Új hozzászólás Aktív témák

  • HZoli87

    veterán

    válasz mikk2000 #38547 üzenetére

    Teljesen felesleges volt linkelgetnem, mert random jön elő a hiba. Van amikor az adott videónál jelentkezik, van amikor nem. 3 számítógépen próbáltam már ki azóta, az összesen előjött ugyanez a hiba, plusz egy fórumtárs is jelezte a hibát még tegnap. Közös nevező, hogy memóriába van irányítva a cache, disk-re le van tiltva. De ezen kívül még 3! hasonló kiegészítőt is kipróbáltam, és az összesnél előjött a hiba! Valószínű a kiegészítő fejlesztőinek hozzá kell igazítania az új cache rendszerhez az addonokat.

    "A memória cache meg a böngésző memóriahasználata két különböző dolog."

    Nem, ebben az esetben nem teljesen. A memóriában tárolt cache mérete hozzáadódik a böngésző (, mint program) által használt memóriához, ez együtt adja ki a firefox.exe folyamat, feladatkezelőben látható memória foglalását (lásd about:memory). Ezzel volt nálam gond a 32-es verzióval, mert a fix méretnél (524288, vagyis 512MB volt megadva, évek óta) nem ürítette folyamatosan magát, egy megnyitott tabbal (about:home) is 1GB-ot használt, pár óra használat után. 31 és a korábbi verzióknál ez nem így működött, több órás használat után is, maximum 300MB-nál megállt, folyamatosan takarított maga után a böngésző.

    Egyébként a probléma megoldva, váltottam az ESR verzióra (31.1.0), YouTube High Definition újra tökéletesen működik, ahogy kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák