Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a Jets 'n' Guns miatt azonnal megvettem volna, ha azt nem vasaroltam volna meg Steamen par hete...
-
szami777
addikt
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Crytek
nagyúr
13 ember van eddig az indiegala happy hourra. Lenne még 3 jelentkező rá? Feltéve ha nem akkor lesz amikor melózók nagyon húzzák már
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha valakinek még kell akkor 5$ az én BTA limitem amit meg kell még ugrani érte, de csak bankkartyamra tudom fogadni.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
reelc
veterán
A Sid Meier bundlénak jól megnőtt a BTA-ja. $9.96-on áll. Egyből megkellett volna vennem, mielőtt így felmegy az ára. Holnap lejár.
Van esetleg valaki, aki még az elején megvette az $1 csomagot, ezért a BTA-ja $5 körül van, és nem kell neki az alapcsomag feletti rész kompletten? Ha megvenné nekem giftként a BTA-t, kifizetném.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Nekem meg 0.1 dollárt ért meg ez az egész.. Le is vont érte kemény 27 forintot.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Nálam minden oké indegala hh miatt percenként frissitgetem
A "piszkos 12" aki jelentkezett a HH-ra!
xsanyi 77
Rendo84
DJGABI
tupacamaru
fityere
pecze
reelc
joe-ker
Wizard of Oz
La Magra
ZS3NI
wwenigmaNext PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Indiegala stress test rövid ideig ,fizetsz amennyit akarsz ezekért:
Pathologic (desura) a többi steam-es
Alien Hallway
Alien Shooter
Alien Shooter 2 Conscription
Alien Shooter 2 Reloaded
Zombie Shooter
Zombie Shooter 2[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Crytek
nagyúr
Eddigi jelentkezők:
xsanyi 77
Rendo84
DJGABI
tupacamaru
fityere
peczeAkit érdekel még most szóljon mert első alkalommal megveszek egy pakkot és utána már nem fogom figyelni/várni a következő hh-t hogy hátha beesik valaki az utolsó percekben!
-
tupacamaru
veterán
Inkább ide írom, mint privátban. Engem érdekelne egy pakk.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Crytek
nagyúr
Indiegalan lassan happy hour lesz.
Ha valakinek kellene a fullos pakk max 500ft-ért (a pontos összeget előre nem tudni) jelezze nekem privátba! Ha összejön elég embert csinálok megint csoportos vételt.
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Bundliból megmaradt Serious Sam 3 kellene 2 db .
korrekt ajánlatok jöhetnek pü-ben.A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Vesa
veterán
Ez az új Groupees nagyon jó szvsz...
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
-
dredbiro
senior tag
The Body Changer, Ultinous - A tale of Petty revenge Desura kulcsok köszönömért vihető.
szerk :
(#2353) joe-ker-azt én is szeretném tudni[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
félisten
-
warcat
veterán
Indiegala Insterstellar marines bundlihoz hozzáadták a Pixeljunk Monsters Ultimatet,kártyás.
EA: It's in the crate!
-
NyMRooD
őstag
válasz kriszpontaz #2345 üzenetére
Köszönöm itt is
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
kriszpontaz
veterán
1953 - KGB Unleashed elkelt.
-
NyMRooD
őstag
válasz kriszpontaz #2341 üzenetére
Privát akart lenni
Ment PÜ, köszi a felajánlást.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
eami
Topikgazda
válasz djculture #2331 üzenetére
nekem van egy jó pár játékom, de a sybria pont nincs meg eddig
régen is drágák voltak ezek az újságok, és ma meg főleg nem mondanám olcsónak, mert sokkal színvonalasabb és/vagy naprakészebb alternatívák vannak ingyen. 2-3 újság árából meg már eléggé új é tetszés szerinti játékokat meg lehet venni. -
kriszpontaz
veterán
Amennyiben érdekel valakit az 1953 - KGB Unleashed - STEAM kód, írjon rám egy privit.
Ugyanitt Airship Dragoon, The Body Changer, Ultinous - A tale of Petty revenge - DESURA kulcs ajándékba.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz djculture #2337 üzenetére
Ezesetben elnézést, tévedtem.
Nem rémlett, peddig abban az időben minden újságot figyeltem a teljes játék miatt. Most nézem, 2008 után már csak akkor vettem újságot, ha nagyon kellett a játék belőle. Figyelni figyeltem továbbra is, miket adnak. Lehet azért nem maradt meg bennem a Syberia duplázás, mert az már akkor megvolt. -
-
reelc
veterán
válasz djculture #2331 üzenetére
Nekem megvan régi újságmellékletként mindkét rész. Ennyit megér, hogy meglegyen digitálisan is.
Tudtommal csak a Gamestar 2005/3 (Syberia), 2007/6 (Syberia 2) számaihoz volt melléklet a 2 játék, szóval nem "vagy 10-szer mindkettő rész".A bundlekat kb. november óta figyelem, szóval ha októberig volt 100-szor, akkor nem érint, mert előtte volt.
Adventure x Eurós packban volt nemrég a Steamen más játékokkal együtt, de az nem $1-os kategória volt.
GOG akció is lehetett százszor, ha nem ennyiért volt, ill. október előtt akciózták.Újszülött vagyok, nekem minden vicc új. Bundle ill. Steam tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz BomiBoogie #2333 üzenetére
A felnővő generáció nagy része már nem a klasszikus pc játékokon nő fel pont e miatt is döglődik a pc ipar. A gyerekek már nem pc-t kérnek.. Konzol kell de inkább facebook játékok meg telefonos szörnyűségek. Ami pc-n megy a metin meg a wot meg ilyesmik. pc mániásként szörnyű ezt látni de ezt tapasztalom nap mint nap. Pár év és ha igy haladunk mi pc játékosok dinoszauruszok leszünk.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
reelc
veterán
Idézek magamtól: " ígéretes - nekem a Syberia játékok miatt mindenképpen."
Azért óriási, hogy valaki mindíg megjegyzi, hogy szinte minden hulladék - pusztán mert nincs benne számára értékes.
A másik kedvenc megjegyzésem "a mindenkinek megvan már".A Syberia két része igenis színvonalas játék! Attól, hogy nem tetszik xy-nak, még az.
-
reelc
veterán
Mit ki nem találnak... fps utáni takarítás?
Új Groupees! ígéretes - nekem a Syberia játékok miatt mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
-
Sirpi
senior tag
Humble Weekly Sale:
1$-ért:
And Yet It Moves
The Dream Machine (Chapters 1, 2 and 3)
Luxuria Superbia6$-ért:
Dear Esther
The Bridge
7 Grand StepsHazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
fityere
senior tag
A Humble Bundle most megint kitett magáért
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
La Magra
tag
Van új bundle-ja a LazyGuysStudio-nak is: Moon Landing Bundle
-
Csapoati
nagyúr
Csuhajja, Crazy Machines Bundle a Bundle Starstól.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Crytek
nagyúr
-
őstag
Na még 3 óra és csere a weekly részlegen. Ez az 1 hetes kínálat nagyon nem volt bejövős nekem.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
warcat
veterán
Az a bosszantó,hogy pillanatok alatt fel van verve az ára az egekbe a rendszerük miatt,3 euró alatt indul annyit talán még érne is általában,bár most az Arcane Worlds amire még azt mondom,hogy ránéznék,a többi vótmá' vagy gagyi /Unearthed/
EA: It's in the crate!
-
szami777
addikt
válasz Cheesus #2309 üzenetére
a többi bundle oldal ezeket a szintű játékokat 1 dollárért adja.... komolyan nem értem az indieroyale-t. Sniper elite v2 bundle-n kívül semmi érdemleges nem volt nekik.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Cheesus
senior tag
Van új IndieRoyale, ami számomra ismét nem nagy durranás....
https://www.twitch.tv/csehla
-
-
Crytek
nagyúr
válasz FoxiestFox #2304 üzenetére
Cserélgetésre elmegy sok idő inkább odaadom valakinek ingyen akinek kell
Most az indiegala össze bónusz ilyen lesz ahogy az első-t elnézem
A groupees-es Guns of Icarus sorsa szintén ez lesz!Next PC Upgrade: 2022
-
reelc
veterán
Valahogy a Bundle Starsok vásárlására nem bírom rászánni magam. A Brutal ma jár le, de egy Tropico 4-ért, Port Royale 3-ért, megy egy Naval Warfare-ért (kb. ennyi érdekelne belőle) nem adok ki 4,38 Eurót. Ami a csereberét illeti más bundli játékra, az egész lutri, kinek mi kell. Kellenek-e azok, amik nekem nem? Neki van olyan, ami nekem kellhet? Szóval a 10-ből 3 érdekel nem jó arány.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Crytek
nagyúr
válasz FoxiestFox #2301 üzenetére
Vagy figyelmesen követi a topikot és gyorsan ráír arra ki felejánlja őket.
Sajnos a legtöbb bundle (tisztelet a kivételnek) 1 játékos a többi osztogatásra jó csak.Next PC Upgrade: 2022
-
Rendo84
senior tag
válasz FoxiestFox #2301 üzenetére
Ha megéri, akkor igen.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest