-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Hi all! Azt szeretném kérdezni, hogy Firefox 2.0 egy bizonyos frissítés után mindig amikor el akarom indítani, kiírja, hogy trying to load non-local URL. Ezt leokézom és csak ezután indul a firefox. Feltettem a 3.0-t, ott nem jelentkezik, viszont sokkal lassabb(sztem nem bírja a gépem). Viszont a 3.0-ra nem elérhető a kedvenc témám. Próbáltam Nightly Tester Tools-al, de akkor meg ronda, és nem használható. Leszedtem a 3.0-t, felraktam a 2.0-t, ment 1 napig normálisan, aztán megint frissített, és megint jött a rohadt szövegdoboz.Mit lehet ez ellen tenni? 2.0-t szeretnék használni.
mod:mostmár jön 3.0-ban is a szövegdoboz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest