Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
válasz Raidon #29275 üzenetére
Ez már csak ilyen. Nekem is ott kellett ülni a fiammal és toltuk kormánnyal a FlatOut 2-őt. A szívemnek az volt a legkedvesebb autós játék. A lányommal meg tojásokat, tejet, báránybőrt, stb. gyűjtögettem valami farmos játékban. Begörcsöltek az ujjaim, mire összeszedtem mindent a kib@szott baromfi udvaron.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
válasz Raidon #29271 üzenetére
Nem mintha lenne jelentősége, de akkor csak azt nem értem, hogy miért nem csapták hozzá az eredeti sorozathoz, mint előzmény ?! 25-én reggel kinyílt a csippán be is nyomtam a TV-t, hogy megnézzem kijött-e az új évad, de csak az első két évadot láttam. A telefonappban meg küldte, hogy ez biztos érdekel. TV visszakapcs, külön rákerestem és akkor megtaláltam. Nekem mondjuk ez a 4 rész jobban tetszett, mint a másik 2. évad.
LamaCube: egyszerűbb újra rákérdezni, hogy Téged idegesítsen az ember, mint használni a keresőt, hogy vajon Hyper ajánlotta-e már valaha !
Winnie: csak az első 25 év nehéz ! Ne izgulj !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
válasz Raidon #29264 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy csak ennyi lesz, mivel tök külön sorozatként kezelik.
Winnie bakker ! Te sem figyeltél, mikor Hyper sorozatokat ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Raidon #29121 üzenetére
Vajon a Warzone-ba bekerül?
Én biztosan nem veszem meg, teljesen jól elvagyok az ingyenessel is. Igaz, már csak Plunder-t játszok.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
válasz Raidon #28916 üzenetére
Elhiszem, de szerintem mindig lehetett forint hitelt felvenni . Ott nagyon átvágtak titeket. Persze nem olyan kedvező kamatozással. Mint írtam, éppen ezért kértem bankár segítséget, hogy ő mit ajánl. Autóra is vettem fel hitelt ott deviza alapút és ott is egyértelműen le volt írva, hogy az árfolyamváltozást a hitelfelvevőt terheli. Mivel 3 évre vettem csak fel, ott bemertem vállalni. Az más kérdés, hogy behülyítették az embereket. Nekem elmondta a bankos, hogy lehet nem lesz nagy változás a devizában, de egy 20 éves törlesztőnél kijelenteni ilyet nem lehet. Jött is a válság 3 év múlva. Persze ettől függetlenül még mindig nem értem, hogy mi köze ehhez Gyurcsányéknak. Nem ők vezették be. A forint bezuhanása se rajtuk múlott. Ettől függetlenül elbasztak mindent, amit lehetett.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Svájcinéger
őstag
válasz Raidon #28539 üzenetére
Ma visszakaptam a lakásra költött zsé felét a kincstártól. Elfogadtak minden számlámat, pedig voltak visszáruim is.
-
tupacamaru
veterán
válasz Raidon #28508 üzenetére
Én 1500-ért vettem az Amazon-on, de az előző lapomnál valami telefonos mókerát kért, így inkább KMS lett a vége . Most hogy próbából feltettem a 11-et, automatikusan aktiválta, amikor beléptem a fiókomba.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
válasz Raidon #27902 üzenetére
Az említett kollégámmal, aki kétszer volt Covidos mindkét esetben napi 8 órában együtt dolgoztam. Sőt egy Ford transit fülkéjében voltunk egymás mellett órákig, amikor mentünk helyszínekre mégsem tőle kaptam el és egyik munkatársam se.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz Raidon #27884 üzenetére
Egyszerű pedig...
A tömeget úgy irányíthatod, ha van egy közös ellenségkép, migránsok, soros, Covid, gyurcsány idejéből a román munkások stb. A lényeg, hogy mindig csak egy ellenség legyen, mert így tudja összetartani a tábort. Ha meglesz az átoltottság következnek azok, akik nincsenek beoltva. /ezt a hozzászólásom mentem is a későbbiekre/ A lényeg, hogy mindig legyen félni valamitől. Valahonnan ismerősek ezek a gondolatok...tik-tak-tik-tak Ja valamilyen Mein Kampf vagy ilyesmiből...Sajnos a vírus létezik és bizonyos esetekben tényleg életveszélyes és halálos, de alárendelni mindent ennek az még nagyobb felelőtlenség. Egy csípőprotézis műtétre 2 év volt a várakozó lista, egy szemműtétre is és itt nem beszélünk arról, hogy rengetegen küzdenek más betegségekkel, ami ellátásra szorulna. Mi lesz, ha egyszer vége lesz a Covidnak /sose lesz ez már tudható/ vagy meglesz a beoltottság és jövőre akik meghalnak, azok megint influenzában fognak? Vagy egyszerűen azok fognak meghalni Covidban, akik nem "oltakoztak", mert egy ilyen papírt megírni kétféleképpen bármikor lehet.
Mi lesz, ha 5 év múlva megszaporodnak az embóliák. Ráírják majd, hogy vérrög az agyban, tüdőben stb. És talán eljutnak a kutatásokban arra, hogy az esetek 90%-ban oltottak voltak? Ha hihetünk a virológusoknak /miért ne hinnénk, hiszen ezt is megjósolták évekkel ezelőtt/ , akkor egyre többször fogunk ennél még keményebb vírusokkal szembesülni. Talán tényleg komolyabban kellene gondolni a klímavédelmet, talán még ha most elindulna valami, akkor az ükunokáinknak az unokái /ha lesznek/ már egy olyan világban élnek, ahol ilyen gondokkal nem fognak szembesülni. Persze erre kb. 0,0000000000000000000001%-ot látok.Volt egy 1év a felkészülésre digitális oktatás terén és az egészségügy terén is. Mindkettő kudarcot vallott. És most még 5500 egészségügyi dolgozó is elhagyta a rendszert. Alkalmatlan, dilettáns banda és sok birka éljenzi őket. Az 1 év felkészülésből Lölőjé lett minden nyomták a mindenki a balatonra senki külföldre dumát, de semmi másra nem futotta az intézkedésekből és a rengeteg lóvéból csak hogy hogyan lopják el.
belengetik az álságos intézkedéseket: jövőre 1 millió 25 év alatti kap adómentességet. Nagyszerű éljen Múlt évi adat 262000 fő 25 év alatti dolgozó. Hogyan fog jövőre megnőni 1 millára az jó kérdés.
Rohadtul elegem van, hogy "én" finanszírozom az adómentességet, banki tartozások kifizetését, csókot meg egyéb finomságokat.
Nincs gyereked? Dolgozz baszod neked semmi gondod1 gyereked van?- Á 1 gyerek nem gyerek semmi gondod- írjál csak alá, mint a hízókra, hogy legyen még 3 vagy négy gyerek csak azért, hogy tudjál venni vagy építeni egy házat
Verik itt a mellüket, hogy magyarországon 400000 gyereket étkeztetnek ingyen, hát basszák meg ez a legszánalmasabb, hogy ennyi gyerek éhezik, mert ha ezt nem fizetnénk nekik, akkor egész nap nem ennének.
Már most ott tartunk, hogy már minden nő főállású anya lesz 3 gyerekkel nulla adózással és a férje is adómentes. Van 3-4 millió ember, aki adózik lassan lecsökken 2.5 millióra, akinek el kellene tartania 9,5 millió embert. Normálisak?
Na a karantén már az agyamra ment, faszom kivanHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
-
Winne
nagyúr
válasz Raidon #27534 üzenetére
Akkor ha már a gyerek is megvan lehet most kellene elpattintani a te lakásod, amíg az árak fent vannak és maradna is belőle. Azt eltennéd arra, ha beüt valami, küzdöttél te azzal a lakással már eleget, legalább le tudnád zárni szvsz, de úgyis te tudod jobban. Akartok majd másik kölköt?
@ #27535 LamaCube ja mi is csak azt fizettük, ami kötelező volt, meg a családot meghívtuk étterembe, ott meg féláras volt a kaja lol, 70-nél biztos nem fizettem többet. Papírokért nem kellett fizetni.
Én hitelmentes vagyok egy ideje, nem is volt hosszú ideig hitelem, de most beleugrunk mi is a házba, sok a kérdőjel, de így is úgy érzem itt az ideje, pedig van mitől félni bőven. Ha úgy nézném, hogy mi az okos döntés, akkor eladnám a lakásom és vennék egy nagyobbat, de megvolt a terv gyerekként, dolgozok is érte, a családot is egyben kell tartani, nagyon nehéz feladat na, én legalábbis így látom, de a fontossági sorrendet a fejemben összeraktam már.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz Raidon #27528 üzenetére
A babaváróval mi a baj? Még a születése előtt felvetted volna, születésétől gyk ingyenhitel, a meglévő szar hitelbe meg betoltad volna. Ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattatok volna.
Az esküvő nekünk kajával együtt volt kb 70, az meg mi manapság? Egy sima munka utána Lidül is 4e minimum, pedig semmit sem veszek.
Azt a kollegás részt nem értem? Az a lényeg, hogy nem saját lakást indítanak belőle? Az tényleg nagy kreténség.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
MODERÁTOR
válasz Raidon #27528 üzenetére
Szerencsére kb. egy mai átlag árú ház nagy részével rendelkezem, de jobb alternatíva lenne nekem mint a hitel de hát ez van.
Majd megoldom máshogy ha nem lőnek ki az áraka az űrbe megint...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
tupacamaru
veterán
válasz Raidon #27452 üzenetére
Én már nem vennék G-Sync monitort, egyirányú út. Nemrég vettem egy Freesync-est és tökéletesen együttműködik az 1080-al. Soha nem gondoltam volna hogy lesz egyszer még AMD kártyám, de ha G-Sync-es monitort vettem volna akkor most bukó lenne. Bár az újabb G-Sync-es monitorok már tudják az Adaptive-Sync-et, ami működik AMD-vel is, én ilyet vennék a helyedben, sose lehet tudni..
-
Trident28
tag
válasz Raidon #27418 üzenetére
De... Az helyett kaptunk egy kalap sz_rt.. Az a baj, hogy heti 2-3 telepítés után te is kaparnád az arcodat... Szerencsére még időben kaptam eddig a figyelmeztetéseket.. Na meg már előre szólok, ha viszem a gépet, hogy lesz ilyen... Ezeknek a microsoftos f_szoknak csak gratulálni tudok..
-"-
-
tupacamaru
veterán
válasz Raidon #24993 üzenetére
Nekem nincs inseder kódom, de egy próbát teszek majd holnap. Valószínű hogy nagyon rosszul fog futni már az én gépemen.
-
-
tupacamaru
veterán
válasz Raidon #18614 üzenetére
30$ lesz az alap BF4, ez kb 6600 forint most, rádobtok még 100-200 forintot kezelési költségnek és kész. 29.-ig mindenki mondja meg hogy biztosan kell-e neki, mert csak annyit veszek meg.
-
LamaCube
addikt
válasz Raidon #17497 üzenetére
Ultrán akar játszani, oda nem lesz elég. Bár kíváncsi leszek erre az új csoda driverre /Mantle/, amit kifejlesztettek az amd-nél és 7xxx szériás kártyáktól támogatott és állítólag bf4-re lett kitalálva. Nekem bőven jó lesz mediumon. A 3-at is azon tolom. Ultrán kipróbáltam és játszható volt, de engem zavart a sok csicsa. Persze ő tankozik és több idő marad a bámészkodásra. Nem utolsó sorban, már félretette rá a lóvét. Mint írtam szűk 1 év alatt mióta vettem a kártyát kb. egy 10-el lett olcsóbb a 7870-en. Ezek az új kártyák min. 180-ról indulnak, aki olyat akar az megveszi, akinek meg nincs rá valója az megveszi a 7970-et és ezzel tisztában vannak a forgalmazók is.
Bizarre
Egy fél óráig kerestem. Már beírtam minden keresőszót, amire gondoltam, de hogy ez volt a címe azt nem gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz Raidon #16869 üzenetére
reddawn.hu asszem. De ez miért kell priviben ?
-
Mappa
addikt
válasz Raidon #16489 üzenetére
"Ahogy egyre jobb leszel, egyre klasszabb dolgokat csinálhatsz, eljuthatsz egészen addig, hogy csak úgy aprítod az ellenfelet" - mondta a Microsoft harci szakértője, James Goddard. "Ha össze-vissza nyomkodod a gombokat, a mozdulatok akkor is sikerülnek, és folyamatos a mozgásod.
lol baszki
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Raidon #16482 üzenetére
jaja
Ryse: Son of Rome /gameplay/ Azért ez eléggé odábászos játéknak ígérkezik mondjuk AI egy picit kukának tűnik benne,ellenben nagyon jól néz ki.
nem kötelező megadni
-
Mappa
addikt
válasz Raidon #14362 üzenetére
magyarul 2013-ban egy ilyet kiadni híg fos... pedig a para élmény meglenne de ááááh akkora gagyi mint az állat.. robbanások telefon pukkanak ilyet a játékban.
most ott a tartok, hogy lejövök/lezuhanok a bolygóra. de ott a bishop meg a többiek ahogy mozognak. de lehet erős uninstall lesz belőle. fegyver fejlesztés része az jópofa de kb. ennyi.
most a MoH Warfigter-t játszom.... az viszont nem rossz, egyelőre
Svájci Úr - van az úgy
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
v-paci
aktív tag
válasz Raidon #13434 üzenetére
Félreérted...
Fejbe lőve találták, egy székhez kötözve... a fegyverei a házban voltak, ergo nem rablás. És a cikkíró érdekesnek találja FPSRussia egyik utolsó videóját, ahol hasonló körülmények (székhez kötözés) vannak.
Ettől függetlenül lehet még kamu
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
-
-
albert8
veterán
válasz Raidon #12957 üzenetére
Igen
tupacamaru: ez egy szép kis VGA sajna most ennyire futotta.
LamaCube: namost megfoglak, mert ez inkább egy egész. A féltégla 6,5x12x12-es
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz Raidon #12832 üzenetére
Melyik hüle b@rom volt az aki kitalálta ott fent a trónon, hogy a dec 24.-ét le kell dolgozni . Beszarás mennyi nagy b@rom van....
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz Raidon #12783 üzenetére
Ha bemész a bankba tudsz kp-t neki befizetni.
Láma: Ennyiért nagyon jó ház, hidd el megérte. és kinézetre sem rossz.
Szellőzése pedig meg van oldva rendesen. Bár nem hiszem, hogy nagyon elvezetnéd a kábeleket, de hajrá.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
válasz Raidon #12461 üzenetére
igen böfögök itten mindent, azt közben böf topikot kéne olvasni ... write only my bad
VAN der BOSS - beszélsz itten csacskaságokat 0:641 pfff már 600/900-nál láttam ez a kör ugrott, beszorítottak minket csúnyán. legalább kill meg pár ribbon legyen.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz Raidon #12240 üzenetére
Hát a múlt héten volt jó áras bakker !
LackoMester: Ez engem is "idegesít". Nem tom mi a tökömnek elhúzni ilyen sokáig egy mapot. Jobb lenne, ha sűrűbben rotálódnának, bár gondolom ezt az adminok állítják.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest