- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Hálózati / IP kamera
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
felraktam a rockboxot a clip+ ra elindítottam kíváncsiságból a doom -t erre alig bírtam kilépni belőle azt hittem meríthetem le majd
és még azt se találtam meg, hogy hogyan lehet olyat, hogy egy könyvtár tartalmát berakja playlistre, úgy hogy van benne alkönyvtár is és az alkönyvtár tartalmát is berakjaegyenlőre nem tetszik, az alap firmware-t hogy tudom rávenni hogy hangosan is lehessen hallgatni vele zenét? mert kb visszarokom azt inkább
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest