Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bushmann
tag
A második link alatti dobozban volt, annyi különbséggel, hogy a képen 6 darab kört lehet kivenni, amelyikből egyik valószínűleg a rádiót jelöli, az én dobozom oldalán viszont csak 5 kör van, rádió nuku.
Valószínűleg van rádió nélküli verziója is, mert több boltban láttam, viszont ahonnan vettem, ott fel volt tüntetve az oldalom a tulajdonságok között, hogy -FM rádió.Most a sajátomról kicsit (a rádió nélküli a tesómé, ő melorin, őt képviselem
A 8 gigás clip viszont teljesen más "dobozban" jött, a neten sehol nem találtam képet róla, de lefotózhatom. Gondolom ez már újabb fajta, azért nem látok még róla képet.Egyébként nagyon furcsálltam, hogy a 8-as hátulján nem sandisk felirat van, hanem a logó, és erről (a logósról) sem találtam sehol képet, de most kicsit megnyugtattál, hogy a tiéden is az van, mert már kezdtem arra gondolni, hogy nem eredeti a cucc.
Szóval a tiéden is csak a Logó van a karikában, semmi más? -
Padree.c2
tag
nah szép, akkor kicsit mást kaptam, mint amit rendeltem, pedig a számlámon is fekete volt..
nah mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom..
csipesz tényleg jó szolgálatot tesz, akár sport közben is biztonságosan tartja a lejátszót a helyén.Bushmann:
a helyedben énis reklamálnék, a rádió hiánya szerintem, főleg ha neked fontos lenne, és ezt megfelelően hangoztatod is, meg azt, hogy te nem ezt rendelted, akkor cserére jogosult a termék.
nekem volt már olyanom, nemis olyan rég, hogy rendeltem egy laptoptáskát, és a honlapon régi kép volt kinnt, az új nem tetszett, választottam másik táskát, és csak a különbözetet kellett kifizetnem, pedig az elsőt kibontottam, és mind2 futárral jött. jah és első körben simán le akartak rázni, hogy márpedig az tök ugyanolyan, csak kicsi a kép, és nem látni megfelelően.
ha nem hagyod magad, akkor cserélni fogják.. [jótanács: ha nagyon úgy érzed, hogy nem hajlanak a dologra, akkor említsd meg nekik a fogyasztóvédelmet, és láss csodát, kezesbárány lesz az összes.. ]Pp. ♠
-
Melorin
addikt
-
Melorin
addikt
Huh, rájöttem a nyitjára. Létrehozom a playlistet ahogy te is mondtad, és utána ha a playlist file-ra rákattintok 2x, lehet le-föl mozgatni a file-okat a listában, hogy milyen sorrendben játsza le őket.
Már csak az a bosszantó picit, hogy ha a Sansa lejátsza az összes zenét amit beraktam neki, megáll, és nem ugrik át másik playlistre vagy albumra.
-
PHM
addikt
válasz kovsol #15526 üzenetére
Nem tudom, hogy befolyásolja-e jelentősen a készenléti időt a memóriakártya.
Nekem ugyanis az elejétől fogva van benne egy 4 gigás.
Átlag napi 1 órát használom utazás közben, 8-10 napot simán kibír.
Szerintem nyugodtan bővítheted.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
orrlyuk
aktív tag
válasz kovsol #15682 üzenetére
Számítottam erre Már egy kis túlzás sem megengedett, hová jut így a világ...
OK, nem tuti, de mivel egy elég erős rugó esetünkben egy apró, ám masszív acélpálcát egy kb. 0,8 mm oldalvastagságú kilyukasztott pvc-fülben forgat, elmondhatjuk, hogy a konstrukció nem bombabiztos. Aki nem hiszi járjon utána, na.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Tippmix
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest