Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Rimuru #69765 üzenetére
A régi módszert még nem láttam "futó ff ablak mellé nyilva".
#69766 Met Ha az előbbit el akarod tűntetni, akkor igen töröld a tartalmát (és biztosra mentél, hogy amennyire az töröl, törölt, törlődött.
Ha csak problémamegoldós tisztalap, akkor új profil, hátha valami eszedbe jut, hogy kéne. -
yanna
addikt
Most frissített 138-ra, nagy nehezen meg is gyógyult. Először ugyan az a jelenség, végül vagy 5-ik FF indítás után letiltott kiegészítőkkel volt hajlandó betöltődni. most már visszakapcsoltakkal is jó.
Érthetetlen mi történt, a kiegészítők letiltásával az előző verziónál is próbálkoztam, de ott nem hatott. -
Met
nagyúr
Firefox-ot hogy lehet nullázni? könyvjelzők, mentett jelszavak stb.
Törölni kell a profiles mappát? -
ledgeri
nagyúr
A friss fiók-kezelőt próbálta valaki? Csak a régi "át UI-zása", vagy valami ennél mályebb dolog?
Igazából az érdekelne, hogy összeakadhat-e az eddigi rendszerrel, vagy egy csak ".exe" és nem "olvasható profil mappa" függő... -
5leteseN
senior tag
válasz
Atish19 #69759 üzenetére
Emlékeim szerint ezeket s fórum-motorok általában a Sütikkel intézek, Ha a Ph-s fórummotor is ezzel intési(meg kellene kérdezni), akkor a Firefox Süti-beálításainál, vagy a Ffox S-kezelésénél van valami gond!
Sok hónappal ezelőtt, másutt, ez volt a gond.
A "Tévedés jogát" fenntartom! -
ledgeri
nagyúr
válasz
snake1977 #69755 üzenetére
Címsorba: about:support
Ott a profilmappa elérési útja, megnyit. Ugyanott még az aktuális verziód száma, jegyezd fel.
Profimappából (ff kilépés után) minden kimentendő (egyszerűbb egyel felugrani és a mappát magát menteni). Minden megvan.Telepítéskor weboldalról (ha nem zavar a minimális, telepító-használat követés), vagy ftp-ről (ha elkerülnéd a követősdit) a legfrisebb verzó (ftp-ről: magasabb, vagy egyenlő [nem betűs] számú) verzió telepítése, betöltése után, ugyanúgy elérve a friss profilmappába (szintén kilépés után) bemásolható minden, vagy csak ami kell.
Nem kell mindent másolni, csak a fontosakat, ha csak OS csere van, akkor nagy eséllyel minden fog működni minden másolásával (kiegészítők, meg egyebek előzmények is átvihetők (most amappatartalmat ajánlom másolni be, és nem az egész mappát, mert a mappanév, így elérési út egyéb helyeken is van használva így számit)
Ha valamiért, látván az FTP-t, korábbi verzióra váltanál, akkor a mindenmásolás helyett a fájlonkénti másolást egyenkénti működéstesztel ajánlom (pl ha ESR-re váltanál)! (általában szól, hogy visszamenni nem jó, ha minden másolása megy).Amíg megvan az alap profil mindenes változata valahol, addig megvan minden, nem érdemes pánikolni ha valami nem megy! Viszont ha már megy, akkor ajánlott a régi profil dolgait törölni, mert pl a cookie-k használhatóak maradnak, addig, míg nem az adott weboldalon (pl google felületén) a régi "gépet" ki nem lépteted, meg hasonlók!
-
Atish19
őstag
válasz
KAMI911 #69756 üzenetére
Az új hozzászolásokra (piros szövegbuborék a kolléga képén) kattintva az oldal nem legkorábbi el nem olvasott hozzászólásra ugrik hanem visszább. Az oldalra ráfrissítve ugrik csak a megfelelő helyre. A legutolsó álláspont a PH oldaláról pedig ahogy említettem, hogy nem tudják javítani, mert a hiba a Firefox hibája. Évek óta küzdök vele én is. Mára már feladtam és inkább nem olvasok PH-t PC-n csak mobilon ahol Chromeot használok amúgyis.
-
snake1977
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, új rendszert kell telepítenem, mozilla fiók használata nélkül át tudom vinni valamilyen módon az új rendszerre a könyvjelzőimet és jelszavaimat? -
Cs1csó
titán
Helló az Android-os Firefox könyvjelzőkezelésével mi történt? Dupla soros lett és nem a korábbi sorrend van pl. egy mappán belül hanem időrend, ABC rend, wz így nem oké.
-
5leteseN
senior tag
Sziasztok!
A probléma: Bár megy a letöltés a Firefox alól, a W11 ennek ellenére elküldi a vasat aludni, és a letöltés természetesen meg is szakad.
Mi a megoldás? -
tonyrulez
őstag
válasz
Intruder2k5 #69744 üzenetére
Az lehet de ez Firefox topik
-
-
69Raizen69
tag
Üdv.
Be van pipálva a felugró ablakok tiltása és ha rákattintok a kivételek-re sok ezer webcím van ott mind letiltva.
Ezeknek ott kell lenniük felsorolva hogy az FF letudja tiltani őket?
Mert logikusan úgy gondolnám,hogy mindent letilt és csak a kivételeknek kellene ott lenniük ha pedig nincs kivétel akkor üresnek kellene lennie. -
válasz
zsoltip #69737 üzenetére
Üdv!
A kérdés nem ide tartozik, próbáld meg itt: Reklámblokkolók topikja
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Az uBlock origin megszűnik. Mi legyen helyette? Minden böngészőn ezt használtam...
Javaslat, tipp, bevélt alternatíva?Köszönettel,
zsoltip -
movax
őstag
-
ekkold
őstag
válasz
svgyula #69731 üzenetére
A firefoxból egy logins.csv fájlba tudok exportálni.
A waterfoxban sehol nem lehet betallózni ilyen fájlt... csak html kedvenceket tud importálni - vagy nem tudom hol kellene....
Pontosan hol, melyik menüt használva tallózod be?? Tudsz róla képernyőképet menteni?Pont az a gond, hogy az újabb verziókban nincs importálás menü !!
A másik böngészőből importnál meg csak Chrome, IE,.és Edge választható +HTML kedvencek, semmi egyéb...
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zolikaDB #69728 üzenetére
Csak ugye, hogy ha valaki Mozilla profil-ra kérdez, akkor promtolhatod bárhogy bármelyik AI-t firefox profilos kérdéssel...
Nem mestersége értelem kell ide... csak normális!Akkor mit akarsz te törölni, és honnan?
-
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #69720 üzenetére
No, megkérdeztem a Geminit...
Nem tudom, ha ezeket a lépéseket megteszem, és ekkor indítok egy szinkront, akkor a meglévő profilt kipucolja? És legy egy üres profilom?
Google Gemini, Mozilla Firefox felhasználói profil adatainak törlésére irányuló megoldási javaslata:
Értem a problémát. A Firefox profil felfrissítése valóban nem törli a személyes adatokat, csak visszaállítja a böngésző alapértelmezett állapotát, megtartva a profilodat. Ahhoz, hogy a jelszavaidat, beállításaidat és egyéb adataidat magából a felhasználói profilból töröld, több lépést kell megtenned. Fontos megjegyezni, hogy ezek a lépések véglegesen törlik az adatokat az adott profilból, és nem állíthatók vissza.
Íme a lépések, hogyan törölheted az adatokat a Firefox profilodból:
1. Jelszavak törlése:
Nyisd meg a Firefoxot. Írd be a címsorba:about:preferences#privacy
és nyomj Entert. Görgess le a "Bejelentkezések és jelszavak" részhez, és kattints a "Mentett bejelentkezések..." gombra. Itt láthatod az összes mentett jelszavadat. Egyesével törölheted őket a kiválasztás után megjelenő "Eltávolítás" gombbal, vagy ha mindet törölni szeretnéd, akkor kijelölheted az összeset (Ctrl+A vagy Cmd+A) és úgy kattinthatsz az "Eltávolítás" gombra. Alternatív megoldásként a címsorba beírhatod:about:logins
és megnyomhatod az Entert. Ez közvetlenül a mentett bejelentkezések oldalára visz.
2. Böngészési előzmények, sütik és egyéb oldaladatok törlése:
Nyisd meg a Firefoxot. Írd be a címsorba:about:preferences#privacy
és nyomj Entert. A "Böngészési előzmények és sütik" részben kattints az "Adatok törlése..." gombra. Itt kiválaszthatod, hogy mit szeretnél törölni: Böngészési és letöltési előzmények: A meglátogatott weboldalak és a letöltött fájlok listája. Sütik és oldaladatok: A weboldalak által a számítógépeden tárolt információk (pl. bejelentkezési adatok, beállítások). Gyorsítótárazott webes tartalom: A weboldalak elemei, amelyeket a böngésző ideiglenesen tárol a gyorsabb betöltés érdekében. Offline webhelyadatok: A webalkalmazások által tárolt adatok. Webhelybeállítások: Az egyes weboldalakra vonatkozó engedélyek és beállítások. Jelöld be a törölni kívánt elemeket, és kattints a "Törlés" gombra.
3. Könyvjelzők törlése:
Nyisd meg a Firefoxot. Kattints a menügombra (három vízszintes vonal a jobb felső sarokban). Válaszd a "Könyvjelzők" menüt, majd kattints a "Könyvjelzők kezelése" lehetőségre (vagy nyomd meg a Ctrl+Shift+B / Cmd+Shift+B billentyűkombinációt). A Könyvtár ablakban kiválaszthatod a törölni kívánt könyvjelzőket vagy mappákat, majd a jobb egérgombbal kattintva válaszd a "Törlés" lehetőséget. Ha mindet törölni szeretnéd, jelöld ki az összeset és töröld.
4. Kiegészítők (bővítmények és témák) eltávolítása:
Nyisd meg a Firefoxot. Írd be a címsorba:about:addons
és nyomj Entert. A "Kiegészítők kezelése" oldalon a bal oldali menüben válaszd a "Bővítmények" vagy a "Témák" lehetőséget. A listában keresd meg az eltávolítani kívánt kiegészítőt, és kattints mellette a "..." ikonra, majd válaszd az "Eltávolítás" lehetőséget.
5. Egyéb beállítások visszaállítása (ha szükséges):
Ha más beállításokat is vissza szeretnél állítani az alapértelmezettre, azt manuálisan kell megtenned aabout:preferences
oldalon vagy aabout:config
oldalon (utóbbi nagyobb körültekintést igényel).
Fontos megjegyzések:
Légy óvatos aabout:config
használatakor. A helytelen beállítások a böngésző nem megfelelő működéséhez vezethetnek. Ha nem vagy biztos egy beállítás funkciójában, inkább ne változtasd meg. A törlés végleges. A fenti lépésekkel törölt adatok nem állíthatók vissza az adott profilban. Ha fontos adataid vannak, győződj meg róla, hogy nem törlöd őket véletlenül. Profil mappa törlése (végső megoldás): Ha a fenti lépések nem elegendőek, vagy ha teljesen meg szeretnél szabadulni a profil összes adatától, akkor magát a profil mappát is törölheted. Ehhez először be kell zárnod a Firefoxot, majd meg kell keresned a profil mappáját a számítógépeden. A profil mappa helyét aabout:profiles
oldalon találhatod meg a "Root Directory" sorban. Miután megtaláltad, törölheted a teljes mappát. Ez a művelet az összes adatot, beállítást, könyvjelzőt, jelszót stb. véglegesen eltávolítja az adott profilból. A következő Firefox indításkor egy új, üres profil fog létrejönni.
Remélem, ezek a lépések segítenek eltávolítani a kívánt adatokat a Firefox profilodból! Ha bármilyen kérdésed van a folyamat során, nyugodtan tedd fel. -
scorpy02
aktív tag
Rtlplusz.hu-n másnál sem indulnak el a videók 137.0.1-es Firefoxban?
A piros töltő karika körözget folyamatosan. Chrome 135.0.7049.85 esetén semmi gondom nincs.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ha jelszóhelyreállítasz akkor azt hiszem biztonságilag törlődik minden. (egyébként van súgója annak is...
)
Emellett van lehetőség két gépen lévő profil használatára is, ha az jobb lenne, és a syncelsődi, kilépősdi, minden-törlősdi után is megcsinálhatod az iportot, ha nosztalgiáznál a régi állaopotokban....#69721 ekkold Miért nem opció egy dedikált jelszókezelő?
-
ekkold
őstag
válasz
Hasonló kérdésem merült fel nekem is. A firefoxból ugye lehet exportálni a mentett jelszavakat pl. sima szövegfájlba. Ez ugye hasznos akkor, ha nem akarjuk "felhőbe menteni". De...
Kivették az importálás lehetőségét. Azaz a mentett szövegfájlt nem lehet visszaimportálni (nem tudom melyik verziótól kezdve tüntették ezt el). Van valami ügyes megoldás az importálásra?
Firefoxból vinném át egy hordozható Waterfox-ba a jelszavakat, de nem bízom a felhőben... -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Anno, cirka 15 éve vagy ki tudja pontosan, mikor, Mozbackup-ot használtunk tesómmal a Mozilla Firefox beállítások/jelszavak/könyvjelzők mentéséhez...
Poénból ránéztem ma... És 2 napja írták ki, hogy 14 év után folytatják a fejlesztést?! MozBackup - Backup tool for Firefox and Thunderbird
Minek? Ezt tudja a saját szinkronfunckió is, nem?
Még egy kérdésem lenne: hogy lehet a Mozilla profilom által tárolt adatokat törölni? Jelszavak, könyvjelzők...
Edge-ről jönnék vissza a tűzrókára, és azt eléggé belaktam az elmúlt években, és összefésülni nem akarom a Mozilla profilom által tárolt/szinkronizált régi adatokkal, hanem a fiókom megtartanám, kipucolnám, importálnék mindent Edge-ből, és jók lennénk...
A "felfrissítés" funkció az nem jó, nem ezt takarja, amit én akarok. -
ledgeri
nagyúr
válasz
nincsnév007 #69716 üzenetére
Twitchen akkor is, ha nincs bekapcsolva a low latency?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Intruder2k5 #69717 üzenetére
steam decken használom, eddig jó volt de most frissítettem és a 1440p-s szaggatást ma vettem észre, de a kép szét esés az már van egy pár hete, chromban jól működik a twich 1440p-s lejátszás. Ezen az élőn éppen nincs 1080p-s lejátszás, de 720p-ben jó.
-
válasz
nincsnév007 #69716 üzenetére
Szia!
Igen jó. A hardver elég? Eddig jó volt? Nem telepítettél újra oprendszert, vga drivert?
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. nálatok jó a böngésző? twtich 1440p-s stream akad, yt videók szétesnek...akadnak
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ciccuka #69711 üzenetére
"régi szemete"... okoz problémát most? Az kiszűrhető, és a szűrésnél ki is derül, hogy mi okozta, amiből tanulni lehet. Belül minden részekre van felosztva, így a "most akkor addonok nélkül" igen könnyen elérhető, és nem kell hozzá minden mást elveszteni.
Mit jelent számodra a "személyre szabás"? Én a számomra megfelelő dolgokról tudok, és azt beállítani nem időigényes ha azt nézem meddig használom úgy a böngészőt. "...csak nem tudjuk"... azért is kérdezgettem a miérteket, mert könnyű ráírni egy királyi többest, miközben a potenciális válaszolók nem értik mirőé, pontosabban miért úgy beszél róla a problémával rendelkező.
-
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Olyan "problémára" hogy mondjuk meg van nyitva 10 youtube lap, meg 8 PH, és még több másik is lap is így oldalra kell már görgetni, hogy megtaláljam a tabot, milyen csoportosító addont javasoltok?
A lényeg az lenne, hogy a youtube egy tab alatt lenne, és ha rákattintok, akkor mondjuk lefelé ott a 10 nyitott yt lap, és kiválasztom amelyiket nézni akarom .
Az azonos webcím alá tartozó lapok csoportosítás lenne a célköszi
-
Darkness
aktív tag
lehetne a felmerült problémára koncentrálni és nem személyeskedni?
köszönöm.aláírás
-
Darkness
aktív tag
Az új verzióban megint kiütötték a tabs on bottom -ot.
kezd "kicsit" zavaró lenni, hogy ennyire nyomulnak a chrome felé. nem lehetne valami petíciót írni, hogy lehessen alul is használni a tab -okat?Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Energiaital topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest