Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz busman #28398 üzenetére
Akkor neked savazva kő koptatva? Még azért egy próbát kell tennem vele, hogy biztosan jó-e! Ha nem az igazi, akkor marad polír vagy selyemfényű. A selyemfény is állat.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Nekem ez a kategória az amikor már annyra szar, hogy jó. Ma folytatom én is, mert csak a feléig jutottam.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Most nézem az új Az öngyilkos osztag-ot. Hát ez atombomba Annyira szar, hogy már tényleg tökéletes Szétröhögöm rajta az agyam!
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Hát, majd kiderül
A hétvégén kezdek neki.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz busman #28381 üzenetére
A távirányító hátulján a matricákon vannak a kombinációk általában, de pl. nálam egyiket sem lehet. A cégesnél a távirányítón külön gombon van.
Mondjuk miért nyomkodod éjjel? Sleep üzemmódban az enyém úgy csinálja, hogy pl. beállítom 23-ra elalvás előtt és óránként növel 1C°-ot rajta 26C°-ig.[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
A klímán ki lehet kapcsolni a csipogást? Nem találtam a leírásban semmit. Éjjel, hozzányúlsz, baromi idegesítő...csipog.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
A Plague Tale: Innocence Epic.............
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
-
-
LamaCube
addikt
Az kemény! Sok sikert hozzá
Egyébként kb. olyan 10 -12 évet kell már csak kibírnod, persze utána meg a többi dolog lesz, ami ideggel jár. Tudod kisgyerek kis gond nagy gyerek nagy gondHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
Ajánlom a For all mankind sorozatot. Amcsi-Ruszki űrverseny kicsit másképpen. Eddig 2 évad van kint, de jön a harmadik és már berendelték a negyediket is. Az alapsztori, hogy a ruszkik szálltak le először a holdra. Ez nem spoiler, mert az első 5 percben kiderül, viszont ebből indul ki az egész történet.
-
-
-
busman
veterán
Mivel senki nem ajánlott telefont, ezért felmérést készítek,hogy kinek milyen telefonja van.
"tessék következni"[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #28357 üzenetére
Alap5letnek itt ezeken a képeken a zöld. A penge lehet kicsit hosszabb, kics keskenyebb, de radbizom, lepj meg. Attól lesz egyedi! Funkcionális kés lesz, főleg kinti, kerti party, szalonna, sonka, ilyesmi. Valami rahuzhato tok is jó lenne.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #28358 üzenetére
Inkább azt mond meg,hogy milyen telefont vegyek.😁
Valami, jó fotós képességű kelleneI'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
Train Sim World® 2 , Mothergunship Epic.............
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz busman #28353 üzenetére
Akkor így marad
A markolata mahagóni lesz Tung+narancsolajjal kezelve. Rozsdamentes penge, rozsdamentes szegecseléssel. A penge élszöge svéd lesz, ami többféle felhasználásra jó. Mint minden penge halála a porcelántányéron való folyamatos használat elkerülendő. Vadászkés formájú, de nyúzásra, csontozásra,zsigerelésre nem ajánlom, de gondolom neked nem is arra kell. Ha jól sikerül és teszik is neked, akkor valami baráti árat kitalálunk közösen. Ha majd befutok , akkor felértékelődik, hogy tiéd az első kés, amit készítettemHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Lassan, de biztosan
-
-
LamaCube
addikt
Köszi mindenkinek!
Nálatok a "magkönyvtár" működik firefox alatt? Valami nem biztonságos kapcsolattal bejön, de ilyen értelmetlen nézetben látszik mindenbe.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
válasz busman #28338 üzenetére
Jók a Gree-k. Enyém is 3.5kw viszont egy helyiséget tud lehűteni vagy, ha több helyiségbe kell , akkor ajtóval szemben szereljétek fel, mert az életbe nem keringeti át a másik helyiséget.
" Én sztem éjjel is járatom,ha nem tetszik neki lehet a nappaliban is aludni"
Ez is egy megoldásÉn meg jól elcsesztem az ujjam Esztergáltam a szalagcsiszolóhoz a görgőket és a szegnyereg tokmánynak a körmös kulcsa lecsúszott és azzal a lendülettel odabasztam a szán prizmájához. Kb. 15 perc után vettem észre, hogy a kisujjam utolsó perce derékszögben megvan hajolva és nem tudom kiegyenesíteni csak úgy, ha a másik kezemmel visszafeszítem, de egyből visszaugrik. 7,5 órát vártam a sürgősségin, de szerencsére nem kellett műteni csak 12 hétig kell sínben lennie, mert elszakadt az ínszalag, ami visszarántja. Mondjuk a doki azt mondta, hogy sose lesz egyenes már, de azért nem derékszög lesz, ha minden jól megy. 1 hét alatt már csak ennyire görbe:
-
LamaCube
addikt
válasz busman #28336 üzenetére
A gyereknél egy Genex 16 éve van, nálam egy Gree 6 éve. Mindkettő teljesen jól működik, de ezek még on-off klímák. Éjszaka nem használom, mert az asszonypajtás nem bírja.
Viszont, ha nem tűritek jól a ventilátor hangokat, akkor zavaró lehet a legkisebben is. Bár ott szinte hangtalan, de ott a leghatékonytalanabb is, de élhető azért.
Az asszony cégénél csak Mideák vannak éjjel-nappal mennek, mert tartani kell a 22°C -ot. Van kb. 8db. Nem nagyon voltak bajok.
A melóhelyemen van Samsung 2db, Lg 2db, Midea 4db eddig ezekkel se voltak gondok. kb. 9 évesek.
A klímák királya a Daikin, de szerintem egy átlagos felhasználásra nagyon feláras.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
busman
veterán
Klíma,kinek milyen van, és hogyan használjátok?
Éjszakai beállításra gondolok.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
Obduction , Offworld Trading Company Epic..................
-
Trident28
tag
-
Svájcinéger
őstag
válasz Trident28 #28329 üzenetére
Akkor legalább Neked nincs kisebbségi komplexusod, amikor az Intersparban meglátod kirakva a pulykaherét !
Mondjuk az nem mindegy, hogy miért ér le a térdedig. Azért mert akkora vagy azért, mert engedi a zacsi.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Trident28
tag
válasz Svájcinéger #28328 üzenetére
Nem.. De minden eddigi páromtól megkaptam, hogy:
"-Neked mekkora t@keid vannak... "-"-
-
Svájcinéger
őstag
válasz Trident28 #28326 üzenetére
Miért ? 70 éves vagy ?
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #28325 üzenetére
Trident28
-
Trident28
tag
válasz Svájcinéger #28325 üzenetére
Hm.. Nekem már most is addig ér... Akkor mi lesz 25 év múlva..??
-"-
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #28324 üzenetére
Alap. Én pedig kiírnám, hogy a salátabár az utca túloldalán. Most még röhögünk ezen, de 25 év múlva térdig érnek majd a golyóink.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #28323 üzenetére
Ja, az nekem nem biznisz Mi van, ha egy vén szatyor akarna oda tetoválást? Bár kiírnám, hogy 18-40 év között vállalok csak. Na utána is nézek, mit kell beszereznem hozzá
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #28322 üzenetére
Egy instás videó volt, ahol épp p*ncit tetováltak.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #28321 üzenetére
Akkor screeneld már le, mert szakmaváltáson gondolkodom
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #28320 üzenetére
Nekem jó.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #28319 üzenetére
Nem jó a link
-
Svájcinéger
őstag
Szakmát kellene váltanom: [link]
-
tupacamaru
veterán
Bridge Constructor: The Walking Dead , Ironcast Epic..............
-
LamaCube
addikt
válasz busman #28308 üzenetére
Anyaga rendes késacél edzhető rozsdamentes lesz. A bakni az nem kihívás, de optikailag ütős lesz.
Annyi anyagot rendeltem, hogy kiad 2db-ot. A másik olyan lesz, mint amit linkeltél , köszi az ötletetHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Busman
Saját tervezésű vadászkés. Rozsdamentes 4mm vastag pengével, rozsdamentes szegecseléssel, sárgaréz baknikkal sárgaréz szegecsekkel és vasfa markolattal és fekete színű 1mm vastag liner díszítéssel. A markolat Tung+narancsolajjal kezelve. A pengehátat megpróbálom díszíteni. A végeredmény fizikálisan megmondhatatlan
Az anyagok hozzá megrendelve és a kivitelezés attól függ mikor lesz időm rá
Természetesen, hogy nagyjából kézbe foghassam, így méretarányosan kinyomtattam 3d nyomtatóval a sablont is.
-
LamaCube
addikt
Köszi srácok! Bár nem tudom mi a nagy dolog egy szakállban. Mondjuk van vele meló
-
Winne
nagyúr
Nagyon bas*ó szakáll valóban!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest