felcsapná 22-re de ISO meg közben 200... nemár. Megadnám, hogy rekesz max 13, de minimum 4, záridő min. 1/120, (vagy teleobinál a reciproka), ISO 100-1250, stb.
-
.DLL
veterán
-
.DLL
veterán
-
.DLL
veterán
válasz
Damage #23697 üzenetére
Azért itt kicsit másról van szó, az ultrahangos obik fókuszgyűrűi közvetlenül a ring-usm motor forgatják, de pl. a 40mm STM-nél elektronikus a gyűrű, mint pl. az egérgörgő, és minden X° elfordulásra küld egy jelet az obinak, hogy tolja arrébb a fókuszt. Ennek van előnye is, hátránya is, ha jó a rendszer, akkor utóbbiakat észre sem venni.
-
.DLL
veterán
Nem szabad ilyeneket mondani... 40mm nagyon tág! vagy torz arc lesz belőle, vagy "... természetes élőhelyén" című tág bemutató jellegű portré, de nem ez a klasszik...
Szerintem mindhárom felsorolt obi alkalmas a feladatra, a Ropi által írt megkötésekkel, szerintem ha nemnagyon ugrál a modell, akkor nem gond a 100-as lassú csigamenete, 70-200 f/4 pedig gyönyörűen mossa a hátteret még ilyen rekeszen is, persze célszerűbb nagyobb gyutávon használni.
Esetleg használtan valami 24 és 85 mm közötti f/2,8-as zoom (van sok féle 24-70, 28-75, 28-80, stb).
-
.DLL
veterán
válasz
daninet #23591 üzenetére
Sajnos előfordulhat az egyszerű nyomógombok alapja egy domború lemezke (ennél még kisebbek!), ami hajlamos kilapulni, így nem kattan többé, valamint a külső és belső érintkezők zárása sem megbízható, ha tovább használják így, előfordulhat hogy már egy leheletnyi érintésre záródik a kapcsoló, akkor is amikor nem akarják.
-
.DLL
veterán
"5d1-en semmire nem kell ratenyerelni. joystickkal allitok fokuszpontot, es a joystick kozepevel ugrik kozepso fokuszpontra. nem kell hozza AF gomb, se semmi."
20D-n is pont így volt (gyanítom 30D-n is) felvétel módban a Joynak nem sok szerepe volt ezen kívül, így ha erre tettük a fókuszpont kiválasztást akkor az nagyon használható volt. De sajnos a szélsők elég bizonytalanok voltak, mind mintázatra mint pontosságra, így akkor szoktam rá a komponál-fókuszál-visszaállít metódusra, pedig egy intelligens sokmezős fókuszrendszerrel jól lehetne AF pontozni.
-
.DLL
veterán
-
-
.DLL
veterán
válasz
zgospel #23474 üzenetére
Ott a pont! xD
Zozzer888: Viszont hiányzik, hogy 50mm-en már nem fogom meg 1/13 mp-en, kitobival nagyon bátor lettem gyutávtól függően 1/10-1/20 lazán megvolt, itt azért hiába a +1Fé a recip rókát be kell tartani, mert nincs stabi. Gondolom gyakorlással bele lehet jönni; a stabi elkényelmesített (nomeg legtöbbet a 28/1.8 volt fent, az megint más). Pl. attől is félek, hogy a kettőnyóc-zoom se kényelmesítsen el. Ha most is a 28mm-es lesz a "kitobim" akkor a 17-50 többet pihen a táskában, úgy meg nem jó befektetés, ha a zoom van fent, akkor meg a fixet hanyagolom, amit nem szeretnék)
-
.DLL
veterán
válasz
Zozzer888 #23461 üzenetére
17mm-en kicsit bizonytalan az AF, felette eddig mindig pontos volt. 2,8-on hozza a kitobi rajzát, f/4-en már a sarkok is jók, úgyhogy kitobi pápá. (abban az tetszett még, hogy 55mm-en 25cm-es közelpontja van. 5 centi széles témával* kitöltötte a képet, így eddig amire kellett, kisebb tárgyak bemutató jellegű lefotózására, nem volt szükség külön makró obi. 17-50-hez valszeg veszek egy közgyűrű sort. Amúgy több mint 4 év gari van még rá.
Szerk* most nézem a Tami sem rossz 9 centivel már ki lehet tölteni a képet. Azért a közgyűrű sor nem fog ártani, néha SMD alkatrészeket, stb. fotózok.
-
.DLL
veterán
-Tamron 17-50 a fedélzeten!
-Folytassák! -
.DLL
veterán
válasz
kiskaktusz #23448 üzenetére
A fehér cső egy gép, haverom valami 7 éves darabot vett (70-200/4L), sokadik gazdája már, de semmi baja. (állítólag az előző tulajok is hobbira használták így könnyű megőrizni az állapotát, munkaló esetén azért már elég leharcolt lenne ennyi idő után.) A lényeg, hogy mit, kitől, és letesztelni az obit megvétel előtt.
Én is, mivel senki nem jelentkezett, hogy 2 napra meg tudna válni az obijától (oké, nem csodálom) úgy néz ki, hogy használtan veszek egy Tamron 17-50-et. Nem terveztem hosszú távra, (főleg, most hogy monitort is nézek), de most kevés idő lesz és a varió sokat segít, nameg végülis jó a fejlesztés, majd eladom a kitobit és az 50/1.8-at, manuális 50/1.4-em úgy is van, és már szinte csak vidiózok.
(kivéve pl. kirándulások, de oda meg jó lesz a Tami vagy a 28/1.8)
-
.DLL
veterán
Jövőhét végére keresek kölcsönbe vagy bérbe 17-50mm körüli gyutávú f/2,8-as zoom objektívet, márka, AF mindegy videózni kellene (550D) viszont MF legyen könnyű, finoman járó, ha lehet.
Kauciót, stb-t természetesen fizetek, vigyázok rá, cserélgetve nemnagyon lesz, ez a tartomány lefedi most az igényeimet.
Bárki bármit tud, pl. kölcsönző: ne tartsa magában, egyéni megkeresés célszerűen priviben.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
.DLL
veterán
Nem lehet hogy kontaktos az egyik érintkező, amit a másik obik nem használnak (mert valamiért..) de a régebbi kis 50/1.8 igen?
Nekem a 18-55 IS akkor csinált ilyet (hogy egy irányba fókuszál, másikba nem) amikor belül elszakadt a tárgytávolság visszajelző szalagkábel, így nem tudta, hogy hol jár éppen a tubus. -
.DLL
veterán
válasz
qnadam #23259 üzenetére
Sendisk Extrémmel nem is volt gondom, de van pl. Ultra és van Kinkgston kártyám is, előbbire C10, 30MB/s van írva, másodikra is Class 10, és mindkettővel szakadozott már a gép, a puffer telítettség jelző felvillant, A felvétel automatikusan leállt. A Kingston kevésbé csinálja, inkább csak akkor h nagyon össze-vissza vannak a kártyán a zadatok (sok törtlés) egy formázás után megy folyamatosan, de a Sandisk Ultra az megbízhatatlan videó szempontból, frissen formázva is van, hogy megakad, és a gép (550D) ezt valamiért nem tolerálja,
Ezek tapasztalatok, megismételt tények, sajnos nem mindegy milyen az a kártya. -
.DLL
veterán
válasz
Alx.Mercer #23189 üzenetére
Én passzolom, de mindig is a gyakorlatias megoldások híve voltam, ha van az ismerőseid között, akinek gyenge(ébb) VGA-ja van akkor cseréld el vele egy időre, és emglátod, hogy lassult-e a képszerkesztés. Ha nem, akkor eladhatod.
-
.DLL
veterán
válasz
Fotonhámozó #23102 üzenetére
A kérdés már túlhaladott azon, oké benne van a por, oké nem garanciális, oké, fizetett érte, hogy kitisztítsák. És ez az amit rosszu/hanyagul végeztek el, mert ugyan úgy ott a por. Kérdés, hogy hol, de ezzel már nem foglalkoztak, inkább csak visszaadták ilyen szöveggel, hogy ne fotózzá' szűk rekesszel.
A fizetett munkát nem végezték el rendesen, eredményorientáltan , ezért van a fő felháborodás. -
.DLL
veterán
válasz
radi8tor #23018 üzenetére
Egyetértek veled, viszont a webtárhely sem más, mint egy fajta felhő, ahhoz csak te férhetsz hozzá? Nyilván az ingyenes tárhelyeknek (felhőnek) is ára van pl. piackutatás, trendek, marketing. Az "ingyen' tárhelyért cserébe ilyesmikhez szolgáltatunk matériát.
Az otthoni tárhely nekem is szimpatikusabb, csak annak konkrétan zsebbevágó ára van, főleg ha biztonságos, minőségi elemekből áll össze, nem beszélve a fogyasztásról.
Boci az offért.
-
.DLL
veterán
válasz
belovary #22993 üzenetére
Igen, és ezért mondom, hogy mostmár semmilyen céghez ne vidd, hanem egy értelmes emberhez, akivel lehet beszélni, aki fotózik/fotózott, tudja mit csinál (például Ruzsa János, de volt még 1-2 név a szakmában) aki ha végzett készít vele képeket, nem csak elvégzi. Megnézi és ha nem jó, megkeresi az okát. Mert a drágalátos szervizek úgy látszik legalább az egyiket nem hajlandóak megtenni.
-
.DLL
veterán
Nekünk csak egy Polaroid instant gép volt "a család gépe" meg egy kis kompakt, de már nem feltekerős, hanem motoros. Igazából nem nagyon játszhattam velük, így az első pillnatrögzítésre alkalmas eszközöm a nyári keresetemből megvett Alcatel OT-756 telefonom volt.
Rá egy évre Canon A530, majd KonicaMinolta A2, végül 20D. Ezzel megállapodtam egy pár évig, azt hittem nálam fog kiöregedni, de jól bírja ma is használja ismerősöm.
-
.DLL
veterán
válasz
_seth_ #22850 üzenetére
A záridő inkább a mozgások sebességétől függ, és hogy mennyi elmosódást szeretnél.
Akár 1/500 vagy 1/1000 szekundum is kellhet a kimerevítéshez. Ennek megfelelően az érzékenységet kell emelni a megfelelő szintig, vagy szerezni egy fényerős telét.
M vagy Tv üzemmód, és nem árt a sorozatot bekapcsolni. -
.DLL
veterán
Képminőség: mihez képest. 400D-hez képest valszeg igen, de én a 20D-t (ugyan az a szenzor, ugyan az a proci, mint 30D) cseréltem le 550D-re. (Ez volt akkor az egyetlen elérhető árú videós váz, ami jó is)
És bizony ennek a sokat szidott dinamikaszegény 18 Mpx-es váznak sokkal jobb a dinamikája, visszanézve a régi 20D-s képeimet, a zajszintről nem is beszélve. Persze 20D-vel nagyobb élmény volt a fotózás, gyorsabb is volt, mint az 550D (!) (és itt nem a sorozatsebességre gondolok) ami nagy szó a korkülönbséget figyelembe véve, de pusztán képminőséget nézve pl. egy 550D már elveri. (nyilván 400D (ahogy fent is írtam) nem pálya neki...) -
.DLL
veterán
válasz
amulet #22723 üzenetére
Ha van rá mód nyugodt helyen próbáld ki, pl. laptoppal vagy egy jó kijelzőjű tablettel és kártyaolvasóval. Próbáld ki az AF pontosságát több obival is (ha van). Ha nincs akkor kérj hozzá, és legalább azzal.
Ezen kívül vedd szemügyre a váz csatlakozófelületeinek állapotát: bajonett és környéke, vakupapucs (kopások, karcolások), memóriakártya ne lötyögjön (se az ajtaja).
Bár tény, hogy a sokéves Canon 20D-m bajonettje akkor is makulátlan volt, mikor eladtam, jó kis acél, azon nem volt mit nézni.
Zár hangja egészséges legyen, gombok működjenek (értelem szerűen), ahogy minden más is.
Ha USB-ről szándékozol használni, akkor nézd meg annak a csatlakozónak a környékét is, vagy próbáld ki a magaddal viltt laptoppal (bár lehet előtte CD-t fog kérni)
-
.DLL
veterán
válasz
belovary #22703 üzenetére
Egyeztess időpontot a három cég vezetőjével egy ebédre, hogy mindenki hallja a másikat és egyből lehessen reagálni rá.
Copass... ha emlékszel a történet elejére (tudom lassan hosszabb lesz mint a Gyűrűk ura) akkor itt porosodásról van szó, ami nem garanciális ügy, és nehezen bizonyítható, hogy eleve benne volt a gépben, vagy nála porosodott be. Sajna ez ott a baj. Meg persze a hozzáállás is, de azon már nem csodálkozom.
Fairi... gyerekek... hagy ne írja már le megint az egész történetet előről ami már két hete megy, használjátok a keresőt Belovary felhasználóra szűrve, mert ezek már mind elhangoztak
-
.DLL
veterán
Én még kkor vettem 550D-t amikor 600D még nem jelent meg, de sokszor hiányzott a kihajtható kijelző.
Hogy miért nem kerül ilyen, mondjuk egy 1D mk4-re vagy egy 1DX-re? A megbízhatóság miatt. Ezek időjárásálló vázak, dobálják őket a riporterek, sportfotósok, stb. egyiküknek sem hiányzik, hogy letörjön, megnyomódjon a mechanika, beázzon a zsanér, bekrepáljon az érintőpanel, amihez jól hozzászoktak (mert hogy gyors és könnyű kezelést nyújt) és ezek mind a munka gördülékenységét veszélyeztetik. Inkább hozzá sem szoknak a jóhoz, de ami van, azt spártai kötelességgel tudja a gép.
Mondjuk egy 6D kategóriájú vázra azért tehetnének ilyeneket a Canonék, azt nem fogják igáslónak használni, inkább tehetős amatőrök, művészek gépe, akik remélhetőleg vigyáznak rá, de legalábbis nem forog akkora tét kockán ha leejtik a gépet, és nem olyan mostoha körülmények között használják, viszont az vitathatatlan, hogy megkönnyítené a fotós dolgát azokon a napokon.
-
.DLL
veterán
válasz
_seth_ #22616 üzenetére
ML-ben van sebességteszt.
Mert így a 6 képet mindkét esetben a belső Bufferbe teszi, s csak azután közdi kiírni.
De jó közelítést ad az is, ha van nálad stopper: elindítod, amikor a sorozat befejeződik, és figyeled a piros ledet hátul. Amikor elalszik akkor leállítod a stoppert is, és a 6 RAW kép méretét elosztod ezzel az idővel. -
.DLL
veterán
Én sem értem miért mondod... jóval olcsóbb, innentől érthető, hogy nem 2,8-as, hiszen azonnal levágná a jelenlegi nagytesó eladásait. Ez inkább a 17-40-et váltja le, tehát még új kategóriát sem hozott (mint a 24-70 f/4 L ) Az IS szerintem is felesleges
ekkora látószögnél szinte alig van hatása és jelentősége.
-
.DLL
veterán
válasz
belovary #22592 üzenetére
Ügyet se vess az ilyen utólagos "ugyemegmondtam"-okra, jól választottál hidd el.
Mint gép. Piszok a Nikonba is belekerülhet, az meg hogy a helyi bótban ilyen
faszok"segítőkészek" a csávók, arról nem a gép tehet. Tudom ez így egyben mégis sok a Canon brand rovására hiszen ezzel a logóval találkozol végig, és a hozzá kaocsolódó élmény élmény az, hogy : nem működik. De ahogy írták többen: több éves gépükkel sem szokott különösebb por probléma lenni, így ez sajna egyedi pech.
Remélem hamar visszakapod a géped, és folytathatod a tanulás útját.(#22597) csacsi77: Vicces, hogy az elvárások nyomására, már az UWA üvegekbe is kell képstabit tenni
-
.DLL
veterán
válasz
matyi012345 #22570 üzenetére
Az egy egység, össze van ragasztva, a legtöbb szenzornál
Amúgy ha jól vettem ki, már a C. kft-nél van a gép. :/ -
.DLL
veterán
válasz
Zozzer888 #22518 üzenetére
Ezredesen megfelel a 75-300 képminősége, de 600D-n nem fog! Én még a 20D alatt lecseréltem egy 70-210 f/4-re már annak jobb a képminősége, igaz csak 200-ig (210-ig) megy, de addig legalább minden további nélkül kitolható, hát még az "új" L-es változat... Leginkább a bokeh minősége az ami megdöbbentően jó, és amíg nem tapasztal ilyet az ember addig nem is hajlamos foglalkozni a háttér kérdésével. Nagyon ajánlott lecserélni a 75-300-at.
-
.DLL
veterán
válasz
spiky03 #22417 üzenetére
Ez a téma mindig annyiszor előjön és itt a fórumon sincs konszezus az ügyben.
(1200D-t semmiképp, mert annyiért vagy olcsóbban ott a 600D, akkor már egyértelműen az.)Szerintem: mivel ahogy írtad, sok helyen és sok helyzetben fotóznál, ezért én inkább 1100D-t és több, jobb objektívet vennék.
-
.DLL
veterán
Ennyi.
Nyilván lehetne the-digital-pictures szinten pixelkukkolni, de minek. Nekem is van egy kis 50/1.8 mert kihagyhatatlan ennyiért, és 18 megapixelen sincs vele bajom, pedig általában f/2,8 alatt használom, azért van. Csak azért vettem egy manuális ötvenest mellé, mert videózok is. (Chinon 55mm f/1,4, de a Canon élesebb)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lightyear - befektetési app
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Asztrofotózás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford topik
- További aktív témák...
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest