Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz Wizard of Oz #3099 üzenetére
Nem rémlik, hogy lett volna.
A Monday bundlijukban az a legjobb, hogy nem hosszabbítják össze-vissza, mint a többit.
Úgy látom a fele volt nem is olyan régen bundliban. -
Wizard of Oz
aktív tag
IndieGalan a Monday bundle-knél szokott lenni HH?
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
reelc
veterán
Arcane Worlds: most látom, hogy január végén felkerült a Steamre. Ez 2013 decemberében Groupees Spotlight-os játékként $1 volt.
Szóval aki akkor megvette, kapott Steam kulcsot. -
zone
őstag
Video Game Bundle 3.0 játékvilággal kapcsolatos angol nyelvű e-book bundle
$3 min, $12 a bónuszhozYouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
reelc
veterán
Igazából ebből a PC és Android Humbleből csak a Broken Sword 2 izgatta a fantáziám, a PC-s változat. Ha valami ütős játék lesz a BTA-ban, akkor emelem.
-
Sirpi
senior tag
-
reelc
veterán
Megmondanám én neked, csak gondok vannak a jövőbelátó varázsgömbömmel. Kicsit nehezen melegszik be. Mire üzemkész lesz, megtudod a választ a Humble oldalán.
Amúgy a mostani Humble-ből több játék is volt már bundliban.
Amiket kerestek, úgy látom nem voltak még.[ Szerkesztve ]
-
-
moonguru
őstag
-
törölt tag
Mit gondoltok, PC és Android bundle 9-ben van esély egy Game Dev Tycoon-ra hétfőn?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
még egy kérdés: jól láttam, h regisztrálni is kell a humble-n, h le tudjam tölteni az androidos app-okat?
-
Sanyi.mTs
addikt
megvettem a 9. humble bundle: PC and android csomagot.
jól értelmeztem, h az androidos játékokat csak a humble app-on keresztül tudom letölteni és így nem jelenik meg a vásárlás a google (play) fiókomban?
-
eami
Topikgazda
Scourge: Outbreak ingyen megkapja mindenki akinek meg volt The Scourge Project: Episode 1 and 2.
Nekem csak úgy adta be ha el is indítottam előtte a régit (storeba már ne keressétek). Mondjuk az továbbra is talány hogy honnan van nekem ez a game
(#3080) Sirpi: mert még nem jelent meg steamen, ha megjelenik akkor látod majd a listádban is.
[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
Most néztem a desura kliensem, és az Indiegala Doorways bundle-ből az Oknytt-nál a keys alatt megjelent a steam kulcs. Próbáltam aktiválni, erre megjelent névnek, hogy Steam sub 123... (valami szám volt a vége), és egy befejezés gomb. Ha újra aktiválom, azt írja, hogy már rendelkezem vele, nyomjak tovább gombot a telepítéshez, de megint csak befejezés gombom van. Az áruházban a játékra rákeresve nincs ilyen játék. Valamit elcsesztek, és túl hamar adták ki a kulcsot?
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
En sem..paypalom okes, de probaltam kartyaval is..az hogy az indieroyale-on hasznalt cimemre/accomra miert nem veszi, szinten rejtely, kb minden otodik indieroyalebol veszek egyet, nem tul extreme use.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Niczo
senior tag
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
NyMRooD
őstag
Köszi mind kettőtöknek
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Groupees-on ha a Bemine 12-nek megveszem az 1$-os csomagját később növelhetem a fizetést 3.5$-ig, mint ahogy Humble-nél?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ruti
Közösségépítő
HBundle 9 hogy adja a kulcs-linkeket?
külön-külön link/játék?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
reelc
veterán
válasz #42308056 #3065 üzenetére
Ha nagyon érdekel a csomag, vedd meg az $1-osat. Amíg le nem jár a bundle, megtudod emelni az összeged, és ekkor a vásárlás pillanatában érvényben lévő BTA minusz a befizetett $1-árt kell fizetned. Vagyis ráemelsz befizetett 1 Dollárodra.
Ha pl. egy kiadótól lenne mindegyik játék, akkor jó eséllyel lehetne találgatni, de így nem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Humble-n mennyire szokott megemelkedni a BTA ár? Most 3.45, végül is érdekel a Kingdom Rush (bár böngészőből ingyen elérhető -.-). Igazából az egész csomagból csak a Typeider érdekelne de az nagyon úgyhogy az alap verziót tuti beszerzem.
Sehogy sem lehet kinyomozni mik jönnek majd később a BTA csomaghoz? -
Csapoati
nagyúr
Én is vettem egy ilyen bundlit, ha esetleg valakinek kéne még valami, nálam jelentkezzen. Ami szabad:
Tropico 3 Gold
Alien Spidy
Sine Mora
SkyDrift
Disciples III: Resurrection
Dollar Dashtehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
ruti
Közösségépítő
bundlestars bontás állása
foglalt:
Sine Mora
Dungeons SEE
Tank Operations
Alien Spidy
Disciples III - xsanyi77
JA coll - maross
Tropico 3 SSE - reelc
Skydrift - bigyo108szabad:
Dollar Dashmindenkinél jelentkezem priviben hamarosan a kóddal
[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Csapoati
nagyúr
Na kinek mi kéne még a bundliból? Én is megvenném, és ami tuti kell nekem, az a Tank Ops, a többit szétoszthatjuk.
Ja, privátban inkább, ne szemeteljünk ide.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
engem jagged alliance erdekelne.
-
ruti
Közösségépítő
ha veszek egy bundlestars-t, kinek mi kell?
foglaltak:
Sine Mora
Dungeons
Tank Operations
Disciples - xsanyi77Niczo? reelc? fuwiradis?
[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
Vesa
veterán
A tudomány a valóság költészete!
-
szami777
addikt
Új bundlestars van
Benne lennék egy felosztásban.
ez a 2 érdekelne:
dungeons steam special edition
disciples 3 : resurrection“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
szami777
addikt
Games for $1:
Astroloco: Worst Contact [Desura] [Greenlight]
Blasted Fortress [Desura] [Greenlight]
Deep Eclipse [DRM-Free] [Greenlight]
Plazma Being [Desura] [Greenlight]
Spectrum: A puzzle platformer [Desura] [Greenlight]
Mystery Game [Desura] [Greenlight]6 greenlightos címért 1 dollár kifejezetten jó ár.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
slayer006
addikt
Boilsoft Screen Recorder ingyen
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
szami777
addikt
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
LaleeeSan
tag
The Pirate Bay Bundle teljesen ingyen
Through 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
joe-ker
senior tag
Groupees Be Mine X-ből Last Knight steam cd kulcsot kapott.
-
törölt tag
-
Agyzuzo
addikt
válasz DrTechnoid #3021 üzenetére
Availability: Out of stock
Így semmi, helyfogó hogy eccő valamikó lesz.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
őstag
Elmondaná nekem valaki ha lenne olyan kedves hogy EZ mi a fakk?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
-
x_o_n
veterán
Groupees: Be Mine 12 Bundle[groupees.com]
$1 minimum for:
- Sang-Froid: Tales of Werewolves [Steam]
- BeatBlasters III [Steam]
- Gun Metal [Steam]Pay $3.50 & also receive:
- Half Minute Hero [Steam]
- Echo of the Wilds [Greenlight]
- Epigenesis [Steam]
- A-Train 8 [Steam]
- Mystery Game+ More bonuses to be unlocked
NOTE:
- Mystery Game will be unlocked soon.
---
Bundle Bandits: Indie Fury Bundle[bundlebandits.com]
$1.50 minimum:
- Dangerous Insects [Desura]
- Retention [Desura]
- Chains [Desura]
- Pester [Desura]
- Deadly Rooms [Desura]
- Point Perfect [Desura]
- Beardy Isle Hero [DRM Free]
- Cooking Witch [DRM Free]---
-
Ventur@
senior tag
Nincsmit srácok .
Maradt még: a Warehouse és a Pole Position .
Mivel lassan végzek melóban, így csak valószínűleg du. 3 után tudok ránézni ismét a PH-ra, szóval akik addig írnak elsőnek, azoknak mennek a kulcsok.
Ui: Bocsi, hogy ennyit és ide írtam, de nem akartam a ninja topikba tenni ezeket, mert láttam hogy páran kerestek ezt-azt a csomagból. Tényleg bocs !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Ventur@
senior tag
válasz Ventur@ #3011 üzenetére
Mivel jelentkeztek ketten, így ami maradt most már ide beírom. Ezek még gazdára várnak :
Professional Farmer 2014
Warehouse and Logistics Simulator
Pole Position 2012Akinek kell dobjon egy privátot és adom a kulcsot . Továbbra is ingyen adom .
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Bundle Stars - Extreme Sims 2 csomagból volna pár kulcsom (ingyen adom. Nem kérek érte zsét !). Felajánlhatom itt is vagy menjek vele inkább a ninja topikba?
Csak azért kérdem meg elsőre itt, mert mintha olvastam volna, hogy páran kerestek a csomagból ezt-azt .
[ Szerkesztve ]
-
meglepo modon az indieroyale egesz jo
-
-
Vesa
veterán
A tudomány a valóság költészete!
-
Crytek
nagyúr
válasz szami777 #2997 üzenetére
Azt nem mondom hogy fullos mert 1-2-öt azért aktiválok (és majd egyszer valamikor játszok is velük)
Én vagyok a hülye kihozhatnák 0-ra is magamnak meg ugyanannyira is mint nektek ,de a "jó szívem" nem engedi.Pedig lehetne vele keresni is (ha nem vallom be a többi pakkot amit ad plusszba az indiegala mert nem figyelnek,de hát engem nem így neveltek ami csak nektek jó)
De nincs ezzel gond,ezért vállaltam hogy más olcsón jusson hozzá és ez teljesül is!
Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest