Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bushmann
tag
A második link alatti dobozban volt, annyi különbséggel, hogy a képen 6 darab kört lehet kivenni, amelyikből egyik valószínűleg a rádiót jelöli, az én dobozom oldalán viszont csak 5 kör van, rádió nuku.
Valószínűleg van rádió nélküli verziója is, mert több boltban láttam, viszont ahonnan vettem, ott fel volt tüntetve az oldalom a tulajdonságok között, hogy -FM rádió.Most a sajátomról kicsit (a rádió nélküli a tesómé, ő melorin, őt képviselem
A 8 gigás clip viszont teljesen más "dobozban" jött, a neten sehol nem találtam képet róla, de lefotózhatom. Gondolom ez már újabb fajta, azért nem látok még róla képet.Egyébként nagyon furcsálltam, hogy a 8-as hátulján nem sandisk felirat van, hanem a logó, és erről (a logósról) sem találtam sehol képet, de most kicsit megnyugtattál, hogy a tiéden is az van, mert már kezdtem arra gondolni, hogy nem eredeti a cucc.
Szóval a tiéden is csak a Logó van a karikában, semmi más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G920 + (H) váltó +ajándék
- GAMER PC - RTX 3060 - I7-8700K - 32GB RAM - 120GB SSD - 1TB HDD
- Új GAMER félgép - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700 + G.Skill Flare X 2x16GB DDR5 6000MHz
- IPhone 14 Pro max 512GB Silver gyári független 12 hónap szavatosság
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple garancia névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest