- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DIGI kábel TV
- Synology NAS
-
IT café
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz slayer006 #1350 üzenetére
bundlestar profilodban ott vannak a kulcsok, jelentkezz be
Fura..engem most nem enged be, nem fogadja el a chaptát.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Csapoati
nagyúr
Leggyengébb humble bundle, mióta figyelem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
reelc
veterán
válasz szami777 #1362 üzenetére
Nemrég kezdtem el foglalkozni a dologgal, és csak néztem, micsoda bundle-k voltak. Kb. a WB óta kísérem figyelemmel ezeket az akciókat.
Pl. most a Defense Grid Gold miatt nem adtam ki annyit, de Wiki-n láttam, hogy volt már olyan bundle, amiben a komplett Defense Grid volt. Jó kis játék, régen próbáltam. -
ChingChang
csendes tag
A Defense Griden én is gondolkoztam, de 6 dolcsit nem adtam érte. Remélem lesz még valami 1 dolláros, vagy ütősebb több dolláros bundliban
Ez a Multimedia Fusion 2 ér valamit? Ha jól látom 119 dolcsiba kerül rendesen. A heti bundlis játékok ezzel a programmal vannak készítve? Itt van felsorolva pár játék ami MF2-ben készült. Végül is így az 1 dolcsit meg is érheti..
-
reelc
veterán
válasz ChingChang #1364 üzenetére
Nem tudom, de itt látszik, hogy a fejlesztők második legtöbb funkciós programja... amúgy ki tudja, mi kell még hozzá, hogy játékot készíthess?
Az Oddplanet nem is tűnik rossznak, Greenlightos. -
Vesa
veterán
válasz ChingChang #1364 üzenetére
Ez egy "fejlesztő rendszer", de elég gyér tudású. Komoly dolgokra nem alkalmas. A Humble-ban szereplő verzió szinte mindent tud, amit a legnagyobb csomag, viszont nem enged commarcial use-t, nem értékesíthető a vele készített akármi.
Ez inkább egyfajta játék, kreatív, alkotó típusú embereknek, esetleg kisebb, egyszerűbb multimédia alkalmazásokhoz. El lehet vele szórakozni annak, akit érdekel egy egyszerű kis játék elkészítése, de nem tud mondjuk programozni.A tudomány a valóság költészete!
-
félisten
Lehet tudni, mi lesz a Humble plusz játéka?
-
Crytek
nagyúr
Indiegala bonusz mikor oldódik fel?
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
zone
őstag
válasz stickermajom #1373 üzenetére
Agricultural mégsem maradt?
Na mindegy, valahogy túlélemYouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Csapoati
nagyúr
-
ChingChang
csendes tag
The IndieGala CodeMasters-nél FUEL lett a +1 játék.
-
szami777
addikt
válasz ChingChang #1376 üzenetére
fene vigyel el, hogy pont amik megvannak.....ennek ellenére nem rossz ez a codemasters bundle.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
zone
őstag
Mivel GFWL játék, a Steam többé nem árusítja, a kereső csak a demóját találja, de még annak az oldalát sem lehet megnézni. Ha nem jön hozzá patch, akkor júl. 1-től már nem lehet vele játszani?
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
szami777
addikt
Ezen én is gondolkoztam, nem hiszem, hogy most a bundle-ban olyan lenne, amivel nem lehetne játszani fél év múlva.. Az lesz mint a batmanekkel nem? steames lesz, jönnek az achik, kártyák, nameg a többi gfwl-os játéknál is gondolom.
-
djculture
félisten
Kinek nincs meg.. gamefly is ingyen adta ha vásároltál valamit. Amugy meg minden gfwl játék működik offline profillal de az annyit is ér.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz djculture #1380 üzenetére
Befejezhetnetek mar ezt a kinek nincs meg dumat.. kepzeld nekem nincs meg.. pedig szerettem volna mar megszerezni.. csak akkor sose volt lovem amikor olcso volt..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
ChingChang
csendes tag
Ez a Happy Hour mikor is szokott lenni? Még van 9 nap hátra, mostanában várható, vagy csak a vége fele?
Valahogy átsiklottam ezen dolog megfigyelése felett.. -
kervantas
aktív tag
válasz ChingChang #1382 üzenetére
A vége felé várható. Vagy esetleg a hosszabításban.
-
Arcképgyáros
humblebundle bonus mikorra várható?
-
BigBlue69
őstag
válasz djculture #1384 üzenetére
Láttam, csak addigra késő volt.
De most már leadtam rendelést elvileg Groupbuy csoportba tf2 kulcsra.. aztán ha lesz belőle valami akkor jo.. ha nem nem.MÁs:
Az EA Origin Humble Bundle teljes bevételét jótékonysági célra fordítja az Electronic Arts!
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
félisten
-
BigBlue69
őstag
válasz stickermajom #1390 üzenetére
Most h mondod.. Tényleg.. Kis szemetek.. még Kiderül Kenny-t is ők ölték meg.
-
Crytek
nagyúr
Indiegalara kik jelentkeznének happy hourra kevesebb mint fél áron?
Mert mint mondtam szívesen kipróbálnám milyen ez és "levezényelnék" egy ilyet!
Akit érdekelne (de ha lemarad róla nem kövez meg ,de megpróbálok nem lemaradni róla) jelezze nekem privátba.
Hun Mallior (ph) 1db
Sirch (sg) 3 dbNext PC Upgrade: 2022
-
djculture
félisten
humble jumbo bundle plusz játékai ma érkeznek 20 órakor elvileg
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest