Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz Melorin #8466 üzenetére
Nekem a clip dobozán még kis ikonka formájában rajta van a rádió jel.
Firmware nem hiszem, hogy ártott volna bármit is, nincs külön rádiós-nemrádiós változat belőle.
Szerintem reklamálj a webboltnál, illetve nézd meg a számládra mit írtak."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
kovsol
titán
válasz Melorin #8466 üzenetére
én most is épp azon hallgatom a Rádio1 -t szóval nálad lehet valami gyárilag herélt változat van, vagy hibás
frissíteni nem frissítettem még rajt semmit meg vagyok elégedve vele így is
mod: nekem mondjuk 2GB-os fekete van, de kétlem, hogy a kapacitáson kívül el kellene térnie bármiben is[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz Melorin #8482 üzenetére
ezek szerint neked első versiod van gondolom azért V01.
listákat én úgy kezelem, hogy a lejátszón egy mappba másolom az adott kategoriákat és kijelelöm a listába kivánt rakni fájlokat és ott lesz egy olyan jobb kattintás után, hogy lista létrehozása és azt kezeli a lejátszó és tudja is majd hol vannak, én így dance, punckrock ilyesmi listákat csináltam aztán ha mindet akarom hallgatni mind1 milyen mappában vannak az összes lejátszásával megtalálja öket, ha meg csak adott listát akkor kiválasztam a létrehozot playlistet[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Melorin #8487 üzenetére
hát nem tudok mit mondani erre, nekem bevannak számozva az számok az albumon belül 01-... 02-... és így sorba játsza le, de nekem bevan amugy is kapcsolva, hogy véletlen sorrendben tolja így ez a probléma számomra nem probléma csak koncert albomnál vagy esetleg mix lemeznél állítom visza sorrendre
-
Bushmann
tag
válasz Melorin #8542 üzenetére
Szerintem:
Ugye amikor létrehozol egy playlistet a music mappában, akkor létrehoz egy file-t, amit utána átmásolsz a playlist mappába.
De! A Music mappában is ott van az a file meg a playlist mappában is ott van (mert elfelejted letörölni), és ez zavarja be.Nekem is ugyanez volt a probléma, de amikor letöröltem az egyik playlist file-t(vagy a music mappából, vagy a playlistből), akkor rendesen mutatta.
Tehát, ha létrehozol egy .pla file-t, azt nem kell átmásolni a playlist mappába, úgy is jó lesz, ha benne hagyod abban a mappában, ahol létrehoztad.
Lényeg, hogy csak egyet hagyj egy .pla-ból a lejátszón.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Melorin #26654 üzenetére
Igen. Amire neked kell, oda "Dj" cuccok kellenek, hiszen ezek a szempontok, amiket írtál, ezen felhasználási szinten fontos. És igen. Ezek "zsebbenyúlósak".
Biztos van ami olcsóbb az általad linkelt modellnél, esetleg régebbi, használt, a Dj éppen újabbra cseréli stb.
Egy hétköznapi felhasználású mp3 lejátszóra bőven elég a számléptetés, a dedikált gombok pedig méretet növelnek, ami csökkenti a hordozhatóság kényelmét. Szerintem HiFi topikban érdeklődj, mert itt inkább a hordozható eszközök vannak porondon.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
törölt tag
válasz Melorin #27963 üzenetére
Nem szoktam sokat játszani az EQ-val, ezért nem emlékszem, hogy melyik DAP-on volt így, de nem volt olcsó jószág, az biztos: amikor bekapcosltad az EQ-t, még ha teljesen lapos is volt, akkor is halkult néhány dB-t a hang. Szerintem teljesen jogos ezek alapján feltételezni, hogy ilyenkor az eredeti értékig tudod felfelé húzni az EQ-val a tartományokat, a többi pedig csökkentett marad.
Egyébként a szoftveres EQ nagyjából egy frekvenciánként állítható szoftveres hangerőszabályzó, én így tudom elképzelni. A DAC (végfok) maximális kimenete a 0dB, és onnan tudod lefelé húzni a jelerősséget, felfelé nem lehet, mert szoftveresen nem tudod erősíteni a jelet. Az EQ is ezt csinálja, ha egy tartományt kiemelsz, akkor azzal a kiemeléssel csökken a többi tartomány maximális elérhető hangereje.
-
-
Melorin
addikt
válasz Melorin #30346 üzenetére
Végül az Agptek A12-re esett a választásom, ami tegnap meg is érkezett.
Akkora mint a Sansa Clip-em volt de az A12 vastagabb.
Elsőre tetszik, egyszerű a menürendszere, logikus. Nehezen jár benne a jack csatlakozó, így nem fog kiesni belőle az biztos.
A ki-be kapcsolója határozottan jár, véletlenül nem lehet kikapcsolni.
Tetszik, hogy ha megnyomok egy gombot, az elsőre csak a kijelzőt kapcsolja be. Ez azért jó mert sokszor csak a kijelzőre szeretnék egy pillantást vetni, hogy mi a dal címe vagy ilyesmi. Emiatt viszont nem szeretném a hangerőt elállítani vagy netán pause-ra állítani, ne adj Isten számot léptetni véletlenül.Egyelőre ennyi, még ismerkedek a drágával
-
s4tch
veterán
válasz Melorin #31045 üzenetére
Colorfly C3? Bevezetéskor 100 dollár körül indult, mostanában kb. ennek a feléért is meg lehet kapni. Nem mai darab, de jól szól, itt a topikban is találsz róla véleményeket. Ha bagóért szeretnél jó hangot, és megelégszel egy bluetooth streaming, usb dac funkciók nélküli alap kütyüvel, akkor szerintem még ma is megfontolandó lehet.
-
Tulku
veterán
válasz Melorin #31071 üzenetére
AVX...
Más:
Tehát nem mindig baj, ha az emberfia a hedfit böngészgeti...most épp tanultam valami jót.
Tehát létezik az AK320-on egy AK connect szolgáltatás...ez wi-fi hotspoton kersztül távvezérelhetővé teszi a gépet...kellett is már nagyon, mert az erőlködővel együtt egy szütyőben hordozom, innen póló alatt megy a kábel a fülemig (na jó van egy rész ahol nincs póló, ez a fejem környékén található) így roppant kényelmes, de mikor hívnak, vagy zenét akarok váltani, akkor elég kényelmetlen...volt eddig...mert most előkapom a telefont és vezérlem..hangerőt is tud...bravó AK...!!!!Bár azért van kezelési anomália így is bőven...de szokható...
-
-
őstag
válasz Melorin #31085 üzenetére
Hát..én a Pitson 3-at ismerem...azért annál többet érdemel az M1S.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
fericske
addikt
válasz Melorin #31127 üzenetére
83 bejegyzés van a Shanlingokról (+1 ezzel) ebben a topikban.
Az igaz, hogy innen csak nekem van tapasztalatom az összes modelljükkel. Itt csak az M1-ről találsz véleményeket.Miért furcsa egyébként?
Vannak még népszerű dapok amikről itt kevés infót találsz. (onkyo, pioneer, shoozy, opus, sony, cayin...) -
fericske
addikt
válasz Melorin #31132 üzenetére
Igen, hangra jobb az m2s az m1-nél. Bőven jobb mint amennyivel többe kerül.
Szerintem.
Szóval, ha az m1 ajánlott vétel árkategóriájában, akkor az m2s kiemelten ajánlott.
De még mindig csak szerintem. Már mint itt ebben a topikban. Más topikokban nem csak szerintem. Ahol már másoknak is sikerült kipróbálnia őket egymás mellett.Az m2s-t innen még csak én hallottam (úgy tudom). Az én véleményemet róla a 2017 canjam blogomban olvashatod.
Több véleményt valószínűleg csak külföldi oldalakon találsz.Amúgy miért "háborogsz"?
-
törölt tag
-
kk831228
addikt
válasz Melorin #31137 üzenetére
Látod neked is hiába lesz egy m1 - ed ès leìrod hogy szerinted milyen, nem sok haszna lesz, mivel nem tudod mihez hasonlìtani...
A másik dolog meg ha megfigyelted a ph topikokat, előbb - utóbb mindenki a felső kategòriás cuccoknál fog kikötni...Onnan meg nehèz objektìvan meghatározni egy belèpő szintű cuccot, hogy hol helyezkedik el, megèri - e az árát stb...
Az hogy miert nem tartja meg valaki a lejátszòját, hát... Nem sok topik van ahol nem cserèlgetik a ugyanùgy a cuccokat... 😏
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
Ettől függetlenül várom a vèlemènyedet az m1 - ről... Legfőképpen arra vagyok kìvancsi mennyivel jobb, mint egy sima telfeon...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
törölt tag
Vagyunk itt többen, akik már egy elég széles palettát kipróbáltak, de ugye ha most meghallgatunk valamit, akkor az már emlékezetből hasonlítás, mert egyszerre amúgy is max egy ilyen cucca van az embernek tipikusan.
Én azért adtam el a sajátot, mert megváltozott az életvitelem, és nem volt már akkora szükségem felső kategóriás DAP-ra, inkább egy korrekt asztali DAC-ra és alá egy digitális forrásra. Ahhoz meg kicsit drága egy 100 dolláros DAP, hogy csak digitális forrásnak használjam Mostanában meg már egy ideje alig hallgatok út közben zenét, azt is Spotify alól, így a telefon a forrás, DAP-nak nem venném akkora hasznát, illetve megint nagyon drága lenne egy olyan, ami jó is, és tud streaminget is. -
Tulku
veterán
válasz Melorin #31144 üzenetére
AK320 és AK 380 AMP...
Sheratan: az a 100 dollár inkább 1000 dollár akart lenni...nem?
Maximus: Én benne vagyok....sőt, akár U18 és fejesek összevetése is megoldható...sajnos az egyéni Laylát kénytelenek vagytok bemondásra elfogadni
Kérdezték többen is egyébként a fejes találkozót...ősszel esedékes lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest